Simpatie.ro - matrimoniale
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Nou pe simpatie:
Isabela_9my pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Constanta
cauta Barbat
32 - 48 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"ReguliInregistrareLoginPozeNu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / BATTLEFIELD - CAMP DE LUPTA /

camp de tavaleala psihica cu janese

Pagini: 1 ... 153 154 155 156 157 158 159 ... 163  
balanescuadrian
apicultor
Din: Buzau
Postari: 2731

adycnst a scris:

sunteti invidiosi sau gresesc eu pe undeva!?...nea' janese, ailime cu sau fara tocuri cu sau fara accesorii te depasesteeeeee bre la capitolul afaceri....matale te uiti dupa tocuri la regine, ea cumpara sticlute pentru propolis si miere - deci unde este diferenta!?...  

adi ..p'a dreapta!....ai ajutat-o sa care sticlutele sau nu?!  

balanescuadrian
apicultor

janese a scris:

balanescuadrian a scris:

janese a scris:

o sa deschid un topic....cu tema...inecepator rau(adeca,,,,eu.......)...intreaba pe manji~!!!!!!!!sa ma invetze shi pe mine astia cum sa fac sa ma inmultesc!!!!!!      

matale aici intrebi de albine sau de "huba-buba"!?   

si tu la fel....voi nu suntetzi muncitzi ma!!!!hai ca pe l avram...il cred!....dar tu nepoateee...tu eshti tanar maaa.....du-te shi tu langa nevasta!!!!!!!

tocmai ca muncim prea mult ..pana tarziu in noapte...si ajungem acasa vraiste ..mai intram pe net un picut...si apoi merem la culcare! cine mai are timp de "juh-mong"    

nea Luciane ti-am raspuns pe privat ...

jiji
apicultor
Din: giurgiu
Postari: 538
saracu de tn ....baiat tanar 

janese
MODERATOR DIN UMBRA
Din: dambovita razvad
Postari: 5534

adycnst a scris:

sunteti invidiosi sau gresesc eu pe undeva!?...nea' janese, ailime cu sau fara tocuri cu sau fara accesorii te depasesteeeeee bre la capitolul afaceri....matale te uiti dupa tocuri la regine, ea cumpara sticlute pentru propolis si miere - deci unde este diferenta!?...  

ma nepoate....s-a intaratat taratza-n tine?????
acu la cincizeci shi de ani.....daca ma uit in urma...zic.....mai bine mi-a mers cand am tzinut reginutze in mana decat cand am tzinut sticlutze!!!!!
acuuuu...depinde shi de placeri...gusturi!!!!!!
uite...eu itzi doresc sa tzii sticlutze in mana!!!!si eu inca treizeci de ani...reginutze!!!!????.....deci unde e deferentza????

janese
MODERATOR DIN UMBRA
a venit si vremea ei!

camp de tavaleala psihica cu janese - a venit si vremea ei! - BATTLEFIELD - CAMP DE LUPTA
camp de tavaleala psihica cu janese – poza de janese, in BATTLEFIELD - CAMP DE LUPTA · 62.3KB

daniel ciobanu
apicultor
Din: craiova
Postari: 982

janese a scris:

a venit si vremea ei!

a lu matale cand vine ?
cānd īnflorești mai bine ? sau te-ai petrecut   

janese
MODERATOR DIN UMBRA

daniel ciobanu a scris:

janese a scris:

a venit si vremea ei!

a lu matale cand vine ?
cānd īnflorești mai bine ? sau te-ai petrecut   

a mea e-n fiecare zi,ma!!!!!!
tu mai lipseai pe capu meu!!!!!  

prisecarul
apicultor
Postari: 95
vorbe taica, vorbe....!!!!!!!!!!!!

mihai v
apicultor
Din: Moreni - Dambovita
Postari: 579
ceva planuri anul asta, nea' Eugen? mai facem echipa impreuna sau aveti alte socoteli?

