APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lutsen 24 ani
Femeie
24 ani
Cluj
cauta Barbat
24 - 48 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / ASOCIATIA CRESCATORILOR DE ALBINE / Buzau 2010  
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
Zuzu
apicultor

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 146

Dragos 2006 a scris:

Domnu zuzu din respect pentru stuparul roman dupa 8 ani "de impiniri marete " cred ca ar fi timpul ori sa stati linistit la pensie ori sa va asumati ultimii 10 ani din istoria ACA .

  Domnule zuzu marea masa a stuparilor ne va judeca drept , eu un palmas cu personalitate asumata  " am urlat in pustiu " iar dumneavoastra "un anonim" care ati decis soarta tuturor stuparilor romani.


Lasati-o asa cum a picat. Doar nu credeti ca eu sunt de iesit la pensie...chiar nu trebuie sa imi asum eu 10 ani din ACA.Eu imi asum doar ce am scris aici; ADEVARURI .Nu suport minciuna si lucrurile neadevarate spuse asa .. numa pentru instigare...si de amorul artei.de regula imi place rigoarea si cand cunosc cu adevarat aspecte le scriu unde nu , nu ma bag...vezi ceea ce tine strict de apicultura.
Iar dvstr.nu sunteti palmas ca doar aveti doi angajati la stupina.Dvstr sunteti medic de familie.Avem pretentii dle..Altii sunt palmasii, dle dragos.
Aveti grija ca iar sunteti in mare eroare .Io nu am decis inca nimic.Doar am vrut sa nu fie lucrurile denaturate pe forumul acesta.Oricum aici sunt multi membri ACA si multi din alte forme asociative care merita respectul si al meu si al dvstr pe deplin.Viata este oricum extrem de complicata si e bine sa nu o complicam si mai mult, daca ne sta la indemana.


pus acum 14 ani
   
Albinel 2007
Vizitator




Dragos 2006 a scris:

Nu sunt eu in masura sa judec care sunt de bun simt si care nu , cred ca marea majoritate a stuparilor este de bun simt.
  Sunt membru  ACA si probabil voi ramane daca cumva domnul Zorici nu ma va da afara din asociatie.
  Apropo si din cei 15 vor veni duminica la AG.


Ce dracu tot ii dai tu cu zorici intr-una ma? esti obsedat de el?Asta nu mai e ma presedinte de un an.Tu nu ai inteles ca dl Fetea e ARDELEAN si nu este vioara a doua?tot ii dai cu zorici.Tu nu te vezi ? Nu te auzi? Vrei sa -i zapacesti tu pe toti.Dar nici dracu nu te baga in seama.
Vezi ca tu esti membru aca numa daca ai platit cotizatia anul trecut la filiala! Iar daca esti membru aca crezi tu ca meriti sa faci parte dintr-o organizatie pe care o tarasti in noroi de 5 ani incoace pe unde apuci...pe forumuri, la procesatori concurenti..etc,
Parerea mea sincera este ca tu trebuie sa -ti vezi de asociatia ta pe care te laudai deunazi ca ti-ai facut-o.Fiecare si tu si altii sa va vedeti de ale voastre si sa lasati ACA , asa cum e buna , rea  cu membrii care o recunosc .

Modificat de Albinel 2007 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
romikele
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 358

anaoapop a scris:

Domn Dragos, domn Romikele, uitati-va la data articolului si dupa aia dati-va cu parerea. Vedeti ca articolul e scris undeva in anul 2008 si anu 2007 stiti bine ca a fost greu pentru toata lumea. Din nou dati dovada ca ACA va sta in gat si sunteti uneltele concurentilor ACA, fair-play-ul fiind ceva necunoscut pentru domniile voastre.

