APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ro_xy20 24 ani
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 45 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE / Noi apicultorii cu cine sa votam la prezidentiale?  
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4
AndreiRN
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 427

BUNKA a scris:


Ok...inca odata, daca vreodata vre-un individ va incerca sa-mi cumpere votul cu ulei sau faina sau orice alt ceva sau cu bani..jur pe sufletul meu ca il bat de se caca pe el, imi asum orice risc, o sa dau in el ca intr-un sac cu bolovani, nu se poate asa ceva!
Nesimtirea este adusa la rang de virtute in tara asta!

Idealism frumos si tineresc dar intr-o tara cu un mediu de coruptie ff ridicat.
Ce te faci daca e fratele tau sau varul tau sau un unchi?
Nicaieri in lume nu am auzit sa fie legal ce se face acolo si ....... reprezinta mentalitatea majoritati.

Eu nu sunt roman si nu votez.
Nu prea am habar cine sunt actori politici de acolo.
Voi alegeti voi traiti cu ei. 
O observatie a mea care cam pune paie pe foc este ca multi romani intelectuali sau mai dezghetati au plecat din tara si aceia au fost care l-au ales pe Basescu de data asta cand multi din cei ramasi la vatra alesesera pe altul.
Daca se tine cont de faptul ca un % covarsitor din venitul romaniei provine de la romani din afara se pare oarecum corect.

Modificat de AndreiRN (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060
@ Andrei RN 
         Mulţumim Andrei dacă ai votat! 
                          - nota 10 diaspora 
                          - nota 11 Rep. Moldova
Nu toţi Andrei! Mai treci pe-acasă dacă vrei să ştii cum e.Eu ştiu nişte amărīţi care au luat bani dar au votat cum au vrut ei ştiind că nu-i poate verifica nimeni. 
Cred că cei care au dat bani, au facut nişte cadouri fără să primească īn schimb ce au cerut.


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Ce provine Andrei de la Romanii de afara?
Sormea e plecata de 7 ani in Canada si ea si cumnatul meu si tatal meu care e acum acolo au votat Geoana, niciodata nu am trait noi cei de acasa pe banii surorii mele trimisi de acolo, ne-am descurcat acasa cum am putut, cat despre votul celor de afara crede-ma ca am dubii serioase..a fost furt, si asta se va vedea in timp, urmatorii ani vor fi hotaratori, lumea pana la urma va intelege ca politica romaneasca e plina de curve care sunt mai periculoase decat orice...de exemplu acum una din curve este Tariceanu care deja vrea sa rupa o bucatzica din PNL si sa plece cu ea spre PDL...tu de la distanta de acolo normal ca nu stii si poate nici nu te intereseaza cum traim noi aici!!
...este subiectiva pozitia unuia care voteaza pentru Romania fara a trai zi de zi in Romania si fara a cunoaste politica murdara din Romania.
Daca fratele meu ar fi militant6 intr-un partid si ar incerca sa-mi cumpere votul l-as bate de s-ar caca pe el, sau unchi sau var...nu conteaza, n-am nevoie de lichele in jurul meu!!
De data asta practic diferenta a reprezentat-o votul celor din diaspora, adica cei de afara au hotarat pentru mine care traiesc aici...pe langa suspiciunea de furt la votul din afara, nici nu mi se pare corect ca cel care traieste in alt sistem sa voteze pt sistemul de acasa.
Am vb cu membri PSD si i-am intrebat daca au vreo modalitate de control a ceea ce s-a intamplat la sectiile de vot din strainatate si au zis ca nu, si ca tot ce tine de diaspora e in "grija" MI, adica in mana si grija lui Blaga, asa se explica procentul covarsitor cu care a luat bataie geoana in Diaspora...la chisinau umbla vb ca au circulat autocarele ca si in tara , a recunoscut-o primarul Chisinaului care zicea ca a organizat totul frumos, transsport cu autocare totul.
Deci...despre ce vorbim Andrei!!
Sora mea din Canada si cumnatul meu care sunt f atenti la ce se intampla in tara, urmaresc politica , amandoi au studii superioare la fel ca toata gasca de prieteni de facultate cu care au plecat acolo...mi-a zis ca se simt inselati si furati!!
Oameni din Italia vb despre faptul ca voteaza pt schimbare ca toata lumea, stand in rand la vot si...rezultatul a fost invers.
Ok , daca asta e democratia in care suntem nevoiti sa traim noi aici acasa atunci inseamna ca voi cei ce ati plecat ati facut alegera corecta!!


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Nea Puiu, crezi ca e ok ce s-a intamplat la alegeri?
De cei carora li s-au promis 50 ron in schimbul fotografiei buletinului de vot cu felul in care au dat votul ce zici??
Multa lume e proasta si needucata, si au dat votul asa cum li sa cerut...pacat!
De asta nu se investeste si nu se reformeaza educatia, de asta se cultiva maneaua si prostia pe anumite canale TV, pt ca un popor prost este usor de condus, usor de manipulat, si un popor sarac si flamand la fel!
Dezbina si condu este ideea dupa care se conduce Traian Basescu...acum vrea sa mai rupa o bucatzica din PNL, eu voi vota pe mai departe cu Crin Antonescu care probabil ca va dovedi ca nu e curva politica si ca are principii sanatoase dupa care se conduce...chiar daca PNL va ramane mai mic eu merg pe PNL-ul adevarat, cel cu nucleu dur care sper ca nu va muri...sper ca nu va deveni o umbra asa cum a devenit PNTCD.


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060
Vei suferi BUNKA, vei fi dezamăgit.

_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
AndreiRN
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 427

BUNKA a scris:


1. Ce provine Andrei de la Romanii de afara?
2. politica romaneasca e plina de curve care sunt mai periculoase decat orice...
3. este subiectiva pozitia unuia care voteaza pentru Romania fara a trai zi de zi in Romania si fara a cunoaste politica murdara din Romania.
4. Daca fratele meu ar fi militant6 intr-un partid si ar incerca sa-mi cumpere votul l-as bate de s-ar caca pe el, sau unchi sau var...nu conteaza, n-am nevoie de lichele in jurul meu!!
5. nici nu mi se pare corect ca cel care traieste in alt sistem sa voteze pt sistemul de acasa.
6. Deci...despre ce vorbim Andrei!!
7. inseamna ca voi cei ce ati plecat ati facut alegera corecta!!

1. Eu banuiesc ca 30-35% din venitul national este de la romani de afara. Mare parte din vile sunt construite cu capital furat sau adus din afara.
2. Eu as zice ca societatea romaneasca e plina de "curve" si se reflecta in alegerea lor politica.
3. Total de acord cu tine aici si nu ar trebui sa se intample. Dar nici eu si nici tu nu suntem sefi de trib.
4. Esti o raritate sau poate unicat in societatea de acolo si asta poate pt ca te-ai descurcat singur fara sa trebuiasca sa te bagi in toaca porcilor. Sunt curios cat o sa rabzi.
5. Corect si logic dar daca majoritatea sunt plecati doar temporar ........ se complica.
6. Vb despre frustrarile unui sistem cu care nu suntem de acord.
7. Eu nu sunt roman si deci nu votez si sunt de opinia ca fiecare sat sa-si aleaga primarul dintre ei.  Dar asta e un idealism stiind cat de complexa si murdara e politica.


pus acum 14 ani
   
Gicacontra
apicultor

Din: Corbeni Arges
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 480
BUNCA A SCRIS

II felicit pe somerii care l-au votat pe basescu...aia sigur la cat sunt de incuiati l-ar mai vota odata !!

BUNKA

Nu sunt şomer,n-am fost niciodată,dar această sintagmă ("ĪNCUIAŢI") n-am auzit-o vreodată de la un om cu scaun la cap.Oricine poate rămāne şomer, din ZECI DE MOTIVE care nu ţin de voinţa lui.Nu am decāt să vă urez ca cei dragi dv.să rămīnă şomeri, pentru că nu vă daţi seama cāt de grav aţi jignit nişte oameni cu adevărat foarte năcăjiţi.Mi-am schimbat total impresia despre dv.d-le(Oare meritaţi să vă zic aşa?)

Modificat de Gicacontra (acum 14 ani)


_______________________________________
"In univers,doar relativul e absolut"

pus acum 14 ani
   
AndreiRN
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 427
Somer am fost si eu de cateva ori si recunosc ca mi-a placut. Adevarul e ca eu primesc un ajutor mare si a fost un concediu mare si placut si cateodata imi doresc sa fiu dat in somaj din nou. 

pus acum 14 ani
   
Gicacontra
apicultor

Din: Corbeni Arges
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 480
Andrei la noi nu e AMERICA.Salariile sunt la limita de supravieţuire,nu-ţi permit să faci nici o acumulare.Ajutorul de şomaj e MIZERABIL DE MIC,nu-ţi ajunge nici de supravieţuire,trăieşti din datorii,După ce ieşi din şomaj nu-ţi mai dă nimeni nimic,patronii sunt īn majoritate vechii şefi care se comportă execrabil cu angajaţi şi peste toate astea a mai venit şi criza.E groaznic să fi şomer,mulţi se sinucid că nu mai au cu ce să-şi platească ratele la un amărāt de televizor.

_______________________________________
"In univers,doar relativul e absolut"

pus acum 14 ani
   
lucky5strike
CLUB STUPARITUL

Din: Craiova
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3248
Ce mai candidati la mana printesei Romanica!

Unul erupe cu 4 minute inainte de inchiderea urnelor si apoi ii "ciuruie" pe dusmani in puterea noptii...
Celalalt, fix la 21:00 executa un dans tribal, de fapt ceva gen Cartea Junglei, vazand rezultate de exit-poll!

Daca la Basescu nu ma mai mira orice exces, stiuta fiind colorata lui personalitate, despre Geoana ma intreb, oare a participat vreodata la o campanie electorala, devreme ce se bucura ca un copil si se proclama presedinte un scor asa de strans?

Trebuia sa-si tina limba-n frau si sa stea cu ochii pe BEC, BEC, BEC!!!



pus acum 14 ani
   
lucky5strike
CLUB STUPARITUL

Din: Craiova
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3248
Daca ramane scorul de acum, castigatorii sunt Basescu si... PNL-ul, daca vrea!
Da vreau sa cred ca o sa castigam si noi ceva!


pus acum 14 ani
   
lucky5strike
CLUB STUPARITUL

Din: Craiova
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3248

Gicacontra a scris:

BUNCA A SCRIS II felicit pe somerii care l-au votat pe basescu...aia sigur la cat sunt de incuiati l-ar mai vota odata !!


Gica, nu fi trist!
Mi se pare ca BUNKA vrea sa spune prin "incuiati" de fapt "capatanosi"/"incapatanati"... patimasi!
Din astia care voteaza si o tin pe a lor!
Romanii, suntem patimasi in genere!



pus acum 14 ani
   
nicus
apicultor

Din: PRAHOVA
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 1147
x

Modificat de nicus (acum 14 ani)


_______________________________________
Values have nothing to do with the material world

pus acum 14 ani
   
AndreiRN
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 427

Gicacontra a scris:

Andrei la noi nu e AMERICA.Salariile sunt la limita de supravieţuire,nu-ţi permit să faci nici o acumulare.Ajutorul de şomaj e MIZERABIL DE MIC,nu-ţi ajunge nici de supravieţuire,trăieşti din datorii,După ce ieşi din şomaj nu-ţi mai dă nimeni nimic,patronii sunt īn majoritate vechii şefi care se comportă execrabil cu angajaţi şi peste toate astea a mai venit şi criza.E groaznic să fi şomer,mulţi se sinucid că nu mai au cu ce să-şi platească ratele la un amărāt de televizor.