viorel55
apicultor
Din: Campina
Postari: 304
N-ai inteles ca anul asta tine reginutele in ....mana...  nu vrea sa-i mai stricati voi  placerile..

janese
MODERATOR DIN UMBRA

mihai v a scris:

ceva planuri anul asta, nea' Eugen? mai facem echipa impreuna sau aveti alte socoteli?

l-ai sunat pala cu camionu dashtapt care ma ducea pe mine....shi cu care anu trecut ai mers cu mine....anu asta te-a pus ala negru sa-l suni sa te duca si pe tine...fara macar sa ma pui in garda...si tzi-a zis ca nu poate....shi ca sa nu te superi tu........nu ma mai duce nici pe mine!!!!!
acu,...ia zi!!!!!mai am ceva de spus?????

janese
MODERATOR DIN UMBRA

viorel55 a scris:

N-ai inteles ca anul asta tine reginutele in ....mana...  nu vrea sa-i mai stricati voi  placerile..

vioreleee......fagurii???

trantor
apicultor
Din: Pitesti
Postari: 415

janese a scris:

a venit si vremea ei!

Lasa bre rapita, ca pana la ea trebuie sa dai jos din pod sania lui ala mic si s-o dai cu parafina.
Astazi am fost la mama spre Campulung Muscel, de la Boteni in sus spre Mateiasu e strat de zapada... brrrrr!

janese
MODERATOR DIN UMBRA
au stiut albinele mele ceva,de nu au inceput ouatu pana acu!!!!!
ca de ouat de matci....nici nu poate fi vorba!!!...au un simtz al vremii dezvoltat!!!!

adi hodis
Moderator
Din: Batăr BH
Postari: 5405

janese a scris:

l-ai sunat pala cu camionu dashtapt care ma ducea pe mine....shi cu care anu trecut ai mers cu mine....anu asta te-a pus ala negru sa-l suni sa te duca si pe tine...fara macar sa ma pui in garda...si tzi-a zis ca nu poate....shi ca sa nu te superi tu........nu ma mai duce nici pe mine!!!!!

Nea Janeseee !!!
A inflorit rapitza ... ai nevoie de transport ???.
E la distantza de un clik, pardon ... alo   

mihai v
apicultor
Din: Moreni - Dambovita
Postari: 579
am facut-o iar de oaie! dar n-am sunat pt mine, ci pt un prieten sa-i care pavilionul, k eu am transport.  spuneti-i k n-am nici o treaba cu el . chiar daca n-as avea transport deloc din en motine, nu mai merg la pastoral, stau pe loc si asta e!
ps - pare rau de situatie. daca pot schimba ceva ... spuneti-mi!

adi74
apicultor
Din: Cocorastii Mislii, Prahova
Postari: 122

adi hodis a scris:

janese a scris:

Nea Janeseee !!!
A inflorit rapitza ... ai nevoie de transport ???.
E la distantza de un clik, pardon ... alo   

bre nea jane am io bre un carut dala bre de butelie!pui doi unu peste altu!adica 4 ori 8 fara cat!contacteza ma ca nu l inchiriez la altu!la 12 jumate am ajuns si io!maine la 5 sai insus!a inceput jihadu!  

balanescuadrian
apicultor
nea janese ai gasit ce cautai? ca eu tot n-am gasit   

adycnst
apicultor
Postari: 280
ia uite nea' janese asta nici nu albeste, nici nu se chinuie cu cutii nici nu-l intereseaza daca vine vara sau iarna...: matale poti asa?..

freecristian
apicultor
Din: Davidesti, Arges
Postari: 623
Pot eu mah!!!!!

http://www.pasaryexotyce.sunphoto.ro

adi hodis
Moderator

adycnst a scris:

ia uite nea' janese ..: matale poti asa?..

