APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Stefania_h0t
Femeie
24 ani
Salaj
cauta Barbat
24 - 46 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / BATTLEFIELD - CAMP DE LUPTA / cati "oameni de valoare" a dat Giurgiu tarii  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
pornind de la m-am tot gandit la ce-a afirmat Marian Sima ... si sincer chiar sunt curios

Fara sa fiu rautacios dar din constatari pur personale consider ca judetele preponderente agrare (gen Giurgiu, Teleorman, Calarasi) se pot lauda cu multe .... dar nici pe departe cu aport de "oameni de valoare". Mai conteaza si prin ce definim "valoarea" ca daca il consideram pe Becali "valoare" atunci da .... eu ma insel


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
proapis13
apicultor

Din: Turnu-Severin
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2834
Am jucat in piesa de teatru ,,Unchiul nostru din Jamaica '' de Dan Tarchila
regizata de actorul shi regizorul Mircea Cretu,pe care-l salut pe aceasta cale
spre rushinea mea cam atat despre oamenii de valoare din Giurgiu
salve 

Modificat de proapis13 (acum 13 ani)


_______________________________________
activitate la urdinish shi miere in cat

pus acum 13 ani
   
fotoklipa
apicultor

Din: Bucuresti-giurgiu
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 720
-Dimitrie Bolintineanu-poet romān, om politic, diplomat, participant la Revoluţia de la 1848.
-Tudor Vianu(1898-1964), critic, istoric literar, poet, filosof şi traducător.
- I.A. Bassarabescu(1870-1952), scriitor, membru corespondent al Academiei Romāne.
- Emil Gulian,marele critic literar romān George Călinescu l-a inclus pe Emil Gulian īn volumul său de istorie literară romānească (Istoria literaturii romāne de la origini pānă īn prezent) ca poet interbelic ce reprezintă poezia ermetică. 
-Ion Vinea(17 aprilie 1895, Giurgiu -  6 iulie 1964, Bucureşti), pseudonimul literar al lui Ion Eugen Iovanaki, poet romān īn vecinătatea mişcării literare de avangardă.
-Gazetar sportiv Ovidiu Ioanitoaia, care, chiar daca s-a nascut in comuna Peris din judetul Ilfov, se considera din Giurgiu, unde parintii s-au mutat cand el avea 2 ani.
-Sa ramanem tot la capitolul sport: Daniel Niculae, de loc din comuna Joita,nu i-a prea placut lui cartea, dar a ajuns jucator la Auxerre, via Rapid.
-Gino Iorgulescu, fost presedinte al clubului FC National apare si el in lista personalitatilor cu care se mandresc giurgiuvenii.
-Nici muzica nu lipseste din acest top. La 13 ani, acordeonistul Vali Craciunescu a debutat pe scena chiar in orasul natal, la etapa nationala a concursului ""Cantarea Romaniei"", cand a obtinut un onorant loc 3, iar concetatenii nu puteau sa-l uite.
-Folkul are si el un reprezentant in clasament: Tica Lumanare.
- Doua din cele mai celebre naiste din lume s-au nascut la Adunaii Copaceni nascute cu 25 de ani in urma, in comuna Adunatii Copaceni, cele care peste ani urmau sa devina cele mai cunoscute naiste de pe mapamond, Ecaterina Cornelia si Nicoleta Camelia Preoteasa au mostenit din familie dragostea pentru frumos, pentru muzica.
-DARASCU NICOLAE,pictor. A facut studii la Academia de Arte Frumoase din Bucuresti (1902-1906). Dupa terminarea studiilor a plecat la Paris (1906) unde a cunoscut atmosfera atelierului lui Jean Paul Laurens (Academia Julien) si mai tarziu (1907) a celui patronat de Luc Olivier Merson (Academia Artelor Frumoase). Calatoreste in sudul Frantei, la Toulon si St. Tropez (1908), la Venetia (1909), dar si in tara in zona Vlaici-Olt (1913) si Dobrogea (Balcic – 1919). Citeste cartea lui Paul Signac "De la Delacroix la neoimpresionism" si cauta sa-l cunosca pe autor. Studiaza textele lui Chervreul si Helmholz asupra legilor opticii care guverneaza raporturile dintre culori, efectul acestora asupra operelor sale fiind vizibil cu ocazia expozitiei din 1913. Cu timpul insa expresivitatea de factura matissiana il atrage mai puternic, determinand-ul sa-si reduca paleta coloristica numai la rosu, galben, albastru si verde, redarea armoniei cromatice facandu-se acum prin juxtapunerea acestora; este perioada in care pare obsedat de misterul Venetiei, ("Palat venetian" de colinele Bacicului sau de poezia bulevardelor bucurestene ("Calea Victoriei pe ploaie". Spre sfarsitul vietii ajunge la o stapanire rationala a mijloacelor de expresie, fapt dovedit de mari compozitii cu nuduri feminine sau peisaje de larga respiratie ("Cimitir turcesc", "Peisaj argesean". Cea mai importanta expozitie personala o are in anul 1936, la sala Dalles unde expune 85 de lucrari. Alte lucrari de referinta: "Vedere din Arges", seria de peisaje din Delta.
-Constantin ARTACHINO (Giurgiu, Muntenia, 1870 - Bucuresti, Muntenia, 1954)
Pictor giurgiuvean. Studii: Academia de Arte Frumoase, Bucuresti, Romania (1891); Academia de Arta Julien, Paris, Franta. A studiat cu Theodor Aman. Unul dintre fondatorii grupării „Tinerimea artistică”. Peisagist („Peisaj de iarnă”).
-Mariana NICOLESCO (Gaujani, Muntenia, 1948 - ),Soprana. A cantat in cele mai multe premiere absolute din intreaga istorie a Teatrului alla Scala din Milano. Desemnata in 2003 Muzicianul Anului, la Berlin, situata la Bucuresti pe primul loc al topului femeilor de succes din Romania.
-Nichifor Crainic (din botez Ion Dobre) a fost un scriitor, poet, ziarist, om politic, autor, director de reviste, editor, filosof (creator al curentului gāndirist), pedagog si teolog romān. Pe plan politic s-a plasat la extrema dreapta si a fost adeptul tendintelor traditionaliste religioase, sustinānd ca Romānia trebuie sa ramāna credincioasa mostenirii spirituale crestin-ortodoxe.
-Emanoil BUCUTA (Bolintin-Deal, Muntenia, 1887 - Bucuresti, Muntenia, 1946)
Scriitor si bibliograf.

