APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login
POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Coco11 pe Simpatie
| Femeie 25 ani Constanta cauta Barbat 27 - 65 ani |
|
simona ciobotaru
apicultor
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 10
|
|
Buna,
Stie cineva daca este acceptata in tara si UE metoda de decristalizare a mierii prin ultrasunete? Producatorul aparatului sustine ca mierea nu-si pierde calitatea si beneficiile!
Merci!
|
|
pus acum 14 ani |
|
gica
Moderator
Din: Bumbesti Jiu (Sadu),GORJ 1954
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3643
|
|
Dar se lichefiaza?
_______________________________________ Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce.
|
|
pus acum 14 ani |
|
simona ciobotaru
apicultor
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 10
|
|
Ultrasunetele se folosesc atunci cand mierea este lichida/proaspata. Dupa folosirea lor, mierea nu se mai cristalizeaza, asa sustine producatorul aparatului care emite ultrasunete.
|
|
pus acum 14 ani |
|
gica
Moderator
Din: Bumbesti Jiu (Sadu),GORJ 1954
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3643
|
|
Hopa,producatorul sau vanzatorul au dreptate in cazul acesta.Dar nici ce ramane dupa tratament nu cred sa se mai cheme miere.
_______________________________________ Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce.
|
|
pus acum 14 ani |
|
cosmin_tanase82
apicultor
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 145
|
|
|
pus acum 14 ani |
|
andrei_calinescu
apicultor
Din: Montpellier
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 506
|
|
Simona, Solutia folosita pe scara larga in UE si inclusiv in Ro, sunt defigeratoarele, unul din modele este Amiapi, simplu o rezistenta cu termostat care se introduce in miere. Dar atentie nu se depaseste temperatura de 70 grade C. Noi nu urcam mai sus de 40 grade pentru rapita si alte mieri care cristalizeaza. Investitia e minora, un aastfel de aparat nu costa o avere.
|
|
pus acum 14 ani |
|