Sunt de acord cu dumneavoastra si cunosc situatia de acolo si e trist ce se intampla dar doar din interior va veni solutia.
Pana acuma si in viitorul apropiat se vor fura fonduri prin metode legale sau ilegale si omul de rand va da camasa de pe el sa le plateasca.
Eu primesc $2500 pe luna ajutor dar sunt din cotizatia mea si nu a statului.


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
"BUNCA A SCRIS

II felicit pe somerii care l-au votat pe basescu...aia sigur la cat sunt de incuiati l-ar mai vota odata !!

BUNKA

Nu sunt şomer,n-am fost niciodată,dar această sintagmă ("ĪNCUIAŢI" n-am auzit-o vreodată de la un om cu scaun la cap.Oricine poate rămāne şomer, din ZECI DE MOTIVE care nu ţin de voinţa lui.Nu am decāt să vă urez ca cei dragi dv.să rămīnă şomeri, pentru că nu vă daţi seama cāt de grav aţi jignit nişte oameni cu adevărat foarte năcăjiţi.Mi-am schimbat total impresia despre dv.d-le(Oare meritaţi să vă zic aşa?)"


Unde dai si unde crapa?
Ce vreau eu sa zic si ce-ntelege romanu`?
Mai, eu nu am incercat sa jignesc somerii...e adevarat ca am o exprimare mai plastica pt ca tot ce se intampla in tara asta este strigator la cer, dar eu am vrut sa va evidentiez faptul ca desi guvernul Boc a venit cu solutii stupide pt toti bugetarii sa stea cate 10 zile pe luna acasa ca asa rezolva ei criza, cu salarii si pensii in pericol cu situatii incerte pt populatie, aruncand vina pe opozitie pt criza politica din tara provocata binenteles de ei...deci cu toate chestiile astea de un evident clar sunt destui oameni care desi atinsi de fenomen deci de efectele deciziilor de doi lei ale guvernului Boc, sunt destui asa cum ziceam care l-au votat si-l vor mai vota pe Basescu si pe altii ca el oricand in aceasta tara.
Pregatiti-va baieti , cei care stati in tara ca greul deabia acum incepe, si sa nu cumva sa regretati votul pe care l-ati dat ca nu aveti dreptul la regrete...eu deja nu mai sper la nimic sunt antrenat, voi supravietui, nu am datorii, nu am copii de intretinut ma descurc...ganditi-va ca sunt unii care au credite, isi pierd case, pierd masini, pierd investitii, pierd slujbe, pierd afaceri care nu se mai pot derula, societatea noastra per ansamblu pierde in fiecare zi de criza enorm, si criza se va adanci, lupta pe putere va fi apriga, si in urmatorii 5 ani va fi jale.
In seara asta Mircea Badea a vorbit foarte adevarat, sunt 100% de acord cu el!!
Oamenii acestei tari sunt jumate din eilucru absolut infiorator ...sunt inconstienti de faptul ca regimul basescu a bagat tara in mai putin de un an in niste datorii pe care nu stiu cine si cand le va putea plati...tara e datoare si la FMI, si la UE, si la bancile din interior, dobanzile sunt uriase, si cursul de schimb greu de tinut ...cand jucaria asta numita economie n-o sa mai poata fi tinuta de nici o culoare laolalta va fi colaps, deci ...nu va imaginati ce vine!!
Chiar sunt curios sa vad cum va scoate Romania din criza orice, dar absolut orice guvern s-ar face...banii tot pe munca romanului trebuie sa fie returnati, tot pe noi o sa ne impoziteze de o sa ne ia si pielea...mah se va uita intreaga lume la noi mai ceva decat se uita acum.
Nicaieri in lume nu este atata incompetenta cum este la noi acum, criza economica profunda este generata de criza politica care criza politica e generata de criza morala( prea multa curvaraie, traseism tradare in politica romaneasca) nu mai exista cuvant, nu mai exista principii, nu mai exista doctrine, exista doar interese marunte...vom plati noi cei ce traim aici toata treaba asta.
Ajungem daca nu cumva am ajuns deja de rasul intregii lumi, pregatiti-va de greu!!!!

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060

AndreiRN a scris:




Eu nu sunt roman si nu votez.
 

Da ce eşti Andrei ?  Ce ai făcut cu cetăţenia Romănă ?  Pătează ?


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
AndreiRN
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 427

ioanpuiu a scris:


AndreiRN a scris:




Eu nu sunt roman si nu votez.
 

Ce ai făcut cu cetăţenia Romănă? 

A fost anulata.
 


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Voi probabil ca m-ati perceput ca pe un om pro-Geoana, votul meu defapt a fost antiBasescu, am mai zis si daca candida sa zicem Gicacontra, il votam fara probleme pt functia de presedinte in stat, pt ca sigur chiar daca nu ar fi facut f mult bine, macar nu ar fi facut atat de mult rau tarii cum face Basescu, eu sunt constient de faptul ca PSD este vinovat alaturi de celelalte partide dar PSD in special de inventarea si folosirea acestui sistem de prostire si manipulare a oamenilor cu pomeni electorale, cumparari de voturi etc, el este ultimul partid care are dreptul moral sa arate cu degetul spre altii care au furat acum de maniera asta alegerile, si pentru asta pe de o parte ce li se intampla acum merita cu prisosinta, am mai spus...a aparut acest baiat care e mai pervers decat tot PSD-ul la un loc si si-a creat o masinarie in jurul lui mult mai eficace decat tot PSD-ul, vedeti cum rupe bucatele din partide, cum fura parlamentari traseisti....de la un partid mic de doua parale, cu ceva tehnica si joc de glezne a ajuns sa distruga incetul cu incetul celelalte partide, dar aceste partide merita asta pt ca aveau in componenta aceste curve politice, traseisti fara viziune si doctrina...atentie ca aceste personaje se aduna toate...unde...la PDL!!!
De asta zic de criza morala, si de circul care urmeaza, suntem condamnati ca natie, GREUL DE-ABIA ACUM VINE!
PSD-ul a facut opozitie, a inteles acum tarziu de tot dupa ce a gresit atat de mult ca nu trebuia sa intretina atata timp acest sistem cu prosteala si pomana electorala, trebuia investit in educatie, trebuia ca pe TV sa nu se cultive atatia ani incultura, trebuia ca poiporul asta sa fie mai fin, mai destept mai cizelat, sa poata "mirosi" jocul politic murdar, sa poata decide in cunostinta de cauza...acum asta se rasfrange impotriva lor. Partidul stat s-a intors acum cand nimeni nu mai credea, si tineti-va bine, ca nu s-a terminat nimic...URMEAZA!!


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060

AndreiRN a scris:




Eu nu sunt roman si nu votez.
 

1- nu mai eşti nimic
2- americanii cred că esti american 
3- īn sufletul tău ştii că nu este aşa
4-dar īţi dai silinţa să fii
5- dacă nu eşti romăn, de unde atīta afinitate pt. noi ?  deoarece...............
6- stai la taclale cu noi şi pe alte teme decīt apicole


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
AndreiRN
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 427

ioanpuiu a scris:


AndreiRN a scris:


Eu nu sunt roman si nu votez.
 

1- nu mai eşti nimic
2- americanii cred că esti american 
3- īn sufletul tău ştii că nu este aşa
4- dar īţi dai silinţa să fii
5- dacă nu eşti romăn, de unde atīta afinitate pt. noi ?  deoarece...............
6- stai la taclale cu noi şi pe alte teme decīt apicole

1. Doua negatii se anuleaza in aceasti idee. Eu sunt EU. Nationalismul e o forma de discriminare.
2. Treaba lor ce cred ei.
3. Sufletul l-am vandut pe 3 roi.
4. Da, silinta sa traiesc placut.
5. Stau. Si invat si .... inveti si tu ca mai exista si alta lume ..... mai diferita.


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060

ioanpuiu a scris:


AndreiRN a scris:




Eu nu sunt roman si nu votez.
 

Da ce eşti Andrei ?  Ce ai făcut cu cetăţenia Romănă ?  Pătează ?
 

1 - Da ce esti Andrei ? 

2 - Ce ai făcut ( TU ) cu cetăţenia Romănă

2 - Pătează ???  (de ce ai renunţat la ea) 


cred ca ai rasp. īntre timp

Modificat de ioanpuiu (acum 14 ani)


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
AndreiRN
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 427

ioanpuiu a scris:


ioanpuiu a scris:


AndreiRN a scris:




Eu nu sunt roman si nu votez.
 

Da ce eşti Andrei ?  Ce ai făcut cu cetăţenia Romănă ?  Pătează ?
 

1 - Da ce esti Andrei ? 
2 - Ce ai făcut ( TU ) cu cetăţenia Romănă
2 - Pătează???  (de ce ai renunţat la ea) 

1. Niciodata nu am intrebat parinti de ce au ales acest nume. Ar trebui sa o intreb pe mama acuma.
2. Pai au zis ca am fost neascultator si daca vreau sa plec sa semnez pe linia punctata. Sa potrivit perfect. 6 ani am avut pasaport Alb. Era mai bun ca toate.
3. Intr-o scena de santaj nu am stat pe ganduri mult. Mi-au propus sa platesc si sa mi-o dea inapoi. Pt ce?     


pus acum 14 ani
   
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268
Acum imi dau seama ca eu secuiul sint de fapt un MARE PATRIOT ROMAN !!!!!!!!!!!

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335

batrinul a scris:

Acum imi dau seama ca eu secuiul sint de fapt un MARE PATRIOT ROMAN !!!!!!!!!!!

Da cum poti sa spui ca esti patriot cand nu se stie inca cine este castigator.
Ai dreptate au iesit ai nostrii.
Tu esti liberal convins. Ai stiut ceva miscari de-a lui Tariceanu. Cred ca i-ai dat un telefon, sa sti ce face. Trebuia sa ne spui din timp si noua.


pus acum 14 ani
   
AndreiRN
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 427

batrinul a scris:

Acum imi dau seama ca eu secuiul sint de fapt un MARE PATRIOT ROMAN !!!!!!!!!!!

Noroc ca nu te pune nimeni sa si demonstrezi asta cu arma in mana.


pus acum 14 ani
   
viorel55
apicultor

Din: Campina
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 304

batrinul a scris:

Acum imi dau seama ca eu secuiul sint de fapt un MARE PATRIOT ROMAN !!!!!!!!!!!





Si un MARE DOMN ,adaug eu ,dupa ce v-am cunoscut la Ramnic.


pus acum 14 ani
   
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268
BEBE nu stiam ca patriotismul inseamna sa ghicesti cistigatorul  da am stiut rezultatul si v-am sus si voua din timp.   Andrei in mileniul trei poti distruge patria cu arma  in mina., De aparat o aperi cu mintea si cu inima.    VIOREL iti multumesc si te asigur de simpatia si consideratia mea 

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
gica
Moderator

Din: Bumbesti Jiu (Sadu),GORJ 1954
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3643

viorel55 a scris:


batrinul a scris:

Acum imi dau seama ca eu secuiul sint de fapt un MARE PATRIOT ROMAN !!!!!!!!!!!





Si un MARE DOMN ,adaug eu ,dupa ce v-am cunoscut la Ramnic.

Si amandoi aveti mare dreptate


_______________________________________
Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii  de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu  merge nimic si nici nu stii de ce.

pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060

ioanpuiu a scris:

Vei suferi BUNKA, vei fi dezamăgit.
     