Doamna Ana, cu respect va informez ca ati dat cu batu-n balta.
N-am nici o treaba cu razbelul d-stra, dar nu dezinformati opinia publica.
In ceea ce ma priveste, situatia e valabila pentru ultimii 4 ani, deci se incadreaza perfect in data articolului.
Ce s-a pierdut la salcam am compensat la floarea soarelui, in conditiile in care la tei nu mai merg de peste 8 ani.
Asa ca cele 7 kg/familie/an sunt scoase din burta. Nu mai generalizati fara informare din teren. Punct!


pus acum 14 ani
   
Albinel 2007
Vizitator



Nene romikele, cand ii zici unei doamne ca a dat cu batu in balta..i-ai taiat deja macaroana.Mata vorbesti din punctu mata de vedere 'mneai la fel.Daca mata ai facut miere de la acei stupi la fel de 4 ani incoace afla ca pentru majoritatea anii 2007, 2008 au fost dezastruosi si o  spun din experienta..Au fost 2 ani tristi pentru multi dintre noi astia din est si sud estul tarii. D-apai sa- ti dea Domnu la fel de mult noroc si pe mai departe da' lasa l pe concetateanu dragos ca se descurca si singur.Mata pari un om cerebral de altfel.

pus acum 14 ani
   
hulpustinel
apicultor

Din: Tirnaveni
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 30
Domnilor Zuzu, Albinel 2007 si doamna Ana Pop ce interese aveti de toti  il atacati pe  Dragos 2006 si nu veniti cu dovezi argumente lasind pe cei de pe forum sa decida cine are dreptate.

pus acum 14 ani
   
ali
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 66
Dupa cele postate de dragos in tot acest timp s-ar parea ca vrea el sa puna mana pe aca si nu altii iar de palmas, ce palmas cand pe palmasi ii face lenesi ,betivi si imputiti nici intr-un caz nu cred ca se considera in aceasta degradanta (dupa parerea lui) categorie.

pus acum 14 ani
   
ali
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 66

hulpustinel a scris:

Domnilor Zuzu, Albinel 2007 si doamna Ana Pop ce interese aveti de toti  il atacati pe  Dragos 2006 si nu veniti cu dovezi argumente lasind pe cei de pe forum sa decida cine are dreptate.

 
Citeste-i postarile si vezi de cei in stare, cum le mai intoarce, de nici el nu mai stie.


pus acum 14 ani
   
gmih
apicultor

Din: Focsani
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 637
Uşurel, d-lor , vă rog, chiar nu aveţi ce face decât să vă bălăcăriţi pe net ? Ce-a fost a fost, ce va fi vom vedea, haideţi să punem umărul la promovarea produselor noastre şi să facem o imagine pozitivă apiculturii româneşti, chiar dacă printre apicultori mai sunt şi ........şmenari.  :nono:

_______________________________________
Vorbind cu blandete, si tinand in mana un ciomag, veti ajunge departe.
(Theodore Roosevelt )

pus acum 14 ani
   
hulpustinel
apicultor

Din: Tirnaveni
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 30
Ali iti dau dreptate dar i-a in considerare numai ce crezi ca e bun.

pus acum 14 ani
   
Dragos 2006
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 404
Am lipsit o ora de la calculator si s-au adunat atat de multe ...
  pe rand !

  Domnu Albinle2007 , o "trag" cu Zorici deoarece in decembrie 2009 cand am fost sa ma intalnesc cu domnul presedinte al ACA - Romania la masa trendul discutiei a fost modulat de Zorici , Fetea rezumandu-se la a fi un fel de purtator de cuvant. cat timp in acea cladire te va intampina Zorici tot el va fi presedinte de fapt chiar daca scriptic figureaza altcineva.
  Cotizatia mi-am platit-o la filiala si in consecinta sunt membru , acum nu stiu daca dupa spargerea sediului au mai ramas actele cu evidenta cotizatiei. Conform statutui ACA la art. 26 , alineat b scrie asa : " excluderea în cazul unei abateri de la prevederile statutului hotărâtă de organul competent; " . Deci eu pot fi exclus doar de ORGAN , cine este acel organ si din cine se compune nu scrie in statut !
  Eu nu am nici o asociatie , doar ofer consultanta.
    Domnule ali chestia cu pusul mana pe ACA m-a distrat cel mai mult in aceasta seara ! Acum sincer , cum credeti ca un amarat ca mine poate intra in posesia ACA ?  NICI NU CRED CA SE POATE SUB NICI O FORMA !
  Domnul ali a spus : "ce palmas cand pe palmasi ii face lenesi ,betivi si imputiti nici intr-un caz nu cred ca se considera in aceasta degradanta (dupa parerea lui) categorie. ".   CAND AM FACUT EU ACESTE AFIRMATII ???

