APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexanndra1994 23 ani
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 42 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / BATTLEFIELD - CAMP DE LUPTA / Problema Cristian Ionita  
Autor
Mesaj Pagini: 1
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268
Cer public punerea in discutie a suspendarii dreptului de moderator a lui Cristian Ionita. Ultima gaselnita este inhiderea topicului de vinzare a roiurilori de albine de la anunturi. Motivarea lui ca nu am dat nr de telefon si pret . Am dat E-mail deci posibilitate de contact si pretul pietei din iunie care nu se stie deci pretul licitat. Este normal ca regulamentul sa ceara posibilitate de identificare a celui care face anuntul . de am dat E-mail  Acum nu de mult a inchis si topicul cu stupii la 60 ron vezi doamne sintem "tepari". Va rog pe toti care aveti un cuvint pe acest forum OPRITI ACEST OM SA NU MAI DAUNEZE APICULTORILORI !!!! Va  multumesc. Cu mult respect Batrinul . Sint comvins ca este mare nevoie de topcul cu roiurile.

Modificat de batrinul (acum 13 ani)


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
janese
MODERATOR DIN UMBRA

Din: dambovita razvad
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5534
nu iau apararea apicultorului batranu...dar ca moderator sa jicnesti asha...cu matci maidaneze...eu il bagam in pizda masii una doua!!!!!
eu unul protestez....protestez...shi iar protestez!!!! personal nu am nimic cu CI-ul....
dar titlul; de moderator il obliga!!!!...mai ales ca nu stie stupina omului asta!!!!
mai ales ca omu a zis...astept oferte.....roii la pachet in ropmania nu se comercializeaza....deci nici preturile nu sunt formate...omu a lansat oferta ca posibilitate!!!!
atat zic de CI-ul.....tzaran prost!!!!!


pus acum 13 ani
   
Mishu05
apicultor

Din: Bucuresti/Vatra in Arges
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 219
1. CI a procedat gresit cand a folosit termenul de "maidaneze" referindu-se la matci.
Este un termen ce in limbaj obisnuit este intr-adevar jignitor. Cam orice stupar din Romania si orice crescator de animale atunci cand cineva se refera la animalele lui cu termenul "maidanez" o sa sara de fund in sus. Putea sa foloseasca o exprimare de forma: ce rasa este matca? sau: matcile sunt obtinute de la un crescator autorizat/cunoscut sau sunt rasa obisnuita, romaneasca ce se gaseste prin mai toate stupinele de la noi? Era cred eu o exprimare mai putin directa, care sa nu loveasca la suflet.

2. Expresia "rasa maidaneza" este corecta tehnic chiar daca doare. Cred ca exista o mana de stupari in tara asta care sa aiba majoritar in stupina matci CAT DE CAT de rasa. Adica o carnica care sa fie macar 80-90% carnica, o italiana mai pura, etc, etc. Ca fiecare avem una-alta mai de soi, e altceva. Ca poate unii trag matci din F1 aduse de afara, crescute si imperecheate corespunzator, e altceva. Astia sunt o mana de oameni si majoritatea dintre noi ( marea-marea majoritate as zice) tinem albine din rasa maidaneza. Este corecta expresia, avem niste corcituri in stupine domnilor stupari. Ca din albina aia grosul e carnica , albina romaneasca, e altceva. Dar matcile noastre sunt in mare parte niste corcituri. Nu-mi spuneti ca avem cele 3-4-5 centre zonale de crestere de matci si peste 50% din stupari achizitioneaza anual mare parte din matci de aici ca poate v-as crede apropo de originea lor. Deci: nu, nu avem matci de rasa ci maidaneze. Adica NU DE RASA.

3. Ca Janese si 99% din stupar se ataca la expresia asta este vina lui CI 50% ( ca nu foloseste un pic de miere in exprimare) si 50% vina stuparilor ca nu stau sa analizeze rational ce presupune expresia aia. Da oameni buni, sunt bune albinele noastre dar nu sunt de RASA. Nu e nimic rau in asta. E ca si cum am compara 1000 de caini de vanatoare de rasa cu 1000 de caini maidanezi. Unii sunt de rasa, altii nu.

4. Cat priveste anuntul in sine, deschis de Batranul. Cred ca Alt Stupar a tocit tastatura aia de au luat-o toti dracii cu explicatii catre zeci/sute de indivizi care nu citesc regulamentul: Oameni buni, e atat de greu sa puneti un anunt cu: descrierea produsului, PRET, locul unde se afla/se vinde, metoda de contact?
A) - metoda de contact e-mail, mi se pare foarte ok, vanzatorul nu a gresit cu nimic, nu este obligat sa isi dea telefonul pe orice site. Suntem pe internet, contactezi omul pe mail.
B) - pretul . Rubrica la care a fost pus anuntul este una de VANZARI. Adica vine un om care vrea sa vanda ceva, pune un produs, spune ceva despre el si da un PRET. Asa mi se pare normal. Nu este rubrica de licitatii pentru ca nu exista un cadru eficient de monitorizare atat de vanzator cat mai ales de public si de cei care fac ofertele a corectitudinii procesului. Nu asta este scopul acelui sub-forum, licitatiile. Asa ca eu cred ca Batranul a procedat gresit nepunand un pret. Treaba cu "pretul din iunie", "cel mai bun pret " , "cea mai buna oferta" nu e corecta pentru cineva care vrea sa cumpere. Poate o atitudine mai buna era: nu stiu ce pret sa cer, veniti cu sugestii, opinii, pareri. Estimez ca roiul va avea o cantitate X de albina si pretul ar putea varia intre Y1 si Y2 (un exemplu aleator, intre 1.5 si 2.5mil , repet, sa zicem). Ar fi fost mai elegant.

5. Suntem pe net. Exprimari de genul "taran prost" pot sa insemne si "dobitoc cretin prost nemernic..etc.etc.etc" cat si:
- taran - nestiutor, din topor, aprig la concluzii, iute la manie, fara carte, fara chef sa asculte si pe altul
- prost - fara judecata, fara empatie fata de altii, etc.
Expresia folosita de Janese in acest cadru cred ca are mai mult de 80% mahnire ca CI nu a abordat situatia mai elegant si nu furie sau dispret .
Repet: suntem pe net, mai cu manusi , mai elegant domnilor ca un cuvant spus aiurea se interpreteaza in toate felurile.


_______________________________________
Poze apicole si nu numai:

pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
ohoho .... catama-i scandalul .... ca uite asa se inroseste netu' si telefonia (nuy cred ca am mai primit vreodata atatea apeluri intr-0un interval asa de scurt)

@Misu - termenul de "matca maidaneza" nu a vrut sa fie in nici un fel folosit in sens periorativ, am vrut sa fac diferenta dintre matca selectionata si .... ce-a dat doamne doamne. Dar ai dreptate sunt multi care se pot considera "afectati" si de aceea imi cer scuze fata de dumnealor. In definitiv nimeni nu e obligat sa stie de gluma.

@Janese - si in acest caz cel putin exagerezi daca nu te inseli 100%. Din mai multe motive:
1. Eu stiu unde e stupina Batranului
2. Nu am observat ca in anunt sa fie precizat ca acei roi sunt din productia proprie a batranului .... nu zic ca nu ar fi sau nu asa ... dar informatia lipseste, iar cu ocazia asta poate ne si lamureste
3. daca la acest moment nu se comercializeaza roi la pachet nu inseamna ca nu s-a facut niciodata .... dupa cum am mai spus lumea este mult mai mare decat ce putem vedea noi. Daca nu ma inseala memoria acum 2-3 ani a existat oferta de roi la pachet de 1,5 Kg albina cu matca selectionata la pretul de 100 lei, dar intradevar asta nu inseamna nimic la stabilirea pretului actual.
Nu este prima data cand tu sari de sezut in sus atunci cand sunt "inoportunati" anumiti producatori si/sau comercianti de echipamente apicole (Onez de la Nehoiu, Dumitriu de la ag**na, etc) .... pana la urma care e treaba .... ai ceva cu mine? sau asa esti tu mai pupindosist de felul tau.
Nu stiu cat de prost as fi eu dar cu termenul de taran nu ma atingi deloc ...

@Batranul - te rog dupa ce te linistesti sa mai citesti o data "motivarea" mea, asa cum ti-a explicat si Misu aici nu e site de licitatii ... este la bunul simt sa oferi un minim de informatii (pret, cantitate, conditii, etc) pentru ca eventualii cumparatori sa-si faca socotelile.
Observ ca inca mai aveti "sechele" pentru treaba "teparii" ... asa cum v-am explicat si atunci solutia este in "exces" de transparenta .... atat timp cat veti continua sa postati informatia cu jumatate de masura si daca continuati sa luati in deradere colegii vom avea probleme .
Din respect pentru varsta si experienta dumneavoastra ma opresc aici.


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
MyBees
apicultor

Din: Bucuresti/Dambovita
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 365
M-ati facut curios si am intrat si eu pe anunturi sa vad despre ce-i vorba.

Ca moderatorul Cristian Ionita nu e tocmai un exemplu de eleganta, asta e clar... Dar citind toata chestia aia de la anunturi eu personal nu vad nimic anormal in inchiderea topicului. Ar fi fost anormal sa fie altfel.

- Anuntul nu respecta regulamentul formului si s-a procedat corect(conform regulamentului) ca a fost inchis.

Fara suparare dar nu este site de licitatii este un site de anunturi care functioneaza in limitele unui regulament si in privinta asta lucrurile sunt simple... cine se crede mai presus de regulament are libertatea de a posta in alta parte... Asa vad eu lucrurile ca vizitator/utilizator normal al acestui forum, nici moderator, nici vanzator, nici cumparator.

Daca ajungem la incalcarea regulamentului(cu ostentatie in cazul acesta) fara ca moderatorii sa ia masuri, nu este corect fata de ceilalti vizitatori(e adevarat, mai putin cunoscuti) care sunt obligati sa il respecte.
Cum nu este corect nici ca aceasta discutie sa se poarte aici. Daca nu citeam aici habar nu aveam de licitatia deschisa pe anunturi. As prefera deasemenea ca de anunturi sa vorbim doar acolo. Si bineinteles, de licitatii in alt aparte.

Legat de matci, ma abtin, avand in vedere ca nu ma pricep... inteleg insa ca unui pasionat nu ii pica bine exprimarea asta cu "maidaneze". Asa cum zice Mishu ar fi fost de preferat putina miere... Dar se pare ca anul trecut a mers intr-adevar prost in privinta asta, si daca nu ai la rezerve... nu ai si pace...


_______________________________________
Daca vantul nu sufla in panze... vasleste! 
---
Pozele mele: Flickr

pus acum 13 ani
   
Alecs
CLUB STUPARITUL

Din: Iasi
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 866
Problema intre CI si Batranul se va rezolva in mod sigur , ca intre doi oameni maturi in vorbe si fapte, asa cum si sunt.Ceea ce vreau sa semnalez aici este postarea lui Janese despre care vreau sa remarc ca ( cred )  este unica prin faptul ca nu foloseste acele emoticoane ce-l caracterizeaza , si care fac din postarile expuse "" sarea si piperul "continutului postului, adica dibacia domniei sale de a spune pe ocolite si in mod diplomatic si indirect ceea ce trebe fara sa deranjeze in nici un fei . Sa fie de vina ziua de astazi cand tot romanul ortodox sarbatoreste 40 de ..........sfinti ?        Uau!!!!!!!!!!!!!!!!! si santem in postul mare !