                             P.N.L.  Botoşani  t r ă d e a z ă   

  ..."din care s-au desprins două extreme: una privind intrarea la guvernare, susţinută de Tăriceanu şi preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, iar cealaltă, īmpărtăşită de Antonescu, Orban, Stroe, Nicolai, Stavarache şi alţii, referitoare la rămānerea īn opoziţie şi refuzarea unei colaborări cu PDL." 

găseşti totul aici:


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
TARAN
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 210
Datoria tarii nu a facut Guvernul Boc singuri.In coalitie a fost si PSD-u.Prin iesirea lor din guvernare s-a creat criza politica.Geoana a creiat criza politica,simtea ca se apropie alegerea prezidentiala,hai sa iesim si toate neajunsurule care sa ivit sa punem pe gatul acestui guvern.
Acum ori care guvern va fi mai bine nu poate sa fie,ca aceasta criza economica nu sa creat de la o zi la alta si provine de la regimul lui Iliescu,care a facut privatizariile fraudolase,au vandut fabrici pe 2 dolari,au falimentat toate industria si agricultura,Tineretul n-avea de ales de cat sa plece in strainatate sa-si cauta existenta.Credeti ca cei care au plecat nu de buna voie,mai voteaza gasca lui Iliescu?De accea era Basescu atat de sigur ca va castiga cu voturile primite din afara,ca mai mult de 70% au dat votul pe Basescu.
Nu va speriati de Basescu,ca mai cinstit ca el nu-i nici unu.Gasca lui Iliescu a jefuit tara.
Economia de piata cine a intr-odus nu Petre Roman?De atunci pretul de la producator la consumatori de celputini de trei ori mai mare...


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060

ioanpuiu a scris:

Vei suferi BUNKA, vei fi dezamăgit.
 

Citeşte mai ales comentariile la acest articol, scrise de simpli PNL-işti


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
CINE CĀŞTIGĂ?
După părerea mea lucrurile sunt clare.
-Preşedintele Băsescu a obţinut o victorie mare, a cāştigat un nou mandat. Şi poate va reuşi să scindeze P.N.L.
-Patronii īntreprinderilor şi instituţiilor care primesc comenzi de la stat vor primi comenzi īn continuare, au fentat concurenţa.
-Ocupanţii fotoliilor primite pe linie de partid se pot bucura şi ei, majoritatea le vor păstra. Nu chiar toţi, unii le vor ceda noilor aliaţi ai P.D.L.
-Cei 5 milioane de romāni care au votat cu preşedintele Băsescu ce au cāştigat? Nimic. Victoria lor minusculă, cu un număr de voturi mai mic decāt cel al locuitorilor unui tārg de provincie nu a fost obţinută de ei, a fost obţinută de Vāntu.
-Marele cāştigător este mogulul Vāntu, care a reuşit să facă pulbere avantajul lui Geoană. Fără cursa pe care i-a īntins-o lui Geoană diaspora nu putea īnclina balanţa. Deci Vāntu a avut īn aceste alegeri o importanţă mai mare decāt poporul romān.
-Cāştigă şi oportuniştii, cei care īşi vor negocia trădarea principiilor politice pe care nu le-au avut, le-au mimat.
-Cāştigă cei cu bani care cumpără valută acum şi o vānd peste cāteva zile cānd leul cade iar.

CINE PIERDE
Cei 5 milioane de romāni  care nu au fotolii primite prin partid, care nu au comenzi de stat şi au votat pentru Geoană nu au pierdut alegerile. Le-a pierdut Geoană prin gafele lui.
-De pierdut deja am pierdut toţi romānii din ţară. Bursa de la Bucureşti a scăzut cu 5% iar Banca Naţională a aruncat pe piaţă o parte din banii īmprumutaţi cu dobāndă ca să nu se deprecieze leul chiar acum, după victoria preşedintelui. Datoria o vom plăti toţi, cot la cot. Şi dacă nu vom avea stabilitate politică vom pierde īn continuare. Toţi.
-Cea mai mare pierdere a suferit-o democraţia şi poporul romān. Pentru că nu putem să nu observăm că aceste alegeri au fost cāştigate de un mogul. El a decis cine să cāştige, printr-o susţinere prefăcută care să-i dea posibilitatea să īl aranjeze pe Geoană pe la spate. Nu putem afirma că gestul lui este imoral pentru că din păcate la noi uneori politica şi afacerile nu au nimic īn comun cu morala. Deci nici jelitul nu are rost, echipa preferată mai şi pierde. Nici bucuria exuberantă nu este justificată, victoria a fost obţinută de un singur om, de Vāntu. Iar dacă nu partidul liberal ci doar o parte din el intră la guvernare apare evidentă necesitatea unei modificări a Constituţiei. Cine a ajuns parlamentar pe listă de partid să-şi piardă statutul de parlamentar dacă schimbă tabăra politică. Pentru că voturile au fost date pentru partid, pentru principiile partidului, nu persoanei. Şi atunci mogulii vor putea cumpăra doar persoane trădătoare, nu parlamentari. Vor face modificarea Constituţiei? Dacă nu, vor simţi şi susţinătorii P.D.L. cum este să fie trădaţi. Aşa cum īncepem să o simţim noi, cei care am susţinut principiile liberale. Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
ei .... domnu' Valer le mai exagerati si infloriti si dvs pe ici pe colo.

Victoria la limita a lui Basescu trebuie sa dea de gandit atat lui .... castigatorului cat si pierdantilor ... ca sunt o gramada

Si de data asta, la fel ca la referendum poporul roman a dovedit ca nu e chiar atat de usor cum isi inchipui unii de manipulat ... campania dusa de PSD a fost total in afara unui cadru normal si de bun simt ... si acum ca si la referendumul din 2007 au preferat sa denigreze contracandidatul in loc sa-si promoveze propriile valori si realizari ... de ce? .... greu de spus .... oricum un alt adevar este ca PSD-ul nu are nici valori si nici realizari ... iar PNL-ul pe langa realizarile de la inceputul guvernarii (cota unica, boom economic, etc) din pacate s-a dovedit a fi cam tot la fel de "curva" politica ca si UDMR-ul. Oameni au simtit acest lucru ... si normal ca au "fraternizat" cu asupritu'.

In 2007 Basescu a "invins" detasat .... cu 70 %, acum .... deabia deabia a iesit cu un 50,33% ... e drept ca si alta era miza.

Poate ptr viitoarea campanie or intelegi si prea distinsii conducatori ai partidelor ca uneori sinceritatea poate varianta castigatoare.

Eu nu vad in acest rezultat o pierdere a "democratiei", in definitiv o definitie a democratoei este si "dreptul unei natii de a gresi"

sincer prefer "greseala" de acum de al mandata ptr inca alti 5 ani pe Basescu decat alternativa .... de a vota un papitoi (ptr termenul de prostanac are copy right dl Iliescu). Basescu este cel care va concuce si va dicta eventualilor "moguli" pe cand in cazul Geoana .... este foarte clar ptr toata lumea ca ar fi fost "condus" de catre cei care l-au sustinut in campanie.


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Am sperat că cineva mă va corecta susţinānd că politica şi afacerile trebuie să respecte şi anumite norme morale. Părerea mea este că P.N.L. esta fetiţă nevinovată faţă de P.D.L. care are multe trădări la activ dar nu īl īnvinovăţesc,  aşa este politica şi la noi şi la alţii. Referitor la U.D.M.R. nu cred că-l putem numi ;curvă; politică pentru că el luptă pentru maghiari, pentru asta a fost īnfiinţat şi nu i-a trădat niciodată. Uneori avea chiar o atitudine mai democrată decāt P.S.D.-ul vechi de exemplu. Putem şi greşi, este omeneşte, dar nu pot să nu constat că Voiculescu a contat la aceste alegeri mai mult decāt cele două stafuri electorale īmpreună. Referitor la ultima dumneavoastră afirmaţie doresc şi eu să nu fie infirmată. Valer Bodea

pus acum 14 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
hmmm .... hai sa deviem un pic de la subiect .... cam care ar fi "tradarile" PDL (PD)?

_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Īn loc să-i fie recunoscător lui Voiculescu pentru că l-a adus la guvernare P.D.L. a declarat imorală alianţa cu el. P.N.L. a făcut aşa ceva? Sau U.D.M.R.? Afirmānd că unii s-au comportat ca nişte "curve" politice īi puneţi involuntar pe toţi īn acelaşi sac. Totuşi veţi avea dreptate īn viitor. Dacă P.N.L. va intra la guvernare va trăda P.S.D.-ul. Dacă doar o parte din P.N.L. va intra la guvernare sunt de acord să-i numiţi curve politice pentru că vor trăda şi P.S.D. şi propriul partid. Ar fi o mare "realizare" a preşedintelui Băsescu dacă ar īnmormānta mişcarea liberală. Am ajunge ca americanii, cu două partide iar P.D.L. ar fi de dreapta. Valer Bodea

pus acum 14 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
aliata cu PC-ul (Voiculescu) chiar era imorala.

si e chiar ridicol sa afirmi ca PD-ul a fost "adus" la guvernare de catre PC ....

PC-ul ca si UDMR-ul sunt partide de oportunisti si orice alianta cu ei nu are cum sa nu fie "imorala".


De ce va mira posibilitatea ca PNL sa "tradeze" PSD-ul? .... in primul rand o alianta PNL si PSD partide cu "doctrine" total diferite este ceva monstruos .... si sa nu uitam ca PNL a tradat PD .... i-a tradat practic pe cei care i-au ridicat .... ce diferenta exista intre PNL si PNTCD inainte de Alianta DA?

PNL-ul a fost remorcat de catre PD (Basescu) si adus la guvernare in 2004 .... ce au facut drept recunostinta? stiim cu totii ....

hai sa ne mai desmortim un pic cu-o gluma

Cum se pune-napoi dopul la o sticla de sampanie?












intrebati-l pe Geoana


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 14 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
Trebuie sa fim corecti si sa recunoastem: Presidentia lui Geoana (care a durat... duminica seara laugh.gif ) a fost cea mai buna din intrega istorie republicana a Romaniei. In timpul mandatului sau leul nu s-a devalorizat, nicio firma nu a dat faliment, nimeni nu a ramas somer, pedeleul si Basescu nu au avut somn... rolleyes.gif


Revenind la lucruri serioase

Ceea ce conteaza e ca trebuie sa se lase la o parte orgoliile personale. Crin antonescu a facut si face in continuare o mare greseala. El nu intelege ca atata timp cat este lider PNL are OBLIGATIA de a lupta nu IMPOTRIVA lui Basescu, ci pentru un viitor mai bun pt cei 20% dintre alegatorii care l-au votat (daca am avea anticipate, probabil ca procentajul s-ar pastra). El trebuie sa lupte pentru formarea unei majoritati pentru a iesi odata din criza, mai ales ca, cel putin teoretic PNL este mult mai apropiat de doctrina PDL decat este PSD. O mare parte dintre votantii pnl au ales sa voteze cu Basescu tocmai datorita acestei inversunari a lui Antonescu, deoarece nu anunta nimic bun (in principal anunta neintelegere chiar intre randurile PNListilor)
Impreuna cu celelate partide, ar reusi PROBABILl sa formeze o majoritate, astfel incat PSD sa ramana in opozitie. Ar fi cea mai sanatoasa situatie. Fosta alianta D.A. nu a cazut doar din cauza lui Basescu, ci datorita infexibilitatii de care au dat dovada ambele parti.

