APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
laura84 din Valcea
Femeie
24 ani
Valcea
cauta Barbat
24 - 49 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE / Se poate bere la cafenea?  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ionus Ioan
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 19
Apropo de numele sbdirectorului, se poate discuta despre bere?
Stim cu toti sa bem bere "reponsabil" sau nu, dar stim sa o facem?
Credeti ca este cineva interesat sa-si faca acest "supliment alimentar" acasa?In afara produsului principal rezulta drojdia de bere  diferita de cea de panificatie care este medicament pentru cine cunoaste si supliment pentru albine. Eu am incercat cu succes sa - mi fac cateva sarje care au iesit foarte reusite . A mai incercat cineva experienta aceasta?


pus acum 13 ani
   
MyBees
apicultor

Din: Bucuresti/Dambovita
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 365

Ionus Ioan a scris:

Apropo de numele sbdirectorului, se poate discuta despre bere?
Stim cu toti sa bem bere "reponsabil" sau nu, dar stim sa o facem?
Credeti ca este cineva interesat sa-si faca acest "supliment alimentar" acasa?In afara produsului principal rezulta drojdia de bere  diferita de cea de panificatie care este medicament pentru cine cunoaste si supliment pentru albine. Eu am incercat cu succes sa - mi fac cateva sarje care au iesit foarte reusite . A mai incercat cineva experienta aceasta?


Stiti mai multe despre drojdia de bere ca supliment pentru albine? Nu gasesc pe forum dar sap zilele astea. Un amic face "bere de casa" si mi-ati aprins un beculet. Nu cred ca are clienti si pentru drojdie... 


_______________________________________
Daca vantul nu sufla in panze... vasleste! 
---
Pozele mele: Flickr

pus acum 13 ani
   
proapis13
apicultor

Din: Turnu-Severin
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2834

Ionus Ioan a scris:

Apropo de numele sbdirectorului, se poate discuta despre bere?
Stim cu toti sa bem bere "reponsabil" sau nu, dar stim sa o facem?
Credeti ca este cineva interesat sa-si faca acest "supliment alimentar" acasa?In afara produsului principal rezulta drojdia de bere  diferita de cea de panificatie care este medicament pentru cine cunoaste si supliment pentru albine. Eu am incercat cu succes sa - mi fac cateva sarje care au iesit foarte reusite . A mai incercat cineva experienta aceasta?

Am vazut mai multe retzete de bere made-home la mister G
insa nu cunosc pe nimeni sa fi reushit cu brio acasa
Am gasit pe un site ca orice american ce doreste o bericioaica
facuta in casa da un tel shi un curier ii aduce acasa toate
ingredientele shi un manual de folosintza
salve 


_______________________________________
activitate la urdinish shi miere in cat

pus acum 13 ani
   
Ionus Ioan
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 19
Toate retetele se reduc la ceva simplu:maltzul de orz care trebuie terciuit, transformat in must apoi fiert cu hamei timp de o ora.Dupa racire se toarna in sticle ,se capseaza ermetic,  se asteapta doua saptamani de maturare la rece apoi se poate degusta.

pus acum 13 ani
   
gica
Moderator

Din: Bumbesti Jiu (Sadu),GORJ 1954
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3643

Ionus Ioan a scris:

Toate retetele se reduc la ceva simplu...............

Fa macar odata si apoi vorbim.


_______________________________________
Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii  de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu  merge nimic si nici nu stii de ce.

pus acum 13 ani
   
Ionus Ioan
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 19
Am repetat experienta de cinci ori cu succes, am facut mai multe retete, melodia este simpla versurile le pui cum vrei tu.Fazele sunt cele care le-am descris la care se pot adauga diverse ingrediente, poti praji maltzul in foarte multe feluri ceea ce da arome diferite respectiv culori diferite(de la blonda pana la aramie,bruna si chiar neagra).
Hameiul poate fi de mai multe feluri si se poate pune mai mult sau mai putin ceea ce o sa dea grade diferite de amaraciune.
Se pot da arome (foarte apreciate de sexul care nu agreaza bautorii de bere) cu diverse:scortisoara, vanilie, lamaie,ghimbir,cirese,gutui etc.
Daca respecti reguli minime de igiena (berea este un lichid in care bacteriile se dezvolta cu mare usurinta) succesul nu o sa se lase asteptat.


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la