Si ma gandesc daca a-ti fi cunoscut cate ceva despre cei mai sus enumerati, ar mai fi fost cazul deschiderii unui astfel de topic?.Ma feresc sa vorbesc despre cunostinte temeinice de cultura generala,oricum google era la indemana si nelamurirea ar fi fost satisfacuta.Eu sunt Bucurestean prin nastere si GIURGIUVEAN ma consider din din dragoste si respect pentru parintii si inaintasi mei si doresc sa respect pe toti cei ce locuiesc in aceasta tara,fara a ma gandii ca locul de unde provin,incercand sa catalogez persoana, nu comunitatea in ansamblu ei.Si ca un drept la replica va poftesc sa ne spuneti si noua despre personalitatile judetului dumneavoastra.
P.S.Moromete atat de apreciat de unii este din Silistea Gumesti,jud.Teleorman,nu avea carte multa, si simbolizeaza lumea taraneasca in valorile ei durabile,avea o mare calitate,lipsa de ignoranta.

Modificat de fotoklipa (acum 13 ani)


_______________________________________
Omul, de-ar fi constant, ar fi perfect. ( William Shakespeare )

pus acum 13 ani
   
marian sima
apicultor

Din: Giurgiu
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1137
Tudor Vianul_Critic literar.......................................................................................Ioan Basarabescu_Scriitor/..............Dimitrie bolintineanul_poet....................Emanoil Ducuta-scriitor.................Nicolae darascu -pictor..................Maria nicolesco-soprana................Nichifor crainic-scriitor,poiet,filozof.........................Serban Nedelcu.......scriitor......Darascu Nicolae -pictor................Teoharie Antonescu-istoric.............Emil Gulian Poet si traducator.................................Dumitru Daponte-inventator.............Ion scripcaru -inventator.............ConstantinArtachino-pictor............Maria Teoharie-prima femeie astronom din Romania..................Ovidiu ianitoaia_jurnalist,,,,,,,

pus acum 13 ani
   
fotoklipa
apicultor

Din: Bucuresti-giurgiu
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 720
-Teohari Antonescu-Arheolog
-Nicolae Cartojan (n. 4 decembrie 1883, Călugăreni, judeţul Vlaşca, azi Giurgiu - d. 20 decembrie 1944, Bucureşti) a fost un academician, autor, biograf, cercetător literar, istoric literar, pedagog şi publicist romān. Specialist īn literatura romānă veche, profesor la Universitatea din Bucureşti, s-a remarcat prin amplitudinea documentării şi prin analiza minuţioasă a contestului istoric şi culturl al epocilor literare.
-Dimitrie Varbanescu-pictor
-Dumitru Lupu-Foarte multe dintre compoziţiile lui Dumitru Lupu sunt incluse īn fonoteca de aur a Radiodifuziunii. Artistul, care a realizat şi a participat la sute de emisiuni TV, a iniţiat, īmpreună cu Aurel Manolache, Festivalul Mamaia copiilor. 

Deci domnule moderator ne putem lauda cu aport de oameni de valoare,dv. cu ce va laudati???


