APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bianca xxx
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 43 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE / domnului dragos  
Autor
Mesaj Pagini: 1
fcvaslui
apicultor

Din: undeva in Moldova
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 787
va salut

Modificat de fcvaslui (acum 16 ani)


_______________________________________
''prefer sa am lalele in gradina decat diamante la gat''

pus acum 17 ani
   
dragos2006
Vizitator



Nu mai sunt vicepresedinte la filiala deoarece zorici a spus ca in concordanta cu statutul ACA vicepresedinte poate fi doar directorul srl-ului si nu un apicultor...

si acum sa va povestesc ce a fost la Adunarea Generela anuala ACA :
  AG  este formata din 115 membri in urmatoarea formula : 39 directori de srl, 41 de presedinti , 4invitati si 31 de reprezentanti ai apicultorilor.
La insistentele d. Chirila s-a facut prezenta si s-au numarat 95 de prezenti in urmatoarea structura39 de directori, 29 de presedinti, 4 invitati, 23 de apicultori. din start nu se putea face nimic pentru apicultori pentru ca in sala erau prea putini apicultori si mai multi comercianti.
Cum pentru zorici AG este o simpla formalitate nici nu s-a mai citit Darea de seama pentru ca in opinia lui oricum nu interesa pe nimeni din cei prezenti...
Apoi a urmat raportul comisiei de cenzoricare era sa fie citit de un mut ... dar apoi  l-a citit in mare viteza un om parca din Vaslui.concluziile raportului : venit AC A 1637414ron,cheltuieli 1286541ron(568505 salarii) si a ramas un profit la ACA de 350173ron din care 25% sau dat premiere si 25%dividente.NU inteleg cum s-au dat dividente cand ACA este nonprofit...
Dupa pauza s-a trecut direct la discutiila care s-au inscris 14 vorbitori daR  nu a fost voie ca un judet sa aiba 2 vorbitori iar timpul alocat a fost de 5 minute de om.
D Enescu de la Prahovaa pus problema fagurilor artificiali din bostina pe care srl -ul de acolo ia vandut drept faguri aca, oricum pe zorici l-a lasat rece subiectul.
D CIobanu de la Olt a subliniat ca zorici nu s-a intalnit niciodata ci apicultorii de acolo.
D ionel Stefan de la Dambovitaa pus niste probleme interesante :de ce in darea de seama nu s-au facut referiri la activitatea manageriala precum si analiza presedintelui spectator.
  Daca subiectul  va fi interesant pentru mai multi apicultori voi reveni cu detalii de la discutii unde ca un fapt divers anumiti presedinti au fost fluerati de directori ca pe stadion .
ce am fost surprins in consiliu director din 15 membri daca numarai pe degetele de la o mana apicultori restul comercianti.
Concluzia : apicultori plecati din ACA si lasatine pe noi comerciantii sa ne facem linistiti treburile si nu ne mai incurcati.
PS in final zorici i-a rugat pe directori sa mai plateasca din datoria de 11.000.000.000lei vechi pe care o au la ICDA si la Combinat...

Modificat de dragos2006 (acum 17 ani)


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la