Modificat de Alecs (acum 13 ani)


_______________________________________
Daca nu putem sa fim buni, sa incercam sa fim macar politicosi. (Nicolae Steinhart)

pus acum 13 ani
   
pedro
apicultor

Din: ARAD
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 139
de OPRIT trebuie opriti teparii,iar BATRANUL si FABRICA lui sunt TEPARI!!

AM DOVEZI!!!!

cine vorbeste ca la mahala musai cred eu ca are ceva matci maidaneze                  


_______________________________________
Judecatile bune vin din experienta

iar mare parte din experienta vine din judecatile proaste

pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
Dle Pedro - daca intradevar aveti dovezi va invit sa le prezentati la rubrica dedicata si sa nu mai punem paie pe foc aici doar asa ca sa ne aflam in treaba.

Am explicat cred eu destul de clar ce am vrut sa spun cu termenul "maidaneze". in nici un caz nu s-a vrut a fi ceva periorativ.


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268
Ma consider baiat destept dar nici macar eu nu stiu cum sa postez pe un topic inchis.   Iar tu pedro te rog sa te identifici sa vedem ai luat de la noi sau...... Numele prenumele si un telefon (daca ai caracter daca nu scuze )

_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
Exista mai multe metode Batrane, cea mai la indemana sa dai un PM catre modeatori in care sa soliciti deschiderea topicului.

Acum o sa-l deschid eu.

Va rog sa raspundeti punctual la fiecare intrebare


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268
Multumesc Stuparii mei pentru suportul vazut si nevazut . Va iubesc    

_______________________________________


pus acum 13 ani
   
xxl
apicultor

Din: prahova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 659

Mishu05 a scris:

1. CI a procedat gresit cand a folosit termenul de "maidaneze" referindu-se la matci.
Este un termen ce in limbaj obisnuit este intr-adevar jignitor. Cam orice stupar din Romania si orice crescator de animale atunci cand cineva se refera la animalele lui cu termenul "maidanez" o sa sara de fund in sus. Putea sa foloseasca o exprimare de forma: ce rasa este matca? sau: matcile sunt obtinute de la un crescator autorizat/cunoscut sau sunt rasa obisnuita, romaneasca ce se gaseste prin mai toate stupinele de la noi? Era cred eu o exprimare mai putin directa, care sa nu loveasca la suflet.

2. Expresia "rasa maidaneza" este corecta tehnic chiar daca doare. Cred ca exista o mana de stupari in tara asta care sa aiba majoritar in stupina matci CAT DE CAT de rasa. Adica o carnica care sa fie macar 80-90% carnica, o italiana mai pura, etc, etc. Ca fiecare avem una-alta mai de soi, e altceva. Ca poate unii trag matci din F1 aduse de afara, crescute si imperecheate corespunzator, e altceva. Astia sunt o mana de oameni si majoritatea dintre noi ( marea-marea majoritate as zice) tinem albine din rasa maidaneza. Este corecta expresia, avem niste corcituri in stupine domnilor stupari. Ca din albina aia grosul e carnica , albina romaneasca, e altceva. Dar matcile noastre sunt in mare parte niste corcituri. Nu-mi spuneti ca avem cele 3-4-5 centre zonale de crestere de matci si peste 50% din stupari achizitioneaza anual mare parte din matci de aici ca poate v-as crede apropo de originea lor. Deci: nu, nu avem matci de rasa ci maidaneze. Adica NU DE RASA.

3. Ca Janese si 99% din stupar se ataca la expresia asta este vina lui CI 50% ( ca nu foloseste un pic de miere in exprimare) si 50% vina stuparilor ca nu stau sa analizeze rational ce presupune expresia aia. Da oameni buni, sunt bune albinele noastre dar nu sunt de RASA. Nu e nimic rau in asta. E ca si cum am compara 1000 de caini de vanatoare de rasa cu 1000 de caini maidanezi. Unii sunt de rasa, altii nu.

4. Cat priveste anuntul in sine, deschis de Batranul. Cred ca Alt Stupar a tocit tastatura aia de au luat-o toti dracii cu explicatii catre zeci/sute de indivizi care nu citesc regulamentul: Oameni buni, e atat de greu sa puneti un anunt cu: descrierea produsului, PRET, locul unde se afla/se vinde, metoda de contact?
A) - metoda de contact e-mail, mi se pare foarte ok, vanzatorul nu a gresit cu nimic, nu este obligat sa isi dea telefonul pe orice site. Suntem pe internet, contactezi omul pe mail.
B) - pretul . Rubrica la care a fost pus anuntul este una de VANZARI. Adica vine un om care vrea sa vanda ceva, pune un produs, spune ceva despre el si da un PRET. Asa mi se pare normal. Nu este rubrica de licitatii pentru ca nu exista un cadru eficient de monitorizare atat de vanzator cat mai ales de public si de cei care fac ofertele a corectitudinii procesului. Nu asta este scopul acelui sub-forum, licitatiile. Asa ca eu cred ca Batranul a procedat gresit nepunand un pret. Treaba cu "pretul din iunie", "cel mai bun pret " , "cea mai buna oferta" nu e corecta pentru cineva care vrea sa cumpere. Poate o atitudine mai buna era: nu stiu ce pret sa cer, veniti cu sugestii, opinii, pareri. Estimez ca roiul va avea o cantitate X de albina si pretul ar putea varia intre Y1 si Y2 (un exemplu aleator, intre 1.5 si 2.5mil , repet, sa zicem). Ar fi fost mai elegant.

5. Suntem pe net. Exprimari de genul "taran prost" pot sa insemne si "dobitoc cretin prost nemernic..etc.etc.etc" cat si:
- taran - nestiutor, din topor, aprig la concluzii, iute la manie, fara carte, fara chef sa asculte si pe altul
- prost - fara judecata, fara empatie fata de altii, etc.
Expresia folosita de Janese in acest cadru cred ca are mai mult de 80% mahnire ca CI nu a abordat situatia mai elegant si nu furie sau dispret .
Repet: suntem pe net, mai cu manusi , mai elegant domnilor ca un cuvant spus aiurea se interpreteaza in toate felurile.


o barfa exprimata in cel mai academic mod posibil...ever
     


_______________________________________
viitorul e in fiecare zi de maine....

pus acum 13 ani
   
xxl
apicultor

Din: prahova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 659
cat despre CI daca anuntul nu a respectat regulamentul
binenteles ca a procedat corect prin inchiderea lui


_______________________________________
viitorul e in fiecare zi de maine....

pus acum 13 ani
   
Mishu05
apicultor

Din: Bucuresti/Vatra in Arges
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 219
Mersi XXL, chiar am facut un mic curs inainte pentru a ma exprima asa academic.

Ce intelegi tu prin barfa? Exprimarea unor pareri apropo de anumite persoane? Eu stiam ca barfa se desfasoara pe la colturi sau oricum nu direct, public. Ceea ce am scris eu poate fi citit de toata lumea si nu prea vad cum poate fi catalogat drept "barfa".


_______________________________________
Poze apicole si nu numai:

pus acum 13 ani
   
katilinus
apicultor

Din: Iasi
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 83
pt dl Batranul:
1. anuntul cu roii trebuia inchis. nu respecta regulamentul. Exact la fel cum s-a procedat si cu alte anunturi. sau suspendat temporar pana vanzatorul reuseste sa posteze toate informatiile.
2.Daca ar fi dupa mine, as inchide (tot temporar) si topicul cu Stupi la 60 lei. poate nu ati observat, dar nu se mai ofera stupi la 60 lei, ci mai scump. Dar... da tare bine la publicitate.
3.Daca tot vorbim de tepari... multumesc domnule batranul pentru ramele pline de noduri pe care le-am primit. mi-am promis sa nu mai cumpar in veci de la voi. Cat despre stupi, ma uit la ei si ma intreb daca sa-i pun in gradina sau sa-i dau la schimb pe stupi folositi...
deci daca roii sunt de aceiasi calitate, va doresc multa bafta la vanzare. presupun ca veti avea mult succes din cauza pretului.
ps: in fiecare zi, de cel putin 2 ori trec pe langa stupii de la dvs... si ma "felicit" de fiecare data pt ca am ales pretul in detrimentul calitatii.

pt dl Cristian Ionita:
1. este de apreciat felul in care luati uneori apararea micilor apicultori
2. la fel este de apreciat felul in care spuneti lucrurilor pe nume si luati atitudine cand ceilalti moderatori inca nu stiu ce sa faca
3. fiind intr-o functie de conducere/moderare uneori poate ar fi bine sa nu spuneti tot ce ganditi  EXACT in felul in care informatia trece prin cap... poate putin mai coafat. ideea e buna, dar poate spusa putin mai dulce.

Modificat de katilinus (acum 13 ani)


_______________________________________
"Being a Christan is less about cautiously avoiding sin than about courageously and actively doing God's will."
— Dietrich Bonhoeffer

pus acum 13 ani
   
xxl
apicultor

Din: prahova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 659

Mishu05 a scris:

Mersi XXL, chiar am facut un mic curs inainte pentru a ma exprima asa academic.

Ce intelegi tu prin barfa? Exprimarea unor pareri apropo de anumite persoane? Eu stiam ca barfa se desfasoara pe la colturi sau oricum nu direct, public. Ceea ce am scris eu poate fi citit de toata lumea si nu prea vad cum poate fi catalogat drept "barfa".


daca te adresai direct celor implicati nu era barfa
dar cand incepi cu ..,.ala a facut...ala a dres si o tii asa 2 pagini
inseamna ca ..cine stie ma insel eu ..si joci rolul povestitorului
   


_______________________________________
viitorul e in fiecare zi de maine....

pus acum 13 ani
   
katilinus
apicultor

Din: Iasi
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 83
eu cred ca mishu05 a spus bine ce a spus...

_______________________________________
"Being a Christan is less about cautiously avoiding sin than about courageously and actively doing God's will."
— Dietrich Bonhoeffer

pus acum 13 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 759

katilinus a scris:

pt dl Batranul:
.. Cat despre stupi, ma uit la ei si ma intreb daca sa-i pun in gradina sau sa-i dau la schimb pe stupi folositi...


..poate va hotarati sa-i puneti la mine in gradina    ca si asa sunt jalnici  

Modificat de jimm (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
janese
MODERATOR DIN UMBRA

Din: dambovita razvad
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5534
Nu este prima data cand tu sari de sezut in sus atunci cand sunt "inoportunati" anumiti producatori si/sau comercianti de echipamente apicole (Onez de la Nehoiu, Dumitriu de la ag**na, etc) .... pana la urma care e treaba .... ai ceva cu mine? sau asa esti tu mai pupindosist de felul tau.
Nu stiu cat de prost as fi eu dar cu termenul de taran nu ma atingi deloc ...



