APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Lolalola
Femeie
22 ani
Cluj
cauta Barbat
26 - 80 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE / Noi apicultorii cu cine sa votam la prezidentiale?  
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

fotoklipa a scris:

E sigur mai mult, de cat oricand, ca ma duc la vot si sigur voi vota BASESCU,asta pt ca struto-camila/PSD-PNL,nu-mi place sunt doua ideologi total diferite care s-au unit cu un singur interes ,,cascavalul" si daca eu am fost prostit 20 de ani de filo comunisti ,azi nu m-a mai pacalesc,NU MAI VREAU SA STAU ACASA SA-SI FACA JOCUL-sa le dau seansa Voiculestilor,Patricilor,Vanturilor,NESIMTITILOR.Parca si vad primul tur in care Crin Antonescu il critica de mama focului pe,,Geana",cum ii cerea confruntarea si cel mai balacarea si intreba de ,, concediul RUSESC",SI MAI FRATILOR,cum dracu se face ca in turul doi merg brat la brat si CRIN il sustine pe ,,Geana" si  el-cu ILIESCU-n spate.Asadar am un MARE motiv,sa merg sa-l votez pe BASE,a fost si va ramane singurul care a CONDAMNAT COMUNISMUL,singurul care a spus-o pe sleau de nenumarate ori si asta DERANJEAZA,clasa politica COMUNISTO-BURGHEZA,nascuta dupa 89.Nu mai vorbesc de circul facut din guvernarea PSD-isto/PNL-isto(pentru ca pana la urma asa a fost),si ce sa mai spun de ziaristii celor doua posturi tv IREALITATEA SI ANTENENULITATEA,care nu mai contenesc sa ne intoxice zi de zi,sa pregateasca intrarea,revenirea triunfoasa la putere a COMUNISTULUI ILIESCU.Cat ne va costa aceasta revenire?Pai ii va lasa pe cei 3 ''Afaceristi"mai sus prezentati sa-si faca de cap in economia Romaniei si-n buzunarele noastre prin monopolizarea economica a Tarii.Daca iese struto-camila eu unu voi emigra :nod:


Domnule Fotoklipa, mă mir că un om cu inteligenţa dumneavoastră se lasă manipulat. Struţo-cămila se numeşte guvern de uniune naţională, s-a practicat în toate ţările lumii civilizate în perioadele de criză pentru scoaterea ţării din impas. Struţocămila Băsescu-Geoană de anul trecut v-a plăcut, cea de acum ce are? Dacă aveţi ceva interese materiale vă înţeleg, altfel nu. Hoţi au toate partidele, de ei să se ocupe tribunalul, noi nu putem face nimic. Chiar şi fratele preşedintelui devine mogul din traficul cu arme şi preşedintele nu ştie. Problema noastră este că la Timişoara s-a dovedit cine sunt cei cu mentalitate comunistă, minoritarii care l-au susţinut pe Băsescu.
Nu numai toată ţara, nici măcar toată Timişoara nu a fost alături de huliganii comunişti ai lui Băsescu. Timişorenii care s-au prezentat la vot în 2008 au votat astfel:
-32-33% cu P.D.L;
-peste 50% cu alianţa care a semnat protocolul de la Timişoara(peste 30%-P.S.D., 20% P.N.L., alţii au votat cu ţărăniştii). Dar din cei 32-33% timişoreni care au votat cu P.D.L. o mare parte sunt democraţi care respectă dreptul democratic al altora la cuvânt, la asociere, la întrunire, deci nici pe ei nu i-au reprezentat minoritarii turbulenţi de la Timişoara. Pe cine au reprezentat minoritarii cu apucături comuniste sau fasciste? Că democraţii nu se poartă aşa. Pe oreşedintele Băsescu. Dacă aş fi în locul lui mi-ar fi ruşine să am susţinători ca ei. Valer Bodea


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Domnul Adi Hodiş a scris:

Basescu e doar un singur om, si nu poate face minuni cand ceilalti sant impotriva, la fel ar putea fi cu Geoana s-au Crin.

Domnule Adi Hodiş, Băsescu poate şi trebuie să-şi facă datoria de preşedinte al României. Dar nu şi-a făcut-o. Timişorenii care s-au prezentat la vot în 2008 au votat astfel:
-32-33% cu P.D.L;
-peste 50% cu alianţa care a semnat protocolul de la Timişoara(peste 30%-P.S.D., 20% P.N.L., alţii au votat cu ţărăniştii). Dar din cei 32-33% timişoreni care au votat cu P.D.L. o mare parte sunt democraţi care respectă dreptul democratic al altora la cuvânt, la asociere, la întrunire, deci nici pe ei nu i-au reprezentat minoritarii turbulenţi de la Timişoara. Deci pe majoritatea cetăţenilor Timişoarei îi reprezintă oamenii care s-au întrunit legal. Cei întruniţi ilegal, care au făcut scandal şi nu reprezintă nici 30% dintre cetăţenii Timişoarei cum pot fi numiţi? Că Oameni sunt cei care reprezintă majoritatea, se întrunesc legal şi nu fac scandal. Dar preşedintele, ministrul de interne, prefectul de Timiş, comandanţii poliţiei şi ai jandarmeriei nu şi-a făcut nici unul datoria pentru că erau obligaţi de fişa postului să asigure condiţii pentru buna desfăşurare a întrunirii legale a celor care reprezintă majoritatea cetăţenilor României, dovedită de componenţa parlamentului şi de repartizarea voturilor în timişoara anului 2009. Dacă manifestanţii minoritari şi turbulenţi ar fi fost înconjuraţi fugeau cu coada între picioare. Dar autorităţile statului nu au făcut nimic în acest sens pentru că recalcitranţii erau proBăsescu. Unde este statul de drept? Nu e. Unde e democraţia? nu e. Unde e ruşinea preşedintelui tuturor romînilor pentru că a ajuns aici? Aşa au început toate dictaturile, cu suprimarea democraţiei, sprijinită de masele neavizate şi manipulate. Valer Bodea


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Asa este Valer..mare dreptate ai, asa incepe cu manipulare!
Mai baieti sustinatori ai marelui carmaci vedeti ca s-a spart unul de la Suceava, cica" unde ati dus steagurile?...la consiliu la cretu...aha, daaa!!! Am avut de toate si pancarde si mesi de alea cum le zice, si fanfara"
Baaaaa!!!!! Voi traiti in alt film, au fost organizate de PDL miscarile, ce vorbiti voi de Toata tara, tara a stat acasa si s-a uitat inmarmurita la tv ce se poate intampla!!
Ce tot vorbiti voi de Poporul care e cu Basescu, baaa poporul lui basescu este minoritar frateeeeeeeeeee!!!!!!!
Uitati-va pe scorurile din alegeri!
Baaaaaaa...stiti cum se striga inainte" Ceausescu si poporu!!
Ceausescu si poporu!! Ceausescu si poporu!!"
  Baaa hai strigati cu totii in cor ca va dau eu tonu` " Basescu si poporu!! Basescu si Poporu!!
Basescu si poporu!!
Basescu Romania stima noastra si mandria!!"
Baaaaa...................ma sparg de ras de atata PROSTIE sau de efortul nemaipomenit al raspandacilor!!!
Scuze...eu din intamplare sunt mai acid, o sa incerc sa fiu mai bazic dar nu stiu daca-mi iese!!


pus acum 14 ani
   
xxl
apicultor

Din: prahova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 659
BUNKA pt glume si bancuri exista alt topic .in discutia de fata in loc de jigniri poti veni cu argumente asta in cazul in care ai asa ceva

_______________________________________
viitorul e in fiecare zi de maine....

pus acum 14 ani
   
luci
apicultor

Din: DEVA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 140
Basescu e cel mai potrivit.

_______________________________________
Ps 139.16 "Cînd nu eram decît un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau; şi în cartea Ta erau scrise toate zilele cari-mi erau rînduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele."

pus acum 14 ani
   
adi hodis
Moderator

Din: Batăr BH
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 5405
Oameni buni! nu imi place ca faceti aluzii care nu se cuvin a fi adresate si va promit ca nu o sa mai dau "apa la moara acestor dezbateri" dupa ce voi termina postarea asta.
Vorbiti de manipularea maselor prin intermediul posturilor de televiziune si internet.
Tot de acolo se fac publice imagini si informatii in baza carora devii pro aliantza daca urmaresti REALITATEA TV si ANTENA 3.Iar daca urmaresti B1 TV si you tube devii pro Basescu.
Noi nu mai vrem comunism, hotii  s a m d
In echipa PSD sant si PATRICIU ,care se stie ca a luat moca Petromidia si a vandut-o cu peste 3 mld. $ si acum vrea sa puna mana pe conductele de transport gaz si ...
Sorin O. V. care se stie cum s-a imbogatit, vrea POSTA si CEC
VOICULESCU alte interese, si altii
GEOANA se duce la Moscova in secret unde este stiut interesul legat de conducte.
Aseara am vazut explicatiile lui Basescu la B1 TV legate de cei ce au dosare penale pe rol, cazul flota, evolutia evenimentului de la Timisoara unde procentul era undeva la 300 sustinatori PSD imbracati in rosu, cu pancarde rosii si 4000 de oameni imbracati civil care si-au exprimat opiniile.
Pe REALITATEA se mai dezbate cazul "filmului/casetei" si dupa 4 zile si se prezinta ca la Timisoara a fost cu totul altfel.
Eu stiu ca Basescu a preluat conducerea afirmand de la inceput ca va fi impotriva comunismului.
Daca Geoana nu ar fi mers la Moscova in secret, nu ar fi atat de evidenta legatura cu comunismul, Iliescu, interesele celor mai sus mentzionati.Plus ceilalti care se simt in pericol avand dosare.
Am mai spus ca Basescu a reusit mai mult decat se asteptau unii din politica, le-a pus betze in roate si nu mai pot sa faca ce vor aceia care erau in largul lor pana la Base.
Daca prin astea ne-a prostit si ne-a manipulat, oare ce interese are de si-a ridicat atitia impotriva sa.

Ca raspuns la afirmatia "prosti" uite o vorba din batrani:
omul tot invatza si tot prost moare.
Explicatzie: de fiecare data cand face ceva si nu iese bine zice " ma da prost am fost"
ps colegii care se simt cu musca pe caciula, avetzi tot timpul sa patzitzi proverbul pt. ca asa-i viatza, n-ai cum sa le stii pe toate.
Si cum imi plac mai mult albinele, trec la ele sa vad, voi ajunge sa le stiu pe toate 


_______________________________________
Albinutele = viata ... importantele albinute ... '' daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ''http://ADIHODIS.sunphoto.ro

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Mai baetii lu` Basescu, n-ati dat explicatie la procente, inca le asteptam...de ce PDL ia doar 30% din cei ce se prezinta la vot, de ce restul voteaza cu celelalte partide si de ce aia care stau acasa scarbiti de politica nu se duc la vot sa sustina candidatul Basescu...razboinicu` luminii care lupta nu-i asa impotriva comunismului???
Ce popor, care popor, ce legitimitate are asta?
Maaaa, Basescu pierde pe drept!!
Basescu pierde pt ca nu a facut decat rau in ultimii 5 ani!
Basescu pierde prin vot democratic!!
Explicati va rog procentel;e si lasati abureala, si poate dati niste explicatii si la acuzele ce i se aduc...le-am mai scris odata nu mai rescriu ca e muuult de scris!!
Hai...repede ca trece ziua!            


pus acum 14 ani
   
Florind
apicultor

Din: Urlati , Prahova
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 97
Traiasca Basescu ca pe altul nu vad

pus acum 14 ani
   
xxl
apicultor

Din: prahova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 659

BUNKA a scris:

Mai baetii lu` Basescu, n-ati dat explicatie la procente, inca le asteptam...de ce PDL ia doar 30% din cei ce se prezinta la vot, de ce restul voteaza cu celelalte partide si de ce aia care stau acasa scarbiti de politica nu se duc la vot sa sustina candidatul Basescu...razboinicu` luminii care lupta nu-i asa impotriva comunismului???
Ce popor, care popor, ce legitimitate are asta?
Maaaa, Basescu pierde pe drept!!
Basescu pierde pt ca nu a facut decat rau in ultimii 5 ani!
Basescu pierde prin vot democratic!!
Explicati va rog procentel;e si lasati abureala, si poate dati niste explicatii si la acuzele ce i se aduc...le-am mai scris odata nu mai rescriu ca e muuult de scris!!
Hai...repede ca trece ziua!            

sa-ti explic treaba cu procentele BUNKA tata PSD reuseste sa ia cel m multe voturi de la pensionari si de la oameni cu maxim 10 clase iar liberalii iau voturi preponderent din orase .Poate nu ne mai contraziceam noi aici dacă contracandidatul lui BASE era un liberal