_______________________________________
Omul, de-ar fi constant, ar fi perfect. ( William Shakespeare )

pus acum 13 ani
   
fotoklipa
apicultor

Din: Bucuresti-giurgiu
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 720
Si ca sa raspund si pentru colegii din Judetul TELEORMAN

-G.G. ANTONESCU (Antonesti, Muntenia, 1882 - 1953),Pedagog romān. Prof. univ, la București. Concepția sa, denumit㠄formativ-organicistă”, īmbină eclectic idei neoherbatiene și spenceriene („Pedagogia contemporană. Probleme și curente”).
-Anghel DEMETRIESCU (Alexandria, Muntenia, 1847 - Karlovy Vary, Karlovy Vary, 1903)Critic literar, istoric, scriitor.
-Gherase DENDRINO (Turnu Magurele, Muntenia, 1901 - Bucuresti, Muntenia, 1973)
Compozitor si dirijor, autor al operetelor "Lăsaţi-mă să cānt" si "Lysistrata".
-Constantin DINCULESCU(Alexandria, Muntenia, 1898 - Bucuresti, Muntenia, 1990)
Inginer. S-a nascut la 23 noiembrie 1898 in orasul Alexandria, judetul Teleorman. Parintii sai, invatatori initial la o scoala primara din Bucuresti, au fost mutati disciplinar la Isaccea, pentru ca au luat atitudine in apararea taranilor rasculati.
-Galaction GALA (Didesti, Muntenia, 1879 - Bucuresti, Muntenia, 1961)
Pseudonumul scriitorului Pisculescu Grigorie. Romancier, nuvelist, eseist si profesor la Facultatea de Teologie din Bucuresti. A fost simpatizant al miscarii socialiste si un sprijinitor al populatiei evreiesti din Romania.
-Marin PREDA (Silistea Gumesti, Muntenia, 1922 - Mogosoaia, Muntenia, 1980)
1922 Pe 5 august Marin Preda se naste la Silistea Gumesti, Teleorman. El va urma scoala primară īn satul natal.
1937 īn septembrie tatăl său īl trimite la scoala din Abrud, apoi la cea din Cristur-Odorhei.
-Nicolae SECAREANU (Nanov, Muntenia, 1901 - Bucuresti, Muntenia, 1992)Bas si actor. Filme cu Nicolae Secareanu Vacanţa cea mare (1988) Trandafirul galben (1981) Acţiunea "Autobuzul" (1978) - Patronul Un august īn flăcări (1974) Aus dem Leben eines Taugenichts (1973) Sageata capitanului Ion ...ETC.

P.S.bunicul meu avea o vorba "ma in Bucurestiu ala sunt si oameni destepti dar sa-u adunat si toate lichelele din tara,oameni care nu aveau de facut ceva bun acasa".    


_______________________________________
Omul, de-ar fi constant, ar fi perfect. ( William Shakespeare )

pus acum 13 ani
   
fotoklipa
apicultor

Din: Bucuresti-giurgiu
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 720

Cristian IONITA a scris:

pornind de la m-am tot gandit la ce-a afirmat Marian Sima ... si sincer chiar sunt curios

Fara sa fiu rautacios dar din constatari pur personale consider ca judetele preponderente agrare (gen Giurgiu, Teleorman, Calarasi) se pot lauda cu multe .... dar nici pe departe cu aport de "oameni de valoare". Mai conteaza si prin ce definim "valoarea" ca daca il consideram pe Becali "valoare" atunci da .... eu ma insel

Convingerile personale trebuiesc sa fie argumentate. Iar constatarile personale,,,,,,,,,ma abtin    


_______________________________________
Omul, de-ar fi constant, ar fi perfect. ( William Shakespeare )

pus acum 13 ani
   
jr
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 177
Danut Liga?

_______________________________________
daca e,e!
daca nu e,nu e!
------------------------
vorba filozofului bulgar autodidact

pus acum 13 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 759
Eu stiu ca giurguvenii sunt cei mai buni meseriasi in constructii, recunoscuti...si nu in ultimu rand socrul meu e din Giurgiu, om de toata isprava muncitor si scolit - care ma inebuneste ca educatia se face cu cartea nu cu televizoru - ce stie el   
Pentru mine giugiuvenii sunt oameni de valoare. Sa traim toti sa fim fericiti


pus acum 13 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335

fotoklipa a scris:

-Teohari Antonescu-Arheolog


Deci domnule moderator ne putem lauda cu aport de oameni de valoare,dv. cu ce va laudati???

Eu zic sa copiati din dictionarul personalitatilor. Veti gasi cel putin un volum.
La noi in Salaj sunt editate 2 volume, si inca se mai culeg date. luati legatuta cu biblioteca judeteana si o sa va mirati cati oameni de seama sunt in fiecare judet.


pus acum 13 ani
   
fotoklipa
apicultor

Din: Bucuresti-giurgiu
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 720
CALARASI

-Nicolae BANESCU (Calarasi, Muntenia, 1878 - Bucuresti, Muntenia, 1971)
Istoric, membru titular al Academiei Romāne s-a născut la 16 decembrie 1878 la Călăraşi şi a īncetat din viaţă la 11 septembrie 1971 la Bucureşti. Copilăria şi-a petrecut-o la Găieşti.
-Ion CALIN (Soldanu, Muntenia, 1912 - 1945)
Militant comunist care a participat la Razboiul Civil din Spania (1936-1939). A fost membrul al Rezistentei franceze. A murit intr-un lagar de exterminare din Germania.
-Mihail DRAGOMIRESCU (Plataresti, Muntenia, 1868 - Bucuresti, Muntenia, 1942)
Critic literar .
-Ion ILIESCU (Oltenita, Muntenia, 1930 - )A detinut trei mandate de presedinte al Romaniei (dec. 1989 - mai 1992, mai 1992 -noi. 1996 si dec. 2000 - dec. 2004). A fost ajutat de Ana Pauker sa merga la Moscova, unde a studiat la Institutul Energetic. Odata intors in tara, ocupa functii inalte .
-Emil Velter-Neobosit cercetător al valorilor tradiţionale, un specialist īn domeniul folclorului şi etnografiei romāneşti, coregraf de talent, īntemeietorul Festivalului Naţional de Film “7 Arte” .
-Marian Sarbu-politician.
-Stefan Banica