Nu conteaza cine ar iesi in momentul de fata premier. In momentul de fata, stabilitatea politica este cea care conteaza deoarece trebuie trecuta in prim plan nu lupta politica pt ciolan, ci solutiile anticriza, oricare ar fi ele (orice solutie este mai buna decat nimic)


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Am sustinut tot timpul necesitatea stabiltatii politice pentru a se realiza apoi stabilitate economica sa putem iesi cat mai repede din criza economica. Dar ar fi stabilitate politica doar daca ar intra la guvernare tot P.N.L-ul. Si nu glumesc, vorbesc serios, la americani nu este instabilitate politica asa ca la noi pentru ca au doar doua partide, unul in opozitie, unul la guvernare. Dar desi votez cu liberalii, mi-ar place un guvern de uniune nationala, pana trece criza macar. Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Referitor la presedintia efemera a lui Geoana la care va referiti ma mir ca staful lui a uitat ca diaspora a votat totdeauna contra P.S.D. Asta stia Basescu, nu cred ca s-au machiat exitpolurile. Valer Bodea

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Cristi, eu ca votant liberal, ma simt tradat de atitudinea lui Tariceanu si ma simt mai degraba reprezentat de crin Antonescu...sper sa-si mentina verticalitatea, si chiar daca Baselu va mai reusi sa rupa o bucatica din PNL eu voi vota nucleul reprezentat de Crin, ceilalti mi se par traseisti si impostori, numai adevarati Liberali nu...un om cu etica si cu morala nu sare dintr-o barca in alta la comanda sau cand i se arata ciolanul.
Prefer sa merg pe mana celor care mai au putina cinste si onoare!!
Votul meu si probabil nu numai al meu a fost profund impotriva PDL si Basescu si pt doctrina Liberala, conteaza onoarea si principiile liberale, daca Crin Antonescu ar intra la guvernare m-as simti tradat la fel cum cred ca s-ar simti multi liberali, votul meu s-ar duce in cazul asta mai degraba la PSD decat la PDL, PSD a aratat ca un partid mult mai democrat decat PDL cel putin asa il vad eu in ultimii ani.
Ma bucur ca oameni ca Oprea cel facut general de Basescu dupa dezertarea din PSD, deci ma bucur ca PSD scapa de oamenii de tipul asta...daca toti cei lipsiti de moralitate vor migra spre PDL in timp alegera mea pe viitor va fi foarte simpla!!
Banuiesc ca nu sunt singurul care gandeste asa...m-am saturat de anumite personaje oportuniste din politica romaneasca!

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
In postarea de la ora 14:26:09 si eu am condamnat intrarea la guvernare a unei factiuni din partidul liberal, ar fi o dubla tradare. Dar daca intra partidul liberal in intregime, este altceva, suntem in criza economica, avem nevoie urgenta de guvern stabil. Daca Tariceanu tradeaza P.N.L. probabil va fi nevoit sa migreze mai tarziu la P.D.L., cine-l mai voteaza pe el cu bucata rupta din P.N.L.? La revizuirea Constitutiei se va introduce articolul pentru interzicerea migrarii politice individuale a parlamentarilor alesi pe lista de partid? Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Donbazil
apicultor

Din: Faget
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1293
Sal'tare!

Domnule ...Taran ( scuzati expresia, da' daca asa v-ati dat numele..._

     D'apai cine a inceput scandalu'? De ce l-au dat jos pe ministru' de interne pesedist cand a anuntat toata tara de autobuzele cu navetisti politici,pregatite pentru alegeri.
     De ce nu au acceptat pedelistii cererile colegilor de coalitie, ca doara intr-o coalitie , mai negocoezi, mai faci compromisuri...???...
     Toata treaba era bine , da' ce zic  eu, amaratu' de mine si putin cunoscatoru' intr-ale politichiei,- bine,- era de-a dreptul foarte bine sau chear aproape perfect calculata.....
       Si ce-a iesit, am vazut...
       Si ce urmeaza, - o sa vedem...
       Eu recunosc ca am votat contra lui Basexu, da nu de dragu' celuilalt, ci pur si simplu, am votat " PENTRU - CONTRA"...Asa am considerat eu, dreptul asta mi-l da Sfanta Constitutie...Si in afara "Onoratei instante" , nu mi-l poate lua nimeni...

        Problema mare, dragi colegi forumisti, e : CE VA URMA?
        Asta, pe bune ca imi da insomnii...
Lucru' Dracu'- ca la noi, nu se intelege ca la chineji , faptul ca economia are calea ei iar politica e altceva...
          La noi e un amalgam de neinteles.Se fac cele mai inimaginabile combinatii doar cu un singur scop...CIOLANUL!
        Sa traiti normal si sa fiti optimisti!   
       
        Sal'tare!
         Acelasi... DONBAZIL - FAGET.


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060

BUNKA a scris:

eu voi vota pe mai departe cu Crin Antonescu care probabil ca va dovedi ca nu e curva politica
           

                 Vei suferi BUNKA, vei fi dezamăgit 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, la Radio Guerrilla, răspunzānd unei īntrebări, că singurul context īn care se poate deschide discuţia cu PDL pentru formarea Guvernului este ca premierul să fie liberal.


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Va salut, don Bazil si va doresc sarbatori fericite si multi ani de apicultura. Asta am afirmat si eu dar va propun sa-l intelegem pe Taran, eram si noi stuparii in campanie electorala. Cred ca vremea asta atipica si nesiguranta anului care vine ne-a facut sa ducem o campanie mai dura. La mine si azi albinele au iesit dupa apa deci au puiet. M-am luat cu mainile de cap pentru ca la orele 12-13 am avut soare dar numai 9 grade! Revenind la Taran va rog eu s-l intelegeti, si el a fost atacat dur, inclusiv de mine. Dar va asigur ca merita toata simpatia noastra, pentru ca este iubiror de albine de-al nostru. Eu il simpatizez si-l respect si pentru ca desi nu se poate exprima bine romaneste(se vede ca a crescut intr-o zona fara romani), totusi si-a aparat cu hotarare convingerile. Merita respect si pentru ca a avut curajul sa-l sustina pe Basescu desi U.D.M.R. l-a sustinut pe Geoana. DECI DIN PARTEA MEA FELICITARI CU SIMPATIE, DOMNULE TARAN! Si la fel si dumneavoastra, Don Bazil!

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

ioanpuiu a scris:


BUNKA a scris:

eu voi vota pe mai departe cu Crin Antonescu care probabil ca va dovedi ca nu e curva politica
           

                 Vei suferi BUNKA, vei fi dezamăgit 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, la Radio Guerrilla, răspunzānd unei īntrebări, că singurul context īn care se poate deschide discuţia cu PDL pentru formarea Guvernului este ca premierul să fie liberal.



Corect. Liberal sau independent, zic eu. Valer Bodea


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Deocamdata Crin Antonescu a iesit pe antena 3 in seara asta si a reafirmat ca o colaborare cu Traian Basescu este exclusa, probabil ca daca ofera functia de prim ministru vor accepta insa PDL nu va accepta niciodata sa cedeze functia de prim ministru deci clar ca nu vor marsa la treaba asta...de fapt conditia asta a fost pusa special ca sa nu intre cu PDL in combinatie...mic siretlic, dar corect!!
Imi pastrez deocamdata respectul pt Crin Antonescu, cred ca nu va preda partidul PDL-ului si lui Basescu!
Nu cred ca o sa sufar!!


pus acum 14 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
@Valer70 - din pacate stabilitatea politica nu garanteaza in nici un fel stabilitatea economica, totusi ... un guvern solid si corect poate lua decizii mai propice pentru atenuarea efectelor crizei. Nu cred ca o sa avem ocazia de a beneficia prea curand de asa ceva, asa ca nadesdea ne este tot la "strainataturi" ... mai toata lumea (UE, USA, asiatici) are nevoie de noi ca si piata de desfacere .... asa ca vor gasi ei ceva sa ne munceasca pana dam in branci ca sa le cumparam productia.
Istoria ne arata ca nu prea au fost guverne de "uniune nationala" care sa scoata vre-o tara din criza, in schimb au fost cateva care au netezit drumul unora catre dictatura.

@Bunka - ce parere ai de Crin? ... care pana-n 21 noiembrie tuna si fulgerea contra lui Geoana parca mai rau decat contra lui Base ... si apoi ... de pe 22 mai ca se pupau bot in bot? Din pacate termenele de cinste, onoare, etica si morala sunt desuete in politica romaneasca. PNL-ul de azi are prea putin deaface cu onoarea si principiile liberare adevarate, nu se pot numi nici macar umbre ale Bratienilor si chiar ale mai recentului Campeanu ... PNL-ul chiar este locul de refugiu al impostorilor si profitorilor. Crin Antonescu are macar meritul ca a reusit un 20% .... de obicei libeari se incadrau la 10%

@Donbazil - este adevarat ... pe net folosesc si userul Tarzy (nu Tarzan dar inteleg ca nu va este usor sa remarcati diferenta)

"Scandalul" in politica roamneasca este inceput de catre Tariceanu care la ordinul lui Patriciu s-a razgandit .... restul .... sunt consecinte

Ministru de interne trebuie sa-si argumenteze afirmatiile .... si doamne ajuta ar avea cu ce ... daca si-ar dori ca doar are un ditamai serviciu de informatii in subordine, de ce nu a facut-o? ... pai nu putem decat sa presupunem .... ori nu era adevarat ... nu avea dovezi .... ori .... chiar asta si urmarea .... sa rupa coalitia

De negociat si facut compromisuri .... depinde de la caz la caz .... poate ca si din acest motiv Basescu este apreciat de popor .... ca nu face compromisuri prea usor ... ca nu se lasa manipulat si dus de nas asa cum au facut concurentii.

Este adevarat ... este dreptul dvs de-a vota CONTRA .... totusi ... acest lucru nu este deloc constructiv (si nici moral), aceasta abordare nu ajuta societatea decat sa bata pasul pe loc ...
din pacate nu sunte-ti singurul cu aceasta mentalitate ...


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060
Vicepreşedintele PNL Romeo Stavarache a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că liberalii pot lua īn calul şi varianta unui Guvern cu PSD şi premier liberal, dar că acest lucru va fi foarte greu de făcut dacă Geoană nu devine şeful statului, īn acest caz, īn opinia sa, prima opţiune a PNL va fi PDL.
   

Azi la 11;43;15 (vezi postul pe pag.precedentă Stvarache era īn tabără cu Crin A.
Acum vede altfel !   

ciolan, ciolan, ciolan!


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Ca sa-l parafrazez pe Petre Roman, dusmaniile sunt vremelnice, ciolanul este vesnic ravnit! Valer Bodea

pus acum 14 ani
   
Donbazil
apicultor

Din: Faget
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1293
Sal'tare!
Pentru Domnul Valer:
Eu nu stiu cine este domnul care-si spune " TARAN" ca la pagini personale n-am gasit... Deci deocamdata discut despre o persoana...ipotetica...
  Treaba lui cum gandeste si cum isi exprima punctele de vedere, da' si dreptul oricarui alt forumist de a fi sau nu de acord cu el...
Dreptul lui de a avea simpatii si antipatii politice...
Da pentru ca nu stiu cine este, n-am sa-i mai raspund, - daca o fi vreo ...clona!
Parerea mea!
Sal'tare!                
Acelasi : DONBAZIL - FAGET


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
"@Bunka - ce parere ai de Crin? ... care pana-n 21 noiembrie tuna si fulgerea contra lui Geoana parca mai rau decat contra lui Base ... si apoi ... de pe 22 mai ca se pupau bot in bot? Din pacate termenele de cinste, onoare, etica si morala sunt desuete in politica romaneasca. PNL-ul de azi are prea putin deaface cu onoarea si principiile liberare adevarate, nu se pot numi nici macar umbre ale Bratienilor si chiar ale mai recentului Campeanu ... PNL-ul chiar este locul de refugiu al impostorilor si profitorilor.[u]"

Cristi, Crin in turul 1 a dat in ambii contracandidati, mi sa parut normal treaba asta asa au facut si ceilalti doi, era o lupta deschisa cu miza mare, cine intra in turul 2...pt ca exista posibilitatea cel putin teoretic ca Antonescu sa intre in tutul 2 el a adoptat aceasta pozitie...si eu as fi facut la fel daca as fi fost pus in sit aia, in turul 2 a fost nevoit sa accepte sa sustina varianta cel mai putin rea pt tara in viziunea lui, si a mea.
Oricum nu a fost nimic nenatural, ambii au luptat impotriva PDL si au facut parte din majoritatea care sa format in parlament inca dinainte de alegeri...nu este lipsa de moralitate asta, as numi mai degraba ca lipsiti de moralitate si de credibilitate traseistii politici care nu mai au nici o dorinta de a respecta vreo doctrina de partid, lor pur si simplu daca le Fluturi ciolanul pe la nas se iau dupa miros si migreaza in orice directie, acum PDL are ciolanul si-l flutura, sa vedem daca Tariceanu are acelasi material de curva in el cum are Stolojan, Valeriu Stioca, Boureanu si altii...
Eu am o parere f buna despre Crin si sper sa o tina tot asa....


