APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_sexy_girl_alive
Femeie
24 ani
Covasna
cauta Barbat
24 - 47 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / RASE SI HIBRIZI DE ALBINE / Tipuri de albine  
Autor
Mesaj Pagini: 1
florin,Moreni
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 208
In una din familiile de acasa am o matca mult mai deschisa la culoare decat celelalte ( un galben-auriu) si din ce am citit pe forum se pare ca e ori o rasa italiana ori cea banateana , nu ma pricep. Aceasta matca a iesit dintr-o botca data de un prieten , care si el o avea dintr-un roi prins la Margineni (Prahova) acum vreo 3 ani. Anul acesta regina de care vorbesc face 2 ani. Partea ciudata este ca la aceasta vreme are puiet pe 7 rame si pe o parte din rama a 8-a , mult polen pe ramele de acoperire si miere aproape deloc. Vi se pare normal ? 
Anul trecut nu am luat nimic de la aceasta familie la salcam (am zis ca fiind roi format cu un an inainte a plecat mai greu) , iar la tei am luat aproape un cat 3/4. I-am mailasat si lui cam 2 rame de cat pline cu miere + ce avea in corpul de jos.
Nu am momentan o poza cu aceasta regina , dar o sa pun una curand. Fiindca imi placea cum arata voiam sa rup aceasta familie si sa mai ubtin inca o familie cu acest tip de matca , dar acum ma indoiesc ca o sa o fac. 


_______________________________________
Omul destept invata de la altii , cel mediocru din greseli , iar prostul le stie pe toate.

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la