_______________________________________
Omul, de-ar fi constant, ar fi perfect. ( William Shakespeare )

pus acum 13 ani
   
fotoklipa
apicultor

Din: Bucuresti-giurgiu
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 720
Stiu ca cele trei judete,Giurgiu,Teleorman si Calarasi,par a fi la polul saraciei,dar aparantele inseala,si daca aici oameni sunt asa,nu sunt numai pentru ca s-au nascut si traiesc acolo,vina o poarta clasa pollitica pentru ca nu au strategii de dezvoltare,pentru ca invatamantul este de proasta calitate la nivel national,nu numai acolo.Nici in Bucuresti nu stam mai bine la capitolul asta,si nu vad nici o luminita la capatul tunelului.

_______________________________________
Omul, de-ar fi constant, ar fi perfect. ( William Shakespeare )

pus acum 13 ani
   
fotoklipa
apicultor

Din: Bucuresti-giurgiu
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 720

jr a scris:

Danut Liga?

Dănuţ Liga (n. 4 decembrie 1967, com. Viziru, judeţul Brăila) este un politician romān, membru al Parlamentului Romāniei.     nu are treaba cu Giurgiu          


_______________________________________
Omul, de-ar fi constant, ar fi perfect. ( William Shakespeare )

pus acum 13 ani
   
jonny_it
apicultor

Din: Piatra Neamt/Sibiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2596
Acolo unde sunt oameni intotdeauna o sa se ridice unii si o sa vina cu ceva pentru urmasi.

Exista oameni(in special aia de la etajul 4  ) care stau prin orase si habar nu au ce se intampla pe lumea asta, .. oameni care cred ca Giurgiu, Teleorman sau orice alt judet al tarii este doar o tarla unde se produce mancare pentru bucuresteni .. iar Tudor Vianu este vre-un sef de combinat zootehnic ... salut Cristi 



_______________________________________
Din două posibilităţi de alegere, alege-o pe a treia.

pus acum 13 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060
Neinspirat subiect, da' ...aşa e cīnd te mănīncă īntre călcīie.

Un atac ratat, care nu-l afectează pe marian sima īn nici un fel:   valoarea nu se "ia" ca gripa şi nici ca vopseaua proaspătă de pe gard cīnd te sprijini de el.

  (ar trebui īnchis şi mutat la arhivă - sunt şi aşa prea multe dispute īn care ne irosim)


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 13 ani
   
fotoklipa
apicultor

Din: Bucuresti-giurgiu
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 720

jonny_it a scris:

Acolo unde sunt oameni intotdeauna o sa se ridice unii si o sa vina cu ceva pentru urmasi.

Exista oameni(in special aia de la etajul 4  ) care stau prin orase si habar nu au ce se intampla pe lumea asta, .. oameni care cred ca Giurgiu, Teleorman sau orice alt judet al tarii este doar o tarla unde se produce mancare pentru bucuresteni .. iar Tudor Vianu este vre-un sef de combinat zootehnic ... salut Cristi 


Eu unu nu ma bagam,dar nu credeam ca poti sa pui asa problema,treaba cu sefu de combinat m-a     ,si eu unu am invatat ca in general aparentele inseala.Si daca ai ceva cu unu, dintr-o localitate,nu poti sa-i ei pe toti in baza,am intalnit fel de fel de oameni, pretutindeni in tara.Dar sa zic ca o zona sau alta este nu stiu cum,nu prea mi-a dat mana. 


_______________________________________
Omul, de-ar fi constant, ar fi perfect. ( William Shakespeare )

pus acum 13 ani
   
xxl
apicultor

Din: prahova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 659

Cristian IONITA a scris:

pornind de la m-am tot gandit la ce-a afirmat Marian Sima ... si sincer chiar sunt curios

Fara sa fiu rautacios dar din constatari pur personale consider ca judetele preponderente agrare (gen Giurgiu, Teleorman, Calarasi) se pot lauda cu multe .... dar nici pe departe cu aport de "oameni de valoare". Mai conteaza si prin ce definim "valoarea" ca daca il consideram pe Becali "valoare" atunci da .... eu ma insel


hai sa vedeti cum arata un super moderator ce vine
cu super subiecte    

cati

8.8KB


_______________________________________
viitorul e in fiecare zi de maine....

pus acum 13 ani
   
xxl
apicultor

Din: prahova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 659
sti k pare desprins din Benny Hill
dar dk il putem vizualiza
ii putem gasi circumstante atenuante  


_______________________________________
viitorul e in fiecare zi de maine....

pus acum 13 ani
   
fotoklipa
apicultor

Din: Bucuresti-giurgiu
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 720
Acolo se faceau constatarile????          
Si ale a sunt cele 3 judete incriminate