_______________________________________
viitorul e in fiecare zi de maine....

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Adevărul este că electoratul intelectual, cu studii medii, tânăr, în vârstă, din mediu rural, din mediu urban, este repartizat aproape uniform între partide, diferenţele fiind de doar câteva procente, fapt nesemnificativ din punct de vedere statistic. Cu excepţia electoratului liberal la care procentul celor cu studii superioare sau medii este mai mare. Având în vedere că intelectualii sunt cei mai decişi să voteze pentru apărarea drepturilor democratice şi să combată manifestările de extremism balanţa se înclină în favoarea lui Geoană, în tabăra lui sunt mai mulţi cu studii superioare şi medii decât în cea a lui Băsescu. Am văzut undeva statistica, regret că nu am copiat-o. Dar nu este nevoie, pe românii care mai erau nehotărâţi i-au convins zurbagii de la Timişoara să voteze contra lui Băsescu. Pentru că au călcat în picioare şi punctul 8 al proclamaţiei de la Timişoara care-i interzice nomenclaturistului Băsescu să candideze şi principiile democratice pentru care şi-au dat viaţa eroii Timişoarei. Au profanat şi Ziua naţională a României. Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759

Valer70 a scris:

Adevărul este că electoratul intelectual, cu studii medii, tânăr, în vârstă, din mediu rural, din mediu urban, este repartizat aproape uniform între partide, diferenţele fiind de doar câteva procente, fapt nesemnificativ din punct de vedere statistic. Cu excepţia electoratului liberal la care procentul celor cu studii superioare sau medii este mai mare. Având în vedere că intelectualii sunt cei mai decişi să voteze pentru apărarea drepturilor democratice şi să combată manifestările de extremism balanţa se înclină în favoarea lui Geoană, în tabăra lui sunt mai mulţi cu studii superioare şi medii decât în cea a lui Băsescu. Am văzut undeva statistica, regret că nu am copiat-o. ......... Valer Bodea



 
Mr Valer asta se numeste manipulare prin sondaj, numai ca unii nu spun "Am văzut undeva statistica, regret că nu am copiat-o" spun societatea x adica ceva cu credibilitate
Pai am sa votez cu Geoana ce eu sunt mai prost!? toti intelectualii voteaza cu el vreu si eu
Apropos dintotdeuna rosii sau stangii au avut un clasamant al valorilor (cu transpunerea in prezent ar insemna) partidul,Geoana, Romania, in concluzie intotdeauna veti fi pe ultimul loc Mr Valer numai daca nu vaceti cumva parte din esalonul 1
Numai bine


pus acum 14 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041

BUNKA a scris:

Mai baetii lu` Basescu, n-ati dat explicatie la procente, inca le asteptam...de ce PDL ia doar 30% din cei ce se prezinta la vot, de ce restul voteaza cu celelalte partide si de ce aia care stau acasa scarbiti de politica nu se duc la vot sa sustina candidatul Basescu...razboinicu` luminii care lupta nu-i asa impotriva comunismului???
Ce popor, care popor, ce legitimitate are asta?
Maaaa, Basescu pierde pe drept!!
Basescu pierde pt ca nu a facut decat rau in ultimii 5 ani!
Basescu pierde prin vot democratic!!
Explicati va rog procentel;e si lasati abureala, si poate dati niste explicatii si la acuzele ce i se aduc...le-am mai scris odata nu mai rescriu ca e muuult de scris!!
Hai...repede ca trece ziua!            



offf .... mama mama cata patima pe aici, macar de-ar merita vreunul dintre candidati

intre cei 2 candidati exista diferente majore ... Basescul este omul partid, fara el PD (PDL) nu ar fi cu nimic mai prejos decat PNTCD sau alt partind din gama maxim 5% iar Geoana este omul "partidului" .... omul care are cativa in spate.

Se spune ca si Base ar avea "spate", hai sa fim seriosi .... Base nu e omul caruia sa-i dicteze altcineva ... fie el si Umbrarescu, Cocos sau mai stiu eu ce al profitor cu fundu-n 2 sau mai multe barci, Firmele de drumuri ale lui Umbrarescu, Casunenau etc au "chibitat" cu toate partidele ... nu-i leaga nimic si Basescu in mod special

In schimb .... Geoana va avea de "multumit" multora .... avem cativa din PSD care au tot ros la oase seci in ultimii 5 ani .... care deabia asteapta revina iar pe secena politica .... Hrebe, Nastase, Popescu, Iliescum Sechelariu (nu primaru ci frasu') ... chiar Cosmanca or sa-si doreasca "partea"

Liberari de azi nu au nimic de-a face cu inaintasi lor de dinaninte de 45 .... cum putem oare compara pe Tariceanu si Antonescu cu Bratienii? ....

De ales duminica trebuie sa alegem intre un PAPUSAR care trage sforile in propriul pardid si o MARIONETA cu mai multi papusari ... sincer sa fiu, in aceste conditii prefer sa aleg PAPUSARUL ... macar asta e unu singur si o sa-i fie chiar greu sa se incurce in corzi .... pe cand ceilalti sigur or sa se sugrume intre ei.


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Eu sunt un om practic. La încheierea confruntării Băsescu a spus doar(despre copil): nu l-am lovit cu pumnul nici în faţă nici în abdomen. Cred că a spus-o de două ori. Rămîne varianta loviturii cu palma? Partidul lui Băsescu este minoritar în Parlament deci chiar dacă ajunge preşedinte nu poate decât să continue circul politic. Geoană a spus: jur pe Biblie că nu am promis nimănui avantaje dacă ajung preşedinte. Îl cred pe Geoană, el a spus că jură pe Biblie. Geoană are majoritatea în Parlament, va putea face ceva pentru ţară. Voi vota contra lui Băsescu. Valer Bodea

pus acum 14 ani
   
viorel55
apicultor

Din: Campina
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 304
Cine l-a pus d-le pe Geoana sa se duca IN MIEZUL NOPTII la Vantu  ????????????

pus acum 14 ani
   
TARAN
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 210
Geoana a recunoscut ca la miezul noptii a fost la Sorin Ovidiu Vantu.Cum comentati acest aspect?Sincer ca Geoana!!!!!!

pus acum 14 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681
Geoana jura si ridica mana de pe Biblie dar oricum fazele cu Biblia nu mi-au placut ptr. niciunul si nu asta e esenta ,esenta e ca Geoana vrea pres. si nu le stie deloc ,si s-a bagat si ca un prostanac cu capul la usa confirmand ce zicea alalat de moguli in seara asta a pierdut alegerile Bravo Bravo Bravo                     

_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759

Valer70 a scris:

Eu sunt un om practic. La încheierea confruntării Băsescu a spus doar(despre copil): nu l-am lovit cu pumnul nici în faţă nici în abdomen. Cred că a spus-o de două ori. Rămîne varianta loviturii cu palma? Partidul lui Băsescu este minoritar în Parlament deci chiar dacă ajunge preşedinte nu poate decât să continue circul politic. Geoană a spus: jur pe Biblie că nu am promis nimănui avantaje dacă ajung preşedinte. Îl cred pe Geoană, el a spus că jură pe Biblie. Geoană are majoritatea în Parlament, va putea face ceva pentru ţară. Voi vota contra lui Băsescu. Valer Bodea


Va pirdeti in detalii, minoritate in parlamen )
Nu va suparati Mr Valer cati ani aveti 70? Sa inteleg ca votati 5 ani de liniste, oricum pt d-voastra ce este peste nu mai conteaza, dar cu noi ce faceti? Vindeti viitorul nostru si al copiilor dumneavoastra (sincer, cred ca nu aveti) pt linistea dumneavoastra, ca v-ati saturat de scandaluri ?!
A lovi un copil (nu dezvolt, adevarat-fals) este mizerabil asta nu insemna ca BAsescu nu stie sa guverneze, nu-l pun educator si nici ingrijitor la gradinita!!
Zau, sunteti un copil, care vrea sa-si gaseasca justificare pt decizia de a-l sustine pe mr G, nu prea reusiti nu-i asa?!!!!


pus acum 14 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681

jimm a scris:


Valer70 a scris:

Eu sunt un om practic. La încheierea confruntării Băsescu a spus doar(despre copil): nu l-am lovit cu pumnul nici în faţă nici în abdomen. Cred că a spus-o de două ori. Rămîne varianta loviturii cu palma? Partidul lui Băsescu este minoritar în Parlament deci chiar dacă ajunge preşedinte nu poate decât să continue circul politic. Geoană a spus: jur pe Biblie că nu am promis nimănui avantaje dacă ajung preşedinte. Îl cred pe Geoană, el a spus că jură pe Biblie. Geoană are majoritatea în Parlament, va putea face ceva pentru ţară. Voi vota contra lui Băsescu. Valer Bodea


Va pirdeti in detalii, minoritate in parlamen )
Nu va suparati Mr Valer cati ani aveti 70? Sa inteleg ca votati 5 ani de liniste, oricum pt d-voastra ce este peste nu mai conteaza, dar cu noi ce faceti? Vindeti viitorul nostru si al copiilor dumneavoastra (sincer, cred ca nu aveti) pt linistea dumneavoastra, ca v-ati saturat de scandaluri ?!
A lovi un copil (nu dezvolt, adevarat-fals) este mizerabil asta nu insemna ca BAsescu nu stie sa guverneze, nu-l pun educator si nici ingrijitor la gradinita!!
Zau, sunteti un copil, care vrea sa-si gaseasca justificare pt decizia de a-l sustine pe mr G, nu prea reusiti nu-i asa?!!!!

Iar cine nu e cu Geoana e securist care a tras in popor diversionist manipulator si fascist,lectii primite la scoala de partid    


_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Jim, este adevărat că sunt în vârstă dar dumneata probabil mai ai tare mult de învăţat dacă atunci când eu spun stabilitate politică  dumneata auzi linişte, adică altceva.  Ştie o Europă întreagă că instabilitatea politică înseamnă deprecierea monedei naţionale, rating de ţară scăzut iar aceasta duce la obţinerea creditelor externe cu dobânzi mai mari. Şi o ţară aflată în criză economică are nevoie de redresare nu de circ politic. Nu mă supăr pe dumneata pentru modul cum mi-ai scris dar dacă va câştiga Băsescu vei învăţa pe pielea dumitale ce înseamnă combinarea crizei economice cu instabilitatea politică. Oare de ce tinerii nu văd măcar atât de departe ca bătrânii şi vorba dumitale, vând viitorul copiilor lor? Şi nu era vorba de educat copii, era vorba de cu totul altceva, gândeşte şi vei înţelege. Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681

Valer70 a scris:

Jim, este adevărat că sunt în vârstă dar dumneata probabil mai ai tare mult de învăţat dacă atunci când eu spun stabilitate politică  dumneata auzi linişte, adică altceva.  Ştie o Europă întreagă că instabilitatea politică înseamnă deprecierea monedei naţionale, rating de ţară scăzut iar aceasta duce la obţinerea creditelor externe cu dobânzi mai mari. Şi o ţară aflată în criză economică are nevoie de redresare nu de circ politic. Nu mă supăr pe dumneata pentru modul cum mi-ai scris dar dacă va câştiga Băsescu vei învăţa pe pielea dumitale ce înseamnă combinarea crizei economice cu instabilitatea politică. Oare de ce tinerii nu văd măcar atât de departe ca bătrânii şi vorba dumitale, vând viitorul copiilor lor? Şi nu era vorba de educat copii, era vorba de cu totul altceva, gândeşte şi vei înţelege. Valer Bodea


Modificat de danut (acum 14 ani)


_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Domnule Dănuţ, pentru ce eşti nedrept? Dumneata chiar nu vrei să observi că individul fără identitate mi-a servit mie asemenea acuzaţii şi nu am făcut decât să-i răspund? Iar despre scandalul de la Timişoara am scris pentru că m-a revoltat modul în care o anumită mass-media denaturează faptele. Valer Bodea

pus acum 14 ani
   
ali
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 66

danut a scris:


jimm a scris:


Valer70 a scris:

Eu sunt un om practic. La încheierea confruntării Băsescu a spus doar(despre copil): nu l-am lovit cu pumnul nici în faţă nici în abdomen. Cred că a spus-o de două ori. Rămîne varianta loviturii cu palma? Partidul lui Băsescu este minoritar în Parlament deci chiar dacă ajunge preşedinte nu poate decât să continue circul politic. Geoană a spus: jur pe Biblie că nu am promis nimănui avantaje dacă ajung preşedinte. Îl cred pe Geoană, el a spus că jură pe Biblie. Geoană are majoritatea în Parlament, va putea face ceva pentru ţară. Voi vota contra lui Băsescu. Valer Bodea


Va pirdeti in detalii, minoritate in parlamen )
Nu va suparati Mr Valer cati ani aveti 70? Sa inteleg ca votati 5 ani de liniste, oricum pt d-voastra ce este peste nu mai conteaza, dar cu noi ce faceti? Vindeti viitorul nostru si al copiilor dumneavoastra (sincer, cred ca nu aveti) pt linistea dumneavoastra, ca v-ati saturat de scandaluri ?!
A lovi un copil (nu dezvolt, adevarat-fals) este mizerabil asta nu insemna ca BAsescu nu stie sa guverneze, nu-l pun educator si nici ingrijitor la gradinita!!
Zau, sunteti un copil, care vrea sa-si gaseasca justificare pt decizia de a-l sustine pe mr G, nu prea reusiti nu-i asa?!!!!