CI-ule...
ce am scris mai sus nu este dispretz ....este furie,...furie 100%
sa stii ca nu sunt dator la niciunul din cei mai sus numitzi de tine....dar nici nu suport ca unu care i-a trecut prin mana trei cutii la viatza lui sa se ia de o firma care face cutii cu miile!!!.shi clientzii asteapta la poarta...toata viatza am fost adeptul vorbei...sa dai cat face...nu cat cere!!!..nu de alta dar nu e corect!!!!..pretzul la nehoiu....pretzul la tg secuiesc...este pe masura calitatzii...shi nu este de obiectat...trei lei dai...trei lei face....mai grav este de cei care cer mia de lei shi face doi bani!!!!
despre dumitriu...habar nu am cum arata...dapai sa mai fi vorbit vreodata cu el...
despre batranu.......treaba cu maidanez...m-a racait rau...asta in amintirea stuparilor care nu mai sunt pe lumea asta...shi care au trait intr-adevar pentru albine.....tot referitor la batranu...eu nupot sa concep sa intrebi un crescator cum produce matcile...e secretul lui...el cere un pret iar tu nu ai decat sa dai sau nu shi sa verifici marfa...la fel shi cu dumitriu...din ce e facut??? shi in ce proportii...etc...etc....pai asta e treaba shi secretul shi retzeta firmei...firma itzi da ceva..itzi spune  ca este hrana energetica pentru albine....omu shi-a omologat-o...daca vrei o iei  ...daca nu nu....te gaseshti tu miezul apiculturii shi al chimiei alimentare sa ceri retzete...componente...rilu rilu!!!!



mishu 05...treaba cu toata albina romanesca este maidaneza.........sa stii ca sunt vii care spun ca esti un pushtan in ale albinelor ...shi sa mai shtii ca mai sunt shi mortzi care se rasucesc in mormant de vorbele care le zici la adresa albinei romaneshti!!!!(sa nu intelegi ca am ceva cu tine!!!..departe de mine!...dar nici sa  vorbim in pustii!!!ca e pacat!!!)


pus acum 13 ani
   
alt stupar
CLUB STUPARITUL

Din: Jud. Arad
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2312

batrinul a scris:

Cer public punerea in discutie a suspendarii dreptului de moderator a lui Cristian Ionita. Ultima gaselnita este inhiderea topicului de vinzare a roiurilori de albine de la anunturi. Motivarea lui ca nu am dat nr de telefon si pret . Am dat E-mail deci posibilitate de contact si pretul pietei din iunie care nu se stie deci pretul licitat. Este normal ca regulamentul sa ceara posibilitate de identificare a celui care face anuntul . de am dat E-mail  Acum nu de mult a inchis si topicul cu stupii la 60 ron vezi doamne sintem "tepari". Va rog pe toti care aveti un cuvint pe acest forum OPRITI ACEST OM SA NU MAI DAUNEZE APICULTORILORI !!!! Va  multumesc. Cu mult respect Batrinul . Sint comvins ca este mare nevoie de topcul cu roiurile.

Batrane, doar atat o sa zic aici:
fara sa ma fi consultat cu CI pe tema asta, in aceasta seara oricum iti inchideam eu anuntul daca nu-l completai specificand un pret.
Regulamentul e unul pentru toti, faptul ca dumneata ai venit cu ideea stupului la 60 de lei nu te pune in nici un fel deasupra celorlalti.
In rest, cele bune !


_______________________________________
albine... albine... albine... albine... albine... albine... albine... albine... albine... albine... albine...

pus acum 13 ani
   
STUPARITUL
apicultor

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 85
Problema deschisa cu acest subiect nu face obiectul forumului de discutii. Daca avem nemultumiri, sa le facem cunoscute pe forumul respectiv.

Amintesc ca trebuie sa mai si respectam regulile, nu conteaza ca esti x sau y, vechi sau nou, regulile sunt reguli.

Topic inchis!


pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
Imi permit sa redeschid acest topic dupa ce am obtinut acceptul colegului care l-a inchis


janese a scris:

...
CI-ule...
ce am scris mai sus nu este dispretz ....este furie,...furie 100%
sa stii ca nu sunt dator la niciunul din cei mai sus numitzi de tine....dar nici nu suport ca unu care i-a trecut prin mana trei cutii la viatza lui sa se ia de o firma care face cutii cu miile!!!.shi clientzii asteapta la poarta...toata viatza am fost adeptul vorbei...sa dai cat face...nu cat cere!!!..nu de alta dar nu e corect!!!!..pretzul la nehoiu....pretzul la tg secuiesc...este pe masura calitatzii...shi nu este de obiectat...trei lei dai...trei lei face....mai grav este de cei care cer mia de lei shi face doi bani!!!!
despre dumitriu...habar nu am cum arata...dapai sa mai fi vorbit vreodata cu el...
despre batranu.......treaba cu maidanez...m-a racait rau...asta in amintirea stuparilor care nu mai sunt pe lumea asta...shi care au trait intr-adevar pentru albine.....tot referitor la batranu...eu nupot sa concep sa intrebi un crescator cum produce matcile...e secretul lui...el cere un pret iar tu nu ai decat sa dai sau nu shi sa verifici marfa...la fel shi cu dumitriu...din ce e facut??? shi in ce proportii...etc...etc....pai asta e treaba shi secretul shi retzeta firmei...firma itzi da ceva..itzi spune  ca este hrana energetica pentru albine....omu shi-a omologat-o...daca vrei o iei  ...daca nu nu....te gaseshti tu miezul apiculturii shi al chimiei alimentare sa ceri retzete...componente...rilu rilu!!!!



mishu 05...treaba cu toata albina romanesca este maidaneza.........sa stii ca sunt vii care spun ca esti un pushtan in ale albinelor ...shi sa mai shtii ca mai sunt shi mortzi care se rasucesc in mormant de vorbele care le zici la adresa albinei romaneshti!!!!(sa nu intelegi ca am ceva cu tine!!!..departe de mine!...dar nici sa  vorbim in pustii!!!ca e pacat!!!)




janese a scris:

maa...vad ca nu ma lasi in pace...eu nu ma dezic shi nu ma abat de la felul meu de a fi!


de cand il stiu pe LU...l-am tras de maneca...fii atent ca  treaba cu albinele este lucru dracu...este mai rau ca porumbeii!!!..asiguratzi un spate...o varianta de viitor.....deasemeni consider ca anvergura la care s-a intins in domeniul tamplariei de stupi,nu este compatibila cu anvergura stupinei lui!!!...shi este un lucru periculos pentru stupina.........foarte periculos!!!...il trag de maneca asha cum il trag de doi-trei ani....ce e rau in asta????trebui sa-l laud???nu mie greu!...dar lasa mai bine sa fie shi unu care-l trage de maneca sa fie atent!!!!
am zis mai sus...imi plac utilajele...dar fii cu ochii pe albine!
utilajele potzi sa le vinzi shi sa mai scotzi ceva pe ele...pe cand familiile de albine....pierdute...nu tzi le mai ia nici dracu!!!

sa traieshti CI-ule!!!!!



janese a scris:

ma...eu tzi-am zis de mai multe ori ca nu am nimic personal cu tine!!!....in rest...lasa timpu sa hotarasca care e nebunu shi care nu!!!!...      
tzi-ash fi pus aici maimutzoiul ala despuiat care danseaza cu burta cat butoiu...dar nu-l am ca e pe apimardeal!!!!!!      


daca tu zici ca ,,o sa cammmm"...inseamna ca stii tu ceva!!!!!
dar shi eu zic...ca o sa te mai cam dau drk.......!!!!asta nu inseamna ca daca ma intalnesc cu tine...ma opreshte cineva sa nu-tzi strang mana!!!!!



janese a scris:

nu o dau ma cotita....daca tot ce am zis pana acu pe netu asta...il ziceam prin viu grai...nu intram in clinci cu nimeni!!!!

cu CI-ul...nu am nimic,ce sa am????dar nu zice maidanez unei insecte care e sfanta!!!..am mai zis o data treaba asta cand a fost un subiect pe forumu nu stiu care de genul,,te invatz eu cum sa scapi de albinele vecinului care vin la piscina ta!!!

maidanez....auzi!!!!...este dupa mine ultima categorisire...cea mai de jos treapta a calitatii vietzii pe care o potzi da unei fiintze vii!!!!corelata cu ,cuvantul matcaaa....te-apuca dracii!!!!!

itzi doresc bafta,..shiiiii................. casca ochii!!!!!!  


@Janese - tot bati toba ca nu ai nimic cu mine ... dar din fapte reiese altceva .... stii ce se spune despre cei care una spun si alta fac .... ca manaca ceva .... chestia aia dupa care unii trag apa (asta daca au cum)

am explicat (si mi-am cerut si scuze) cred eu suficient de clar ce-am vrut sa spun prin matca "maidanezea" .... tu este singurul (ma rog asa .... 50% e si Misu) care "pretinzi" ca nu ai inteles si-i tot dai cu morti care fac turatii prin morminte .... ma intreb si eu asa .... oare ce-or face mortii cand vad ca tu nu intelegi (de fapt sigur te faci ca nu intelegi) si ca si modalitate de raspuns injuri la modul grosolan?


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
janese
MODERATOR DIN UMBRA

Din: dambovita razvad
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5534
maaa...te manca undea!!!!        

ne intalnim sambata la targ shi o sa vezi ca nu am ABSOLUT nimic cu tine!!!!eu reactzionez la anumite mishcari shi vorbe de-ale tale!!!....shi cui sa ma adresez???celui care scrie in clipa aia!!!...dupa o zi sau dupa ce se incheie clinciu...nu am nimic cu persoana CI!!!!
de pilda .....pe aia de la nehoiu....tzi s-a pus pata ca ai dat nu stiu ce model...intr-un an....ai vrut...,,un studiu de piatza,pretz...fizabilitatziune" de la onetz shi daca tzi-a dat cu flit...atunci tzi s0-a pus pata pe el...shi dai ...shi dai ...la razboiu!!!...asta am
cu batranu....cum dracu ai putut sa-l intrebi daca da matci maidaneze???fara macar sa pui un maimutzoi care face ceva...sa vad shi eu...gandul,starea ta atuinci cand ai intrebat????ii shtii stuypina lu batranu???chiar are maidaneze????shi chiar daca ar avea...le-ai probat????
lasa-ma ca iar sufer de jugulara!!!!
inca o data nu am nimic cu CI!!!!!...ne mai putem certa de o mie de ori anu asta!!!!!asta nu inseamna ca am ceva cu tine!!!!ne  certam...ne-mpacam...sau mai bine zis...mi-abate pe tine,.....imi trece...shi iar mi-abate!!!!asta-s eu!!!!dar nu am vorbitoru stricat nu nimeni!!
altuuu...maximus...m-am balacarit cu el de multe ori...in public...dar cand ne intalnim...dam mana...radem,vorbim...colaboram......asta e!!!!

o lupta-i viatza!!!!!deci te lupta!!!!!    


pus acum 13 ani
   
janese
MODERATOR DIN UMBRA

Din: dambovita razvad
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5534
intru iar...ca nu pot sa tac!!!
acceptu de a deschide topicu asta...interventia ta la al care l-a inchis...fie el supermoderator cu shapca rosie(asha vad ca este cu roshu..poate-i plesneshte vreo vena!!!)) este un abuz!!!!!crezi ca muritorii de rand ar fi putut obtzine asta????hai ca dabia imi trecuse pe tine shi ma nervezi iar!!!


ce mai am cu ,,voi"....la un clinci..apare comitetu...clubu...comitzia....moderatorii cu basculanta..... super portocaloshii...(super...)infashurati in panglica roshie.....dar doar la clinci...tabaratzi ca corbii!!!!cand elegant ar fi sa-l lasatzi pala care e in clinci sa-l poarte singur!!!!...o pancarda cu supermoderatoru p...dii mele............de fapt eu cred ca suntetzi tot ,,voi"....dar fara nici o raspundere in ,,oglinda useri"    

Modificat de janese (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
Janese - sfatul meu este sa-ti limitezi "glumele" cu cine-ti permite .... comportamentul tau e demn de o etnie conlocuitoare ... iar eu personal imi rezerv dreptul de a "interactiona" cu astfel de persoane decat in cazuri absolut necesare.

