APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
CosminaCSM
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 39 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / ORGANIZATII APICULTORI / Pierdere diploma Moderat de daniel dila
Autor
Mesaj Pagini: 1
lucian75
apicultor

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 7
Ce e de facut in aceasta situatie?Nu mai stiam pe unde e diploma,obtinuta in 2004 asa ca m-am dus la centrul de consultanta ptr obtinerea unei copii.aici stupoare,au doar cotorul la diploma,a fost eliberata intr-un  singur exemplar..
Dar nu pot elibera copie pe motiv ca au fost eliberate de centrul national de consultanta sau cum se numea,acum desfiintata si sunt centre judetene..i-am explicat ca am dreptul de a obtine o copie ca la alte documente...insa ei o tin ca nu pot..mi-a zis ca ma inscrie la un nou curs si imi da o noua diploma..imi da datele de pe cotor sa declar diploma pierduta..ce e de facut?totusi nu mi se pare normal sa nu mi se acorde copie..a mai fost cineva in aceasta situatie?


Daca nu ar fi vb de ceva totusi serios,situatia ar fi de tot rasul pt ca la cateva zile am gasit diploma dar plecand la bucuresti am pus-o intr-o mapa cu niste acte..iar la buc avand bagaje,200 manere stupi am uitat dosarul pe scaun la microbuz..mai este necesar sa spun ca m-am dus la capat de linie,am gasit microbuzul dar nici urma de dosar?doar traim in romania..


pus acum 13 ani
   
Yojen
apicultor

Din: Vaslui, Com Hoceni sat Oteleni
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 80
De ce nu faci o chestie smekera. Iti faci o mapa cu toate actele original si in care sa ai si cate 1 -2 copii la ele, actele original nu pleaca niciodata din casa si din mapa, iar mapa o tii intr-un loc unde nu ai cum sa o pierzi decat daca esti foarte dezoranizat.     

_______________________________________
Bazz bazz bazzz

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la