APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angel_jo pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 72 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / NOUTATI IN APICULTURA / speram sa faca altceva  
Autor
Mesaj Pagini: 1
geo-m
apicultor

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 21
doamna  chirila de la  emisiunea  tv. isi apara  orgoliul de persoana importanta in dezvoltarea apiculturii :  din interventia lui dragos .. se organizeaza se dezorganizeaza.. e treba lor ce fac cu patrimoniul ACA  . CE NUFAC SEFII DE FILIALE CEI DE LA CENTRU : NU  SE IMPLICA DELOC IN A RUPE GURA CELOR CITIVA PROCESATORI CU PRIVIRE LA PRETUL DE RAHAT PE CARE IL DAU AMARITULUI DE APICULTOR.    mai nou Gui  la ciucurova . Dobre la baicoi ,si Atalanta  sau inteles mai mult ca sigur sa dea un pret de 35mii pe kg de miere  cu un tupeu iesit din comun flutura banii pe loc si se bucura sa faca bani pe spinarea amaritilor fara nici un fel de jena.   asta tre sa faca dumnealor nu sa ne fluture lucrarile lor stiintifice care nu pot fi folosite decit ca hirtie igienica ptr.poponetele albinelor noastre  .. valabil si ptr domnii prahoveanu si filip .( scuze nu folosesc litere mari  la nume si inceputuri) dca ei au nu'sh citi stupi da mierea la aia ?? sau se folosesc de pozitiile in care sint si o prel . preferential gindinduse doar la ei??

pus acum 17 ani
   
dragos2006
Vizitator



apicultorul este amarat tocmai din acest motiv : pune botul la smenul procesatorilor si al celor de la SRL-urilor ACA care sunt bara-bara cu procesatorii.
  La Buzau noi tocmai asta incercam ca noi apicultorii sa reusim sa ne vindem mierea fara "ajutorul" procesatorilor, e greu dar se poate !


pus acum 17 ani
   
cris
apicultor

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 26
sa zicem ca este un an f bun ai 150 de familii de albine se face o cantitate de10000kg de miere doar la salcam(in sud se fac astfel de cantitati) vreti sa spune-ti ca cele 10 t de miere (doar salcam ,fara tei si floarea soarelui) le vinde-ti cu borcanu -nu prea cred dar daca faci parte dintr-un comitet (ACA) asa da o dai toata cantitatea odata la un pret f bun fata de alti apicultori.
Sa fim realisti d-lor (HOTI au fost, sunt si vor fi in Romania)



UNITE ,EGALITE , FRATERNITE- CAND O SA FIE SI LA NOI?-NICIODATA

Modificat de cris (acum 17 ani)


pus acum 17 ani
   
geo-m
apicultor

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 21
dragos esti entuziast sau  te pricepi... daca esti tu sau colegii tai priceputi la marketing  management etc.. bine ati face ca impartasiti si altora pasii pa care ii faceti spre realizarea acestui deziderat  : de  a deschide afacerea prt produsul vostru...   de asemeni piedicile fac parte din fluxul acesta de angajamente  care tre spuse toate sa se deschida ochi nostrii sa vada dincolo de plafoanele cu care sintem obisnuiti...  asta implica altceva decit sa fie omu stupar ceva materie cenusie tupeu in afacere si nu in ultimul rind  asumarea riscurilor inerente
       asa e cris  cine stie cunoaste  parte isi face
   DACA APICULTORII DE PE FORUM AU CUNOSTINTE DESPRE ACESTE MODALTATI DE IMBUNATATIRE A PRETULUI PROD NOASTRE SA VB. CA DE ASEMENEA DISCUTII AVEM PRIMORDIAL NEVOIE ACUM  SI SCHIMB DE EXPERIENTAIN ACEST DOMENIU ... FLECAREALA CONTRADICTORIE PE DIF. SUBIECE E PIERDERE DE TIMP PRETIOSDIN VIATA.


pus acum 17 ani
   
dragos2006
Vizitator



Sa fim bine intelesi ca un om si familia sa sa traiasca din apicultura in UE  trebuie sa detina cel putin 400 de familii aceasta este si tema de anul acesta de la Faget. daca vrei sa castigi mai multi bani nu  trebuie sa o vinzi en-gros ci sa o vinzi direct , pentru acest lucru este necesar sa-ti imbuteliezi  tu mierea si sa ti-o vinzi , daca stai cu borcanele in casa sa stii ca nu va veni nimeni la usa ta sa bata si sa cumpere miere ci tu trebuie sa te faci cunoscut.
noi la Buzau acest lucru vrem sa-l facem : o linie de imbuteliere unde toti apicultorii , sa-si inbutelieze mierea si cu o strategie de marketing comuna sa o vindem mai bine dacat pana acum.