Iar cine nu e cu Geoana e securist care a tras in popor diversionist manipulator si fascist,lectii primite la scoala de partid    

Preluat din  discursurile lui Basascu nu de la Geoana ci ne pe cine face comunist cel care a fost asta e hotul striga hotul prindeti hotulca sa scape el nati vazut asta la basescu?


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060
"Iar despre scandalul de la Timişoara am scris pentru că m-a revoltat modul în care o anumită mass-media denaturează faptele. Valer Bodea"

A-ţi fost de faţă ca să puteţi spune că e vorba despre dezinformare ?


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
ali
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 66
Care dintre cei prezenti avea autorizatie pt. miting si care sau cine a venit peste ei la un contra miting traim intro tara democrata dar toate au o regula poti sa strigi cum vrei dar dupa aceste reguli care trebuiesc asigurate decei care conduc si unde au fost acestia.

pus acum 14 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681

Valer70 a scris:

Domnule Dănuţ, pentru ce eşti nedrept? Dumneata chiar nu vrei să observi că individul fără identitate mi-a servit mie asemenea acuzaţii şi nu am făcut decât să-i răspund? Iar despre scandalul de la Timişoara am scris pentru că m-a revoltat modul în care o anumită mass-media denaturează faptele. Valer Bodea

Si dumneavoastra ati fost nedrept cand m-ati facut securist care a tras in popor,vedeti cum e?


_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759

Valer70 a scris:

Jim, este adevărat că sunt în vârstă dar dumneata probabil mai ai tare mult de învăţat dacă atunci când eu spun stabilitate politică  dumneata auzi linişte, adică altceva.  Ştie o Europă întreagă că instabilitatea politică înseamnă deprecierea monedei naţionale, rating de ţară scăzut iar aceasta duce la obţinerea creditelor externe cu dobânzi mai mari. Şi o ţară aflată în criză economică are nevoie de redresare nu de circ politic. Nu mă supăr pe dumneata pentru modul cum mi-ai scris dar dacă va câştiga Băsescu vei învăţa pe pielea dumitale ce înseamnă combinarea crizei economice cu instabilitatea politică. Oare de ce tinerii nu văd măcar atât de departe ca bătrânii şi vorba dumitale, vând viitorul copiilor lor? Şi nu era vorba de educat copii, era vorba de cu totul altceva, gândeşte şi vei înţelege. Valer Bodea


Mr Valer am sa las intepaturile si ma fac ca nu observ ca sunteti putin cam sarcastic, asta nu ma scoate din pepeni dar ma ambitioneaza pt a va arata ca sunteti intr-o eroare  nu-mi vorbiti mie de curs si instabilitate politica, stiti cum se formeaza cursul si care sunt mecanismele care-l guverneaza, stiti ce pondere are politicul in evolutia cursului de schimb, stiti de ce se tin rezerve valutare in BN (stiti ce a facut guvernul Tariceanu cu aceste rezerve?), influenta politicului nu insemna ceva abstract se concretizeaza in anumite aspecte greu de inteles pt dumneavoastra de pe posturile tv si ziare independente, nu am chef sa polinizam aici mr Valer, dar crede ca stiti totul cum se formeaza ratingul de tara smd, va bagati in lucruri care va depasesc sincer!
Treceti asa simplu de la politica, la curs, credite si rating de parca sunteti Geoana ...si sincer nu-mi dati lectii de economie ca sunteti pe teren minat... auzi curs,dobanda, rating    deveniti ilar, parca va scaldati in ele zi de zi.
Din  partea mea votati si cu taica iliescu ...



pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Domnule Jimm, pe lângă postarea dumneavoastră a mea este politicoasă. Nu aveam de unde să ştiu că sunteţi în temă dar eram îndreptăţit să cred că nu din moment ce eu am scris una şi dumneavoastră aţi înţeles alta. Iar de votat nu votez cu taica Iliescu, vă amintesc totuşi că el nu candidează, de ce tot uitaţi asta, dumneavoastră, susţinătorii lui Băsescu? Votez antiBăsescu. Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759
E problema dumneavoastra dar nu-mi dati mie lectii ca o justificare a alegerii dumneavoastra

pus acum 14 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681
colegii,lamuriti-ma si pe mine asupra unui lucru;Atunci cand avenit vorba de schimbarea Constitutiei Geoana a zis sa se consulte cu mai multa lume (dar in nici un caz cu poporul) si sa se stabileasca ce forma de republica vrem ,adica nu cumva vrea republica parlamentara adica parlamentul sa-l aleaga pe presedinte?ca la alegerile de peste 5ani sa faca el intelegeri dalea ca si cea de acum si sa prinda inca un mandat pai el nu-l castiga pe primul ca tocmai il pierdu in seara asta si-l vrea pe al doilea ,prost prost dar are mintea odihnita.sa faca intelegeri intre ei sa imparta ciolanul si el sa fie ales de parl. cam cum este ales viceprimarul de consilieri ca de stie omul ca atunci cand are cascavalul,soarecii de la Grifco si de pe unde mai sunt dau fuga sa-l roada si poporul duca-se

_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759

Valer70 a scris:

Domnule Dănuţ, pentru ce eşti nedrept? Dumneata chiar nu vrei să observi că individul fără identitate mi-a servit mie asemenea acuzaţii şi nu am făcut decât să-i răspund? Iar despre scandalul de la Timişoara am scris pentru că m-a revoltat modul în care o anumită mass-media denaturează faptele. Valer Bodea



Inca mai cautam mr Valer - identitatea si unde m-am gasit aici pe forum
Nu ati facut decat sa-mi raspundeti?!? Credeam ca-mi raspundeti pt ca-l sustineti pe Geoana sau de dragul de a ma ataca?   


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

jimm a scris:


Valer70 a scris:

Domnule Dănuţ, pentru ce eşti nedrept? Dumneata chiar nu vrei să observi că individul fără identitate mi-a servit mie asemenea acuzaţii şi nu am făcut decât să-i răspund? Iar despre scandalul de la Timişoara am scris pentru că m-a revoltat modul în care o anumită mass-media denaturează faptele. Valer Bodea



Inca mai cautam mr Valer - identitatea si unde m-am gasit aici pe forum :)
Nu ati facut decat sa-mi raspundeti?!? Credeam ca-mi raspundeti pt ca-l sustineti pe Geoana sau de dragul de a ma ataca?  :rotfl:  :rotfl:


Domnule Jimm, nu sunt adeptul lui Geoană dar sunt împotriva dictaturii, înpotriva poliţiei politice, înpotriva fricii  pe care vor să o instaureze. Nici cu dumneavoastră nu am nimic. M-a deranjat doar faptul că Geoană era atacat murdar. De ce i-l vârâţi pe gât pe Iliescu deşi Băsescu a fost nomenclaturist comunist? De ce-l învinovăţiţi pentru că tatăl lui a fost general? Ce vină are el, nu se poate să gândească altfel? Revoluţionarii din 1848 care luptau împotriva orânduirii feudale nu erau fii de feudali, de boieri? Erau dar aveau altă mentalitate pentru că au fost educaţi la Paris. Sunt de acord să-l învinovăţim pe cineva doar dacă vinovăţia sa este dovedită. Iar cine citeşte şi gândeşte nu a putut să nu observe că la confruntare Geoană a fost destul de ponderat, Băsescu a continuat cu loviturile sub centură care l-au izolat politic. Aţi scris că apreciaţi Biserica şi m-aţi jignit nemeritat. Ce veţi face, veţi vota cu unul care a încălcat porunca: Să nu juri strîmb? l-a văzut o ţară întreagă. Eu votez împotriva lui Băsescu. Valer Bodea


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060
„Lider al unei revoluţii contestate, Iliescu a beneficiat de sprijinul generalului Ion Geoană, care avea controlul subteranului din Bucureşti, locul nevralgic al Revoluţiei”.

Mircea Geoana, le fils du général, a connu une ascension fulgurante. Envoyé ŕ Paris, il revint en 1992, diplômé de l'Ecole nationale d'administration (ENA). En 1996, ŕ l'âge de 37 ans, il pouvait se vanter d'ętre l'ambassadeur le plus jeune de son pays envoyé en poste aux Etats-Unis. Quelques mois plus tard, son mentor Ion Iliescu perdait le pouvoir face ŕ l'opposition anticommuniste. A Washington, l'ambassadeur prit aussitôt la plume pour féliciter le nouveau président, Emil Constantinescu, d'avoir battu M. Iliescu, qualifié de "cancer de la démocratie roumaine".             

              AUSSITOT !!!                     sursa:presa străină

Modificat de ioanpuiu (acum 14 ani)


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759

Valer70 a scris:


jimm a scris:


Valer70 a scris:

Domnule Dănuţ, pentru ce eşti nedrept? Dumneata chiar nu vrei să observi că individul fără identitate mi-a servit mie asemenea acuzaţii şi nu am făcut decât să-i răspund? Iar despre scandalul de la Timişoara am scris pentru că m-a revoltat modul în care o anumită mass-media denaturează faptele. Valer Bodea



Inca mai cautam mr Valer - identitatea si unde m-am gasit aici pe forum
Nu ati facut decat sa-mi raspundeti?!? Credeam ca-mi raspundeti pt ca-l sustineti pe Geoana sau de dragul de a ma ataca?   


Domnule Jimm, nu sunt adeptul lui Geoană dar sunt împotriva dictaturii, înpotriva poliţiei politice, înpotriva fricii  pe care vor să o instaureze. Nici cu dumneavoastră nu am nimic. M-a deranjat doar faptul că Geoană era atacat murdar. De ce i-l vârâţi pe gât pe Iliescu deşi Băsescu a fost nomenclaturist comunist? De ce-l învinovăţiţi pentru că tatăl lui a fost general? Ce vină are el, nu se poate să gândească altfel? Revoluţionarii din 1848 care luptau împotriva orânduirii feudale nu erau fii de feudali, de boieri? Erau dar aveau altă mentalitate pentru că au fost educaţi la Paris. Sunt de acord să-l învinovăţim pe cineva doar dacă vinovăţia sa este dovedită. Iar cine citeşte şi gândeşte nu a putut să nu observe că la confruntare Geoană a fost destul de ponderat, Băsescu a continuat cu loviturile sub centură care l-au izolat politic. Aţi scris că apreciaţi Biserica şi m-aţi jignit nemeritat. Ce veţi face, veţi vota cu unul care a încălcat porunca: Să nu juri strîmb? l-a văzut o ţară întreagă. Eu votez împotriva lui Băsescu. Valer Bodea


De ce v-a fost frica mr Valer in astia 5 ani, poate doar de Dumnezeu, vad ca va desfasurati liber. Eu nu jignesc mr Valer, zau, unde v-am jignit, doar suntem barbati acum nu incepeti cu vociferarile, vreu sa-mi indicati unde v-am jignit!
Treaba dumneavoastra daca votati cu Geoana, dar nu mai aberati.
Daca spuneati eu votez cu Geoana pt ca:........ ok, dar dumneavoastra ca un demagog ce-ati spus ia sa-mi arat eu iteligenta la taranii astia pe forum sa vada ce coloana vertebrala am, ce intelectual educat si ce opinii documentate, numai ca cei ce citesc nu inghit toate prostiile dumneavoastra.
Inca astept public, aici, sursa informatiilor despre spusele dumneavoastra in legatura cu biserica ortodoxa romana


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

ioanpuiu a scris:

"Iar despre scandalul de la Timişoara am scris pentru că m-a revoltat modul în care o anumită mass-media denaturează faptele. Valer Bodea"

A-ţi fost de faţă ca să puteţi spune că e vorba despre dezinformare ?