De certat si impacat de-o mie de ori o poti face cu cine-ti permite ... in ceea ce ma priveste te poftesc sa-ti vezi de treaba ta si sa nu te mai bagi in seama acolo unde nu e cazul, din moment de Batranul nu a fost "scandalizat" despre cu mi-am permis eu sa-i catalghez matcile nu vad de ce te-ai gasit tu .... miezu' sa te bagi in seama ca musca stii tu unde.


Nu ai ce vorbitor stricat sa ai cu mine ... din simplu fapt ca eu nu vorbesc cu dealde gura sparta decat daca nu se poate altfel.

Sunt constient ca oamenii sunt de felul lor mediocrii ca si caracter si accepta greu sa vada ca sunt si altii trag de ei sa-i scoata din aceasta stare.
Incearca si tu ca inainte sa "reactionezi" sa mai si gandesti ca doar de "reactionat" e in stare si-o amiba ... ai si tu pretentii de la tine .... ca cica esti om ... fiinta rationala.

Nu prea avem cum sa ne intalnim sambata din cauza ca eu nu o sa fiu in Bucuresti tot w/e.

Ai solicitat tu odata sa fie redeschis un topic si ai fost refuzat? nejustificat vorbesc .... cred ca nu .... asa ca .... vezi ce faci cu lingurita aia dupa ce termini.


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
janese
MODERATOR DIN UMBRA

Din: dambovita razvad
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5534
ma...in postarea de mai sus...am vorbit eu cu tine...nu tu cu mine!

...zici ca nu vorbesti cu oameni dastia...pai nu vorbi shi lasa-ma in plata mea!
daca batranu s-a scandalizat au ba...vezi shi tu la topicul deschis de el,referitor la CI

Modificat de janese (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
faci pe prostu sau doamne fereste chiar esti?

Cristian IONITA a scris:

... iar eu personal imi rezerv dreptul de a "interactiona" cu astfel de persoane decat in cazuri absolut necesare.

...


care parte din cea bolduita trebuie sa o explicitez?

pai asta e topicul deschis de Batranul .... iar de scandalizat vad a fost scandalizt din cu totul alt motiv si nu de faptul ca l-am intrebat cum e treaba cu matcile.


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
janese
MODERATOR DIN UMBRA

Din: dambovita razvad
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5534
ma CI-ule...eu te dau dracu shi gata!!!!

m-am saturat de cate zile mi s-au stricat in clinciurile pe stuparitu!!!
in cincizeci de ani de viatza nu am avut atatea zile stricate cate am avut in doi ani aici!!!!
nu am trait cu stuparitu shi pot fara el.... 

este un abuz faptul ca ai redeschis acest topic!!!!!

dute-n papucii mei de maimutzoi!!!!!!


pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
a .... doar atat poti .... pai pana si unu de clasa a 2-a poate mai mult ....

uite cum imbatranesc cate unii degeaba


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268

janese a scris:

ma CI-ule...eu te dau dracu shi gata!!!!

m-am saturat de cate zile mi s-au stricat in clinciurile pe stuparitu!!!
in cincizeci de ani de viatza nu am avut atatea zile stricate cate am avut in doi ani aici!!!!
nu am trait cu stuparitu shi pot fara el.... 

este un abuz faptul ca ai redeschis acest topic!!!!!

dute-n papucii mei de maimutzoi!!!!!!

SI IN AI MEI     


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
oare chiar asa sa fie ... bunul simt se pierde o data cu varsta?

_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
MyBees
apicultor

Din: Bucuresti/Dambovita
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 365
CI, cateodata am impresia ca tu intri pe forum doar cand nu ai cu cine te certa pe-acasa...

Nu statea mai bine inchis topicul asta? Batul ala de-l baga janese printre garduri o fi acelasi cu asta cu care scarmi tu acum in rahat? Sau aveti fiecare pe-al sau?(eu asa cred... nu va jucati voi amandoi cu un bat...)

Parerea mea(chiar daca nu conteaza) este ca ai procedat corect cu inchiderea topicului la anunturi, nu ai gresit mare lucru cu matcile, dar cu redeschiderea acestui topic ai cam "dat cu mucii in fasole"

Si mare greseala face si adminu' ca nu il inchide...


_______________________________________
Daca vantul nu sufla in panze... vasleste! 
---
Pozele mele: Flickr

pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
@My Bees - vezi ca acum vine XXL si te pune in aceeasi banca ca si pe Mishu ... in banca barfitorilor

Vad ca si pe tine te cam "pasioneaza" ce si cat de bine fac ... sincer sa fiu in ultima vremea pana si un "part" daca dau ma uit atent in jur sa nu care cumva sa fii tu sau alt "deontolog" prin preajama


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
xxl
apicultor

Din: prahova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 659
uite ca veni dar cu alta problema..
C.I. cum ai reusit sa il contactezi
pe <<colegul>> STUPARITUL?
io zic asha oricine se asociaza cu o clona pierde din credibilitate
asta e valabil si pt administrator ...moderatori...cluberi...
si pt cei ce se fac ca totul e ok cand de fapt suntem dusi de nas de
o gashca mica ..dar cu ganduri mari


_______________________________________
viitorul e in fiecare zi de maine....

pus acum 13 ani
   
pupemea
CLUB STUPARITUL

Din: Cisnadie 23 01 1968
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 5230
Mai ...mai....maiiii
Parca am fi romani.Sau ? chiar suntem??Romanul mai e si bland ma!
Dupa cate -l cunosc pe janese, e destul de ...necajit acuma.
Dupa cate-l cunosc pe Cristi Ionita, asta nu pune la suflet.E buldozer.

Acuma, daca credem ca clinciul e pe tema cu batranul suntem copii.
Sau asteptat la colt si Batranul a fost numa bun.
Daca CI este aripa dura din moderare, omul direct si fara perdele, sabia daca vreti, atunci Janese este tipul din prima linie, pivotul sau varful de atac al echipei stranse in jur.Umbrela incepatorilor si paravanul celor "asupriti"

Parere personala.
Batranul a grsit.Adica nu.A uitat sau nu a tinut cont.Ca  doar e simpaticul Batran.Cui nu e simpatic?? Da! dar vine omul cu legea de sub perina si ...trosc.
Apoi ...Eugen ..jap pe motiv de maidaneze.
Ba!!! Si eu am maidaneze.Si cei!! Ce e greu sa recunosti? Sau ce e rau la Maidaneji??
Ca daca latra si tzine paza e ok.daca scot miere e Ok.Ca nu merg la Miss cu ele.Da!! sunt maidaneze si ??.Ca cine trebuia sa selectioneze o frecat menta.Nu detaliez.
Da... cand maidanezele (lipsitele de selectie) sunt ingrijite de mana buna, fac treaba .Si nu fac guturai la prima ploaie.

Si acuma?? Cei? Crede cineva ca Janese inchide pravalia de informatie si ajutor la novice? Ei as!
Sau crede cineva ca CI se transforma in mielul de pasti? Miramas.
Si acum ce facem??


Mergem inainte ca inapoi am vazut cum e.E nashpa!


_______________________________________
A-l urma pe Hristos nu are nici un sens, daca nu are tot sensul din lume.
Oamenii nu ajung in iad din cauza pacatelor.Si nici in rai din cauza lipsei de pacat.Acceptarea lui Hristos sau nu, este ceea ce ne imparte.
Fericirea este simpla.Dificil este sa fi ...simplu.

pus acum 13 ani
   
mircea_bog
Administrator

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 1348
Haios topicul...Rad di ma prapadesc..
E drept ca trebuia ras din prima. La fel de drept ca trebuia inchis..
Nici ca a fost redeschis nu e rau. Mai auzim ce am auzit si altadata, plus noutatile bonus.
Important este insa altceva...Depinde de om..Pana la urma dracu` nu e asa negru. Dar nici alb. E cenusiu, ca de aia e drac.
Sa fiti iubiti !

Hai ca-i ....fain.




_______________________________________

Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se.
O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !

pus acum 13 ani
   
Donbazil
apicultor

Din: Faget
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1293
Sal'tare!
Domnule Bog, nici nu ma asteptam si poate nici alti ortaci de pe forum nu se asteaptau ca dumneata sa ai de zis ceva impotriva acelui domn.....
La acel domn, toate insultele si jignirile pe care le adreseaza celorlalti sunt considerate " licente poetice" - iara celorlalti li se taie craca de indata.....
Pai credeti dvs. ca toti suntem tampiti?....
Credeti ca forumistii au uitat cum a fost exmatriculat Dumitriu?...
Credeti ca eu nu ma simt afectat si astazi de insultele si jignirile aduse de acest domn, care culmea, nu a fost nici macar atentionat de dvs. - desi v-am solicitat in mod expres un punct de vedere?....
Asa-i in viatza, ca in "Ferma animalelor" unii sunt mai egali decat egalii.....
Am suficienta experientza din meseria mea ca sa stiu la ce-i bun un " om negru".....
Sa fiti si sa fim  sanatosi!.....
Sal'tare!
Donbazil - Faget.    


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
MyBees
apicultor

Din: Bucuresti/Dambovita
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 365
pai daca voi ziceti ca-i bine... dati-i inainte...

CI, asta  cu deontologu' e din Descartes sau din Mircea Badea, ca imi scapa la ora asta... 

Oricum, un lucru bun tot a iesit din scarmatul ala de care ziceam, am dat de roboteii astia. Defecti, defecti, dar simpatici. Totul e sa nu se defecteze prea multi, brusc si dintr-o data

Pupemea, te pripesti. Nu il simt pe Janese ca fiindu-mi umbrela, paravan, sau alte cele si nu acesta este motivul pentru care am scris. Il vad doar ca pe unul care a pus aici foarte multa informatie si a pus-o cu drag si uneori cu patima. Si parca nu ar merita sa fie luat asa la perpulis... Personal nu cred ca a mai fost asa suparat de cand scrie pe forum. Zic eu, dar voi va stiti mai bine si poate nu am dreptate...
Ca sunt incepator... ok(cu toate ca nici incepator nu sunt inca) dar nu inteleg de ce crezi ca m-as simti asuprit de chestia asta... 