Modificat de fotoklipa (acum 13 ani)


_______________________________________
Omul, de-ar fi constant, ar fi perfect. ( William Shakespeare )

pus acum 13 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681
Ionita de dragul satului tata tu tai p....la barbatului!.Daca ieri te apreciam ptr. un subiect postat azi mi-e scarba de tine ,esti mai josnic decat oricare om din Giurgiu ,Teleorman ,indiferent cat de sarac este el ,cine dracu te crezi ma tu si cum ai ajuns la concluzia asta ca in aceste judete din cate stii tu nu au existat oameni de valoare ,ce marca inregistrata esti tu ma mare bucurestean de jignesti tu asa toti oamenii in grup ,pupa-ti ma cateaua in bot la tine la bloc ,si lasa ma oamenii nevalorosi in pace ,Sa-ti fie rusine si acum poate ma banezi !

_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
ohoho .... mama ce de mai personalitati ... la numar ma refer in principal



fotoklipa a scris:

...

Si ma gandesc daca a-ti fi cunoscut cate ceva despre cei mai sus enumerati, ar mai fi fost cazul deschiderii unui astfel de topic?.Ma feresc sa vorbesc despre cunostinte temeinice de cultura generala,oricum google era la indemana si nelamurirea ar fi fost satisfacuta.Eu sunt Bucurestean prin nastere si GIURGIUVEAN ma consider din din dragoste si respect pentru parintii si inaintasi mei si doresc sa respect pe toti cei ce locuiesc in aceasta tara,fara a ma gandii ca locul de unde provin,incercand sa catalogez persoana, nu comunitatea in ansamblu ei.Si ca un drept la replica va poftesc sa ne spuneti si noua despre personalitatile judetului dumneavoastra.
P.S.Moromete atat de apreciat de unii este din Silistea Gumesti,jud.Teleorman,nu avea carte multa, si simbolizeaza lumea taraneasca in valorile ei durabile,avea o mare calitate,lipsa de ignoranta.


e adevarat ca google e mai la indemana, dar parca e mai "incitant" asa
cunostintele de cultura generala nu pot fi "temeinice" ca de aceea se cheama "generale',
nu a fost catalogata nici o persoana si nici o comunitate in nici un fel, stiu ca iti e greu sa participiu la o discutie fara a o aborda "combativ" dar iti garantez ca nu e cazul.
Daca te intereseaza personalitatile judetului Buzau te invit sa citesti aici , dar si mai bine ... te invit sa vizitezi judetul ... o sa-ti dai singur seama de diferente ... care sunt majore mai ales in mentalitate, cu preponderenta partea subcarpatica.

Moromete este un personaj, e drept inspirat dupa tatal lui Marin Preda ... dar tot un personaj ramane. Daca nu ai citit inca iti recomand si "Viata ca o prada" si "Marele siunguratic" in care acelasi personaj apare in tonuri nu chiar atat de idilice.


fotoklipa a scris:

...

Deci domnule moderator ne putem lauda cu aport de oameni de valoare,dv. cu ce va laudati???


pai ... nu ma laud cu nimic, te mira? .... pe mine nu ma mira ca nu te mira ...
de vorba aia cu 'lauda de sine nu miroase a bine" ai auzit? si cu atat mai mult lauda cu faptele altora nu miroase deloc a bine.


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681
Nu vrei sa vii la vara cu stupii prin Teleorman ?,sa testezi cat de valorosi sau nu sunt oamenii de pe aici !,dar sa-mi spui si mie unde pui stupina ,ca poate cand ai somnu mai dulce spre dimineata iti trimit niste baieti sa faca cunostinta cu o supervaloare  ca tine, si o sa le recomanzi lor ce carti trebuie sa citeasca ,hai vino ca baza melifera e buna scoti miere multa !

_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 13 ani
   
xxl
apicultor

Din: prahova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 659
...elegant ar fi k cel ce a deschis subiectul
sa vina cu scuze si sa treaca subiectul la arhiva
in rest ..numai de bine pt toti apicultorii din ;
GIURGIU ,CALARASI SI TELEORMAN


_______________________________________
viitorul e in fiecare zi de maine....

pus acum 13 ani
   
pupemea
CLUB STUPARITUL

Din: Cisnadie 23 01 1968
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 5230

danut a scris:

Nu vrei sa vii la vara cu stupii prin Teleorman ?,sa testezi cat de valorosi sau nu sunt oamenii de pe aici !,dar sa-mi spui si mie unde pui stupina ,ca poate cand ai somnu mai dulce spre dimineata iti trimit niste baieti sa faca cunostinta cu o supervaloare  ca tine, si o sa le recomanzi lor ce carti trebuie sa citeasca ,hai vino ca baza melifera e buna scoti miere multa !


Domnule Danut, dar vad ca deveniti din ce in ce mai valoros.
Nu va cam grabiti pe scara cu mobila?
Nu red ca doriti sa abordati pe aceasta linie subiectele.


