proapis13apicultorDin: Turnu-Severin
Postari: 2834
|
|
marian sima a scris:
Fenilalanina este un aminoacid care se gaseste in mod natural in creier,dar fenilalanina din bauturile carbogazoase si dulciuri este produsa de o bacterie modificata genetic de firma Monsanto pentru a produce mai multa fenilalanina...............................................Aceasta fenilalanina este in componenta aspartanului care pina nu demult era pe lista Pentagonului ca arma biochimica .Fenilalanina provoaca moartea celor cu fenilcetonurie, o data cu cresterea nivelului de fenilalanina din creier scade ,concentratia de serofonina scade foarte mult ,aceasta ducind la depresii si alte probleme emotionale,dar fenilalanina este insotita in alimentatie si de acidul aspartic si metanolul ,acestia 3 formeaza aspartanul care provoaca:Tendinte de suicid,,,,,,,,,,,Schizofrenie,,,,,,,,,,Moarte subita<<<<<<<,Vatamare imremediabila a creierului,,,,,,,,,,,Cresterea incidentei cancerului,,,,,,,,,,agresivitate insomnii,ameteala,amorteli ale extremelor,artrita atacuri cerebrale,atacuri de panica,confuzie ,dureri musculare,halucinatii,tulburari de gindire,ipotenta ,aritmie,si multe altele,nu mai am scris eu,dar daca sinteti interesati cautati pe net.Ele se combina si cu tartrazina,azoburina si multe alte otravuri ba chiar aspartanul retine metalele grele in organism cum e plumbul.Si asta nu o spun eu si Raport al AdministratieiAlimentelor si medicamentelor din SuA.  |
Daca tot faci apologia chimicalelor ce ne omoara lent hai sa incercam sa ne hranim atat pe noi cat shi pe ingerashii de langa noi cat mai natural posibil;sa-tzi traiasca flacaul shi hraneshte-l sanatos salve 
_______________________________________ activitate la urdinish shi miere in cat
|
|