Eu vad un lucru. Certurile se isca din ce in ce mai des si din te miri ce. Pe langa asta,  sa vii s sa mai si pui paie pe foc, tu care ar trebui sa inabusi focul... nu prea cred eu ca e ok. Dar daca voi credeti ca este... spor la treaba!

Sa inceapa piesa! 

Modificat de MyBees (acum 13 ani)


_______________________________________
Daca vantul nu sufla in panze... vasleste! 
---
Pozele mele: Flickr

pus acum 13 ani
   
MyBees
apicultor

Din: Bucuresti/Dambovita
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 365

Cristian IONITA a scris:

@My Bees - xxx ... sincer sa fiu in ultima vremea pana si un "part" daca dau ma uit atent in jur sa nu care cumva sa fii tu sau alt "deontolog" prin preajama


tips: da-l si tu acasa, eventual in baie, nu le mai da in public si te linistesti. nu-ti mai strambi gatul sa te uiti dupa deontologi 


_______________________________________
Daca vantul nu sufla in panze... vasleste! 
---
Pozele mele: Flickr

pus acum 13 ani
   
LUCIAN AVRAM
CLUB STUPARITUL

Din: Vaslui
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1159
Pupemea, te pripesti. Nu il simt pe Janese ca fiindu-mi umbrela, paravan, sau alte cele si nu acesta este motivul pentru care am scris. Il vad doar ca pe unul care a pus aici foarte multa informatie si a pus-o cu drag si uneori cu patima. Si parca nu ar merita sa fie luat asa la perpulis... Personal nu cred ca a mai fost asa suparat de cand scrie pe forum. Zic eu, dar voi va stiti mai bine si poate nu am dreptate...


alooooooo , da matale stii de la ce a pornit totul ?

nu ar merita sa fie luat la xxxxxx ???? dar el poate sa ia pe altii la xxxxx ??????????
pe mine personal m-a deranjat cel mai mult faza cu injuratul , daca ai chef de injurat fa-o pe maidan , nu aici !



pus acum 13 ani
   
pupemea
CLUB STUPARITUL

Din: Cisnadie 23 01 1968
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 5230
Mybee, prietene,
Cred ca nu am fost inteles .Poate sa fie si vina mea.

Insa Nea Eugen este si va ramane mult timp (ori vreti ori nu) cel ce se ocupa cu precadere de cei ce sunt la inceput.Numic , absolut nimic rau.
Asta e Janese.O cloca ce traje sub aripi tot ce misca ...anevoie.O vaca ce imparte cu drag fiecarui vitelus.Ca parte din ei vor creste mari si vor fi ditamai boii, e riscul meseriei.
Risc pe care el a inteles sa si-l asume.
Personal am o afinitate deosebita pentru un astfel de om.Am... asa un ... drag de el.
Nu oricine poate sa faca ce face el.
Pe de alta parte e normal sa gresim in viata.Eu gresesc, tu gresesti, Batranul greseste, CI si Janese greseste.Numai MIrcea Bog...nu! Salut patroane.
Cand gresim sau o stalcim, suntem cocosi pentru a minimiza gresala.Si de aici clinciurile.

Mesajul meu, anterior, s-a vrut asa o incercare de asezare.Se pare ca nu mi-a reusit.
Sa fim sanatosi.

Ba,ma ...nea Eugen, ce mai faci maa!?Vezi ca mi-o venit holtzsuruburile alea minune.Cand vi sa le iei??


_______________________________________
A-l urma pe Hristos nu are nici un sens, daca nu are tot sensul din lume.
Oamenii nu ajung in iad din cauza pacatelor.Si nici in rai din cauza lipsei de pacat.Acceptarea lui Hristos sau nu, este ceea ce ne imparte.
Fericirea este simpla.Dificil este sa fi ...simplu.

pus acum 13 ani
   
kio
apicultor

Din: Fieni, Dambovita
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 513

janese a scris:

ma CI-ule...eu te dau dracu shi gata!!!!

m-am saturat de cate zile mi s-au stricat in clinciurile pe stuparitu!!!
in cincizeci de ani de viatza nu am avut atatea zile stricate cate am avut in doi ani aici!!!!
nu am trait cu stuparitu shi pot fara el.... 

este un abuz faptul ca ai redeschis acest topic!!!!!

dute-n papucii mei de maimutzoi!!!!!!

Janese, pierzi timpu'.
Cineva zicea cam asa: "Nu te pune cu prostu', ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta". Ia aminte!


_______________________________________
"Teoria fara practica e stearpa iar practica fara teorie e oarba"

pus acum 13 ani
   
prisecarul
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 95

kio a scris:


janese a scris:

ma CI-ule...eu te dau dracu shi gata!!!!

m-am saturat de cate zile mi s-au stricat in clinciurile pe stuparitu!!!
in cincizeci de ani de viatza nu am avut atatea zile stricate cate am avut in doi ani aici!!!!
nu am trait cu stuparitu shi pot fara el.... 

este un abuz faptul ca ai redeschis acest topic!!!!!

dute-n papucii mei de maimutzoi!!!!!!

Janese, pierzi timpu'.
Cineva zicea cam asa: "Nu te pune cu prostu', ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta". Ia aminte!


                 


pus acum 13 ani
   
mircea_bog
Administrator

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 1348




_______________________________________

Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se.
O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !

pus acum 13 ani
   
prisecarul
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 95
mirciulica, poti sa-mi explici care dintre colaboratori dumitale mi-au sters doua postari in acest topic?
nu de alta, dar, conform regulamentului, ar trebui o explicatie!
daca aceste postari au fost sterse de CI, nu am nevoie de motivare!
TOATE CELE BUNE!


pus acum 13 ani
   
MyBees
apicultor

Din: Bucuresti/Dambovita
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 365
@Prisecarul: Ia vezi nu cumva le-a sters F.O.C.A. ?
De curiozitate, ca nu le-am vazut... Erau mai profunde decat cel care a ramas peste roboteii astia? 


_______________________________________
Daca vantul nu sufla in panze... vasleste! 
---
Pozele mele: Flickr

pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041

xxl a scris:

uite ca veni dar cu alta problema..
C.I. cum ai reusit sa il contactezi
pe <<colegul>> STUPARITUL?
io zic asha oricine se asociaza cu o clona pierde din credibilitate
asta e valabil si pt administrator ...moderatori...cluberi...
si pt cei ce se fac ca totul e ok cand de fapt suntem dusi de nas de
o gashca mica ..dar cu ganduri mari



mai cauta de vezi ce e aia clona si apoi mai discutam. userul Stuparitul nu se incadreaza acolo.
Eu (si nu-s singurul) am fir direct catre el 

Nu stiu de ce te simti tu dus de nas ... dar cred ca mai abitir o fac altii si nu Stuparitul


MyBees a scris:


Cristian IONITA a scris:

@My Bees - xxx ... sincer sa fiu in ultima vremea pana si un "part" daca dau ma uit atent in jur sa nu care cumva sa fii tu sau alt "deontolog" prin preajama


tips: da-l si tu acasa, eventual in baie, nu le mai da in public si te linistesti. nu-ti mai strambi gatul sa te uiti dupa deontologi 



Si totusi ... nu crezi ca ar fi mai bine ptr toata lumea ca fiecare sa-si tina nasul unde are treaba si sa nu se bage unde nu le fierbe oala?
ptiu ... uite ca am ajuns si eu sa vorbesc "barfitoreste" .... hai acum ca te cunosc sa-ti spun pe sleua .... ai matale grija sa nu te mai bagi in discutii care nu te privesc si mai important despre care nu stii toate informatiile si cred eu ca va fi mai bine pentru toata lumea.
Daca totusi nu ai stare ... fa bine si te documenteaza despre subiect si deabia apoi sa dai cu parerea.


kio a scris:

...
Janese, pierzi timpu'.
Cineva zicea cam asa: "Nu te pune cu prostu', ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta". Ia aminte!


Tu cam ai dreptate ... de aceea nu-ti raspuns si nici colegului Prisecaru


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
valter
apicultor

Din: cta
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 736
Azi dau si eu de topicul asta ...la care CI se duieleaza cu masele.
CI-ule noteaza-i pe toti si arde-i frate pe misei...ce dracului esti sef...de trib.
Ba...vine sfarsitu lumii si voi va bateti pe maidaneze!!!

Modificat de valter (acum 13 ani)


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
nu se bate nimeni Valter ... doar discutam .. fiecare cum poate sau il lasa sufletu ... unii cu argumente, unii cu glume, altii cu injuraturi .... dupa caracter

_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
Donbazil
apicultor

Din: Faget
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1293

valter a scris:

Azi dau si eu de topicul asta ...la care CI se duieleaza cu masele.
CI-ule noteaza-i pe toti si arde-i frate pe misei...ce dracului esti sef...de trib.
Ba...vine sfarsitu lumii si voi va bateti pe maidaneze!!!


Sal'tare!
Pai bine tovarasu' gradu' da' dumneata, care vorba ceea esti de la malu' marii de unde a rasarit "soarele nostru" - presedintele jucator,  nu te-ai prins inca de chestia cu moderatoru-jucator?....
Adica  atunci cand vrea muschiu'  meu sunt user si postez si io ca tot omu' iar cand e de belea,  trec dincolo de fileu si devin moderator si-l ard pe tzaran la gioale, ca de,  am drept,  ca io centrez, io dau cu capu'!....
Da'  sa fim sanatosi!
Sal'tare!
Donbazil - Faget
   


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
pupemea
CLUB STUPARITUL

Din: Cisnadie 23 01 1968
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 5230
Da...este un punct de vedere.
Se mai poate si alt punct,unghi din care sa privim?
Pai de exemplu se poate ca moderatorul e si el oameni.Si sa vrea si gura lui sa scrie ...liber de sarcinile de partid.Sa stea si 'mnealui la tasta ca tot bizonul intzepator si sa dea din tasta dezlegat de toate.
Cei atata bai?Nu mai avem cum sa-i dam la boashte? Pai daca nu are mecla(fatzau) se cheama ca nu stim in cine scuipam nu?


Supermoderatorul inferior.


_______________________________________
A-l urma pe Hristos nu are nici un sens, daca nu are tot sensul din lume.
Oamenii nu ajung in iad din cauza pacatelor.Si nici in rai din cauza lipsei de pacat.Acceptarea lui Hristos sau nu, este ceea ce ne imparte.
Fericirea este simpla.Dificil este sa fi ...simplu.

pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041

@Donbazil

aici


Mircea ti-a cerut sa exemplifici ceva .... vad ca ai preferat sa te faci ca nu vezi .... sa intelegem ca discutiile argumentate si exemplificate nu prea-ti plac in schimb te dai in vant sa faci pe "tonomatul" si sa tot repeti aceeasi piesa indiferent la nesfarsit indiferent ca are sau nu legatura cu realitatea?


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
valter
apicultor

Din: cta
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 736
CI-ule, cand tu deschizi gura(tasta) se simte provocarea antevorbitorului si nu de putine ori ai continuat sa amplifici tensiunele create cu cacatisuri gen ''lingurita nestearsa'', ''mi-am adus aminte de colonelu' nost de la TR'', ''de militianu' de la coltu strazii''...ori- pe tine nu te-a oprit nimeni din sarada , ca de esti baiata de cartier, chiara daca moderai sau erai la suiete...
Eu te simpatizez, da dupa cum zice LA,  ti-as tunde odata perciunele drept cu cazmaua.
Atentie sunt stangaci...de fel.