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Cu un Johanis presedinte cu trei partide in spate tara ar fi avut si guvernul mult dorit acum, ar fi avut un premier capabil si un presedinte echilibrat...asa in urma a ceea ce s-a intamplat sa vedem cat timp va tine incertitudinea din tara, cat timp nu vom avea buget pt 2010, cat timp se va amana transa de la FNI, si cu cine va face guvern PDL...chiar sunt curios sa vad cu cine va conduce basescu tara in ipoteza ca el isi va pastra functia daca nu cumva Curtea nu va decide ca turul 2 trebuie repetat din cauza fraudei.
Raul de care va ziceam deja a inceput!!
Adica daca noi ca natie daca tot am vrut sa ne fie rau...apoi sa ne fie ca asa am dorit, sau acum dorin ca "de dragul " rezolvarii situatiei politice si "de dragul" de a avea un guvern cu orice pret, sa mai sacrificam niste partide, sa mai mituim si sa mai momim niste senatori si deputati din alte partide sa sara in barca PDL...asta nu-i curvasareala?
Eu asa-i zic curvasareala!!!
E cam mare compromisul, nu cred ca se va termina bine pt cineva anume...ghici pt cine!!


pus acum 14 ani
   
Gicacontra
apicultor

Din: Corbeni Arges
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 480
Gicacontra a scris:

BUNCA A SCRIS II felicit pe somerii care l-au votat pe basescu...aia sigur la cat sunt de incuiati l-ar mai vota odata !!


Tot nu īnţeleg de ce sunt şomerii,,"īncuiaţi"


_______________________________________
"In univers,doar relativul e absolut"

pus acum 14 ani
   
Gicacontra
apicultor

Din: Corbeni Arges
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 480
Donbazil a scris.     

Eu recunosc ca am votat contra lui Basexu, da nu de dragu' celuilalt, ci pur si simplu, am votat " PENTRU - CONTRA"...Asa am considerat eu, dreptul asta mi-l da Sfanta Constitutie...Si in afara "Onoratei instante" , nu mi-l poate lua nimeni...


Aveţi o bere de la mine dacă-mi spuneţi ce politician a spus."Dacă un cāine ar fi īn competiţie cu Băsescu, trebuie votat cāīnele"

Domle cātă responsabilitate pe omul ăsta.Merită ales campion la aruncatul cu vorbe-n vānt,şi să-i dăm medalie de mare patriot(ca şi altora dealtfel).

Stimaţi colegi tociţi degetele pe tastatură degeaba.Māīne,poimāīne, veţi auzi că Băsescu şi Crin "pupat piaţa independenţei"cum mai făcutără şi tribunul cu Becali

ĪNAPOI LA ALBINE.M-am săturat de ei.


_______________________________________
"In univers,doar relativul e absolut"

pus acum 14 ani
   
adi hodis
Moderator

Din: Batăr BH
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 5405
De buna seama, asa zic si eu.Haidetzi la albine ca ele nu ne vor dezamagi.

_______________________________________
Albinutele = viata ... importantele albinute ... '' daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ''http://ADIHODIS.sunphoto.ro

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058

Gicacontra a scris:

Gicacontra a scris:

BUNCA A SCRIS II felicit pe somerii care l-au votat pe basescu...aia sigur la cat sunt de incuiati l-ar mai vota odata !!


Tot nu īnţeleg de ce sunt şomerii,,"īncuiaţi"



Gica, eu imi mentin parerea pt ca cel putin 50% dintre someri si 50% dintre bugetarii fortati sa stea cate 10 zile lucratoare acasa pe luna fara plata, cu siguranta ca au votat cu Basescu desi el este sursa necazurilor lor.
Pe mine daca m-ar pune sa stau 10 zile acasa fara bani pe motiv ca asta este solutia iesirii din criza cred ca m-ar pune pe ganduri si nu cred ca m-as mai duce cu mare elan la vot sa-l mai pun odata presedinte...sunt sigur ca sunt destui incuiati care nu au priceput de unde vine necazul ....

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058

Gicacontra a scris:

Gicacontra a scris:

BUNCA A SCRIS II felicit pe somerii care l-au votat pe basescu...aia sigur la cat sunt de incuiati l-ar mai vota odata !!


Tot nu īnţeleg de ce sunt şomerii,,"īncuiaţi"




Gica, eu imi mentin parerea pt ca cel putin 50% dintre someri si 50% dintre bugetarii fortati sa stea cate 10 zile lucratoare acasa pe luna fara plata, cu siguranta ca au votat cu Basescu desi el este sursa necazurilor lor.
Pe mine daca m-ar pune sa stau 10 zile acasa fara bani pe motiv ca asta este solutia iesirii din criza cred ca m-ar pune pe ganduri si nu cred ca m-as mai duce cu mare elan la vot sa-l mai pun odata presedinte...sunt sigur ca sunt destui incuiati care nu au priceput de unde vine necazul ....
Gica eu nu am zis (somerii sunt incuiati) ci (somerii care l-au votat pe Basescu)...si aici pot sa-i bag si ...(pe bugetarii fortati sa stea acasa cate 10 zile pe luna fara plata care l-au votat pe Basescu)...deci ATENTIE la nuante!

Au existat pareri ca eu voi suferi, pt ca Crin Antonescu a dat o declaratie prin care el afirma ca singura varianta prin care PNL poate intra intr-un dialog cu PDL este daca li se ofera postul de premier!!
Cei carora le merg rotitele au inteles imediat ca afirmatia asta a fost un refuz politicos adresat PDL ...adica Antonescu a pus o astfel de conditie de neacceptat pt PDL tocmai pt ca stia ca PDL nu va accepta asa ceva si  in consecinta nu poate exista dialog!
Va asigur ca nu voi suferi si ca fac parte dintre acei 20% de votanti ai PNL carora le merg uns rotitele si care inteleg substratul declaratiei lui Antonescu!
Dupa parerea mea exista doua variante ...veti vedea in urmatorii 10-15 ani, daca PNL isi va trada electoratul va fi asimilat de PDL si va disparea ca partid, electoratul de dreapta va vota cu PDL dar atentie oamenii migratori dupa ciolan se aduna la PDL, deci daca PNL va face asta isi va arata de fapt adevarata fata. Eu nu cred ca asta se va intampla pt ca PNL are o coloana verticala si un creier care gandeste ce este mai bine pt PNL ca partid pe termen lung!
A doua varianta este ca PNL nu-si va trada electoratul si astia 20% carora le merg bine rotitele acum din electorat se vor inmulti asa cum s-a intamplat acum...datorita politicii PNL din ultimii ani PNL a castigat incredere, a castigat procente, asta este mult mai important decat ciolanul temporar care-i poate desfiinta in scurt timp ca partid!
Daca votantul, omul obisnuit va invata sa observe unde sunt traseistii, mincinosii, tradatorii si va sanctiona traseismul si pe cei care alearga dupa ciolan prin vot atunci viitorul PNL si al dreptei adevarate din Romania este asigurat...Tariceanu poate pleca din PNL daca ii miroase bine ciolanul, nu-l opreste nimeni dar automat imaginea lui va fi lipita de cea a lui Flutur Boureanu, Stoica...deci intra usor in categoria acelor oameni , nu crede ca va face asta pana la urma...vom vedea!!
Daca PNL isi va mentine pozitia isi va pastra si cei 20% care pot creste prin desteptarea electoratului de dreapta in timp...asta ii asigura o pozitie importanta de forta in viitorul parlament al tarii..sunt sigur ca sunt oameni cu creier in PNL care stiu f bine lucrurile astea, si nu vor gresi strategia PNL pe termen lung!Daca PNL va trada..electoratul va sanctiona treaba asta si la urmatoarele alegeri stanga va castiga clar...traseistii trebuie pedepsiti indiferent de culoare, reformarea unui partid se face in opozitie si probabil ca doar opozitia ar puitea reforma PDL, in acest partid este necesara si disparitia unor mentalitati si a unor personaje...doar asa as putea eu vreodata sa votez cu aceasta dreapta impostoare...numai daca nu va mai fi impostoare, ori asta e cam greu de crezut, cel putin in urmatorii 5 ani.
I

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

Donbazil a scris:

Sal'tare!
Pentru Domnul Valer:
Eu nu stiu cine este domnul care-si spune " TARAN" ca la pagini personale n-am gasit... Deci deocamdata discut despre o persoana...ipotetica...
  Treaba lui cum gandeste si cum isi exprima punctele de vedere, da' si dreptul oricarui alt forumist de a fi sau nu de acord cu el...
Dreptul lui de a avea simpatii si antipatii politice...
Da pentru ca nu stiu cine este, n-am sa-i mai raspund, - daca o fi vreo ...clona!
Parerea mea! :hi:
Sal'tare! :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:
Acelasi : DONBAZIL - FAGET :hi:



Posibil, Don Bazil, şi alţii din cei fără nume şi domiciliu pot fi. Dar dacă Ţăran nu este clonă are respectul şi admiraţia mea. Dacă este clonă s-a calificat singur, nu se respectă nici el deci este conştient că nu merită respectul altora. Mă refer la original nu la clonă. Sănătate! Valer Bodea


pus acum 14 ani
   
TARAN
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 210
Alegerile s-a terminat,Basescu presedinte!
Dv.ati ramas in campanie electorala?      


pus acum 14 ani
   
TARAN
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 210
Geana a baut pe pielea ursului,care a ramas nevanat in padure!
Asteptam pe Popa Nicolae sa ne mai divulga cate ceva!


pus acum 14 ani
   
Gicacontra
apicultor

Din: Corbeni Arges
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 480

Valer70 a scris:

ca staful lui a uitat ca diaspora a votat totdeauna contra P.S.D. Asta stia



da


_______________________________________
"In univers,doar relativul e absolut"

pus acum 14 ani
   
Gicacontra
apicultor

Din: Corbeni Arges
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 480

BUNKA a scris:


I-am bagat pe toti in aceeasi oala, nu trebuia, dar 50% sigur l-au votat, dupa cum arata votul...mea culpa!!



ATENŢIE DECI. Bunca e de părere că 50%dintre romāni sunt īncuiaţi(adică toţi acei care īndrăznim să spunem că l-am votat pe Băse).
Domnilor mi s-au terminat cuvintele, văzānd atāta īnţelepciune la domnia sa.


_______________________________________
"In univers,doar relativul e absolut"

pus acum 14 ani
   
TARAN
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 210
Peste 5 milioane de romani sant incuiati?
N-am cuvinte!


pus acum 14 ani
   
TARAN
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 210
Cred ca PNL-istii sant dezamagiti de Antonescu de modul lui de comportare.A primit o bucata de paine,sau ciolani si nu stie cu cine sa in parte.Eu asi trimite la pshiologie ca nu-i normal.Daca era normal nu trebuia sa se pupe cu Geana.Tariceanu si L.Orban sant mai destepti,Pe ei trebuia pusi in fruntea partidului.
Parerea mea...