Domnule Ioan Puiu
Ca să ştiu ce a fost la Timişoara  îmi este suficient ce mi-au servit partizanii lui Băsescu şi logica. Revoluţionarii nu au cum să nu fie de acord cu punctul 8 al Proclamaţiei de la Timişoara care prevede ca nomenclaturiştii comunişti să nu aibă dreptul de a candida. La Timişoara s-a strigat Jos comunismul, au murit oameni în toată ţara pentru asta, dar mai ales la Timişoara. Cei care nu sunt de acord cu punctul 8 al Proclamaţiei de la Timişoara nu au nici dreptul nici curajul de a se declara revoluţionari. Contra au fost şi preşedinţii Iliescu şi Băsescu. Constantinescu ar fi vrut dar nu a avut susţinerea necesară. Parteneriatul pentru Timişoara prevede aplicarea punctului 8 al Proclamaţiei de la Timişoara. Într-un fel continuă revoluţia. De aceea nu mă mir că au urlat să nu se audă discursul, mi-a clar pentru ce au aruncat cu ouă în ecran. A fost ura împotriva punctului 8. poate a fost şi prostia şi manipularea. Că de profanat nu poate profana cel care îndeplineşte dorinţa eroilor, profanează cei care se opun. Lui Băsescu nu-i convine uniunea şi reconcilierea care au avut loc la Timişoara pentru că punctul 8 îi interzice să mai candideze din cauză că a fost nomenclaturist comunist. Deci cei care au protestat la Timişoara au protestat împotriva punctului 8 şi împotriva reconcilierii dintre P.S.D. şi o parte a P.N.Ţ.C.D. Pe cei care au protestat împotriva punctului 8 şi au susţinut candidatura nomenclaturistului Băsescu pe care după încheierea mandatului îl aşteaptă dosarul penal pentru flotă îi numiţi dumneavoastră revoluţionari, domnule Ioan Puiu? Ştiţi care este deosebirea dintre revoluţie şi contrarevoluţie?


pus acum 14 ani
   
ionut vlv
apicultor

Din: babeni,valcea
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 562
abea astept sa se termine cu alegerile si sa inceteze circul asta de pe forum si din presa.sincer,nu am avut timp sa citesc toate postarile dv. dar in mare am vazut despre ce e vorba.daca ati fi la fel de inversunati si pe subiecte apicole...daca 'ei' ar fi la fel de inversunati pe proiecte legislative care sa ne scape de criza si sa ajute poporul roman,nu sa-l subjuge,atunci totul ar fi ok,dar asa...gargareala...pierdere de timp.eu nu votez pe nimeni,pentru ca nu am cu cine.basescu am vazut ce poate 5 ani,geoana e vorba lunga si mestesugita,vorbe,vorbe.johanis nu va asteptati sa faca ceva.omul e bun acolo unde e si atat.lasati-l acolo.pdl un partid de neispraviti,oameni care nu au fler de ministri.auzi...pogea,boc,berceanu,ritzi,udrea.hai domne ce dracu!psd,ar avea oameni pentru guvern,dar vb. dumneavoastra sunt si papusarii care sa-i mane.vor urma inca 5 ani la fel cum au mai fost.inca 5 ani din viata noastra, asupriti,inabusiti de taxe+ 10 pasi inapoi.de asta nu votez pe niciunul,am sa dau vot nul.

_______________________________________
Nimanui nu-i pasa daca miorlai, bate cu pumnu-n masa si arata-ti coltii daca nu merge altfel.

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
P.D.L. DEJA  A PIERDUT ALEGERILE


Repartizarea voturilor din turul 1 al alegerilor prezidenţiale. Sursa:Google. Cele 3 Românii.
-După domiciliu votanţii sunt repartizat astfel:
- la oraşe-P.S.D plus P.N.L. 52,3% iar P.D.L. doar32,5%
-la ţară-P.S.D. plus P.N.L. 54,8%  iar P.D.L. doar 32,9%
-După studii:
-Cu studii superioare pentru P.S.D. plus P.N.L. 60% iar pentru P.D.L. doar 27,7%.
-Cu liceu pentru P.S.D. plus P.N.L. 50,4% iar pentru P.D.L. doar 33,7%
-Cu maxim 10 clase P.S.D. plus P.N.L. 53,1% iar P.D.L. doar 34,2%
Concluzii:
- la oraş noi suntem o dată şi jumătate şi jumătate cât P.D.L.-iştii;
-la ţară suntem mai mult de o dată şi jumătate cât P.D.L.-iştii;
-cu studii superioare noi avem de peste două ori mai mulţi decât P.D.L.-iştii;
-cu studii medii avem mai mult de o dată şi jumătate cât P.D.L.-iştii.
-SURSA: Google. Cele trei Românii.
-După vârstă nici nu mai are rost să copiez datele pentru că cei care au studiat mai mult sunt bineânţeles mai tineri.
Domnul Băsescu ne-a ajutat şi vânându-l pe Geoană cu serviciile secrete şi jurând strâmb, cu mâna pe Biblie. Le-a deschis ochii liberalilor, le-a arătat că noi suntem viitorul pentru democraţie. Dacă Geoană mă va dezamăgi poate data viitoare votez cu altcineva. Dar acum votez cu Geoană. Valer Bodea
.........................................................................................................................


pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759

Valer70 a scris:

P.D.L. DEJA  A PIERDUT ALEGERILE


Repartizarea voturilor din turul 1 al alegerilor prezidenţiale. Sursa:Google. Cele 3 Românii.
-După domiciliu votanţii sunt repartizat astfel:
- la oraşe-P.S.D plus P.N.L. 52,3% iar P.D.L. doar32,5%
-la ţară-P.S.D. plus P.N.L. 54,8%  iar P.D.L. doar 32,9%
-După studii:
-Cu studii superioare pentru P.S.D. plus P.N.L. 60% iar pentru P.D.L. doar 27,7%.
-Cu liceu pentru P.S.D. plus P.N.L. 50,4% iar pentru P.D.L. doar 33,7%
-Cu maxim 10 clase P.S.D. plus P.N.L. 53,1% iar P.D.L. doar 34,2%
Concluzii:
- la oraş noi suntem o dată şi jumătate şi jumătate cât P.D.L.-iştii;
-la ţară suntem mai mult de o dată şi jumătate cât P.D.L.-iştii;
-cu studii superioare noi avem de peste două ori mai mulţi decât P.D.L.-iştii;
-cu studii medii avem mai mult de o dată şi jumătate cât P.D.L.-iştii.
-SURSA: Google. Cele trei Românii.
-După vârstă nici nu mai are rost să copiez datele pentru că cei care au studiat mai mult sunt bineânţeles mai tineri.
Domnul Băsescu ne-a ajutat şi vânându-l pe Geoană cu serviciile secrete şi jurând strâmb, cu mâna pe Biblie. Le-a deschis ochii liberalilor, le-a arătat că noi suntem viitorul pentru democraţie. Dacă Geoană mă va dezamăgi poate data viitoare votez cu altcineva. Dar acum votez cu Geoană. Valer Bodea
.........................................................................................................................


Sursa este de incredere realizat insomar comandat realitatea TV

"Dacă Geoană mă va dezamăgi poate data viitoare votez cu altcineva" 
PAi cu viitorul presedinte PSD no? am auzit ca vine bondonel sprijinit de vanghelie si hrebe (sursa realitatea TV)


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

jimm a scris:


Valer70 a scris:

P.D.L. DEJA  A PIERDUT ALEGERILE


Repartizarea voturilor din turul 1 al alegerilor prezidenţiale. Sursa:Google. Cele 3 Românii.
-După domiciliu votanţii sunt repartizat astfel:
- la oraşe-P.S.D plus P.N.L. 52,3% iar P.D.L. doar32,5%
-la ţară-P.S.D. plus P.N.L. 54,8%  iar P.D.L. doar 32,9%
-După studii:
-Cu studii superioare pentru P.S.D. plus P.N.L. 60% iar pentru P.D.L. doar 27,7%.
-Cu liceu pentru P.S.D. plus P.N.L. 50,4% iar pentru P.D.L. doar 33,7%
-Cu maxim 10 clase P.S.D. plus P.N.L. 53,1% iar P.D.L. doar 34,2%
Concluzii:
- la oraş noi suntem o dată şi jumătate şi jumătate cât P.D.L.-iştii;
-la ţară suntem mai mult de o dată şi jumătate cât P.D.L.-iştii;
-cu studii superioare noi avem de peste două ori mai mulţi decât P.D.L.-iştii;
-cu studii medii avem mai mult de o dată şi jumătate cât P.D.L.-iştii.
-SURSA: Google. Cele trei Românii.
-După vârstă nici nu mai are rost să copiez datele pentru că cei care au studiat mai mult sunt bineânţeles mai tineri.
Domnul Băsescu ne-a ajutat şi vânându-l pe Geoană cu serviciile secrete şi jurând strâmb, cu mâna pe Biblie. Le-a deschis ochii liberalilor, le-a arătat că noi suntem viitorul pentru democraţie. Dacă Geoană mă va dezamăgi poate data viitoare votez cu altcineva. Dar acum votez cu Geoană. Valer Bodea
.........................................................................................................................


Sursa este de incredere realizat insomar comandat realitatea TV
:rotfl:
"Dacă Geoană mă va dezamăgi poate data viitoare votez cu altcineva"  :rotfl:
PAi cu viitorul presedinte PSD no? am auzit ca vine bondonel sprijinit de vanghelie si hrebe (sursa realitatea TV)


Domnule Jimm vă supără că nu mă las manipulat de metodele K.G.B.? Unde le-aţi învăţat? Şi acum manipulaţi. Ce am citat nu este sondaj, cu cifre influenţate de cel ce l-a comandat, este repartizarea statistică a voturilor deci asta nu diferă de a I.N.S, însă pe Google este mai uşor de căutat. Şi fără I.N.S. se poate constata că electoratul P.D.L. împreună cu cel al P.S.D. este mult mai puternic decât al P.S.D. Puteţi număra câţi parlamentari are şi unul şi celălalt. Dacă vă e greu să număraţi amintiţi-vă că parlamentarii P.S.D.-P.N.L. au demis guvernul Boc. Dar de ce nu aţi sărit în sus când colegul dumneavoastră de opinii politice a jignit electoratul P.S.D. şi P.N.L. iar când i-am arătat cifrele a-ţi sărit să-mi cereţi mie sursa? Şi cine vă dreptul de a-mi face mie proces de intenţii? Eu am arătat că votez antiBăsescu, este normal că-mi rezerv dreptul ca la viitoarele alegeri să votez cu cel care îmi va câştiga încrederea. Eu nu am stăpân ca alţii care poate sunt năimiţi, sunt liber şi vreau ca şi ţara să fie liberă nu sub călcâiul unora ca dumnneavoastră. Este un drept democratic şi tocmai de aceea votez cu Geoană, m-am săturat şi de dictatura comunistă şi de dictatura poliţienească reprezentată de unii ca dumneavoastră. Şi apropo, chiar nu vă este ruşine să tot dictaţi? Dacă nu vă convine pentru ce nu veniţi dumneavoastră cu cifre? De exemplu cu cele ale I.N.S. Dar vă rog să nu le măsluiţi. Votez contra lui Băsescu.

P.S. Vedeţi, cine se aseamănă se adună, în postarea următoare Ţăran, colegul dumneavoastră, v-a şi sărit în apărare! Votez contra lui Băsescu.Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
TARAN
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 210
Luni vine S.O.Vantu,la interiu,sa nu scapati!

pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060
d-le Valer
               Vă rog să constataţi că tot acest torent de cuvinte nu a avut efectul scontat. Încă nu văd o liotă de adepţi, urmîndu-vă. Va propun un dialog în termeni moderaţi şi postări scurte. Dacă nu reuşim, renunţ.
  v-am întrebat:
         A-ţi fost de faţă ca să puteţi spune că e vorba despre dezinformare ?
  a-ţi răspuns: 
        " Ca să ştiu ce a fost la Timişoara  îmi este suficient ce mi-au servit partizanii lui Băsescu şi logica"   deci: 
   " partizanii lui Băsescu" - dacă nu i-aţi legitimat, identificat,etc - nu este o certitudine, ci doar o supoziţie.   supoziţie + logică =  cam puţin pt. o evaluare corectă.


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759
Mr Valer nu stiu cum sa fac sa intelegeti.
Este a n-a oara cand va spun ca nu-mi pasa cu cine votati ce ma deranjeaza este inversunarea dumneavoastra in a demonstra noua motivele care v-au condus la aceasta alegere de parca noi suntem incuiatii iar dumneavoastra ne aratati calea.
Daca doream parere politica si discutie avizata nu intram pe forumul asta fiti sigur (no offence) suntem pe un forum dedicat informatiei, asa-l vad eu, un fel de casa, familie larga, in care se vorbeste si se transmite informatie, mai glumim, mai radem, mai vb politica, ne mai certam si altele pe langa informatii despre albine.
Am un sfat, nu transformati timpul d-voastra liber intr-o lupta ca nu-i pasa nici lui mr G nici lui base, nimanui, fiti mai destins si va bucurati de viata.


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

ioanpuiu a scris:

d-le Valer
               Vă rog să constataţi că tot acest torent de cuvinte nu a avut efectul scontat. Încă nu văd o liotă de adepţi, urmîndu-vă. Va propun un dialog în termeni moderaţi şi postări scurte. Dacă nu reuşim, renunţ.
  v-am întrebat:
         A-ţi fost de faţă ca să puteţi spune că e vorba despre dezinformare ?
  a-ţi răspuns: 
        " Ca să ştiu ce a fost la Timişoara  îmi este suficient ce mi-au servit partizanii lui Băsescu şi logica"   deci: 
   " partizanii lui Băsescu" - dacă nu i-aţi legitimat, identificat,etc - nu este o certitudine, ci doar o supoziţie.   supoziţie + logică =  cam puţin pt. o evaluare corectă.



