APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
|
Nou pe simpatie: morena28
 | Femeie 25 ani Bistrita Nasaud cauta Barbat 27 - 52 ani |
|
|
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"ReguliInregistrareLoginPozeNu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
|
| #1 |
gicaModeratorDin: Bumbesti Jiu (Sadu),GORJ 1954
Postari: 3643
|
|
In perioada 3-5 septembrie 2010 la Bucale are loc cunoscutul targ al mierii.Propun o intalnire sambata 4 septembrie.Din prognoza meteo de moment se pare ca va fi o zi frumoasa. Anul trecut am luat o ploaie pe cocoasa,anul acesta va fi la fix. Propun un concurs de produse apicole.Diversificare si calitate. Sa vedem daca sunt si alte opinii. Ca de fapt tot un concurs este si intre expozantii din targ.
_______________________________________ Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce.
|
|
| |
|
| #2 |
|
|
Noi vom fi concurentii,noi vom fi juriul. Ne trebuie pentru inceput un regulament minimal. Hai,sariti Va .Pe toti
_______________________________________ Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce.
|
|
| |
|
| #4 |
|
|
Dragos 2006 a scris:
Eu oricum aduc acolo polen crud si reteta Tatoiu. |
Prima regula: Daca inchiriezi taraba nu intri in concurs.
|
|
| |
|
| #5 |
|
|
nea gica, nu era mai simplu o tema de genul - concurs de baut bere viteza, concurs de baut bere cantitate ) am propus pe pg lui nea janese ora 11 la terasa 
_______________________________________ http://adicnst.blogspot.com
|
|
| |
|
| #6 |
|
|
taticu,eu bericioaica gust zilnic.Pe voi va vad de odata sau de doua trei ori pe an.Am zis sa maschez evenimentul
|
|
| |
|
| #8 |
bumbacelapicultorDin: Constanta
Postari: 17
|
|
"miere de la prune" Dragos, tare curios sunt cum obtii asa ceva? ai mai produs? ma treci si pe mine pe lista cu un borcan.
_______________________________________ Mihai Bumbacel //tel: 0756333213 / 0751282954 / / http://bumbacel.sunphoto.ro
|
|
| |
|
| #9 |
janeseMODERATOR DIN UMBRADin: dambovita razvad
Postari: 5534
|
|
gica a scris:
Noi vom fi concurentii,noi vom fi juriul. Ne trebuie pentru inceput un regulament minimal. Hai,sariti Va .Pe toti |
vino ma cu mai multe borcane...ca eu degust vreo zece kile pana-mi dau cu parerea!!!!!....daca nu tzi-oi aduce eu tzie o miere care nici macar nu a vazut albina......shi o sa zici ca este cea mai bunaaaa....ai sa vezi tu!!!!!
|
|
| |
|
| #10 |
|
|
Dragos 2006 a scris:
Eu nu am taraba , doar aprovizionez si eu pe cine ere nevoie. |
Stiu,regula este pentru altii. Am ' concurat ' anul asta in materie de polen cu unul care a venit tot cu polenul meu.An cazut pe locul doi.
|
|
| |
|
| #12 |
|
|
s-a stabilit vreo intalnire a forumistilor la targul de la Bucuresti?
_______________________________________ ag**na Romania S.A. 0731-000.027
|
|
| |
|
| #14 |
|
|
Dragos 2006 a scris:
Se ocupa nea Gica si cu Janese ca ei sunt cu gura mai mare ! Luati legatura cu Mitica Cauia - proapi , sa putem intra sambata in sala mare si sa fim cu totii impreuna pentru a discuta ce ne doare sau ce ne bucura. |
Multumesc pentru informatie
_______________________________________ ag**na Romania S.A. 0731-000.027
|
|
| |
|
| #15 |
|
|
Dragos 2006 a scris:
Se ocupa nea Gica si cu Janese ca ei sunt cu gura mai mare ! Luati legatura cu Mitica Cauia - proapi , sa putem intra sambata in sala mare si sa fim cu totii impreuna pentru a discuta ce ne doare sau ce ne bucura. |
Buna idee.Dar ii cunoastem pe aproape toti de acolo.Sa vedem. Proapi , hai implica-te !
|
|
| |
|
| #16 |
|
|
Bucurie mare,pentru sambata prognoza meteo este buna.Temp. max 25 de grade,ceva nori,fara ploaie si fara vant. Ura ura
|
|
| |
|
| #20 |
jimmapicultorDin: Targoviste
Postari: 759
|
|
concurs estem, juriu estem! dar premui ce se da?
|
|
| |
|
| #22 |
|
|
Era gata gata sa dam un premiu pentru cel mai tare apicultor de birou. Dar daca pretinul lui Janese userul Ghituica a disparut de aproape un an am renuntat.Ca pana acum posta pe forum toata literatura apicola mondiala.Si zau ca merita premiul.
|
|
| |
|
| #24 |
|
|
Am asa ceva.Nu stiu cat costa analiza dar e timpul scurt.Maine ai un raspuns sigur.
|
|
| |
|
| #25 |
|
|
ma-nscriu si io la concurs. nene gica, nu fii samaritean. chiar daca voi avea o masa, nu vinde nimeni ce vand eu

|
|
| |
|
| #26 |
|
|
acuma, problema e urmatoarea: degustatorii cu ce-si curata papilele sa poata simti noi si noi arome?
|
|
| |
|
| #28 |
|
|
maximus a scris:
acuma, problema e urmatoarea: degustatorii cu ce-si curata papilele sa poata simti noi si noi arome? |
.....nu de alta dar ochii au in ce sa-i scalde dupa cate am observat....sau cel putin, asa au impresia
|
|
| |
|