Modificat de TARAN (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Eu ca sustinator al lui Crin Antonescu sunt foarte multumit de el, si-a pastrat coloana verticala, nu face compromisuri si nu-si tradeaza electoratul...a primit si votul de incredere al partidului cu unanimitate, 59 la 1 si o abtinere deci partidul va merge in directia pe care-l conduce Antonescu.
Basescu vrea reconciliere cu MOGULII si COMUNISTII...    
Eu nu ma simt tradat de liderul caruia i-am dat votul si increderea nu la fel as putea zice despre cei ce l-au votat pe Basescu...acum el vrea alianta cu GRUPURILI DE INTERESE, cu MOGULII, cu COMUNISTII pe care voi nu-i suportati si ii condamnati continuu.
Cine e tradat acum?
Eu sau voi??
Mi-ar place ca Basescu sa conduca el cu PDL-ul aceasta perioada sustinut in parlament acest guvern minoritar de celelalte partide...adica sa-si asume guvernarea si erodarea increderii...ar fi cel mai bine, sa bage ei tara in rahat (oricum deja au bagat-o) si sa n-aiba pe cine da vina!!!
Crin Antonescu a iesit aseara pe Antena 3 si sunt 100% de acord cu pozitia lui si a PNL, nu ma simt absolut deloc inselat!
Bravo Crin!!!


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Da...50% dintre romani sunt incuiati, nu inteleg realitatea politica in care traim si voteaza in necunostinta de cauza, sunt manipulati...asta cred!!(basca mai iau un kil de faina de orez sau de ulei si sunt fericiti ...se duc si dau votul exact asa cum au promis celui ce i-au cumparat, atat sunt de PROSTI...nu inteleg valoarea gestului lor)...PE AISTIA CUM AI CATALOGATI??????????????????????????????????????????
Procentul inca e mic, e bun, ma asteptam sa fie mult mai multi care nu inteleg nik din ce se intampla in jurul lor!!
Sunt multumit ca sunt doar 50%, cu timpul vor deveni din ce in ce mai putini, oamenii vor deveni mai atenti la politica, vor fi mai informati si vor realiza ca fiecare vot conteaza, si conteaza si cultura politica pe care o au in momentul in care dau votul intr-o directie, vor prefera poate mai multi sa stea pe emisiuni de politica decat pe telenovele, si pe manele si pe emisiuni care numa` cultura nu promoveaza!!!
Indobitocirea neamului a inceput cu maneaua, si a continuat cu emisiuni de 2 bani care promoveaza curvele, si oamenii de nimic..de ce tre sa vedem noi pe TV cum isi fac tiganii nunti in strada blocand circulatia si politia nefacand nimic pt ca o fi nunta vreunui "smecher" gen Bercea Mondialu` sau altii???
GENUL ASTA DE EVENIMENTE "MONDENE" CARE ESTE PROMOVAT INDOBITOCESTE OMUL.

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060

BUNKA a scris:

daca Crin Antonescu ar intra la guvernare m-as simti tradat la fel cum cred ca s-ar simti multi liberali


La cateva minute de la declaratia de presa, Crin Antonescu a afirmat, la Antena 3, ca "daca as avea o majoritate solida, o echipa aleasa de mine si un program pe care sa mi-l asum, sigur ca as accepta sa fiu premier" cu Traian Basescu la Cotroceni.


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058

TARAN a scris:

Cred ca PNL-istii sant dezamagiti de Antonescu de modul lui de comportare.A primit o bucata de paine,sau ciolani si nu stie cu cine sa in parte.Eu asi trimite la pshiologie ca nu-i normal.Daca era normal nu trebuia sa se pupe cu Geana.Tariceanu si L.Orban sant mai destepti,Pe ei trebuia pusi in fruntea partidului.
Parerea mea...



Mai TARANE ce functie are L.Orban in PNL, imi zici si mie???
Cred ca-l confunzi pe L.Orban cu V. Orban...ATATA CULTURA POLITICA AI!!!
Pe unul il cheama Victor iar pe celalalt Leonard, sunt frati...si sunt 2 nu unul asa cum crezi tu, si au functii diferite ...
Mai schimba canalul de pe carcotasii sau de pe OTV sau B1 pe ceva Antene sa mai inveti politica si ai sa intelegi mai multe!


pus acum 14 ani
   
marius.gj.apic.
apicultor

Din: Motru
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 413
CORECT  BUNKA

Vad ca sustinatorii "marelui combatant" intra la griji ca nu i se va deschide usa lui Base la GRIFCO sa negocieze guvernul. Ar fi bine sa mearga tot cu caciula in mana daca vrea sa mai gaseasca "o solutie ipocrita" . Totusi pana la urma o astfel de ecuatie sigur se va forma , pentru ca e plina clasa politica de ipocriti . si apoi trebuie sa se gaseasca scuze peste cativa ani pentru nerealizari.

La urma urmei , 'ce se aseamana cu ipocritii se aduna" . Eu cred ca toti sunt la fel . Astept sa vad cum va negocia si Antonescu ....   , sa vad cat ma dezamagi si el .


_______________________________________
2 Timotei 3:16   Toată Scriptura este īnsuflată de Dumnezeu şi de folos ca să īnveţe, să mustre, să īndrepte, să dea īnţelepciune īn neprihănire,
3:17   pentruca omul lui Dumnezeu să fie desăvīrşit şi cu totul destoinic pentru orice lucrare bună.

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
!!
ioanpuiu a scris:


BUNKA a scris:

daca Crin Antonescu ar intra la guvernare m-as simti tradat la fel cum cred ca s-ar simti multi liberali


La cateva minute de la declaratia de presa, Crin Antonescu a afirmat, la Antena 3, ca "daca as avea o majoritate solida, o echipa aleasa de mine si un program pe care sa mi-l asum, sigur ca as accepta sa fiu premier" cu Traian Basescu la Cotroceni.


Da nea Puiu, stii ce-nseamna asta...inseamna ca daca ar avea posibilitatea sa formeze un guvern PSD -PNL eventual UDMR, el prim ministru pt ca puterea presedintelui sa aiba o contraputere, deci sa existe echilibru de putere intre institutia prezidentiala si institutia parlamentului...probabil ca s-ar risca sa intre la guvernare pe criza asta!!
Parlamentul este format din partide, partidele negociaza intre ele o formula de guvernare, daca guvernul format reprezinta acelasi punct de vedere cu cel al presedintelui atunci nu se mai cheama democratie ci dictatura mascata(in afara cazului in care presedintele si premierul chiar sunt pe aceeasi lungime de unda, binenteles ca Traian Basescu si cu orice premier "Boc" din PDL o sa aiba raporturi de imparat si supus...iar guvernul numai liber nu ar actiona), daca in schimb guvernul se conduce singur prin persoana premierului independent de presedinte atunci se cheama ca exista democratie, guvernul conduce tara...vine cu legi pe care trebuie sa le treaca prin parlament, daca are majoritate parlamentara, el poate trece legile prin parlament, deci poate guverna...presedintele are indatoriri restranse ce tin de politica externa, de prezidarea CSAT, si alte cateva chestii insa guvernarea efectiva tine de guvern...cand concentrezi toata puterea in mana unui singur om care in cazul lui Basescu are o afinitate deosebita de a conduce cu o mana de fier...atuci se cheama deja DICTATURA PRESEDINTELUI!!
Crin Antonescu nu va intra la guvernare in orice conditii...de fapt pune niste conditii pe care PDL nu le va accepta niciodata, sa aiba PNL postul de prim ministru care inseamna de fapt conducerea guvernului, si cu conditia ca partenerul de guvernare sa nu raspunda la butoanele presedintelui....astea sunt 2 conditii FOARTE GRELE pt PDL si Traian Basescu...nu cred ca pot face ei un asemenea compromis...eu trebuie sa nuantez ideea de care v-ati legat: M-as simti tradat de PNL daca ar intra in genunghi intr-o formula de guvernare cu PDL si nu ar avea nici prim ministru si ar fi un fel de PSD de acum un an cind PSD a fost in guvern cu PDL....a fost un partid in carca lui s-au pus de catre PDL toate nereusitele, PDL-ul era BUN iar PSD-ul era RAU, asta era teza presedintelui si a PDL...au erodat PSD, si au incercat o tactica pt prezidentiale care le-a si reusit de prostire a populatiei, si de decredibilizare a PSD.
Acum insa situatia se schimba...ascultati la mine, Antonescu nu face compromisuri acum pt ca astia 20% ai lui sunt f importanti, practic acum Basescu si PDL trebuie sa faca cguvern, cum necum, cu moguli, fara moguli, cu comunisti fara comunisti...ei tre sa faca guvern, au castigat alegerile...corect incorect, gata asta e, trebuie sa faca guvern, o sa vedem iar un Traian Basescu cu caciula in mana cersind pe la PSD, sau pe la PNL pt a gasi un aliat pe care binenteles sa-l futa la guvernare.
Ma voi n-ati inteles ca luptatorul contra comunismului vrea acum RECONCILIERE cu COMUNISTII???????????????
Tradare, tradare de trei ori tradare!!!
Ma amuza acum felul in care 50% dintre romani au crezut in marinar, si m--a pe care si-o iau acum!!
Limbajul este  plastic, insa asta iau 50% dintre romani acum...M--E!!
Si Traian Basescu este cel care le-o da!! Anticomunistul, razboinicul luminii!!!

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060

BUNKA a scris:


  ...eu trebuie sa nuantez ideea de care v-ati legat
   

nuanţează, nuanţează!

            Nu te mai opri din nuanţat!


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Pai nu ma opresc ca altfel voi intelegeti numai ce vreti voi!
Cert e ca Baselu vrea reconciliere cu MOGULII si cu COMUNISTII!!
Ce zici de asta nea PUIU...domnule anticomunist, ce zici de asta?
Cine tradeaza?
Timpul ne va arata ce guvern se va forma si vom vedea atunci care este tradat..
Sunt sigur ca Antonescu nu va intra oricum la guvernare...mai degraba ii vor sustine guvernul minoritar PDL al lui Basescu sa-si rupa singuri gatul, daca nu intra banii de la FMI, din Ianuarie e posibil sa nu mai fie bani de pensii, asa se aude...sunt curios cum va rezolva asta Basescu fara MOGULI si COMUNISTI!!
V-a papat pisica limba, sau nu mai aveti argumente si v-a pus pe ganduri ce va zic?
Tineti minte ca vine perioada crancena pt tara, o sa vedeti si PNL nu e condus tocmai de niste prosti care sa intre la guvernare pt ciolan cu orice risc...veti vedea!


pus acum 14 ani
   
TARAN
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 210
Guvernul este supraveghiat de presedintele tarii.Orice ordonanta de guvern trece prin semnatura presedintelui.Denumirea primului ministru face presedintele tarii.Presedintele are dreőptul sa dizolva parlamentul si sa faca alegeri anticipate.Asta e si nu este dictator.Iar in  relatiile externe are Ministru afacerilor externe,Asa prevede contitutia.

pus acum 14 ani
   
Dila Daniel
Moderator

Din: Craiova
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3059
Cata inversunare...pe politica.
Concluzii personale inainte si dupa votare:
Inainte
-speram la o schimbare
-speram la formarea rapida a unui guvern si linistirea apelor
-speram la un vot curat
Dupa
-...am ramas fara sperante...
P.S.Sa de d-zeu sa imi revina sperantele.
Sunt opini personale si le-am scris pentru ca simt o oarecare jena (ca sa nu zic teama)din partea celor ce nu au mai vrut pe Basescu.Eu sunt unul care l-a votat si l-a sustinut in trecut.Acum mi-asi fi dorit pe altul.
Dar nu a fost sa fie, asa ca ma las la mana majoritatii.


_______________________________________
Nu sunt perfect,dar sunt eu insumi si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058

TARAN a scris:

Guvernul este supraveghiat de presedintele tarii.Orice ordonanta de guvern trece prin semnatura presedintelui.Denumirea primului ministru face presedintele tarii.Presedintele are dreőptul sa dizolva parlamentul si sa faca alegeri anticipate.Asta e si nu este dictator.Iar in  relatiile externe are Ministru afacerilor externe,Asa prevede contitutia.