Domnule Ioan Puiu, este simplu.
A. Nu caut adepţi, nu am nevoie. Dar luni vom afla câţi gândesc la fel ca mine, câţi sunt de-ai dumneavoastră. Că nu au intrat pe forum nu dovedeşte nimic, nu aţi văzut ce agresiv postează pedeii?
B 1. Revoluţionarii de la Timişoara vor punctul 8 al Proclamaţiei de la Timişoara, adică vor ca nomenclaturiştii comunişti să nu mai aibă dreptul să candideze pentru funcţii publice.
2. P.S.D. cu P.N.L., cu F.N.G.R., şi cu ţărăniştii democraţi vor să adopte punctul 8.
3. Scandalagii din piaţă nu vor unirea celor care intenţionează să pună în aplicare punctul 8 al Proclamaţiei de la Timişoara. Şi strigă injurii şi lozinci.
4. În asemenea situaţii strămoşii noştri romani puneau întrebarea : Cui prodest? Înseamnă: cui foloseşte?
5. Cui foloseşte neaplicarea punctului 8? Lui Băsescu pentru că prin punctul 8 devine ilegală candidatura lui în următoarele trei legislaturi. Deci nu numai că nu poate fi preşedinte, nu poate să fie nici parlamentar şi fără imunitate parlamentară îl înhaţă justiţia pentrul dosarul care aşteaptă ca el să piardă preşedinţia.
6. Cei care se ridică împotriva aplicării punctului 8 sunt revoluţionari? Nu pot fi, în cel mai bun caz sunt foşti revoluţionari.
7.Cine are drept sfânt asupra pieţei, cum spuneţi dumneavoastră? Adevăraţii revoluţionari care vor aplicarea punctului 8, nu scandalagii pe care-i apăraţi.
8.Cine sunt atunci cei cu scandalul? Evident, pdlişti care luptă pentru Băsescu şi alţii, manipulaţi, unii poate revoluţionari naivi.
9. În legătiră cu dreptul sfânt asupra pieţei cum aţi reacţiona dacă nişte revoluţionari bucovineni ar hotărî că destul aţi distrus sfinţii şi frumoşii codri ai Bucovinei şi s-ar face stăpâni pe bunurile dumneavoastră? Ar fi tot atât de îndreptăţiţi ca oamenii lui Băsescu la care le-aţi consfinţit dreptul pe piaţă. Votez Geoană. Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759
Usor usor o dam pe caterinca (caterinca - regionalism de la spatele blocului, sursa oficiala  etno tV televiziunea gunoierului schiop, frate de sange cu base, sursa de incredere ) speculeaza tot mr Valer
Base, Base, Base  base, base, base


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060
d-le valer 
  Am primit răspunsuri la ÎNTREBĂRI PE CARE NU LE-AM PUS ! 
  Nu a-ţi răspuns la întrebare 

         ăsta nu e dialog.  mai încercăm o dată.

Modificat de ioanpuiu (acum 14 ani)


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Domnule Ioan Puiu,cele de mai jos sunt adresate ca răspuns la postarea domnului  Jimm, dar între timp aţi postat dumneavoastră.


În afară de injurii şi caterincă mai ştiţi ceva?
Votez împotriva lui Băsescu. Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759

Valer70 a scris:

În afară de injurii şi caterincă mai ştiţi ceva?
Votez împotriva lui Băsescu. Valer Bodea


Nu!
Base, base, base


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Domnule Ioan Puiu cele de mai jos le-am scris pentru Jimm, sub postarea dumnealui, dar mi-aţi  luat-o înainte.


Valer70 a scris:

În afară de injurii şi caterincă mai ştiţi ceva?
Votez împotriva lui Băsescu. Valer Bodea


pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759

Valer70 a scris:

În afară de injurii şi caterincă mai ştiţi ceva?


Nu!


Valer70 a scris:

Votez împotriva lui Băsescu. Valer Bodea


Nuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Base


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

Valer70 a scris:


ioanpuiu a scris:

d-le Valer
               Vă rog să constataţi că tot acest torent de cuvinte nu a avut efectul scontat. Încă nu văd o liotă de adepţi, urmîndu-vă. Va propun un dialog în termeni moderaţi şi postări scurte. Dacă nu reuşim, renunţ.
  v-am întrebat:
         A-ţi fost de faţă ca să puteţi spune că e vorba despre dezinformare ?
  a-ţi răspuns: 
        " Ca să ştiu ce a fost la Timişoara  îmi este suficient ce mi-au servit partizanii lui Băsescu şi logica"   deci: 
   " partizanii lui Băsescu" - dacă nu i-aţi legitimat, identificat,etc - nu este o certitudine, ci doar o supoziţie.   supoziţie + logică =  cam puţin pt. o evaluare corectă.



Domnule Ioan Puiu, este simplu.
A. Nu caut adepţi, nu am nevoie. Dar luni vom afla câţi gândesc la fel ca mine, câţi sunt de-ai dumneavoastră. Că nu au intrat pe forum nu dovedeşte nimic, nu aţi văzut ce agresiv postează pedeii?
B 1. Revoluţionarii de la Timişoara vor punctul 8 al Proclamaţiei de la Timişoara, adică vor ca nomenclaturiştii comunişti să nu mai aibă dreptul să candideze pentru funcţii publice.
2. P.S.D. cu P.N.L., cu F.N.G.R., şi cu ţărăniştii democraţi vor să adopte punctul 8.
3. Scandalagii din piaţă nu vor unirea celor care intenţionează să pună în aplicare punctul 8 al Proclamaţiei de la Timişoara. Şi strigă injurii şi lozinci.
4. În asemenea situaţii strămoşii noştri romani puneau întrebarea : Cui prodest? Înseamnă: cui foloseşte?
5. Cui foloseşte neaplicarea punctului 8? Lui Băsescu pentru că prin punctul 8 devine ilegală candidatura lui în următoarele trei legislaturi. Deci nu numai că nu poate fi preşedinte, nu poate să fie nici parlamentar şi fără imunitate parlamentară îl înhaţă justiţia pentrul dosarul care aşteaptă ca el să piardă preşedinţia.
6. Cei care se ridică împotriva aplicării punctului 8 sunt revoluţionari? Nu pot fi, în cel mai bun caz sunt foşti revoluţionari.
7.Cine are drept sfânt asupra pieţei, cum spuneţi dumneavoastră? Adevăraţii revoluţionari care vor aplicarea punctului 8, nu scandalagii pe care-i apăraţi.
8.Cine sunt atunci cei cu scandalul? Evident, pdlişti care luptă pentru Băsescu şi alţii, manipulaţi, unii poate revoluţionari naivi.
9. În legătiră cu dreptul sfânt asupra pieţei cum aţi reacţiona dacă nişte revoluţionari bucovineni ar hotărî că destul aţi distrus sfinţii şi frumoşii codri ai Bucovinei şi s-ar face stăpâni pe bunurile dumneavoastră? Ar fi tot atât de îndreptăţiţi ca oamenii lui Băsescu la care le-aţi consfinţit dreptul pe piaţă. Votez Geoană. Valer Bodea


Domnule Ioan Puiu, dumneavoastră aţi susţinut că turbulenţii din piaţă sunt revoluţionari şi că au drept sfânt asupra pieţei. Eu susţin că drept sfânt asupra pieţei au adevăraţii revoluţionari care nu pot fi împotriva unei alianţe de uniune naţională care adoptă punctul 8. Vă răspund că nu am fost în piaţă. Dumneavoastră aţi fost? Turbulenţii au fost de acord cu punctul 8?


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060
Nu am "susţinut" că " turbulenţii din piaţă sunt revoluţionari "
_____________________________________________________________
@Valer70   
               Ca deobicei, a-ţi făcut un lung ocol şi a-ţi evitat un răspuns direct, punctual.   

         "Dacă ordona încercuirea  turbulenţilor aceştia se potoleau imediat."   
Încercuirea presupune folosirea sau ameninţarea cu forţa ! 
          -Timişoara este, după cum a dovedit-o, urbea cu cea mai pronunţată spontaneitate din ţară.  la mare dist. de locurile următoare 
          -Piaţa aia este simbolul spiritului lor revoluţionar şi nu va putea fi încercuită n i c i o d a t ă. 
          -Noi nu putem avea pretenţia   a b s u r d ă  să-i învăţăm ce să facă în piaţa lor deoarece democraţia S-A NĂSCUT LA TIMIŞOARA 
          - este o blasfemie să calci în Piaţa Operei, altfel decît cu pioşenie. 
____________________________________________________

Dacă nu a-ţi fost acolo, faceţi doar speculaţii pe bază de   s u p o z i ţ i i.


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
janese
MODERATOR DIN UMBRA

Din: dambovita razvad
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5534
base!...base!...base!!

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Observ ca sustinatorii lui basescu, n-au reusit sa vina cu un raspuns in apararea mult iubitului conducator in ce priveste trecutul lui comunisto-securist!
Vad ca strigati base, base, dar fara sa dati niste explicatii la problemele pe care vile-am aratat..asta spune multe!!
Concluzie:-nu-mi mai racesc gura ca sa conving fosti securisti, sau fosti comunisti sau militanti ai unui partid de carton condus de un comunist sadea, sau oameni manipulati sau pur si simplu prosti
Pa Pa Pa Pa Pa Pa
Ne vedem la vot, sunt sigur ca PSD PNL UDMR au mai multi sustinatori decat are PDL
Traiesc cu speranta sa n-o mai vad pe Udrea, Macovei Ritzi, sau pe Videanu, Berceanu Blaga etc....m-am saturat de curve politice!!!
Inca o chestie...nu suport prostia!!


pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759

BUNKA a scris:

Observ ca sustinatorii lui basescu, n-au reusit sa vina cu un raspuns in apararea mult iubitului conducator in ce priveste trecutul lui comunisto-securist!
Vad ca strigati base, base, dar fara sa dati niste explicatii la problemele pe care vile-am aratat..asta spune multe!!
Concluzie:-nu-mi mai racesc gura ca sa conving fosti securisti, sau fosti comunisti sau militanti ai unui partid de carton condus de un comunist sadea, sau oameni manipulati sau pur si simplu prosti
Pa Pa Pa Pa Pa Pa
Ne vedem la vot, sunt sigur ca PSD PNL UDMR au mai multi sustinatori decat are PDL
Traiesc cu speranta sa n-o mai vad pe Udrea, Macovei Ritzi, sau pe Videanu, Berceanu Blaga etc....m-am saturat de curve politice!!!
Inca o chestie...nu suport prostia!!



Stiti care este solutia la problemela aratate?
Geoana & Co!
   


pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759

BUNKA a scris:


Inca o chestie...nu suport prostia!!


Am inteles, intelectualii voteaza Geoana, conform documentarii sociologice facuta de catre mr Valer.
Nu putem fi toti intelectuali si inteligenti, unii dintre noi mai trebuie sa plateasca si impozite, taxe pensii, smd; in speranta ca noi astia mai prostii vom fi mai multi, iti multumesc pt obs pertineta


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060

BUNKA a scris:


Concluzie:-nu-mi mai racesc gura ca sa conving fosti securisti, sau fosti comunisti sau militanti ai unui partid

Inca o chestie...nu suport prostia!!
 

Tu şi cu Valer, a-ţi legitimat, identificat, şi catalogat pe toată lumea. Nu crezi că e cam mult ? 
Nu crezi că eşti cam primitiv cu modul ăsta de exprimare ?

Reproduc mai jos o parte din EXPRESIILE TALE ADRESATE NOUĂ:
________________________________________________________________
am o minte clara, o constiinta, am cultura politica, urmaresc de 5 ani atent tot ce se intampla in tara   

E revoltator de asta scriu asa si e pt prosti raspunsul asta!!!   

as putea folosi cuvinte dure ca "prost" dar tinand cont ca-i vb de noi si nu vreau sa jignesc pe nimeni o sa zic doar prost informat   

La referendumul asta s-a vazut PROSTIA romanului, este demobilizator cand vezi atata prostie in jurul tau, oameni care nu pot discerne si care nu pot gandi cu creierele lor si care preiau o idee spusa pe gura de un spurcat politician doar pentru ca suna bine... 

P.S. Unii or sa ma catalogheze ca radical dar nu mai pot cu atata prostie in jurul meu, pur si simplu nu mai pot!!   

e de prost gust si pun botu` numa credulii si prostii   

Fuck them UP!!!
Fuck Basescu!!!
Fuck PDL!!!!!
Fuck Udrea si tot neamu` loooooorrrr!!!!

Baaaaa...................ma sparg de ras de atata PROSTIE sau de efortul nemaipomenit al raspandacilor!!!
Scuze...eu din intamplare sunt mai acid, o sa incerc sa fiu mai bazic dar nu stiu daca-mi iese!!   

Ma iau cu mainile de cur si rad, cand vad atata prostie... no ofense!!!