Da' matale potzi ??? ... dar la anii dansului ???

janese
MODERATOR DIN UMBRA
baaaa...voi va tineti de prostii,in loc de stuparit!!!
ia  uite eu ...aseara...ma duc sa vad daca  mai este gardu la stupina...sa nu l-o fi furat cineva...shi cand coloooo...ditamai frumusetzea de roi!!!!!voi avetzi asha ceva,ma??????

camp de tavaleala psihica cu janese - baaaa...voi va tineti de prostii,in loc - BATTLEFIELD - CAMP DE LUPTA
camp de tavaleala psihica cu janese – poza de janese, in BATTLEFIELD - CAMP DE LUPTA · 96.2KB

adi hodis
Moderator
Ai asha ceva mai Bunkaaaa ??? 
Nea Janese, Bunkanu are shanse sa aiba roi d'aia ... ca in toamna a unit la greu familiile. 

Unde o fi oare ? ... ia sa-l zgandaresc o tzira   

janese
MODERATOR DIN UMBRA

adi hodis a scris:

Ai asha ceva mai Bunkaaaa ??? 
Nea Janese, Bunkanu are shanse sa aiba roi d'aia ... ca in toamna a unit la greu familiile. 

Unde o fi oare ? ... ia sa-l zgandaresc o tzira   

e cu mandrutza maaa!!!!...acu doarme ca e plapuma grea!!!!!shi eu sunt satul de munca!...deh....patronii ashtiaaa!!!!!
mai zicea unu pe aici....eu sunt patron de albine.....ele muncesc pentru mineeee.......

janese
MODERATOR DIN UMBRA
Acest forum are 5674 useri inregistrati, 7203 subiecte si 153204 mesaje.
Ultimul user inregistrat este danielcris43.
Pe forum sunt 31 useri inregistrati si 120 vizitatori.

bonzo, ciptheman, katilinus, balasbebe, antal_bee, tibiku, victor s, prisecarul, MP, Dragos 2006, dumitru alin, emilio, jenica67, echo, stelamaris12, urdinisul, CORNEL V., pictorul, adi hodis, Bambucha, ma.reginuta, Gicacontra, marinciocan, valerica, octav, albinutza52, janese, jimm, robinson, adi74, Cristian IONITA

s-a sculat CI-u ma!!!!

adi hodis
Moderator

janese a scris:

...
mai zicea unu pe aici....eu sunt patron de albine.....ele muncesc pentru mineeee.......

Shi matale pe cand o sa fi-i patron de albine ??? ... adica shefu' pensionar ...

Shtii ce e fain ? ... ca fiind shef de albine ...  matale dai ordin, matale executzi   
Cine s-a urcat dupa roiul ala ??? 

adi hodis
Moderator

janese a scris:

...voi avetzi asha ceva,ma??????

Stai oleaca ... sa vada Lucian Avram si Pupe ( daca o vrea sa puna poze ) sa vezi la ashtia ditamai ROII !!!   

proapis13
apicultor
Din: Turnu-Severin
Postari: 2834
Daca ,,roiul'' ala e de shtirica are 3-4 ,,regine''  
potzi sa ajutzi pe cei care au ramas fara regine asta iarna  
salve 

Bambucha
apicultor
Din: Bucuresti
Postari: 595
In sat am cate 2 d-astia cocotati, sunt pe stalpi insa si au iernat foarte bine acolo. La ce populatie au, am sa pregatesc un butoi de fiecare!

balanescuadrian
apicultor
zilele astea am fost plecat prin tara cu treburi.... si am gasit rapita in diferite stadii!!

ps nea janese ...uite dovada ca am ajuns la locul lu' matale! maine ma duc in locul rezervat de matale

ps2: ai inchiriat roaba? ca iti aduc si eu o trotineta!! (4*4)  

camp de tavaleala psihica cu janese - zilele astea am fost plecat prin tara cu - BATTLEFIELD - CAMP DE LUPTA
camp de tavaleala psihica cu janese – poza de balanescuadrian, in BATTLEFIELD - CAMP DE LUPTA · 44.1KB

Pagini: 1 ... 153 154 155 156 157 158 159 ... 163  
Mergi la