Ce sa discut eu cu tine mai TARANE, ca esti tabula-rasa in materie de politica si relatii intre institutiile statului, ai privit prea mult la B1 si ai bagat la cap numai interpretarea lui Morar, eu te sfatui sa te duci la o librarie, si sa-ti cumperi Constitutia Romaniei, si citeste-o cu atentie de vreo 2-3 ori, s-ar putea sa se prinda ceva de tine.
Dupa aia vii sa discutam ce si cum!!
Fara suparare, esti in plop si plopul in aer si pluteste la mare inaltime!
Presedintele desemneaza premierul la propunerea partidelor politice care au constituit o majoritate care sa sustina guvernul.
Este LOGIC, stii ce-i aia LOGICA???
E normal, intai partidele negociaza intre ele pt obtinerea unei majoritati in parlament care sa-i asigure trecerea legilor(nu ordonantelor) prin parlament, majoritatea aia vine cu o propunere de prim ministru pe care presedintele TREBUIE sa o ia in seama, adica el indeplineste o formalitate, il numeste, ca pe timpuri cum erau numiti printii, venea imparatuyl punea sabia pe umar si-i zicea...te numesc cutare!
Asa si aici numai ca aici "imparatul" tre sa tina seama de majoritatea formata, daca nu tine, incurca jocul si incearca sa conduca arbitrar, ori majoritatea de aia s-a format ca sa conduca...de aici conflictul.
Nu uita ca parlamentul are acelasi drept ,aceeasi legitimitate ca a presedintelui, de fapt in situatia noastra parlamentul reprezita optiuni ale intregului electorat, pe cand presedintele reprezinta doar increderea a jumatate din populatie...deci parelamentul are mai multa legitimitate decat presedintele.
Nu-i greu de inteles, fa un efort de gandire logica si o sa intelegi!!

Tarane, incearca sa intelegi ce e aia o ordonanta si ce e o lege, si ca nu se guverneaza prin ordonante, ci prin legi trecute prin parlament prin vot democratic, deci de aia trebuie majoritate pt guvern, ca sa poata trece legile...vezi ca senatul imperiului ROMAN avea 900 de senatori si imperiul nu a murit de foame din cauza asta...dar cum am zis, nu ai nici 0,05% cultura politica..mai invata!

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
Bunka ..... si-n politica ca-n multe alte domenii exceptia confirma regula

Ordonata care ar trebui sa fie cu adevarat o exceptie a ajuns in Romania sa fie de fapt regula.

In alta ordine de ideei te rog sa ai grija la tonul si modalitatea de dialog cu colegii de forum .... or fi oamenii poate un pic nepregatiti in acest domeniu al politicii dar sa stii ca daca ii iei pe sus si "din balon" nu-i ajuti in nici un fel.

Subiectele de aceasta natura trebuiesc tratate cu calm si rabdare iar afirmatiile cat mai argumentate.

Considera te rog acest post un Avertisment

Multumesc de intelegere


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Ok...n-ar fi mai simplu sa ma retrag si sa nu mai dau atatea explicatii ca oricum nu-s intelese??
Asa s-ar rezolva multe probleme, inclusiv criza, sunt convins ca situatia reala in tara condusa de Basescu, va fi la fel de roz cum este prezentata de unii aici pe forum, o sa curga lapte si miere sub Basescu...eu astept sa vad asta!
Eu zic , ca omul daca nu-i pregatit nu-i faci un bine lasandu-l asa ci aratandu-i unde greseste...ce i-am facut lui Taran, l-am trimis sa citeasca Constitutia!?

"Operatiunea cur-pansat/ unii inca cauta diamante-n cacat"
PARAZITII

Eu nu caut diamante in "shit"...deci... nu-l astept pe "razboinicu` luminii" ca pe Mesia sa ne scoata din criza!
 
Fara argument nu discut...ma retrag, cand o sa citesc raspunsuri argumentate poate o sa mai intervin, dar la raspunsuri gen  "Taran" nu raspund, in fond nu stiu cine e acest Taran...poate fi oricine, tarisoara asta e plina de oameni "minunati" care ne vegheaza inca de dinainte de 89!!Ultima snoava...STS este implicat in alegerile pro -Basescu...va mira, pe mine nu!!
"Nici acum STS nu s-a implicat in alegeri...la fel cum nici date si poze de la intalnirea Vantu Geoana n-au fost obtinute de SS!!!"
"Serviciile nu sunt conduse de Basescu!"

De unde o fi aparut inregistrarea aceea din comisia ce o ancheta pe Udrea in legatura cu banii deturnati (pe perdele) si altele de la ministerul turismului?????????? Cumva de pe la STS sau alt serviciu??????? O fi Basescu la mijloc???Nuuu...nu cred!! :-) :-) :-)

Guvernarea prin ordonante de urgenta nu este corecta, orice lege trebuie dezbatuta in parlament si daca e buna sa treaca daca nu, sa mai stea pana are o forma corecta sa treaca de cele 2 camere atat cat le-om mai avea si sa treaca votul parlamentului, numai asa putem vorbi de drepturi, de corectitudine de democratie.
Vrem altceva...vrem un Guvern de fatzada, care sa raspunda la butonul presedintelui, vrem sa se guverneze doar pe ordonante si pe asumarea raspunderii, vrem decizia unui singur om sa guverneze tot ce misca in tara asta, vrem ca STS sa ne asculte(nu pe noi ca noi nu prezentam importanta) dar pe adversarii politici, vrem ca acestia sa fie santajati cu casete obtinute ilegal de servicii, vrem tote astea...atunci meritam ce va sa vie peste tara asta!!
eu sunt resemnat si astept sa vina ceva naspa..orice, nu plec din tara dar stiu ca atat timp cat lucrurile merg in directia asta nimic bun nu va veni.
Acum cuvantu LIBERTATE=0, tara asta nu mai este libera daca ea poate fi condusa arbitrar in afara regulilor constitutionale de un om si clica lui.
  Ce Constitutie, au interpretat-o in fel si chip, nu ne mai conduce nimeni conform Constitutiei, acum Constitutia este violata pe fata, este "tarfa" lui Traian Basescu!!

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
janese
MODERATOR DIN UMBRA

Din: dambovita razvad
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5534
lapte si miere..nemuncita... a curs timp de sishpe ani cat a fost psd la carma...liniste...furaciuni cat cuprinde....suntem pe primul loc la coruptie..pe ultimul la mai toate....s-a ajuns la situatzia asta in ultimii cinci ani sau in trei sferturi din astia douazeci????

sibiul ..primaria are 300 de angajatzi...moreniul (un orasel cat un ou)are tot 300...din care vreo 80 sunt numai la intretinere parcuri...dar nu are decat unu doua parculetze!!!totzi sunt angajati de pana sa fie pdl la putere!!! si acu nu potzi sa-i dai afara...ca sar sindicatele de cur in sus!!!

Modificat de janese (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
marius.gj.apic.
apicultor

Din: Motru
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 413
Mai oameni buni ... Toti au furat in ultimii 20 de ani . Aveti cumva impresia ca fam. Basescu , Videanu , Berceanu , Udrea-Cocos ... au intrat in "afaceri" in ultimii cinci ani si s-au imbogatit din afaceri cinstite ? 

Am vazut mai nou ca se da avertisment si pentru "convingeri anti Basescu" . Imi cer scuze daca am inteles gresit , dar limbajul acelora care se adresau celor " 30% dintre romani care au votat un prostanac " mi s-a parut mult mai agresiv , dar erau " pro Basescu " . Ciudata mai este politica asta .

Niciodata n-am fost pro Geoana . L-am votat in turul doi pentru ca prea l-ati albit pe Basescu si mie nu mi s-a parut asa "alb" cum l-ati prezentat majoritatea . Acum inteleg ca nici mogulii nu mai sunt chiar asa de moguli , s-ar putea ca si comunistii sa nu mai fie chiar asa de comunisti . Depinde din ce directie bate si VANTU .

Si uite asa reusira politicienii sa faca pe forumul asta ce nu au reusit "baietii de pe cellalt forum "

INTERESANT


_______________________________________
2 Timotei 3:16   Toată Scriptura este īnsuflată de Dumnezeu şi de folos ca să īnveţe, să mustre, să īndrepte, să dea īnţelepciune īn neprihănire,
3:17   pentruca omul lui Dumnezeu să fie desăvīrşit şi cu totul destoinic pentru orice lucrare bună.

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Nea Janese, problema celor 20 de ani nu trebuie judecata simplist!
...este greseala intregii clase politice ca a mentinut acest sistem in cei 20 de ani iar Traian Basescu dupa parerea mea este cel mai grotesc copil ce s-a nascut din aceasta clasa politica...este cu mult mai rau decat orice pt ca el este altfel. Cel putin masa politicienilor, faceau ce faceau dar nu pozau atat de bine in nevinovati...acum a aparut cameleonul asta care poate arata atat de frumos si poate actiona atat de hidos!
Toata clasa politica are vina ca s-a ajuns aici...dar acum si ei cu totii isi dau seama cat rau au putut face...acum raul se intoarce impotriva lor!
Din toata treaba asta singurii care sufera cu adevarat suntem noi!!

Apropos de corectitudinea votului din diaspora, mie cel mai mult mi-a placut votul din Paris...3500 de voturi adica un  vot la 30 secunde. Rapizi de tot ma romanii astia din Franta!!!!! :-) :-) :-) :-) :-)

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
janese
MODERATOR DIN UMBRA

Din: dambovita razvad
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5534
hai sa zicem ca au furat astia mai mult decat ailaltzii...atat de prosti sa fie toata coalitzia antibasescu???nici macar sa fure nu stiu??!!!doar erau de sapte ori mai multzi in comisii!
parerea mea este ca au furat si aia si aia la alegeri!!!..daca iesea psd cu ai lui la alegeri..reclamau astiaalaltzii!!!...acu admitezi ca atzi pierdut alegerile si organizati-va ca peste cinci ani sa furatzi voi mai mult!!!!    
dar de data asta atzi pierdut!! ..sau nu stitzi sa pierdetzi???mai datzi o fuga la VANTU dar pe la patru dimineatza..doar..doar nu v-or mai gini astia!!!!!ca pe la unu noaptea sunt treji!!!


pus acum 14 ani
   
balanescuadrian
apicultor

Din: Buzau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2731

BUNKA a scris:

Apropos de corectitudinea votului din diaspora, mie cel mai mult mi-a placut votul din Paris...3500 de voturi adica un  vot la 30 secunde. Rapizi de tot ma romanii astia din Franta!!!!! :-) :-) :-) :-) :-)


cum ai facut calculul? ca nu imi iese!ai inmultit cu numarul de cabine de vot?

Modificat de balanescuadrian (acum 14 ani)


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
TARAN
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 210

BUNKA a scris:


TARAN a scris:

Cred ca PNL-istii sant dezamagiti de Antonescu de modul lui de comportare.A primit o bucata de paine,sau ciolani si nu stie cu cine sa in parte.Eu asi trimite la pshiologie ca nu-i normal.Daca era normal nu trebuia sa se pupe cu Geana.Tariceanu si L.Orban sant mai destepti,Pe ei trebuia pusi in fruntea partidului.
Parerea mea...



Mai TARANE ce functie are L.Orban in PNL, imi zici si mie???
Cred ca-l confunzi pe L.Orban cu V. Orban...ATATA CULTURA POLITICA AI!!!
Pe unul il cheama Victor iar pe celalalt Leonard, sunt frati...si sunt 2 nu unul asa cum crezi tu, si au functii diferite ...
Mai schimba canalul de pe carcotasii sau de pe OTV sau B1 pe ceva Antene sa mai inveti politica si ai sa intelegi mai multe!