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Bai Puiu...tu esti cu capul daca dai copy-paste la o idee scoasa din context...vedeti ca discutia si explicatiile sunt la topicul " si totusi nu-i prostanac"...se vede fibra dvs, si educatia dvs, eu chiar daca dau direct in obraz si vbn mai murdar, cel putin zic lucrurilor pe nume si nu sunt absolvent la PCR...asta e raspunsul meu de partea ailalta..."Nu nu cred ca e prea mult...cred ca e prea putin, nu stiu cu vcine vorbesc asa ca unii dintre voi puteti fi altceva decat ceea ce pareti...nu am dat nume deci nu se poate simti nimeni vizat personal, am zis la modul general pt ca eventual daca sunt oameni de astia  printre noi sa se simta..unu la mana!
Doia la mana...acum ati actionat exact cum a actionat PDL atunci cand ministrul Dan Nica membru in guvernul Boic a spus ca se pregateste fraudarea alegerilor , atentie NEINDICAND IN MOD DIRECT DESPRE CINE ANUME CARE PARTID AR DORI SA FACA ASTA... imediat PDL s-a simtit vizat si a iesit prin liderii sai acuzandu-i pe cei din PSD ca ii acuza pe ei ca vor sa fraudeze alegerile si ca este de neacceptat ca partenerul de guvernare sa lanseze acuze ca ei ar vrea sa fraudeze.
NIMENI nu i-A ACUZAT DAR EI S-AU SIMTIT VIZATI ...DE CE OARE???
Poate Dan Nica se refera la PNL sau la PRM sau la PSD sau la UDMR...au niesit ca prostii si au inceput sa se apere desi nimeni nu i-a acuzat in mod direct, cu alte cuvinte au recunoscut ca ei se ocupa cu organiozarea fraudei.

Tot asa si dumneavoastra va simtit vizat desi nu e cazul pt ca eu nu am dat nume!
Putem fi colegi apicultori si cu toate astea poate sunt coleg apicultor cu un om cu convingeri comuniste sau poate cu scoala PCR facuta la zi...nu am cum sa nu dau in securist-o comun isti fara ca sa-i nominalizez binenteles ca asta ar insemna sa am dovezi...am zis la modul general binenteles ca e nevoie de o oaresicare inteligenta pt a intelege lucrul asta!
Daca tot am ajuns la subiectul ast va aduc aminte ca aceasta criza si izolare PDL a pornit de la Traian Basescu care i-a dat ordin clar lui Boc ca sa foloseasca acea declaratie a lui Nica pt a indeparta PSD de la guvernare, spera Traian Basescu ca va reusi sa guverneze, ca va reusi sa atraga la guvernare PNL, si UDMR, insa PNL are coloana verticala, si au si experienta cu Traian Basescu si stiu ca o noua alianta cu PDL inseamna disparitia posibila a PNL de pe scena politica, costurile electoarale ar fi prea mari...PSD are de asemeni experienta guvernarii cu PDL si nu cred ca vor mai marsa la o astfel de alianta cu ei...criza politioca si economica este provocata de Domnul Traian Basescu.
Domnule puiu nu mai fiti asa de oripilat de limbajul meu...stiti piesa aia de la Parazitii???... Exprimare libera... ating si rup coarda sensibila...
Eu nu cred ca dvs santeti nici comunist sau simpatizant comunist si nici fost securist, cred doar ca sunteti prost informat...daca as fi avut dovezi clare as fi fost mult mai dur in exprimare, v-as fi nominalizat si as fi folosit un limbaj mai colorat decat asta...problema este ca eu vorbesc la general si nimeni nu tre sa se simta decat daca are o musca pe caciula, nu e cazul dvs binenteles.

Al dvs coleg de breasla Bunka!!


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

ioanpuiu a scris:


BUNKA a scris:


Concluzie:-nu-mi mai racesc gura ca sa conving fosti securisti, sau fosti comunisti sau militanti ai unui partid

Inca o chestie...nu suport prostia!!
 

Tu şi cu Valer, a-ţi legitimat, identificat, şi catalogat pe toată lumea. Nu crezi că e cam mult ? 


CARE ESTE LUMEA DOMNULUI IOAN PUIU ?
Domnule Ioan Puiu, afirmaţi că Bunka şi cu mine am legitimat, identificat şi catalogat pe toată lumea. Pentru ce spuneţi lucruri neadevărate? Vitejii care jignesc majoritatea electoratului român ascunşi în spatele anonimatuluisunt pentru dumneavoastră toată lumea? Prin afirmaţia de mai sus recunoaşteţi că ei sunt lumea dumneavoastră. Am  uitat de 2 persoane care se prezentau drept altcineva, dând sfaturi apicole greşite. Nu-i numesc, pot fi oameni cumsecade. Bunka s-a exprimat oarecum mai suculent dar la ce atitudine pot duce afirmaţiile aliaţilor dumneavoastră?
-Un exemplu. XXL a scris: "Electoratul pesedeilor este format in special din pensionari si cei cu maxim 10 clase ,foarte disciplinat -de aceea nu putem lasa asemenea oameni indoctrinati sa hotarasca pt noi". Ne-a jignit făcându-na inculţi şi îndoctrinaţi.
-Am arătat că electoratul care-l va vota pe geoană are datorită liberalilor mai mulţi oameni cu studii decât Băsescu. Am arătat şi meritul lui Băsescu în deciderea liberalilor să voteze cu Geoană. Şi am dat rezultatele votului din turul 1 pentru a-mi dovedi afirmaţiile.
-Colegul dumneavoastră de opinii politice, Jimm, alt anonim, care nu putea combate adevărul cifrelor a strâmbat din nas, le-a discreditat sursa, iar alţi colegi de-ai dumneavoastră au continuat să susţină că proştii îl votează pe Geoană. Nu mă obosesc să le caut postările, nu merită. Iar jimm m-a acuzat pr mine de manipulare prin statistici deşi manipularea a făcut-o XXL.
Făcându-vă apărătorul vitejilor luptători ascunşi sub username şi acuzându-mă pe mine care am susţinut că cine face postări politice ar trebui să renunţe la anonimat v-aţi dovedit adeziunea la ele. Adică adeziunea faţă de loviturile laşe, date pe la spate. Şi eu, naivul, am crezut fiind sportiv apreciaţi confruntarea cinstită.
-Noi nu suntem vinovaţi pentru că majoritatea pe care aţi tot jignit-o o să vă dea o lecţie mâine. Vinovaţi sunteţi dumneavoastră, pdleii care aţi jucat murdar. Bunka este copil nevinovat pe lângă tabăra dumneavoastră. Totuşi dacă vitejii care lovesc pe la spate acunşi sub username, pe care-i apăraţi acuzându-ne pe Bunka şi pe mine nu sunt lumea dumneavoastră încă nu este târziu să vă precizaţi poziţia. Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759
D-ule Valer dumneavoastra aveti acum o problema cu anonimatul meu, va invit pe la mine cand veniti in Targoviste     
Dar chiar si asa pt dumneavoastra tot anonim raman
Esi simpatic     


pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759
.. si stiti de ce ramaneti tot anonim, pt ca in  loc sa stati aici sa fabulati mai bine va duceti, va inscrieiti in pSD si reformati partidul ala, asa faceti un bine si noua si copiilor dumneavoastra, asa daca va tineti la colt cu mine o sa sfarsiti prin a va transforma calculatorul intr-o masina tocita de scris.
Aropos pt un batranel de 70 de ani va tineti bine cu, culesul pe taste, majoritatea nici nu stiu ce-i ala calc la varsta asta, oare aveti 70 ani?


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

jimm a scris:

.. si stiti de ce ramaneti tot anonim, pt ca in  loc sa stati aici sa fabulati mai bine va duceti, va inscrieiti in pSD si reformati partidul ala, asa faceti un bine si noua si copiilor dumneavoastra, asa daca va tineti la colt cu mine o sa sfarsiti prin a va transforma calculatorul intr-o masina tocita de scris.
Aropos pt un batranel de 70 de ani va tineti bine cu, culesul pe taste, majoritatea nici nu stiu ce-i ala calc la varsta asta, oare aveti 70 ani?


Domnule Jimm, ca importanţă socială sunt un anonim, un amărât de pensionar. Dar pe forum sunt om cu nume şi cu domiciliu. Şi nu lovesc pe nimeni ascuns sub anonimatul username. Nu am motive să apăr comunismul. Pe mine ca inginer agronom m-a obligat să lucrez 13 ore pe zi, inclusiv sîmbăta şi dumineca, din martie până în noiembrie inclusiv, încălcând Codul muncii pentru că nu-mi dădea nici zile libere nici nu mă plătea pentru orele lucrate în plus. Nu mă plătea nici 8 ore, planul primit nu era susţinut niciodată de baza materială necesară aşa că primeam 80% din salariu. Mai mult, prin lege nimeni nu avea voie să angajeze agronomi în afara sectorului agricol, dările de seamă statistice aveau o rubrică pentr noi. Deci Ceauşescu m-a legat de glie, m-a făcut iobag în secolul 20! Nu-l simpatizez nici pe Iliescu pentru că din cauza inflaţiei galopante provocată artificial pentru îmbogăţirea unora pensiile ne ajungeau doar pentru pâine şi cartofi. Am înfiinţat şi eu un S.R.L. şi când am mers la bancă solicitând un credit am fost refuzat pentru că se admitea girarea cu turism, casa nu era acceptată. Cu toate acestea aţi văzut că am recunoscut că a făcut şi ceva bine pentru România şi comunismul. I-am recunoscut lui Iliescu şi meritul că l-a răstutnat pe Ceauşescu. Dar nu mă interesează nici un partid, mă interesează reconcilierea noastră a românilor. A românilor, partidele se vor scuipa totdeauna pentru putere. Dacă nu vom fi obiectivi, să recunoaştem şi binele şi răul fiecărei epoci, fiecărui lider, vom continua să rămânem divizaţi şi măcinaţi de ură. Fără reconciliere între noi, fără pedepsirea măcar morală a vinovaţilor,nu avem cum să progresăm. Dar nu ştiu cât nu se vor mai lăsa românii manipulaţi politic. Cei de la Timişoara au demonstrat împotriva aplicării punctului 8 al proclamaţiei de la Timişoara care îl pedepseşte pe un nomenclaturism comunist. Referitor la vârstă chiar am 70 de ani şi tocmai pentru că de altceva nu sunt în stare scriu aici poate se vor găsi măcar câţiva să înţeleagă. Că aţi avut necazuri vă cred. Ca să ajungeţi la vârsta mea încercaţi să scăpaţi măcar de o parte din ură. Că sunteţi angajat la bancă am rezerve, v-am răspuns pe topicul deschis de mine. Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
janese
MODERATOR DIN UMBRA

Din: dambovita razvad
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5534

BUNKA a scris:

Observ ca sustinatorii lui basescu, n-au reusit sa vina cu un raspuns in apararea mult iubitului conducator in ce priveste trecutul lui comunisto-securist!
Vad ca strigati base, base, dar fara sa dati niste explicatii la problemele pe care vile-am aratat..asta spune multe!!
Concluzie:-nu-mi mai racesc gura ca sa conving fosti securisti, sau fosti comunisti sau militanti ai unui partid de carton condus de un comunist sadea, sau oameni manipulati sau pur si simplu prosti
Pa Pa Pa Pa Pa Pa
Ne vedem la vot, sunt sigur ca PSD PNL UDMR au mai multi sustinatori decat are PDL
Traiesc cu speranta sa n-o mai vad pe Udrea, Macovei Ritzi, sau pe Videanu, Berceanu Blaga etc....m-am saturat de curve politice!!!
Inca o chestie...nu suport prostia!!

bunkaneee...nu ma intind la vorba..ca n-ai mai scapa de mine zile intregi!!
pupa-te cu saptezeci de pistoane!!!!    