  Problema e simpla : apicultorul roman nu este absolut deloc ajutat de acea organizatie care se intituleaza pompos : ASOCIATIA CRESCATORILOR DE ALBINE DIN ROMANIA !


  PS. Ma distreaza enorm acesti domni pentru ca atunci cand nu mai au argumente imediat vin cu fraza perimata ca vrei sa preiei sau sa cumperi ( ceva in genul acesta ) ACA.


_______________________________________
 


pus acum 14 ani
   
romikele
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 358

Albinel 2007 a scris:


Hai sa procedam americaneste   :
1. Nene romikele, cand ii zici unei doamne ca a dat cu batu in balta..i-ai taiat deja macaroana.
2. Mata vorbesti din punctu mata de vedere 'mneai la fel.
3. Daca mata ai facut miere de la acei stupi la fel de 4 ani incoace afla ca pentru majoritatea anii 2007, 2008 au fost dezastruosi si o  spun din experienta..Au fost 2 ani tristi pentru multi dintre noi astia din est si sud estul tarii.
4. D-apai sa- ti dea Domnu la fel de mult noroc si pe mai departe
5. da' lasa l pe concetateanu dragos ca se descurca si singur.
6. Mata pari un om cerebral de altfel.

1. Apoi reciproca e perfect valabila. de ce sa fie numai macaroana mea taiata   (sarut-mana, doamna Ana!)
2. Foarte corecta observatia!
3. Nu contrazic asta, insa cifrele si informatia ca numai in cutare loc s-a facut miere, in rest pauza, e trasa rau de coada.
4. Multumesc la fel, si la toata lumea de altfel, iar inainte de noroc, multa sanatate!!!
5. De unde concluzia asta?. Ce am zis a fost in nume propriu, in schimb acuzatia doamnei, total nefondata.
6. Cu asta m-ai pus pe ganduri. Daca doar "par", cred ca trebuie sa ma caut... 

Toata stima!


pus acum 14 ani
   
Dragos 2006
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 404
19 august 2008 

 
Productia de miere din acest an nu va depasi 7.000 de tone din cauza secetei care a afectat cea mai mare parte a zonelor cu tei si salcam preferate de apicultori dar si a costurilor ridicate, a declarat pentru AGERPRES, vicepresedintele Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania (ACAR), Petru Moraru.

“Daca intr-un an normal avem o productie de 15.000-20.000 de tone de miere, anul acesta productia va fi mai slaba. Estimez ca va fi intre 30-35 la suta din aceasta cantitate, adica in jur de 6.000-7.000 tone, intrucat o mare parte din zonele preferate de apicultori din Oltenia, Dobrogea si Muntenia au fost calamitate”, a precizat Moraru. Potrivit ACAR, anul trecut cantitatea de miere produsa in Romania nu a depasit 11.000 de tone, aceasta fiind la jumatate fata de statisticile Ministerului Agriculturii care au anuntat 21.000 de tone si sub datele prezentate de Institutul National de Statistica - 16.000 de tone.

In 2007, apicultorii au inregistrat una dintre cele mai reduse productii de miere din ultimii sase ani, reusind sa exporte doar 6.500 kg in tarile UE, la un pret mediu de 1,9 euro/kg. ”Pentru acest an estimam ca in jur de 3.000-4.000 de tone de miere vor putea fi absorbite pe piata interna datorita aplicarii Legii 509/2006 privind consumul de miere in scoli, iar circa 1.000 -1500 de tone ar putea fi exportate”, a spus Moraru. In prezent procesatorii achizitioneaza mierea de la apicultori cu sume cuprinse intre 5 si 7 lei/kg, iar la export pretul este in medie de 1,3 euro/kg. La ora actuala, pe piata interna, in sudul tarii, mierea se vinde mai ieftin decat in alte parti din tara, intrucat in aceste zone este si cel mai scazut consum, in comparatie cu Ardealul sau Banatul, unde exista o “cultura” a consumului de miere.