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
Exemple Valter ... exemple ca altfel intri in categoria Donbazil, adica ... "tonomat"


Deci asa ... de asta imi e LA ... te face frizerul meu personal (si numai tu stii cata scoala militara ai bagat - cu tot cu sectoare si plantoane .... ) pai bine ca stiu .... data viitoare cand ne vedem sa port casca. dar ai grija ... ca ai vazut ca la mine e "alerta" treaba si in curand poate nici de-un perciune nu ramane si ramai fara obiectul muncii.


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
MyBees
apicultor

Din: Bucuresti/Dambovita
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 365

pupemea a scris:

Mybee, prietene,
Cred ca nu am fost inteles .Poate sa fie si vina mea.
...
Asta e Janese.O cloca ce traje sub aripi tot ce misca ...anevoie.O vaca ce imparte cu drag fiecarui vitelus.Ca parte din ei vor creste mari si vor fi ditamai boii, e riscul meseriei.
Risc pe care el a inteles sa si-l asume.
...
Mesajul meu, anterior, s-a vrut asa o incercare de asezare.Se pare ca nu mi-a reusit.
Sa fim sanatosi.


Corect! Asa e lumea, unii sunt mai dotati de natura si ajung singuri "acolo", altii trebuie sa primeasca un ajutor, de pe la cine se gaseste...

Din partea mea ti-a reusit.

Cu aceeasi prietenie 


_______________________________________
Daca vantul nu sufla in panze... vasleste! 
---
Pozele mele: Flickr

pus acum 13 ani
   
MyBees
apicultor

Din: Bucuresti/Dambovita
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 365

Cristian IONITA a scris:

hai acum ca te cunosc sa-ti spun pe sleua .... ai matale grija sa nu te mai bagi in discutii care nu te privesc si mai important despre care nu stii toate informatiile si cred eu ca va fi mai bine pentru toata lumea.
Daca totusi nu ai stare ... fa bine si te documenteaza despre subiect si deabia apoi sa dai cu parerea.


Cum spuneam, iar esti singur acasa? 

Ma priveste fiecare discutie din acest forum si imi dau cu parerea atunci cand consider, atata timp cat il pot accesa. Cand vrei sa nu o mai fac doar dai un ban(nu d'ala cu dobanda, d'ala moka...)

Tare asta cu "hai acum ca te cunosc sa-ti spun pe sleau", de parca pana acum ai avut mari retineri... 

Oricum, eu am incheiat. Din acelasi motiv. 

Modificat de MyBees (acum 13 ani)


_______________________________________
Daca vantul nu sufla in panze... vasleste! 
---
Pozele mele: Flickr

pus acum 13 ani
   
valter
apicultor

Din: cta
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 736

Cristian IONITA a scris:

Exemple Valter ... exemple ca altfel intri in categoria Donbazil, adica ... "tonomat"


Deci asa ... de asta imi e LA ... te face frizerul meu personal (si numai tu stii cata scoala militara ai bagat - cu tot cu sectoare si plantoane .... ) pai bine ca stiu .... data viitoare cand ne vedem sa port casca. dar ai grija ... ca ai vazut ca la mine e "alerta" treaba si in curand poate nici de-un perciune nu ramane si ramai fara obiectul muncii.



Ma Cristi draga.
Am cautat pagina personala, unde cu mult sarg i-mi explicai de colonelu' chior  de la TR care-ti destainuia fericirea lui personala de al fi angajat pe fiisu serjant si cat de prost erau amandoi...ca de' tu distingi usor pe cei albi de cei gri.
Totul sub o fina aluzie ca ce nu poarta profesia ta(de moderator) sunt boi, ori cawboi...sa nu jignesc pi careva.
Ei !!! uite ca postu-i sters...crezi ca de mine?
Da ma...unii se dezbraca , iar tu i-ti stergi urmele.
Sa fii iubit.Chiara indragit.


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
@Valter - la modul foarte serios iti spun ... eu judec oamenii pentru calitatea lor de om si nu dupa meserie.
Imi cer scuze tuturor celor afectati daca am lasat alta impresie.

Este adevarat ca in general am o parere nu prea buna despre cadrele militare ... dar nu ma cramponez in asta ... de exemplu cazul tau (si nu doar al tau) ... ai fost militar ... dar asta nu inseamna ca nu-mi poti fi prieten

LE: aici
este postul cu colonelu, nevasta si fiul jandarm

@My Bees - vezi ca esti in urma cu o zi ... si stii vorba aia ... nu aduce anu ce aduce ziua.
Vad ca le cam cersesti (soliciti ban(i))... poate ar fi mai bine sa-o faci la metrou


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
Donbazil
apicultor

Din: Faget
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1293
Sal'tare!
Dragi colegi, constat ca individu' aplica , recunosc cu destula dibacie,  cele mai perverse metode ale muncii "speciale"  - (de securitate)......
O fi scolit omu'.....Mai stii?....
Oricum, eu nu am de gand sa mai pierd vremea cu un astfel de  specimen, asa ca daca n-aveti altceva mai bun de facut, haideti sa vorbim despre apicultura.....
Si sa asteptam sa cada din gratiile patronului forumului....
Cu cat se va cocotza mai sus in spatele lui Mircea, cu atat va cadea si se va lovi mai tare la momentul cand in sfarsit patronul se va descotorosi de individ.
Eu am curaj sa pun pariu pe cele afirmate.....
E destept si tocmai de aceea e periculos. Are scoala dar inima si bun-simtz nu are si ve-ti vedea in viitor ce-i rezerva soarta.....Mai vorbim!....
Cel ce crede ca cea mai buna aparare e atacul, de cele mai multe ori se inseala amarnic.....Cu ce moneda platesti, cu aceeasi vei fi rasplatit.....
Ca nu se poate pe lumea asta ca numa' tu sa le stii pe toate, numa' tu sa detzii adevarul absolut , numa' tu sa dai in toti  si tie sa nu ti se intample nimica.....Toate merg numai panantr-o zi......
Sal'tare!
S'auzim numa' de bine!.
Donbazil - Faget.    


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
pab
apicultor

Din: Buzau-Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1186
Si uite asa unii dintre noi si-au dat arama pe fata, cum se spune ( cand eram mic, mama imi spunea ca omul la manie si/sau bautura spune adevarul...mai stii?). Si uite dintr-o discutie de-asta proasta gen care-i mai cocos ca mine, restul oamenilor vor fi mai circumspecti in a posta, mai prinsi de lehamite vis a vis de forumul asta. Sunt convins, parerea mea, ca la cel putin 10 oameni valorosi li s-a luat de forum in urma acestui topic.
Pacat, mare pacat....dar directia luata nu-i deloc buna. Personal cred ca a scazut calitatea informatiilor postate...si a crescut cantitatea de scandal circ si balast. Stiu, veti spune ca aici suntem la aria battle, dar...uitati-va si la restul topicurilor...
Sa fim sanatosi ca acum incepe sezonul nou si ne luam cu munca la stupi.


_______________________________________
Drd.Med.Vet. Poncea-Andronescu Bogdan
Bucuresti-Buzau
0721.269.791

pus acum 13 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681
Din pacate dle.Pab aveti dreptate ,si e pacat ca e asa!

_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 13 ani
   
Bambucha
apicultor

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 595
As dori sa aflu si opinia celorlalti moderatori in ceea ce priveste motivul banarii mele, pe care eu il gasesc nejustificat daca nu pueril, sau exces de zel. Multumesc. Si pentru a nu face circ as prefera MP.
Sanatate.


_______________________________________
"Daca vrei sa testezi cu adevarat caracterul unui om, da-i putere."
"Libertatea nu este dreptul de a face ceea ce vrem, ci ceea ce se cuvine." Abraham Lincoln

pus acum 13 ani
   
pngflorin
apicultor

Din: Odobesti, VN , 19.01.1977.
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3226

pab a scris:

....dar directia luata nu-i deloc buna. Personal cred ca a scazut calitatea informatiilor postate...si a crescut cantitatea de scandal circ si balast.
Sa fim sanatosi ca acum incepe sezonul nou si ne luam cu munca la stupi.


sunt de acord.

nu de mult intram in diferite discutii contradictorii pe teme nonapicole, mie mi-au lasat in gust amar, asa ca ma limitez sa citesc , sa invat si sa postez unde ma pricep.


_______________________________________
Miere dulce si vanat in catare !


pus acum 13 ani
   
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268
  Domnul moderator Cristian Ionita iarasi a inchis topicul " Stupnou la 60 ron" si pe mine ma banat pe o saptamina pe motivul ca am scris in romineste la "Varooa Jacobsoni", adica am zis paduche la "" PADUCHE"". Ionita draga de data aceasta te las sa ai placerea , data viitoare o sa-ti  demonstrez ca nu te pricepi la informatica si te fac .......   SI TU CAUTI CU LUMINAREA!    

_______________________________________


pus acum 13 ani
   
adi hodis
Moderator

Din: Batăr BH
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 5405

batrinul a scris:

  Domnul moderator Cristian Ionita iarasi a inchis topicul " Stupnou la 60 ron" si pe mine ma banat pe o saptamina pe motivul ca am scris in romineste la "Varooa Jacobsoni", adica am zis paduche la "" PADUCHE"". Ionita draga de data aceasta te las sa ai placerea , data viitoare o sa-ti  demonstrez ca nu te pricepi la informatica si te fac .......   SI TU CAUTI CU LUMINAREA!    

Interesant este faptul ca in postarea la care va referitzi, am gasit NUMAI cuvantul „ PADUCHE ” iar subintzelesul este ushor de intzeles.

batrinul a scris:

Avem multi clienti in Arad ,paduche numai unu    Bambucha acorda nota de calitate pe marfa inca neprimita.        si tot neidentificabil. ( cu profil necomplectat)

Colegul Cristian I. a procedat corect insa insuficient. Adica topicul ” Stupnou la 60 ron ” nu se reflecta deloc in pretzul real ... ce sa mai zicem de plingerile clientzilor de-a lungul timpului ??? 
Propun sa solicitatzi schimbarea acelui nume intr-unul mai real, ” Stupnou ” pentru ca va scuteshte de neplacerile rezultate in urma aflarii pretzului real si a calitatzii de catre clienti.


_______________________________________
Albinutele = viata ... importantele albinute ... '' daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ''http://ADIHODIS.sunphoto.ro

pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041

batrinul a scris:

  Domnul moderator Cristian Ionita iarasi a inchis topicul " Stupnou la 60 ron" si pe mine ma banat pe o saptamina pe motivul ca am scris in romineste la "Varooa Jacobsoni", adica am zis paduche la "" PADUCHE"". Ionita draga de data aceasta te las sa ai placerea , data viitoare o sa-ti  demonstrez ca nu te pricepi la informatica si te fac .......   SI TU CAUTI CU LUMINAREA!    


Nu e asa ca toata lumea e rea si are ceva cu dvs?

Va recomand ca in aceasta perioada sa studiati urmatoarele definitii:


si


acum ca si atunci cand ati deschis acest topic (si din pacate nu doar in aceste situatii) nu faceti altceva sa va "victimizati" si sa denaturati adevarul.