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Domnule Bunka, eu cred că este timpul să facem pace. Ne-am făcut unii pe alţii comunişti, securişti, manipulatori, cârtiţe ale partidelor concurente sau ale celor din afară, mincinoşi, hoţi, susţinători ai mogulilor şi câte şi mai câte. Dar campania electorală a luat sfârşit, redevenim stupari şi membri ai familiei virtuale reprezentată de Stupăritul, cel mai bun forum de stupărit din ţară. Şi este cel mai bun pentru că au contribuit la asta şi cei cu care ne-am certat, mulţi dintre ei fiind stupari mai buni decât noi, mai ales decât mine. Dacă nu am uita jignirile proferate de ambele părţi, meritate sau nu, am constata că avem suflete meschine, mici, pline de răutate şi zbârcite. Deci noi să uităm, ceilalţi facă ce vor. Referitor la Janese trebuie să recunoaştem că a fost un domn. Pentru ce să fi coborât în groapa plină cu murdării? Majoritatea celor din ea erau din tabăra lui. El a spus răspicat cu cine votează. Nehotărâţii care au încredere în el vor vota cu Băsescu. Cu noi care l-am susţinut pe Geoană este altceva Am fost obligaţi de conştiinţa noastră să intrăm în groapă şi să-l apărăm pe Geoană de acuzaţiile nefondate pe care i le-au adus ceilalţi, pentru că cei care îl susţineau pe Geoană nu aveau luptători de categoria adversarilor. Şi pentru că am fost convinşi că noi avem dreptate. Dar şi mulţi dintre ceilalţi cred că au dreptate. Dacă suntem democraţi acceptăm ce decide majoritatea. Şi sperăm să fie bine. Dar trebuie să încetăm discuţiile pe teme politice.Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
cosy concept
apicultor

Din: Vicovu de Sus SUCEAVA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 100

Valer70 a scris:

Domnule Bunka, eu cred că este timpul să facem pace. Ne-am făcut unii pe alţii comunişti, securişti, manipulatori, cârtiţe ale partidelor concurente sau ale celor din afară, mincinoşi, hoţi, susţinători ai mogulilor şi câte şi mai câte. Dar campania electorală a luat sfârşit, redevenim stupari şi membri ai familiei virtuale reprezentată de Stupăritul, cel mai bun forum de stupărit din ţară. Şi este cel mai bun pentru că au contribuit la asta şi cei cu care ne-am certat, mulţi dintre ei fiind stupari mai buni decât noi, mai ales decât mine. Dacă nu am uita jignirile proferate de ambele părţi, meritate sau nu, am constata că avem suflete meschine, mici, pline de răutate şi zbârcite. Deci noi să uităm, ceilalţi facă ce vor. Referitor la Janese trebuie să recunoaştem că a fost un domn. Pentru ce să fi coborât în groapa plină cu murdării? Majoritatea celor din ea erau din tabăra lui. El a spus răspicat cu cine votează. Nehotărâţii care au încredere în el vor vota cu Băsescu. Cu noi care l-am susţinut pe Geoană este altceva Am fost obligaţi de conştiinţa noastră să intrăm în groapă şi să-l apărăm pe Geoană de acuzaţiile nefondate pe care i le-au adus ceilalţi, pentru că cei care îl susţineau pe Geoană nu aveau luptători de categoria adversarilor. Şi pentru că am fost convinşi că noi avem dreptate. Dar şi mulţi dintre ceilalţi cred că au dreptate. Dacă suntem democraţi acceptăm ce decide majoritatea. Şi sperăm să fie bine. Dar trebuie să încetăm discuţiile pe teme politice.Valer Bodea

Personal sunt de aceeasi parere,PACE
Ca s-au cam incins spiritele,si nu se merita,
oricum e democratie,si fiecare cu parerea lui!
Trebuie sa ne iertam unii pe altii,
doar asa putem merge mai departe.
Din partea mea un "doamne ajuta",de sf Nicolae


pus acum 14 ani
   
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268
Pentru informarea voastra cu anticipatie se actualizeaza din ora in ora

Modificat de batrinul (acum 14 ani)


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268
Mai baieti, nu fiti lenesi , duceti-va si votati !  Ultimele date ale exitpoll-urilor partiale ii dau un usor avans lui Mircea Geoana in cursa prezindentiala, in fata presedintelui Traian Basescu.


Ora 17.00

Geoana vs. Basescu: 51,2% - 48,8% (INSOMAR)

Geoana vs. Basescu: 52% - 48% (CCSB)


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Sunt de acord cu Bătrânul, la vot pentru viitor.

pus acum 14 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335

Valer70 a scris:

Sunt de acord cu Bătrânul, la vot pentru viitor.

Parca era interzisa campania electorala.


pus acum 14 ani
   
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268
Azi vremea e frumoasa    

Modificat de batrinul (acum 14 ani)


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Donbazil
apicultor

Din: Faget
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1293
                 

  Eu chear am votat impotriva chiorului!
Deci nu pentru Geoana, pur si simplu impotriva chiorului, de care mii de-a dreptul scarba!
Am zis!
Donbazil - Faget.

Modificat de Donbazil (acum 14 ani)


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
gica
Moderator

Din: Bumbesti Jiu (Sadu),GORJ 1954
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3643
Nu am scris nimic pana acum referitor la alegeri.Sper din suflet ca ati votat din interes.
Cine va iesi e alta poveste.Mai sunt cateva minute.
Pe aici nu trebuia sa fie balamucul de-astea.


_______________________________________
Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii  de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu  merge nimic si nici nu stii de ce.

pus acum 14 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681
Basescu e presedinte ,vine diaspora la greu 75% sunt ale marinarului,asistam la cea mai mare intoxicare din  partea Psd ,televiziunile si mogulii si-au dat mana peste tara ,sa-i dea lovitura de fapt poporului roman felicitari romanii mei dragi care a-ti iesit la vot in nr. asa de mare              

_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 14 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681
tactica lui Hrebenciuc :il dam pe Geoana castigator iar daca iese Basescu sa putem acuza fraudarea alegerilor

_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 14 ani
   
nicus
apicultor

Din: PRAHOVA
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 1147


_______________________________________
Values have nothing to do with the material world

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

danut a scris:

Basescu e presedinte ,vine diaspora la greu 75% sunt ale marinarului,asistam la cea mai mare intoxicare din  partea Psd ,televiziunile si mogulii si-au dat mana peste tara ,sa-i dea lovitura de fapt poporului roman felicitari romanii mei dragi care a-ti iesit la vot in nr. asa de mare   :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:



Domnule Dănuţ, vă felicit pentru victorie dar tot mai susţineţi că nu aveţi moguli? Eu scriam că moguli sunt şi de o parte şi de alta. Un analist politic spunea înainte de alegeri că Băsescu ar pierde în turul 2 în faţa lui Antonescu deci ar fi în stare să-i dea voturi de la P.D.L. lui Geoană, ca să ajungă el în turul2. Previziunea lui a fost genială. Nu sunt de acord că Băsescu a ajuns preşedinte prin intoxicarea românilor. A ajuns preşedinte pentru că Geoană a acţionat, involuntar, în favoarea candidatului Băsescu.
-Geoană a pierdut şi alegerile şi probabil şi şefia partidului pentru că a căzut în cursa mogulului Vântu.
-Şi pentru că după ce a ajuns în turul doi s-a prezentat cu Iliescu şi cu Năstase după el.
-Şi pentru că susţinătorii lui s-au prezentat cu steaguri roşii la Timişoara, altă gafă pentru că românii au dobândit alergie la roşu în timpul comunismului. Aceste trei gafe l-au făcut pe Geoană să piardă cursa prezidenţială. Dar probabil preşedintele Băsescu va organiza alegeri anticipate şi câştigul preşedintelui Băsescu de astăzi poate aduce pierderi pentru P.D.L. dacă votanţii nu uită că mogulul Voiculescu i-a întins cursa lui Geoană, ajutându-l pe Băsescu. Acum este evident că mogulul Voiculescu a sprijinit P.D.L. Deci cred că liberalii vor ieşi întăriţi de victoria lui Băsescu şi de prefăcătoria mogulului Vântu. Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Danut...trebuia sa zici altfel..."Felicitari traseistilor care si-au facut treaba bine, felicitari celor ce si-au vandut votul pe nimic, felicitari celor ce au stins becul in intreaga tara, felicitari celor ce au modificat cifrele in procesele verbale...felicitari celor ce s-au ales cu cate o galeata si cu cate un kil de ulei!"
Halal natiune...neam prost!!
Va doresc sa traiti exact asa cum ati votat!
Jumatate din populatie merita cu prisosinta tot ceea ce se va intampla in tara in urmatorii ani, jumatate se vor mai sacrifica odata fara voia lor.
Jumatate din oamenii acestei tari au la dispozitie inca 5 ani sa se convinga de greseala facuta.
Sa traiti exact asa cum ati votat e singura urare pe care pot sa v-o fac!
Rusine oamenilor fara minte care si-au vandut votul pe nimic!!
...de-acu` Dumnezeu cu mila sa vedeti balci, circ si foame!
Din punctul meu de vedere oricare din cele doua mari partide care au facut alianta care l-a sustinut pe Geoana, deci oricare va trada alianta si va face alianta cu PDL...nu voi mai vota niciodata cu ei!
Sa dea Dumnezeu sa traiti cum ati votat ca meritati!!!


pus acum 14 ani
   
romikele
Vizitator




Valer70 a scris:

tot mai susţineţi că nu aveţi moguli?

D-nu Valer, acum ca aveti timp de odihna, incercati sa intelegeti ca Basescu a avut in spate singurii moguli disponibili: romanii adevarati, care stiu ce vor!
Restul sunt doar vorbe in vant.
Toate bune si mai ales, multa sanatate!. Toate relele, indiferent de unde ar veni ele, tot in capul nostru se vor sparge! Noi sa ne vedem de ale noastre, pasiunea pentru albine, pe care nimeni nu ne-o poate lua (frauda)...


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Baeti..okii pe cursul valutar si pe ce se intampla cu tara de acum inainte, va fi distractiv!
Okii pe presa straina, okii pe cat de multe investitii o sa atraga Romania, okii pe cine pe cine tradeaza in politica interna!!
"Factura" o platim noi poporul si ala care a votat cu Geoana si ala care a votat cu Basescu si ala care a votat cu 7 maini si ala care are 1 l de ulei si o galeata in plus la avutie!!
Frauda a fost masiva, asteptam sa vina fericirea promisa de marinar peste noi.
II felicit pe somerii care l-au votat pe basescu...aia sigur la cat sunt de incuiati l-ar mai vota odata !!
Cei care inca mai aveti un loc de munca si l-ati votat pe marinar va doresc sa va puteti tine cu degetelele de locul ala de munca atunci cand va veni valul in 2010.
Succes!
Eu...traiesc doar din apicultura si sper ca voi restul oamenilor din jurul meu sa aveti macar cativa lei sa puteti sa-mi cumparati mierea si polenul ca de nu....ma dau la scoarta de copac si tot trec peste criza asta si peste mandatul de 5 ani al lui Basescu...
Marele ghinion al clasei noastre politice este exact faptul ca acum cade in propria capcana, ani de-a randul au inventat si imbunatatit un sistem de fraudare si manipulare a oamenilor cand vine vorba de alegeri...acest sistem se intoarce acum impotriva lor...a aparut un omulet care are mai multa mi9nte ca ei tot restul si stie cum sa faca cartile maibine ca ei, acum baietii pica victime propriului sistem creat ...isi merita soarta!!
Poate ca a fost nevoie de un Basescu in istoria Romaniei pt ca ceva ce-i lipsea natiunii asteia sa apara, pt ca omul sa se destepte!
Desteapta-te romane ni se potriveste la fix!!!
Hai Basescu...arata-ne cum scoti Romania din rahat!!


pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759
Base e presedinte ! restul e istorie
Polemicile sunt de prisos, toti suntem romani si o vom trage la fel indiferent care va fi fost rezultatul votului, jignirile si acuzele nu-si au locul, fiecare si-a urmat rationamentul si constiinta, putem carcotii inca 5 ani, o puteti face voi!
Numai bine


pus acum 14 ani
   
romikele
Vizitator




BUNKA a scris:

Hai Basescu...arata-ne cum scoti Romania din rahat!!

Pai e simplu, de urechi, asa de adanc ne-au bagat in el neocomunistii!   


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Domnule Bunka, nu puneţi la inimă. Nu aţi fost învins de nimeni. Geoană a fost învins mai ales de greşelile şi de lipsa lui de experienţă în lupta politică, vedeţi ce parşivă este politica. Sau l-au învins consilierii nepricepuţi sau care lucrau la el cu acoperire. A fost depăşit cu mai puţin de 40 de mii de voturi. El le-a pierdut.
-Cine l-a pus să meargă la Timişoara cu steaguri roşii? Aşa a pierdut câteva voturi.
-Noi credem că este socialist nu comunist, ştim că a fost educat în occident, ştim că tatăl lui a fost general de armată, nu de securitate. Dar cei care l-au văzut pe Iliescu şi pe Năstase cu el după turul 1 puteau crede asta? Indiferent dacă nu este destul de puternic în partid sau a avut prea mult bun simţ pentru a-i lăsa acasă greşelile se plătesc cu pierdere de voturi.
-Dacă-şi întreba consilierii nu ar fi mers noaptea la Vântu chiar dacă acesta l-a sprijinit în campania electorală prin mass-media pe care o deţine. Trebuia să nu aibă încredere în nimeni şi să nu rişte. A riscat şi a fost vândut de Vântu poate chiar înainte de campania electorală. Aşa a pierdut iar voturi.
-F.N.I. le-a furat banii la 3oo de mii de români. Băsescu l-a întrebat cum a fost la Vântu dând de înţeles că vizita are legătură cu arestarea excrocului. Dacă Geoană ar fi spus că nu are legătură cu asta dar că promite că o să aibă grijă ca ticălosul să plătească şi ultimul bănuţ furat  de la investitorii F.N.I. şi că a fost atras în cursă de Vântu nu ar fi pierdut aproximativ 150 de mii de voturi ale lor(50%-%50%). Dacă în locul lui ar fi fost Iliescu, Năstase sau Băsescu aşa ar fi răspuns. Toate acestea dovedesc nu prostia lui Geoană, dovedesc lipsa lui de experienţă politică. Dacă nu-l debarcă partidul veţi vedea la alte alegeri un alt Geoană. Şi să nu fim supăraţi pe compatrioţii noştri, aşa au crezut ei că va fi bine. Cine va trăi va vedea cum va fi. Valer Bodea


pus acum 14 ani
   
nicus
apicultor

Din: PRAHOVA
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 1147
Mah eu unul daca as fi fost sustinator febril al unui candidat
si acesta ar fi pierdut
Imi felicitam partenerii de discutie si ma retrageam.PUNCT

Felicit si eu toti romanii someri, pensionari etc fiindca au aratat ca
votul conteaza!