_______________________________________
A-l urma pe Hristos nu are nici un sens, daca nu are tot sensul din lume.
Oamenii nu ajung in iad din cauza pacatelor.Si nici in rai din cauza lipsei de pacat.Acceptarea lui Hristos sau nu, este ceea ce ne imparte.
Fericirea este simpla.Dificil este sa fi ...simplu.

pus acum 13 ani
   
jonny_it
apicultor

Din: Piatra Neamt/Sibiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2596

fotoklipa a scris:

Eu unu nu ma bagam,dar nu credeam ca poti sa pui asa problema,treaba cu sefu de combinat m-a     ,si eu unu am invatat ca in general aparentele inseala.Si daca ai ceva cu unu, dintr-o localitate,nu poti sa-i ei pe toti in baza,am intalnit fel de fel de oameni, pretutindeni in tara.Dar sa zic ca o zona sau alta este nu stiu cum,nu prea mi-a dat mana. 


Sef de CAP 

Unii au impresia ca lumea incepe si se sfarseste cu ei (ei, familia lor, orasul lor, ocupatia lor, gandirea lor, etc ..) iar ce nu este asa este rau, murdar, primitiv, etc ... asa cum multi au impresia ca ei au 3 nu 2 ca toata lumea (ma refer la 00  -  asta e O nu zero    )

Totusi asa a fost lumea dintotdeauna (sau aproape) si toata lumea are defecte si calitati deci nu fiti rai. 

Asa cum unii urasc pe gunoieri si alte ocupatii din simplul motiv ca persoanele respective au un nivel intelectual scazut .. totusi sunt oameni care cu atata minte s-au nascut, sau nu au avut ocazia sa invete mai mult, orfani, etc ..
Un om destept stie sa poarte o discutie si cu un profesor universitar,cercetator,doctor,etc insa stie sa discute si cu un maturator de strada.

Astia de se cred ei mari si tari sunt doar egoisti care stau cu nasul pe sus pana se impiedica si dau cu nasul in cc. De obicei dupa 2-3 inghitituri se ridica si isi revin, insa nu toti, unii devin dependenti, rah*** e mai ceva decat cocaina.


_______________________________________
Din două posibilităţi de alegere, alege-o pe a treia.

pus acum 13 ani
   
xxl
apicultor

Din: prahova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 659
bine spus jonny -it ...dar nimic nu este batut in cuie
intr-o comunitate  suntem datori sa tragem colegii
fie ei moderatori sau nu pe drumul cel drept
odata ce au luato pe aratura
...inca sper k subiectul sa fie trecut la arhiva cu scuzele de rigoare


_______________________________________
viitorul e in fiecare zi de maine....

pus acum 13 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681

pupemea a scris:


danut a scris:

Nu vrei sa vii la vara cu stupii prin Teleorman ?,sa testezi cat de valorosi sau nu sunt oamenii de pe aici !,dar sa-mi spui si mie unde pui stupina ,ca poate cand ai somnu mai dulce spre dimineata iti trimit niste baieti sa faca cunostinta cu o supervaloare  ca tine, si o sa le recomanzi lor ce carti trebuie sa citeasca ,hai vino ca baza melifera e buna scoti miere multa !


Domnule Danut, dar vad ca deveniti din ce in ce mai valoros.
Nu va cam grabiti pe scara cu mobila?
Nu red ca doriti sa abordati pe aceasta linie subiectele.

Corect asa este dl.Guist !,insa mi-am iesit putin din fire ,nu vi s-a intamplat?Insa daca e sa fim corecti pana la capat va rog sa-l atentionati si pe celalat domn care la fel se grabeste cu mobila pe scari !,si a inceput primul


_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 13 ani
   
jonny_it
apicultor

Din: Piatra Neamt/Sibiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2596

xxl a scris:

bine spus jonny -it ...dar nimic nu este batut in cuie
intr-o comunitate  suntem datori sa tragem colegii
fie ei moderatori sau nu pe drumul cel drept
odata ce au luato pe aratura
...inca sper k subiectul sa fie trecut la arhiva cu scuzele de rigoare


Ascundem gunoiul sub pres? 
Eu tot nu inteleg ce are toata lumea cu "trecutul la arhiva" .. cum da unul cu capul de gard repede "trecem la arhiva"    La arhiva ar trebui pus ce are cu adevarat valoare

(Ce ziceti, nu este o idee buna sa existe un topic unde sa fie mutate doar discutiile constructive? Discutii care au decurs ok chiar si dupa 2-3 pagini de "dezbateri". .. o idee .. )


_______________________________________
Din două posibilităţi de alegere, alege-o pe a treia.

pus acum 13 ani
   
xxl
apicultor

Din: prahova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 659
angajatul lunii nu il putem face,si nici sa il trecem pe panoul de onoare
treaba cu arhiva intradevar denumirea  nu este inspirata
trebuia denumita recicle bin


_______________________________________
viitorul e in fiecare zi de maine....

pus acum 13 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681
Vad ca nici un moderator nu zice nimic tace toata lumea de ce ?,ptr. ca si Ionita E MODERATOR ,Vi se pare normal? ,trebuia atentionat de la prima postare ca face o prostie , insa pauza ,sunt atentionat tot eu cel jignit care intradevar poate am sarit putin calul si cred ca nu degeaba i-a stergeti-i voi postarea lui Ionita sau banati-l si atunci va cred ca sunte-ti echidistanti si democrati ,pana atunci nu mai am incredere in moderatori!