Pe unu il cheama Ludovic Orban,pe celalalt Leanard Orban.Viktor Orban este presdintele partidului FIDESZ din Ungaria!


pus acum 14 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335
La turul intai au observat mare inghesuiala. Precis ca s-a injurat destul de mult. La turul II, nu era mare lucru sa se mobilizeze, sa cumpere cativa metri patrati in plus de material si cateva rigle, sa faca  macar 4 cabine, macar cate stampile au fost. Poate au calculat cati romani au ramas pe dinafara si atunci ei s-au mobilizat. POate interesel celor de la Gara de nord a fost sa se blocheze cat mai mult, s-a tras de timp, de cateva ori s-au intrerupt alegerile. De ce nu puneti in calcul si astfel de situatii. Se stia poate ca in aeroport, la facultate sau in alta parte se voteaza cu o anumita aripa, si atunci s-a franat procesul.
Eu cred ca un om normal fara intentii rele poate sa treca daca sunt organizati altfel decat se presupune. Si mai este si acel tabel  pe care nu mai trebuia sa te mai cauti, trebuia doar completat cu  numele.
Si mai este ceva: daca este organizare inseamna ca  nu este bine. Noi trebuie sa fim altfel de cum ne-am obisnuit.


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060

ioanpuiu a scris:



            Nu te mai opri din nuanţat!


Īncă eşti foaaarte departe de nuanţa  r e a l i t ă ţ i i !


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335

catalingiurgila a scris:

-Este o nebunie acum in tara Romaniasca si in parlament.
-Sincer sa fiu, am 29 de ani si nu stui daca voi merge la vot.
Rusine politicienilor actuali care, au dus tara asta la pieire.
-Voi ce spuneti dragi colegi?
Din partea mea au nota 4 pentru toti politicieni Romani
             
                      Rusine lor     

Sunt convins daca  te-ai lamurit pana  acum din tot ce s-a scris. Eu cred ca le-a dat o nota prea mare. Trebuia sa le dau una sa nu mai treca prin clasa politica.


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058

balanescuadrian a scris:


BUNKA a scris:

Apropos de corectitudinea votului din diaspora, mie cel mai mult mi-a placut votul din Paris...3500 de voturi adica un  vot la 30 secunde. Rapizi de tot ma romanii astia din Franta!!!!! :-) :-) :-) :-) :-)


cum ai facut calculul? ca nu imi iese!ai inmultit cu numarul de cabine de vot?



Pai a fost o sectie de votare in Paris, la care s-au exprimat 3500 de voturi / la 12 ore cat a fost deschisa sectia=app 29 secunde, nu stiu cate cabine de vot au fost in sectie insa prin comparatie in gara de nord cica au fost doar 700 voturi exprimate!


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Auzi ca au fost 3747 de voturi la o singura sectie speciala in paris/ 14 ore...ar veni cam un vot la 13 secunde, timp in care pe langa votul obisnuit s-au completat si declaratiile pe proprie raspundere...asta da furaciune!

pus acum 14 ani
   
balanescuadrian
apicultor

Din: Buzau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2731

BUNKA a scris:

Auzi ca au fost 3747 de voturi la o singura sectie speciala in paris/ 14 ore...ar veni cam un vot la 13 secunde, timp in care pe langa votul obisnuit s-au completat si declaratiile pe proprie raspundere...asta da furaciune!



daca "e buni domle' ...e buni!!"   


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
adi hodis
Moderator

Din: Batăr BH
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 5405
Nu organizam si un top al topicurilor? 
Asta da semne sa se clasifice in finala
Iar noi tot cu albinele vom merge inainte ca mai marii tzarii, nu o sa aplece urechea la
ce ne-ar prinde bine noua.Decat daca vom face noi ceva in sensul asta.Si daca am adus vorba pe acest topic, hai sa vedem cati dintre noi voteaza pt. a se organiza o lista cu cei ce sustzin urmatoarea idee si sa o inaintam celor ce sant fauritori de legi pt. ei dar de data asta sa fie si pt. noi.
   In tzara sant multi apicultori cu stupine maricele, de la 150 in sus si care vrea sa se extinda.Apare necesitatea transportului si majoritatea se orienteaza spre mijloace de transp. pana in 3500 kg.Dar asa trebuie sa faca mai multe drumuri ceea ce e obositor.Si asta din cauza ca tot ce depaseste 3500 kg. este supus unor taxe si cheltuieli mari.
Adica: tahograf
         licenta de transport + coordonator de coloana
         atestat de sofer
Astea pe langa RCA,IMPOZIT SI ROVIGNETA care, si astea insumeaza mult mai mult ca un autoturism.
Nu e corect ca cei ce au camion sa fie supusi acelorasi taxe ca firmele ce fac transport zilnic.Iar cei ce ar vrea sa-si ia camion ca sa poata duce mai multi stupi cu un drum sa renunte din cauza taxelor si sa aleaga ceva mai mic dar cu mai mult efort.
Asadar o lista se poate intocmi cu sustinatorii ideii de a plati justificat, neingradit de taxe si sa poata folosi omu' ce are nevoie, nu ce e musai.


_______________________________________
Albinutele = viata ... importantele albinute ... '' daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ''http://ADIHODIS.sunphoto.ro

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Adi, daca nu ma insel acum apicultorii isi pot lua rovinieta numai pt zilele in care fac transport deci nu platesti pe tot anul...asta e de ajutor insa cu celelalte taxe nu cred ca face cineva vreun compromis, RCA-ul trebuie facut, impozit tre sa platesti ca pe orice alt bun pe care-l posezi, casa teren etc, deci nu putem iesi din randul oamenilor ca o clasa privilegiata, apoi asta cu tahograful nu stiu cum e...poate ne lamureste unul care are masina mare...ce stiu eu e ca nu poti conduce decat un anumit num,ar de ore fara sa depasesti viteza legala, si apoi tre sa mai faci pauze ca sa te odihnesti ca vb aia conduci masina de tonaj pe drumurile publice si esti un pericol daca esti obosit, totul inregistreaza jucaria aia, insa nu stiu cat platesti sau daca platesti ceva pt ea...nici despre licenta de transport nu stiu nik..daca vrei sa scapi de toate cheltuielile astea exista varianta de a inchiria mijlocul de transport, iesi mai ieftin!!!
Eu o sa-mi iau o remorca de 16 T dar o sa o trag cu tractor sau camion inchiriat fct de numarul de stupi pe care o sa-i am, deci platesc taxe si tot restul doar la remorca!
Ne poate lamuri ce taxe sunt unul care deja foloseste un camion cu remorca, apoi tre sa vedem daca se mai poate face ceva pe undeva sa platim mai putin , dar eu sincer nu cred ca se poate face ceva...regimul B are in programul de guvernare impozitarea drastica indiferent de domeniul de activitate si nu cred ca noi o sa avem portita de scapare, unde ne prinde ne arde!!!
Asta e!!
Eu o sa-mi iau doar remorca pt ca unu la mana nu o sa fac pastoral decat pe distante mici, in judet, pe o raza de sub 100Km, si doi la mana mai scad din investitie si din cheltuieli cu taxele.
Una peste alta unul care deja foloseste un camion cu remorca poate sa ne lamureasca care-s cheltuielile si daca se mai poate face ceva eu unul as semna si sustine cu mare drag un proiect de asta dar numai daca ar avea sanse reale de reusita...ceea ce sincer nu prea cred!!!


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Ultimul meu cuvant aici:

PDL in frunte cu Traian Basescu sunt cei mai buni!
Sa traiti bine!!

P.S. Incerc si eu ca presedintele ca vad ca se poarta...o RECONCILIERE!!  


pus acum 14 ani
   
malebee
apicultor

Din: Bucuresti - Calugareni GR
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 446
Sunt total scarbit de luptele marsave pentru putere. Asteptam liniste si se pare ca in curand nu vom avea. Bunka, este posibil ca Antonescu sa aiba profilul unui politician de valoare. Inca este posibil, desi s-a oferit cam usor sa-si foloseasca limba atat in stanga cat si in dreapta, insa el mai are multi pasi de facut pana cand sa il ridicam in slavi precum faci tu ! Deocamdata este jucatorul la cacealma si in final nu va fi iubit nici de unii, nici de altii, iar partidul lui este mititel pe langa alea doua - stim noi care ! Si se pare ca partidul alege sa il sacrifice. Sa lasam lozincile :"pentru binele tarii .." ca nu se aplica la nici unul dintre ei !
In ce priveste lupta momentului, care vrea sa demonstreze ca unii au furat si altii nu ... mi-am jurat ca le voi arata copiilor mei ca sunt foarte multe tari in care se poate trai civilizat. Suntem din ce in ce mai penibili in ochii celor care ne privesc din afara ! Regret enorm ca nu am plecat atunci cand ar fi fost favorabil sa o fac. Insa ...niciodata nu e prea tarziu, nu ?
Sa fim sanatosi si sa ne bucure albinele ... ca alte bucurii nu prea se arata curand !
Sa auzim de liniste !


_______________________________________
Nu fii preocupat de evitarea tentatiilor ... va veni o varsta la care te vor ocoli ele pe tine !

pus acum 14 ani
   
apislav
apicultor

Din: Tg. Neamt Jud. Neamt
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 256
Exista o solutie cu bursa transporturilor.  Am prins de 2 ori camioane platind numai transportul dus.Si cred ca pe viitor se va dezvolta bursa.
   Proprietarul unui  tir mi-a propus ca pentru transporturile ulterioare  sa-l anunt cu ceva zile inainte de deplasare pt a cauta marfa de transportat la intorcere, astfel sa-mi fie costurile la jumatate.


_______________________________________
"VAX ALBINA, CREMA PUCAT"
TEl:0749223473

pus acum 14 ani
   
lucky5strike
CLUB STUPARITUL

Din: Craiova
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3248
Domnilor!

Noi ne-am facut treaba si am mers la vot!

Fiecare cu ce chip i-a placut, dar chitind ca asa ia sfarsit brambureala de doua luni!
Dar baietii astia nu s-au saturat, se ocupa fie cu contestatii, fie schimba zambete gratioase pentru un guvern care nu mai vine!

Maine trece Fondul pe aici si iar constata ca iar nu-i guvern si bugetul tot nu-i pe hartie...

Care ar fi cea mai rapida formula de guvernare?



pus acum 14 ani
   
LUCIAN AVRAM
CLUB STUPARITUL

Din: Vaslui
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1159

lucky5strike a scris:

Domnilor!

Noi ne-am facut treaba si am mers la vot!

Fiecare cu ce chip i-a placut, dar chitind ca asa ia sfarsit brambureala de doua luni!
Dar baietii astia nu s-au saturat, se ocupa fie cu contestatii, fie schimba zambete gratioase pentru un guvern care nu mai vine!

Maine trece Fondul pe aici si iar constata ca iar nu-i guvern si bugetul tot nu-i pe hartie...

Care ar fi cea mai rapida formula de guvernare?


GUVERN DE TEHNOCRATI , cu  ISARESCU si VASILESCU  in frunte !


pus acum 14 ani
   
lucky5strike
CLUB STUPARITUL

Din: Craiova
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3248
Asta ar fi cu adevarat solutie de bun simt!

Isarescu a adus in '99 prima oara economia tarii pe crestere economica!
Buba in tara asta e ca imediat ce castiga o tabara puterea, cealalta in loc sa colaboreze cauta in chip si fel sa-i puna bete in roate!

Astora e drept, fiind neutri politic, nu li s-ar pune atatea bete in roate si ar uni mai usor "clasa" politica... daca avem asa ceva!



pus acum 14 ani
   
Pagini:  1 2 3 4  

Mergi la