_______________________________________
Values have nothing to do with the material world

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Ok, felicit toti romanii, dar absolut pe toti care au votat cu Basescu!
Ma retrag de la cafenea, si sper ca demersul PSD de a verifica toate CNP-urile celor 10 mil de romani care au votat, sa dea roade si cei care se vor dovedi ca au votat multiplu sa stea cel putin 6 luni in puscarie!!
Sper ca si cei care au dat bani contra vot sa plateasca in acelasi mod, sper sa se renumere voturile din saci, si sa se verifice cheile la procesele verbale, sa se verifice absolut tot si daca a iesit pe bune Basescu atunci fie ca el sa ne scoata din criza(eu am serioase dubii).
Felicitari inca odata !!!

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681

BUNKA a scris:

Danut...trebuia sa zici altfel..."Felicitari traseistilor care si-au facut treaba bine, felicitari celor ce si-au vandut votul pe nimic, felicitari celor ce au stins becul in intreaga tara, felicitari celor ce au modificat cifrele in procesele verbale...felicitari celor ce s-au ales cu cate o galeata si cu cate un kil de ulei!"
Halal natiune...neam prost!!
Va doresc sa traiti exact asa cum ati votat!
Jumatate din populatie merita cu prisosinta tot ceea ce se va intampla in tara in urmatorii ani, jumatate se vor mai sacrifica odata fara voia lor.
Jumatate din oamenii acestei tari au la dispozitie inca 5 ani sa se convinga de greseala facuta.
Sa traiti exact asa cum ati votat e singura urare pe care pot sa v-o fac!
Rusine oamenilor fara minte care si-au vandut votul pe nimic!!
...de-acu` Dumnezeu cu mila sa vedeti balci, circ si foame!
Din punctul meu de vedere oricare din cele doua mari partide care au facut alianta care l-a sustinut pe Geoana, deci oricare va trada alianta si va face alianta cu PDL...nu voi mai vota niciodata cu ei!
Sa dea Dumnezeu sa traiti cum ati votat ca meritati!!!

Domnule BunKa,pacat ca spuneti ,,Halal natiune...<neam prost< niciodata dar niciodata nu as spune asa ceva despre poporul meu,credetima nu am cuvinte ptr. cei ce-si ponegresc neamul si tara


_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
I.L. Caragiale ar fi de alta parere!
Va rog sa nu imi mai dati raspunsuri...m-am retras!
Comentati intre voi! Va salut!

P.S. Eu nu-mi vb de rau tara, tara este foarte frumoasa...despre popor insa pot sa nuantez...sunt de parere ca poporul roman si-a cam aratat limitele , si eu sunt un simplu cetatean, sunt altii mai intelepti ca mine care au sustinut asta in decursul vremii.
Cred ca decat sa discut politica aici, mai bine ma mut pe forumurile PSD si PNL, pt ca sa ii fac pe cei din partide sa inteleaga ca tradarea nu e buna si le va scadea din electorat, eu unul nu voi sustine un tradator...si-i voi tine minte!!

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

nicus a scris:

Mah eu unul daca as fi fost sustinator febril al unui candidat
si acesta ar fi pierdut
Imi felicitam partenerii de discutie si ma retrageam.PUNCT

Felicit si eu toti romanii someri, pensionari etc fiindca au aratat ca
votul conteaza!



Domnule Nicuş, dacă dumneavoastră credeţi că aşa se cuvine, eu vă felicit pe toţi pentru modul corect în care s-au desfăşurat discuţiile pe forumul nostru. Nu şi pentru campania de afară. Pe domnul Dănuţ l-am felicitat deja. Dar nu înţeleg pentru ce ne-am retrage, câteva zecimi de procente în plus îi  asigură preşedinţia lui Băsescu dar nu vă dăruieşte dumneavoastră o legitimitate care să vă dea dreptul să vorbiţi chiar aşa. Dacă s-ar renumăra voturile şi ar ieşi altfel eu nu v-aş cere aşa ceva. Şi chiar credeţi că ar fi bine pentru forum dacă 49,5 % dintre forumişti, care au votat cu Geoană, ar pleca? Ce v-aţi face ceilalţi 50,5% fără noi, aţi deveni mai mici decât forumul celălalt, aşa că lăsaţi-o baltă. Dar pe soţii cu simpatii politice diferite ce-i sfătuiţi, să divorţeze? Valer Bodea


pus acum 14 ani
   
nicus
apicultor

Din: PRAHOVA
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 1147
Sa nu ma intelegeti gresit
Nu plecam de pe forum ce naiba..
Dar atat timp cat sunt niste procente confirmate
de surse autorizate sa nu mai batem apa n piua
pana la primavara.
Cine are dovezi concrete sa le prezinte..restul e cancan.
Cred ca o sa postez si la subiecte despre albine


_______________________________________
Values have nothing to do with the material world

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Bunica prietenei mele a primit o epistola din colectia ..."cum sa-i prostim pe pensionari!"
M-am retraaaaaassss.......

noi cine votam bunica prietenei mele primit epistola din colectia sa-i prostim CLUB STUPARITUL

36.1KB


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Bunica prietenei mele a primit o epistola din colectia ..."cum sa-i prostim pe pensionari!"
M-am retraaaaaassss.......
NO COMMENT!!!

noi cine votam bunica prietenei mele primit epistola din colectia sa-i prostim comment!!! CLUB STUPARITUL

39.1KB


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Prin sat pe la mine au umblat cu fel de fel de cadouri...daca ajungeau la mine la poarta ai luam cu parul, dau eu vreodata peste unul care vrea sa ma cumpere, ii rup picioarele direct indiferent de la ce partid este!!

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060
IRESPONSABILUL GEOANĂ tocmai a declarat că vor contesta alegerile la curtea constituţională!

_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759
Domnilor, nu vroiam sa ma mai implic in aceste discutii sterile, dar nu este posibil un astfel de discurs ca la Mircea Geoana, de instigare pt apararea democratiei, de instigare.
Intr-un stat democratic exista optiunea normala, democratica sa se conteste rezultatul votului dar fara sa se instige si lasand institutiile abilitate sa decida daca a fost o frauda sau nu! Atentie, psd are dovezi! sa le prezinte in instanta, nu ei sunt judecatorii nostrii.


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060
@ BUNKA 
                 Ai grijă că ăstia cu epistola s-au inspirat din postările tale. Au folosit :
"torţionari comunişti, securişti, etc. 

ŢI-AU PLATIT DREPTURI DE AUTOR ?????????????????????????????


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759
Ce este mai rau este ca aceasta intoxicare mediatica dusa de 4 ani a impartit romania in 2 tabere, tabere carora le trebuie scanteia sa se manifeste violent datorita incarcaturii aculate. Cati sunt oare cei care trag de sforile celor 2 tabere fara sa ne dam seama!

pus acum 14 ani
   
janese
MODERATOR DIN UMBRA

Din: dambovita razvad
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5534

ioanpuiu a scris:

IRESPONSABILUL GEOANĂ tocmai a declarat că vor contesta alegerile la curtea constituţională!


ce iresponsabil ma????
CURAT,PROSTANAC!!!!!!
SUNT CURIOS..TOTZI ASTIA CARE ATZI FACUT BATATURI LA DESTE APARAND DEMOCRATIA ROSIE..DACA CURTEA CONSTITUTIONALA, VALIDEAZA ALEGERILE...IL RECUNOASTETZI PE BASE DE PRESEDINTELE VOSTRU PE URMATORII CINCI ANI????????        


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Ok...inca odata, daca vreodata vre-un individ va incerca sa-mi cumpere votul cu ulei sau faina sau orice alt ceva sau cu bani..jur pe sufletul meu ca il bat de se caca pe el, imi asum orice risc, o sa dau in el ca intr-un sac cu bolovani, nu se poate asa ceva!
Nesimtirea este adusa la rang de virtute in tara asta!
Ma rog lui Dumnezeu sa-mi scoata in cale in viata mea un individ din asta si pe cuvant ca se lasa de job ala!!
Un panou de asta am inteles ca e cam 300 de E, PDL a cheltuit 170 mil E pt campanie, spre deosebire de celelalte partide care pt sustinerea lui Geoana au cheltuit 70 mil E...aici sunt banii dvs, si binenteles in cei 42 km de autostrada, duceti-va sa va dati pe ea cat e inca in stare buna!
Cand o sa mai construiasca 30-40km, astia deja terminati acum se vor fi naruit!
Bravos!!
Sa traiti bineeeeeee!!!!!!!!    
Jimm, nu fi copil, nu se vor bate romanii intre ei pt convingeri politice...singurul caz in care eu chiar o sa devin violent e daca dau peste unul care vrea sa ma cumpere.

noi cine votam ok...inca odata, daca vreodata vre-un individ incerca sa-mi cumpere votul ulei sau CLUB STUPARITUL

37.8KB


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Doua panouri mari...ala luminos banuiesc ca e mai scump, asta numesc eu campanie nesimtita, sa pui doua mari unul langa altul!
Asta e la mine-n oras, nu am luat-o de pe net si e doar un caz, lumina a fost stinsa si in Botosani aseara exact ca in Bucuresti si alte orase din tara, n-a fost coincidenta...de ce nu s-a intamplat asta alaltaieri sau alta data in cursul anului???
Ma baieti chiar nu ma lasati sa ma retrag de la cafenea?
Nu, nu-l voi recunoaste pe Basescu de presedinte, nu l-am votat nici acum 5 ani si nici acum...eu nu ma simt reprezentat de el.
Acu e vb ca unii din PNL vor sa tradeze alianta, nu Crin, altii daca fac asta voi tine minte, ma voi simti inselat!
Asta-i politica romaneasca, traseisti si tradatori, pana acum PNL nu a tradat sper sa nu o faca nici acum!


pus acum 14 ani
   
geoapi
apicultor

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 14
dragii mei apicultori. a cistigat basescu, sa fie sanatos. respect votul rominilor. dar nu pot sa nu ma intreb cum mama masii votam un om care a fost nomenclaturist si securist? cum putem vota un smecher de doi lei. nu vom face nimic cu tara asta urmatorii 5 ani. am vazut ce a facut marinarul. sa mediezi este in fisa postului. ce a mediat omul asta?. sa reprezinti Romania in lume. ma apuca plinsul si jena. presedinte csat. siguranta nationala, de la mincare, medicamente la ascultarea telefoanelor, te ingrozesti.s.a.m.d. si totusi nu am de ales, respect votul rominilor. asta e. ce conteaza 10 ani in istoria unui neam?. pentru noi e ingrozitor de mult. hai romania. apicultori uniti-va. sa biziim impreuna.

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

janese a scris:


ioanpuiu a scris:

IRESPONSABILUL GEOANĂ tocmai a declarat că vor contesta alegerile la curtea constituţională!


ce iresponsabil ma????
CURAT,PROSTANAC!!!!!! :hi:
SUNT CURIOS..TOTZI ASTIA CARE ATZI FACUT BATATURI LA DESTE APARAND DEMOCRATIA ROSIE..DACA CURTEA CONSTITUTIONALA, VALIDEAZA ALEGERILE...IL RECUNOASTETZI PE BASE DE PRESEDINTELE VOSTRU PE URMATORII CINCI ANI???????? :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:



Dar ce ai vrea să facem, Janese? Dar dacă prin absurd justiţia ar aproba renumărarea voturilor şi s-ar constata că scorul este invers tu ai recunoaşte că noi suntem liberali iar ceilalţi sunt social-democraţi? Doar aşa îi vedeaţi când v-aţi aliat cu ei anul trecut! Hotărâţi-vă o dată, sunt social-democraţi sau comunişti? Şi ce vrei, să facem din disputa destul de sportivă pe care am avut-o noi pe forum un circ aşa cum era cel de afară? Valer Bodea


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

BUNKA a scris:

Prin sat pe la mine au umblat cu fel de fel de cadouri...daca ajungeau la mine la poarta ai luam cu parul, dau eu vreodata peste unul care vrea sa ma cumpere, ii rup picioarele direct indiferent de la ce partid este!!



Domnule Bunka, dacă-i batem pe cumpărătorii de suflete ne vâră în puşcărie ca pe Gigi Becali dar pe noi nu ne face nimeni parlamentari ca pe el. Nu are rost să ne certăm noi, mâine se pot înţelege să guverneze împreună, poimâine poate se încuscresc iar noi ne spargem capetele degeaba. Mai bine îl pândim la colţ pe Janese să-l întrebăm dacă s-au desroşit cei care-şi vor trăda aliatul pentru a guverna. Vor trăda? Pînă acum toţi au făcut-o, afară de P.N.L. Începe şi el? Indiferent ce vor face noi vom avea ce pune în farfurie doar dacă muncim sau dacă suntem pensionari. Vom trage toţi la fel indiferent de culoarea politică. Aşa că pălmaşii care l-au susţinut pe Băsescu tot pălmaşi rămân iar cei care l-am susţinut pe Geoană, la fel. Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Pagini:  1 2 3 4  

Mergi la