_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 13 ani
   
mircea_bog
Administrator

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 1348
Danut, XXL
Imi pare rau sa va spun....prin afirmatiile voastre, ati dovedit ca sunteti moldoveni. Stiti voi sensul...
Va spune un MOLDOVEAN....mandru ca este MOLDOVEAN.

Rusinos, fratilor...asa ceva nu se face. Nici chiar pe Net...
Ce ati scris voi in topicul asta...nu a mai scris nimeni. Niciodata...asemenea marsavii..


_______________________________________

Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se.
O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !

pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
imi cer scuze pentru pauza .... am avut ceva de terminat pentru servici

deci sa revenim, sau mai degraba sa continuam


fotoklipa a scris:

Stiu ca cele trei judete,Giurgiu,Teleorman si Calarasi,par a fi la polul saraciei,dar aparantele inseala,si daca aici oameni sunt asa,nu sunt numai pentru ca s-au nascut si traiesc acolo,vina o poarta clasa pollitica pentru ca nu au strategii de dezvoltare,pentru ca invatamantul este de proasta calitate la nivel national,nu numai acolo.Nici in Bucuresti nu stam mai bine la capitolul asta,si nu vad nici o luminita la capatul tunelului.


oare doar aparentele inseala? din pacate eu spun ca mai degraba ne este noua frica sa acceptam realitatea. Clasa aia politrica pe care tu dai vina este aleasa in mod liber si democratic de cei pe care ii cainezi ... iar strategiile de dezvoltare alea putine si incerte cum au fost (si sunt ele) sunt refuzate din start .... ca deh e mai usor sa primesti venitul minbim sio sa stai acasa decat sa lucxrezi la patron chiar si pe salariu minim. \
Urm,ariti va rogg istoria romanilor din manuale si media ... intodeaua au fost cei mai mari si cei mai tari iar ptr nerealizari intodeauna altii au fost de vina .... nu prea am vazut asumarea propiilor responsabilitati si incompetente iar asta nu ptr ca nu a fost cazul ... ci ptr ca refuzam sa facem asta.


jonny_it a scris:

...

Exista oameni(in special aia de la etajul 4  ) care stau prin orase si habar nu au ce se intampla pe lumea asta, .. oameni care cred ca Giurgiu, Teleorman sau orice alt judet al tarii este doar o tarla unde se produce mancare pentru bucuresteni .. iar ... salut Cristi 



Jonny .... esti in urma rau cu informatia ... bucurestenii de ani buni de zile manaca de prin alte parti decat din judetele invcecinate ... ca deh pe la altii productivitatea agricola e mai buna si pretul primeaza chiar si cand e vorba de hrana.


ioanpuiu a scris:

Neinspirat subiect, da' ...aşa e cīnd te mănīncă īntre călcīie.

Un atac ratat, care nu-l afectează pe marian sima īn nici un fel:   valoarea nu se "ia" ca gripa şi nici ca vopseaua proaspătă de pe gard cīnd te sprijini de el.

  (ar trebui īnchis şi mutat la arhivă - sunt şi aşa prea multe dispute īn care ne irosim)


De ce neaparat un atac? nu crezi ca esti exagerat de combativ? nu am avut si nici nu am nimic cu Marian ... iar daca omul se considerea "atins" din orice imi pare rau ptr el.
De ce sa punem la 'arhiva"? ... eu in naivitatea mea consider ca se poate discuta in mod civilizat inclusiv subiecte contrare chiar si atat de "sensibile"


xxl a scris:

....

hai sa vedeti cum arata un super moderator ce vine
cu super subiecte    


daca vrei poze mai detaliate nu ai decat sa spui ... sau sa verifici pe topicul de unde ai luat-o pe aceasta


danut a scris:

Ionita de dragul satului tata tu tai p....la barbatului!.Daca ieri te apreciam ptr. un subiect postat azi mi-e scarba de tine ,esti mai josnic decat oricare om din Giurgiu ,Teleorman ,indiferent cat de sarac este el ,cine dracu te crezi ma tu si cum ai ajuns la concluzia asta ca in aceste judete din cate stii tu nu au existat oameni de valoare ,ce marca inregistrata esti tu ma mare bucurestean de jignesti tu asa toti oamenii in grup ,pupa-ti ma cateaua in bot la tine la bloc ,si lasa ma oamenii nevalorosi in pace ,Sa-ti fie rusine si acum poate ma banezi !


adevarul caracter al unui om iese la iveala mai ales in discutiile contradictorii. de al dvs eu unul m-am lamurit, nu faceti altceva decat sa-mi confirmati ideea preconceputa poate pe care o am despre conjudetenii dvs .... oare care este diferenta dintre Dvs prin ceea ce spuneti (si mai ales cum spuneti) acum si marian sima ???!!!! lumera nu incepe si nici nu se termina la nici unul dintre noi ...