Nu prea inteleg importanta priceperii mele la informatica in acest subiect .... in schimb imi permit sa apreciez ca lipsa de caracter este ceva ca nu va e deloc strain.


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268
Am trecut si eu un cuvint la motorul de cautare si .... ma felicit , ma-m putut abtine sa nu dau copy paste  Apropo  TU cristian ionita AI MACAR O FAMILIE DE ALBINE????       Eu "mincinosul " zic ca nu ai nici albine nici habar de ele 

_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041

batrinul a scris:

...  Eu "mincinosul " zic ca nu ai nici albine nici habar de ele 


Parca vad ca iar se īntoarce iarna.


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
MyBees
apicultor

Din: Bucuresti/Dambovita
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 365
La batranete majoritatea oamenilor, pe langa fruntile carunte, se aleg cu multa intelepciune, cu o minte ceva mai asezata.
Unora insa, exceptand senilitatea si sgarciurile flasce de pe burta si dintre picioare, nu le mai ramane din pacate nimic... Sa fim fericiti ca nu sunt multi printre noi...


_______________________________________
Daca vantul nu sufla in panze... vasleste! 
---
Pozele mele: Flickr

pus acum 13 ani
   
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268

MyBees a scris:

La batranete majoritatea oamenilor, pe langa fruntile carunte, se aleg cu multa intelepciune, cu o minte ceva mai asezata.
Unora insa, exceptand senilitatea si sgarciurile flasce de pe burta si dintre picioare, nu le mai ramane din pacate nimic... Sa fim fericiti ca nu sunt multi printre noi...

M-am uitat pe pozele tale . Pisica e frumoasa. Daca tencuiest deasupra fundatiei cu moltar de ciment cu adaos de silicat de sodiu (apa de sticla) igrasia dispare garantat. De ma inviti sa ne inbatam din vinul ce culegi in poza te si ajut .


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
antal_bee
apicultor

Din: Sighetu Marmatiei
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 180
Multi critica stupii batranului. Eu sper sa fie ok urmeaza sa-i primesc peste doua saptamani.

pus acum 13 ani
   
antal_bee
apicultor

Din: Sighetu Marmatiei
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 180
yyy

Modificat de antal_bee (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
pedro
apicultor

Din: ARAD
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 139
si eu ii recomand basinosului care umbla cu periuta si lingurita dupa el
sa studieze

si

nu am zis nimic de mama lui!!!! ea nu a avut nici o vina


_______________________________________
Judecatile bune vin din experienta

iar mare parte din experienta vine din judecatile proaste

pus acum 13 ani
   
jr
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 177
are si ea ceva vina!
ar fi putut sa-l avorteze!


_______________________________________
daca e,e!
daca nu e,nu e!
------------------------
vorba filozofului bulgar autodidact

pus acum 13 ani
   
gica
Moderator

Din: Bumbesti Jiu (Sadu),GORJ 1954
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3643
Mai colegi.
Ce-i taraboiul asta.Scandal,scandal si tot asa.
Forumul e citit in toata lumea.
Cititi pe forumuri straine si nu veti vedea marlanii.Ca acolo le sterg din prima si baneaza definitiv.
Nu va este putina jena de ce scrieti ?
Chiar trebuie mahala pe forum ?
La sigur iau  briciul si biciul.
Sa nu regretati dupa


_______________________________________
Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii  de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu  merge nimic si nici nu stii de ce.

pus acum 13 ani
   
jr
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 177
daca se punea briciul si biciul cand s-a facut prima trimitere la lingurita,sigur nu se ajungea aici!
cate trimiteri la lingurita a facut ionita?fara jena din partea lui si fara oripilare din partea moderatorilor.
asta este perceperea lui de catre utilizatori,va(ii) convine sau nu,asta este!
ce s-a semanat asta se culege!


_______________________________________
daca e,e!
daca nu e,nu e!
------------------------
vorba filozofului bulgar autodidact

pus acum 13 ani
   
pupemea
CLUB STUPARITUL

Din: Cisnadie 23 01 1968
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 5230

jr a scris:

are si ea ceva vina!
ar fi putut sa-l avorteze!


Mai scapa unul altul cate o ...chestie.Ca nu e bun la albine ...ca nu se pricepe la oameni ...ca are matci nashpa ...ca e urat si ...bla bla.

Mai sus cine a scris ce a scris, dovedeste ca limita lui e undeva jos.Foarte jos.
Personal nu mai dau doi lei pe un astfel de om, ce nu e capabil sa ramanana in  orice conditii la un minim de verticalitate.

Rusine.


_______________________________________
A-l urma pe Hristos nu are nici un sens, daca nu are tot sensul din lume.
Oamenii nu ajung in iad din cauza pacatelor.Si nici in rai din cauza lipsei de pacat.Acceptarea lui Hristos sau nu, este ceea ce ne imparte.
Fericirea este simpla.Dificil este sa fi ...simplu.

pus acum 13 ani
   
jr
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 177
parere reciproca!
unde ati fost Dle verticaleanu cand ionita  le spunea la oameni ca mananca cacat?
atunci de ce nu ati intervenit?
sau va convenea?

Modificat de jr (acum 13 ani)


_______________________________________
daca e,e!
daca nu e,nu e!
------------------------
vorba filozofului bulgar autodidact

pus acum 13 ani
   
pedro
apicultor

Din: ARAD
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 139
domnule Gica!


JUDECATA  ..sa fie dreapta.

NIMENI  sa nu fie mai presus de NIMENI!

Nu se poate ca,sub umbrela de om batran, sa-ti permiti ca in loc de scuze pentru magaria facuta, individul sa insulte ,sa acuze si sa ia peste picior oameni care au incercat sa atraga atentia asupra unor aspecte negative.

Una alta nu se "scapa"

intentiile sunt clare

dar ca intotdeauna nu cine este adevaratul vinovat este pedepsit sau criticat!


_______________________________________
Judecatile bune vin din experienta

iar mare parte din experienta vine din judecatile proaste

pus acum 13 ani
   
adi hodis
Moderator

Din: Batăr BH
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 5405
Apai dace e balamuc ... musai sa zic si eu chit ca am mai zis.
Topicul asta l-a initiat batrinu ca deh, l-a deranjat stilul de moderare al lui Cristi.

Batranu oare cate reclamatzii si plingeri ar primi daca ar fi moderator, a ?.

CUM MAMA PADURII i se permite sa faca clientii „ paduche, incepator cu doua stangi, le zice rusine la care cum ai cade bine ( chiar si daca dreptatea este de partea reclamantului/clientului ) s a m d.
Si mai grav ... Stupnou la 60 lei iar cand vezi nota de plata ... numai 60 de lei nu scrie, nici macar pt. kit, insa cand citeshti anuntzul, te ashteptzi la stup incheiat la 60 de lei.

Astea NU-S NIMIC MAI OAMENI BUNI ??? 

I-am comunicat pe topic de doua ori sa scolicite modificarea anuntului, are vre-un moderator cunoshtintza de o astfel de cerere ?.

Daca nu, din puntul meu de vedre, acel anuntz nu este conform cu realitatea si in consecintza este demn de aria TZEPARI ... ca una se intzelege si ... alta-i plata, adeseori si calitatea marfii concomitent cu dialogul purtat cu reclamantzii.

PUNCT


_______________________________________
Albinutele = viata ... importantele albinute ... '' daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ''http://ADIHODIS.sunphoto.ro

pus acum 13 ani
   
pupemea
CLUB STUPARITUL

Din: Cisnadie 23 01 1968
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 5230

jr a scris:

parere reciproca!
unde ati fost Dle verticaleanu cand ionita  le spunea la oameni ca mananca cacat?
atunci de ce nu ati intervenit?
sau va convenea?


Ce nu intelegi tu, e ca la o discutie intre barbati te mai scapa una alta.Nu ca ar fi normal.
Cand intrii in zona mamei cuiva, lucrurile se schimba.
Sau la mine in zona cel putin , aste's lucruri sfinte.Intangibile.

In rest...povesti nemuritoare cu cine si cand intervine.Nu am termina pna maine dimineata.
Nu astept sa si intelegi ca cine priveste mama cuiva (oricine) ca o zona in care sa intrii cu bocancii cand ai chef, de fapt problemele sunt la el.

't dai seama ca sunt lasat rece ...de parerea ta despre mine.


_______________________________________
A-l urma pe Hristos nu are nici un sens, daca nu are tot sensul din lume.
Oamenii nu ajung in iad din cauza pacatelor.Si nici in rai din cauza lipsei de pacat.Acceptarea lui Hristos sau nu, este ceea ce ne imparte.
Fericirea este simpla.Dificil este sa fi ...simplu.

pus acum 13 ani
   
jr
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 177
Dle Moralistu',
considerati ca ionita are ce cauta la "discutii intre barbati"?
ar putea fi acceptat daca ........,si nu ar fi la butoane!
adica Dvstra considerati ca este noirmal ca  ca unul care"a nu e bun la albine ...ca nu se pricepe la oameni ...ca are matci nashpa ...ca e urat si ...bla bla.
sa-si permita sa spuna la oameni sa-si stearga tiriplicul?
daca vi se recomanda Dvstra stersul tiriplicului,cum ati fi reactionat?


_______________________________________
daca e,e!
daca nu e,nu e!
------------------------
vorba filozofului bulgar autodidact

pus acum 13 ani
   
pedro
apicultor

Din: ARAD
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 139
Multi au facut DREPTATE cu sabia!

"Nu ca ar fi normal."

dar ....parerile nu conteaza,FAPTELE da!


_______________________________________
Judecatile bune vin din experienta

iar mare parte din experienta vine din judecatile proaste

pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041

jr a scris:

Dle Moralistu',
considerati ca ionita are ce cauta la "discutii intre barbati"?
...


Vecine ... de ce fapt ce te framanta pe tine atat de tare? ca din cate am vazut din masina nu prea ai treaba nici cu modelul de stup promovat de Batranul si nici cu stilul dumnealui de viata?

daca te pasioneaza atat de tare "barbatia' mea nu ne costa pe nici unul dintre noi prea mult sa lamurim si treaba asta .... pur si simplu in drum spre stupii mei opresc la ai tai ca-mi esti in drum


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
LUCIAN AVRAM
CLUB STUPARITUL

Din: Vaslui
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1159
din punctul meu de vedere CI a fost corect la toate interventiile , chiar si atunci cand m-a banat si pe mine , dar ma rog , parerile sunt impartite , dar sa te legi de mama cuiva asta este cea mai mare NERUSINARE posibila , daca esti barbat discutati de la egal la egal , concret si pe fapte , combateti ce si cum , dar sub anonimat se umfla muschii pe multi care cred ca sunt in siguranta in fata tastaturii si isi permit sa jigneasca in stanga si in dreapta , NU ESTE CORECT , daca ar fi dupa mine la astfel de injuraturi as da BANARE PE VIATA !

pus acum 13 ani
   
Donbazil
apicultor

Din: Faget
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1293
Sal'tare!
Luciane, avea un amic o vorba :  Hai mai taie!.....
Te-ai dat si tu cu "puterea"?.....
Nu vezi cum se apara unii pe altii?....
Imi scria patronul ca  individul n-a banat pe nimeni pe nedrept, poate ca o fi asa, nu ma intereseaza, dar eu si multi altii,  discutam despre ce posteaza, despre jigniri si alte chestii, care nu se vad, pentru ca nu se doreste......
Eu cu ei am incheiat-o dar la tine, pe bune, nu ma asteptam.....
Sa fii sanatos si sa fim cu totii sanatosi sa putem vedea cum forumul se degradeaza din zi in zi pe mana lor.....
Sal'tare la tot natu'.....
Donbazil - Faget.