pus acum 17 ani
   
Marcobz
apicultor

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 14
Mai Drados 2006 mai aburesti mult lumea de pe acest site.Cine citeste si nu te cunoaste, nu stie si  crede.Ai facut tu ceva cu mainele tale.Ai mostenit fam.de albine de la taica-tu ( care a fost un om de mare caracter; fost presedinte ACA,tot el ti-a lasat si o casa in rest tu ce ai realizat ? GARGARA.GARGARA de care m-am saturat sa o tot citesc.Te-ai aliat cu cativa  gargargaragii din Buzau care te-au citit ca esti slab ,te baga la inaintare, si vreti voi sa faceti totul praf in favoarea voastra.Ce ati facut pana acum si ce ve-ti face pe 1 aprilie e ilegal (PACALITI LUMEA CU IDEILE VOASTRE IN CARE NICI VOI NU CREDETI)Crezi ca pe nea Ion din varfu muntelui stie ce vreti voi de fapt?  Va spun eu ce vreti? Sa puneti mana pe spatii si sa faceti voi astia 7-8 ce vreti cu ele.SA DISTRUGE-TI CE ESTE FACUT.Imi spui mie ca sunt frustat? Eu nu vreau nimic.Vreau ca aceasta mare avere sa nu se distruga.Ce daca am putini stupi ,scrie undeva de la ce nr te numesti apicultor sau de la ce nr esti membru A.C.A.??????
In viata daca nu construesti ceva inseamna ca ai trait degeaba.Tu ce ai CONSTRUIT?NIMIC.   VREI NUMA SCANDAL SI SA DISTRUGI.Daca vrei sa faci procesare de ce nu-ti faci tu ca spui ca ai bani si tot ce iti trebuie ? Iti spun tot eu  N-ai NIMIC.  Te intereseaza de nea Ion sa vina sa proceseze mierea la tine? sa fim seriosi Interesele tale se vad de la o posta.

           


pus acum 17 ani
   
dragos2006
Vizitator



marcule , atat timp cat nu ai curajul sa spui cine esti nu iti mai raspund la provocari.
  Lumea are de ales intre ideile unui om care nu are nimic de ascuns si spune cine este - nu-mi este rusine ca ma cheama Dragos Gavrila  si un anonim care nu face decat se arunce cu petarde si minciuni .
  AM auzit  de la un tiz de al meu ca esti nascut in zodia varsatorului si ai 42 ani !!!
  dormi in pace  anonimule!

Modificat de dragos2006 (acum 17 ani)


pus acum 17 ani
   
geo-m
apicultor

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 21
numi place stimati domni sa vad ca eu am deschis un subiect  si ca si  la alte subiecte sint cite unii ce vor sa arate cu  degetul la celalalt cea ce nu creaza decit scirba si dezgust ptr cititor ... si din polemica asta nimik bun nu iese ... ar fi bine cui nui convine deunu sau de altul sa taca'n masa  si sa lasa pe om sa zica ce stie  si ce intentii are caaaaaa DE UNDE STII DOMNULE CA NU DE ACESTE MICI DISCUTII NU AVEM NEVOIE????  TE ROG NU MAI INTERVENII SA CONTRAZICI PE CINEVA  DAC NU AI O IDEE DESPRE SUBIECT CU COMPLETARI ADECVATE SI   SA TE ADRESEZI DOAR CELUI CARE A INTREBAT CEVA     se lanseaza un subiect se fac citeva conemtariisi la un moment incepe unu mai destept sa prod. discordie .. domnilor aveti chiar asa timp de balamuc?????  UITATI ESENTIALUL VIATA E SCURTA RAU SI NOI NE PIRDEM TIMPUL VAZIND CIT DE CIUDATI SINT UNII ..   NU MERITA  ; NUI ASA???  sinteti stupri si nu aplicati proverbul omului siii cult : TACEREA E CA MIEREA: AVIZ CELOR GURALIVI
      cit ptr tine dragos  succes si mai vb


pus acum 17 ani
   
lucanu
apicultor

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2
procesator anonim te simti amenintat de activitatea lui dragos

pus acum 16 ani
   
orban stefan
apicultor

Din: sighisoara
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 575
mai oameni buni voi sinteti stupari sau ce? lasal pe ala cu averea lui tataso si cu procesarea lui si cu tot ce are ial si oricare,lasa sa scrie cine ce vrea pe seit ca fiecare dintre noi pina la urma judecam ,iar ce aveti voi intre voi daca aveti aiai treaba voastra si nu trebuie sa stim despre asta .toti stim ce a fost si ce i ACA si pina la urma urmei lasati oamenii daca is in apropierea unui ciolan sa profite ca toti dintre noi am face la fel in momentul de fata . aceasta este parerea mea numai. dar de ce insist? ca sa eliminam pe cit posibil ura, ranchiuna ca totusi sintem stupari  nu vreau sa supar pe nimeni e doar o parere si daca cineva se supara sal intepe trintorii      

Modificat de orban stefan (acum 16 ani)


_______________________________________
O viata intreaga inveti, sa inveti ca nu stii nimic.

pus acum 16 ani
   
dragos2006
Vizitator



ai zis ca toti suntem stupari , tocmai aceasta este problema ACA nu mai e condusa de stupari ci de bisnitari si nu mai face nimic in folosul apicultorilor ci numai in interesul lor si in defavoarea stuparilor. Cand voi avea timp voi reveni pe larg...

pus acum 16 ani
   
fcvaslui
apicultor

Din: undeva in Moldova
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 787
am tot sperat ca ne spuneti ce s-a discutat la Bucuresti.   dar vad ca ne amanati rugamintea.  totusi nu va inteleg.  cum puteti critica ACA cand dvs sunteti vicepresedintele unei filiale judetiene?  sau poate seful cel mare v-a aratat obrazul?

_______________________________________
''prefer sa am lalele in gradina decat diamante la gat''

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la