APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta99
Femeie
25 ani
Satu Mare
cauta Barbat
25 - 50 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE / Zecimea(Zeciuiala)  
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
fotoklipa
apicultor

Din: Bucuresti-giurgiu
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 720

rubenmuj a scris:

Fotoklipa frate, iti dai doctoratul aici pe forum?


Frate Rubenmuj,nu-mi dau nici un doctorat,nu caut sa denigrez si nici sa jignesc(de-si cateodata mai gresesc si eu),in schimb doresc sa nu ma mai, mint singur cu fagaduintele altora,fie ele si acelea de "a traii bine",insa-si biserica i-mi ridica mingea la fileu.Daca zeciuirea in acest an de criza, nu mai are "cantitatea" necesara pentru a platii fagaduinta vietii de dupa moarte, Inalt Preafintitul Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei,reuseste sa-mi demonstreze teoria cu "ochiul dracului",infiintand prima "casa de ajutor" a "Clericilor si Mirenilor",casa ce vine in ajutorul celor ce nu mai gasesc usi deschise la bancile ce fac profituri uriase si in aceste vremuri.

Dupa cum i-ti aduceam la cunostinta..."Scopul infiintarii Casei de Ajutor Reciproc a Clericilor si Mirenilor Iasi este acela de a veni in ajutorul preotilor si mirenilor. Conditiile de depunere si de imprumut sunt stabilite in Statutul de Organizare si Functionare al Casei. Orice cleric sau mirean de credinta ortodoxa se poate inscrie dupa ce plateste o taxa de 35 de lei. Lunar, cotizatia este de 30 de lei, plus 2 lei (fond special in caz de boala sau la nasterea unui copil). Imprumuturile se vor acorda dupa constituirea unui fond de minim un salariu si pot ajunge la de trei ori fondul. In cazuri exceptionale, Consiliul Director al Casei va analiza fiecare cerere in parte si va hotari marimea sumei acordate. Dobanda la imprumut este de 6% pe an, fiecare membru care va beneficia de un imprumut va achita lunar dobanda. Beneficiarii imprumutului vor primi un scadentar pentru a vedea cat au de platit in fiecare luna si ce inseamna dobanda, rata etc."

Dupa ce Vaticanul i-si facuse banca cu multi anii in urma ,...iata ca vine si randul Biserici Ortodoxe Romane,sa aibe o astfel de initiativa,cei care nu-si vor platii ratele la timp li se vor rostii numele in altar, atunci cand se "ceteste Sfantul Maslu",numele acestora va fi transmis la Bucuresti, la Biserica Sfanta Mina( protectorul celor pagubiti),asta pentru ca pedeapsa sa fie maxima de la Dumnezeu,iar daca vreun "Mirean",de se va hotara sa incheie socotelile cu lumea aceasta,fara sa-si achite obligatiile,va fi trecut pe lista la Sfantul Petru,pentru a nu i se permite sa patrunda in RAI cu datorii.Atentie la cei ce nu sunt de credinta "Ortodoxa",astia nu primesc nimic decat dupa botez(asta da discriminare).
    Despre ce vorbim "ori suntem golani ori nu mai suntem".
Un fin observator, incoerent si sunt off topic

Modificat de fotoklipa (acum 13 ani)


_______________________________________
Omul, de-ar fi constant, ar fi perfect. ( William Shakespeare )

pus acum 13 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la