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681
Da ce face Ionita se face! Multumesc mult dle.Bog ai facut dreptate !Doar e moderatorul dumitale si e si cu stea in frunte,atunci inteleg ,mai bine nu intervenea-ti Adica el poate jigni pe toata lumea si noi sa-l pupam !

_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 13 ani
   
pupemea
CLUB STUPARITUL

Din: Cisnadie 23 01 1968
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 5230
Nu sunt de acord cu deshiderea acestui subiect.
Daca nu era disputa de dinainte cu Marian Sima, probabil ca subiectul nu era atat de...incins.
Asa, acum, subiectul deschis de Cristi, dupa ce ca este tabu , mai vine si intr-o zi nepotrivita.
Personal nu am pus ochii pe teleorman sau giurgiu.Ci pe  alte judete.Cum probabil si alti colegi sau cetateni au un cui impotriva sibienilor.Nu am cu ungurii nimic ci cu alti concetateni.Si tot asa.
Nu suntem atat de "liberi" la minte sa putem discuta fara patima aceste probleme.

Colegii din Giurgiu cred ca au ratat o ocazie sa dovedeasca.
Cristi Ionita o deschis un subiect in care sa se adune toate mizeriile.De craciun vine ...la fix

Mergem inainte.


_______________________________________
A-l urma pe Hristos nu are nici un sens, daca nu are tot sensul din lume.
Oamenii nu ajung in iad din cauza pacatelor.Si nici in rai din cauza lipsei de pacat.Acceptarea lui Hristos sau nu, este ceea ce ne imparte.
Fericirea este simpla.Dificil este sa fi ...simplu.

pus acum 13 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681
Mergem inainte daca asta dori-ti ,zii Ionita ,dai tare da zi frate scurt si pe fata nu o mai lua tu cu talentul ala  de intelectual rasat ca nu esti!Nu mai face analize socio-economico-politice ca nu te prinde !

Modificat de danut (acum 13 ani)


_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 13 ani
   
jonny_it
apicultor

Din: Piatra Neamt/Sibiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2596

danut a scris:

Vad ca nici un moderator nu zice nimic tace toata lumea de ce ?,ptr. ca si Ionita E MODERATOR ,Vi se pare normal? ,trebuia atentionat de la prima postare ca face o prostie , insa pauza ,sunt atentionat tot eu cel jignit care intradevar poate am sarit putin calul si cred ca nu degeaba i-a stergeti-i voi postarea lui Ionita sau banati-l si atunci va cred ca sunte-ti echidistanti si democrati ,pana atunci nu mai am incredere in moderatori!


Suntem intr-o zona numita "BATTLEFIELD - CAMP DE LUPTA", aici teoretic avem voie sa ne contrazicem putin mai dur    .. asa ca orbii   

Cristi e moderator insa nu am ce sa ii reprosez, am avut discutii mult mai aprinse si totul a fost ok, putea sa ma baneze de mai multe ori insa nu a facut asta la fel cum nu am ce sa comentez despre ceilalti moderatori; se mai intampla ca mai fac si ei cate o observatie, undeori nu au dreptate insa daca sari calul rau de tot mi se pare normal sa fii banat. .. iei o gura de aer, te racoresti si revii.

Majoritatea care au fost banati au cam meritat asta, probabil ca sunt si exceptii insa eu nu am vazut asta pana acum. Daca va simtiti nedreptatit de moderatori vedeti ca forumul are si un administrator, discutati cu el.


_______________________________________
Din două posibilităţi de alegere, alege-o pe a treia.

pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
@Danut .. esti amabil te rog sa ne explici si noua ce e aia "intelectual" ... si cum anume poate el fi "rasat" sau nu? stiu ... in nici un caz cum sunt eu ... dar te rog ... explicane si noua cum crezi tu ca este?

Nu fac nici un fel de analiza ... asa cum am spus si-n primul post al acestui topic, sunt doar curios sa vad "valoarea" oamenilor dintr-un anumit areal ... atata tot ... poti te rog accepta ca nu am intentionat in nici un fel sa te jignesc pe tine si/sau pe alti conjudeteni ai tai?
De ce am aceasta curiozitate? asa cum am mai spus, am avut prilejul sa locuiesc in Giurgiu in perioada 82-88 .... mi-am facut o oarecare impresie .... impresie confirmata dealungul vietii de pana acum (am avut colegi la facultate, in armata, de servici, etc) .... nu vreau decat sa ma lamuresc ... atata tot.

Scuze Mircea ... am postat simultan, dar bineinteles ca tru ca un moldovean get beget ce te aflii ai furat startu'


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 13 ani
   
mircea_bog
Administrator

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 1348
Topicul are o hiba, pentru ca este legat de alt topic.
In schimb, discutia pe aceasta tema poate fi interesanta, daca reusim toti sa ne pastram judecata logica. Si cumpatarea...

In consecinta..... Voi inchide acest topic.
Maine voi deschide alt topic...Denumit "moldoveni si MOLDOVENI".
Ca moldovean nu am nicio problema in a discuta subiectul.
Rog....putintica rabdare pana maine.

PS....   ce sa-i faci...da Cristi...am furat startul..


_______________________________________

Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se.
O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la