P.S. Eu m-am retras din orice lupta cu ei, nu are rost.....Eu nu mai sunt un luptator sunt.....La pensie si ma ocup de stupi doar asa de drag.....Chear daca la cat produc acopar intr-o luna cat face  personaju' in cinci ani.....Nustiu ce cursuri a urmat individu' dar eu am PREDAT cursuri de apicultura.....Dar nu de apicultura se discuta aicea.....Vanitatile si cine-i mai tare-n  c...ie sa se vada, chear daca pute de la distantza......        


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268
Intrucit MODERATORUL nu a deschis topicul comform CUVINTULUI DAT DE EL va informez:Analizind Sesizarile voastre stupiibatranului
a inceput sa fabrice stupi tip ACA la aceleasi comfiguratiuni ca stupul nou la 60 lei . Preturile nu se schimba . Cei care au cumenzile lansate pot opta pentru acest tip la comfiguratiile comandate fara costuri suplimentare. :thanks:  Mai lansam un tip de stup din scindura de 3cm cu falt jur imprejur . Costul stupilori din scindura de 3 cm va fi mai mare numai cu 15%.La aceste sisteme nu pot exista rosturi nedorite Fotografii in curind atit pe site cit si pe forum :welcome:

Modificat de batrinul (acum 13 ani)


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
Am redeschis topicul pe forumul de anunturi

_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
florin,Moreni
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 208
In primul rand vreau sa va salut pe toti si sa imi scriu si eu parerea in acest caz : sincer nici nu mai conteaza cine a gresit primul, dl. Ionita sau dl. Batranul. A devenit neimportant acest lucru la cate mizerii s-au scris dupa aceea. Ca de obicei dreptatea e undeva la mijloc.
Din pacate in ultimele luni din cauza serviciului am din ce in ce mai putin timp sa intru pe forum si sa citesc. Dupa ceea ce am citit azi in acest topic hotararea mea este definitiva : NU MAI VREAU SA INTRU PE ACEST SITE !
Va multumesc tuturor celor care ati scris aici pentru ca de fiecare data am mai invatat cate ceva. As vrea sa scriu mai multe, dar sunt prea trist ca sa o mai fac. Prefer ca de acum incolo sa invat din carti si din propriile greseli , decat sa mai intru aici si sa vad cum va balacariti.
VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE SI FERICIRE SI SA AVETI FAMILII DE ALBINE SANATOASE SI PRODUCTIVE.
PASTE FERICIT SI LUMINAT !


_______________________________________
Omul destept invata de la altii , cel mediocru din greseli , iar prostul le stie pe toate.

pus acum 13 ani
   
adi hodis
Moderator

Din: Batăr BH
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 5405

florin,Moreni a scris:

...
Dupa ceea ce am citit azi in acest topic hotararea mea este definitiva : NU MAI VREAU SA INTRU PE ACEST SITE !
...

Domnu Folrin, permitetzi-mi sa-mi exprim parerea vis a vis de hotararea dumneavoastra     ... defapt e o intrebare:
Sa procedam si noi ( totzi ) la fel ?.

Credetzi-ma ca nu balacareala ma determina sa intru pe acest sit ci, partea frumosa a comunitatzii forumului, totzi colegii care contribuim la aceasta si consider ca majoritatea sint oameni cu care merita sa vorbim.
Despre cei ce nu se incadreaza, nu pot sa zic decat ca ... nu exista padure fara uscaturi.

EU VA INDEMN SA RENUNTATI LA HOTARARE SI SA MAI SCRIETZI PE FORUM UNDE VA PLACE SI SA IGNORATZI BALACAREALA.

PS
Din padure se folosesc lemnele verzi/bune ... nu ?.


_______________________________________
Albinutele = viata ... importantele albinute ... '' daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ''http://ADIHODIS.sunphoto.ro

pus acum 13 ani
   
CORNEL V.
apicultor

Din: Tg-Carbunesti:Gorj
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 432

florin,Moreni a scris:

In primul rand vreau sa va salut pe toti si sa imi scriu si eu parerea in acest caz : sincer nici nu mai conteaza cine a gresit primul, dl. Ionita sau dl. Batranul. A devenit neimportant acest lucru la cate mizerii s-au scris dupa aceea. Ca de obicei dreptatea e undeva la mijloc.
Din pacate in ultimele luni din cauza serviciului am din ce in ce mai putin timp sa intru pe forum si sa citesc. Dupa ceea ce am citit azi in acest topic hotararea mea este definitiva : NU MAI VREAU SA INTRU PE ACEST SITE !
Va multumesc tuturor celor care ati scris aici pentru ca de fiecare data am mai invatat cate ceva. As vrea sa scriu mai multe, dar sunt prea trist ca sa o mai fac. Prefer ca de acum incolo sa invat din carti si din propriile greseli , decat sa mai intru aici si sa vad cum va balacariti.
VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE SI FERICIRE SI SA AVETI FAMILII DE ALBINE SANATOASE SI PRODUCTIVE.
PASTE FERICIT SI LUMINAT !



Domnul Florin ,n-are nici un sens sa va intristati , asa sunt unii oameni vor sa arate ca sunt mai tari decat altii in ..... ,ignorati asa cum a spus si Adi balacarelile.

Sigur ca ramai cu un gust amar dupa unele balacareli.dar nu trebuie sa renuntati la a mai scrie pe forum.

Am vrut  si eu la un moment dat sa nu mai scriu, cand cineva cu care am glumit si care era pe punctul de a se retrage de pe forum si am insitat sa nu faca asta ,era sa-mi dea una dupa cap, daca era semnul de a bate la obraz mi-l punea si p-ala,
eu respectand intocmai titlul topicului , dar ce sa-i faci asa sunt unii oameni.


Noi sa fim sanatosi.

Modificat de CORNEL V. (acum 13 ani)


_______________________________________
Cornel   0733691021

pus acum 13 ani
   
bee happy
apicultor

Din: Sebes-Alba
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 254

florin,Moreni a scris:

Dupa ceea ce am citit azi in acest topic hotararea mea este definitiva : NU MAI VREAU SA INTRU PE ACEST SITE


Este hotararea dumneavoastra, si cred ca trebuie respectata. In primul rand chiar de dv.
Ca alternativa, ca sa nu ramaneti pe dinafara, dati-mi voie sa va recomand alta pagina de apicultura

Modificat de bee happy (acum 13 ani)


_______________________________________
Cuvintele prietenoase sunt ca un fagure de miere:
dulci pentru suflet si sanatoase pentru oase.
                                                         
                                                            Solomon

pus acum 13 ani
   
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268
DECI DIN ACEST MOTIV A FACUT IONITICA SA DISPARE STUPII CU CAT CU TOT LA ^) LEI!!!???                                                                                                                                                                                                                                                                Confectionez la comanda orice fel de stupi.Utilaje profesionale.Zona Bucuresti.
Tel :0721198565 Stegariu.
Pret orientativ;
-fund antivaroua cu scandura de zbor demontabila  25ron
-cuib 1/1 cu inchidere culisanta 60ron
-corp 1/1 magazin 50ron
-corp 3/4 40ron
-corp 1/2 30 ron
-podisor cu disc 15 ron
=capac cu tabla si polistiren 50ron

Orice varianta si forma la comanda negociabil.
Vand si rame 2ron buc gaurite si incheiate numai pentru stupi comandati la mine
Anuntul este al unui amic va rog sa folositi numai comunicarea telefonica.
Multumesc

Modificat de boarcornel (12-05-2011 09:30:59)


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
da ... asa-s capitalisti astia ...

multumesc pentru avertizare, colegul cu anunt in numele altuia are o mica pauza de forum.


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 12 ani
   
MyBees
apicultor

Din: Bucuresti/Dambovita
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 365

batrinul a scris:


MyBees a scris:

cenzurat de autor

M-am uitat pe pozele tale . Pisica e frumoasa. Daca tencuiest deasupra fundatiei cu moltar de ciment cu adaos de silicat de sodiu (apa de sticla) igrasia dispare garantat. De ma inviti sa ne inbatam din vinul ce culegi in poza te si ajut .


Acum am terminat din ras... Multzam de aprecieri.

Pisica o fi frumoasa, doar ca-i a vecinilor. Ai mei sunt doar soarecii cu care se hraneste.

Multzam si de ajutor, dar  dupa ce am vazut stupii... parca, parca as refuza... nu de alta dar mai am nevoie de casa cativa ani...

Cu vinul... te superi tare daca nu te invit? Nu obisnuiesc sa ma imbat cu vinuri. Ma limitez la a le degusta... Si asta imi place sa o fac cu prietenii 

Modificat de MyBees (acum 12 ani)


_______________________________________
Daca vantul nu sufla in panze... vasleste! 
---
Pozele mele: Flickr

pus acum 12 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060
Ai scris şi lucruri plăcute,  dar...asta ?

MyBees a scris:

.../ sgarciurile flasce de pe burta si dintre picioare.../

Teme-te MyBees !   cīndva, va veni şi peste tine vremea asta.

  Nu e meritul tău că eşti tīnăr, cum nu va fi vina ta cīnd vei īmbătrīni.


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 12 ani
   
MyBees
apicultor

Din: Bucuresti/Dambovita
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 365
Stiu. Nu-i frumos, dar cateodata mai scapa la nervi. Nu neaparat ca ma tem, ca asta-i viata, dar sunt constient de asta...
Ce vreau sa intelegeti este ca am un respect deosebit pentru oamenii de o varsta mai inaintata si cele scrise aveau un singur "adrisant". Reactia sa mi-a confirmat, daca mai era cazul, ca am dreptate.
Nu e suficient sa te numesti batran ca sa meriti respectul cuvenit unui batran... Ma rog... Sunt convins ca ati inteles. Sa continui cu explicatiile probabil ca ar inrautati situatia.

Modificat de MyBees (acum 12 ani)


_______________________________________
Daca vantul nu sufla in panze... vasleste! 
---
Pozele mele: Flickr

pus acum 12 ani
   
jr
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 177
nici 3 stupi sa te numesti apicultor nu-i suficient!
putini stupi dar compensezi prin obraznicie-marlanie!
continua asa si vei ajunge moderator ca Ionita!
cand vorbei de 'zgarciuri"probabil ca sunt cele pe care le-ai vazut la tatal tau;pe timpuri,din "zgarciurile"alea ai iesit!

Modificat de jr (acum 12 ani)


_______________________________________
daca e,e!
daca nu e,nu e!
------------------------
vorba filozofului bulgar autodidact

pus acum 12 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
Vecine ... cata profunzime in gandire, probabil de la aerul tare de Tamadau se trage

_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la