Reprezentantul ACAR afirma ca in ultimii ani consumul anual de miere de albine in Romania a intregistrat o crestere semnificativa, iar prin introducerea mierii in scoli s-ar putea educa noua generatie in privinta beneficiilor consumului de miere.”Daca in urma cu cativa ani consumul de miere in Romania era de 80-100 grame anual pe locuitor, in prezent acesta a crescut de 4-5 ori, pana la 400 de grame pe locuitor, conform datelor statistice. Cu toate acestea consumul este scazut fata de cel inregistrat in tarile Uniunii Europene, unde se situeaza intre la 1,5 - 2,5 kg/locuitor”, a precizat vicepresedintele ACAR.


_______________________________________
 


pus acum 14 ani
   
xxl
apicultor

Din: prahova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 659
albinel ...zuzunel ...alinel si restu' faceti un gest de onoare si aratati-va identitatea cand vorbiti cu cineva care are curaju sa nu se ascunda .,..ce zice'ti...aveti curaj?...sau onoare?

Modificat de xxl (acum 14 ani)


_______________________________________
viitorul e in fiecare zi de maine....

pus acum 14 ani
   
Dila Daniel
Moderator

Din: Craiova
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3059
Deoarece Zuzu si Albinel 2007 sunt conturi ale aceleiasi persoane,rog utilizatorul ,sa isi aleaga pe viitor doar unul din ele...

_______________________________________
Nu sunt perfect,dar sunt eu insumi si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.

pus acum 14 ani
   
supeman
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4
Nu ca nu ar fi o samanta de adevar in cele spuse de dl doctor dar  ma intreb de i-ar fi iesit lui pasientele si la ora actuala ar ocupa o pozitie cat de cat in aceasta asociatie oare ar mai contesta-o asa vehement.
  Sunt ferm convins ca daca Zorici, Fetea si gasca de la putere l-ar fi bagat putin in seama acum i-ar sluji cu devotament.
  Iar despre vajnicul romichele acesta sare cu gura de cate ori .


pus acum 14 ani
   
romikele
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 358

supeman a scris:

Nu ca nu ar fi o samanta de adevar in cele spuse de dl doctor dar  ma intreb de i-ar fi iesit lui pasientele si la ora actuala ar ocupa o pozitie cat de cat in aceasta asociatie oare ar mai contesta-o asa vehement.
  Sunt ferm convins ca daca Zorici, Fetea si gasca de la putere l-ar fi bagat putin in seama acum i-ar sluji cu devotament.
  Iar despre vajnicul romichele acesta sare cu gura de cate ori .

Ma hodorogule, acu ai inceput sa macani p`aici? Crezi ca aici e sat fara caini cum a fost pe apimardeal?

Rog un coleg sa stearga mizeria lui supeman (care de cand a primit "interzis" pe apimardeal cauta samanta de scandal pe aici) cat si pe acesta. E pacat ca din cauza unui psihopat totul sa degenereze.
Multumesc!


pus acum 14 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041
@romikele - termeni injuriosi tu esti cel care ii foloseste

Nu aprob interventia lui Supeman dar nu pot sa nu remarc ca nu foloseste termeni injuriosi pe cand "hodorogul" tau este cu totul si cu totul altceva

Considera te rog aceasta interventie a mea ca un avertisment

Se pot purta discutii in contradictoriu atat timp cat nu se aduc injurii

Este de asemenea de preferat ca orice afirmatie sa fie argumentata si total interzis sa se aduca atacuri la persoana. Din acest motiv si  Supeman are un avertisment.

Acest topic va ramane deschis discutiei atat timp cat nu consider ca se sare peste cal, orice abatere de acum incolo va fi penalizata cu banare utilizatorului si inchiderea topicului.


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 14 ani
   
romikele
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 358
Frumos din partea ta ca iei apararea acestui individ care a bulversat aproape o treime din forumul apimardeal.
Expresia respectiva nu e nici pe departe o injurie, ci o realitate.
Daca nu stii despre cine e vorba, termina cu amenintarile, sau doresti contramasuri?
Sper sa reconsideri mesajul de mai sus, altfel ma vad nevoit sa constat ca esti singurul de pe aici care doreste razboi.


pus acum 14 ani
   
Dragos 2006
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 404
Pentru informarea domunui surerman il anunt ca in ACA exista o singura fiunctie pe BANI GREI -  CEA DE PRESEDINTE ACA-R , restul functiilor sunt praf in ochi .  Cititi ce a scris domnul presedinte  Luca mai sus ! este retribuit LUNAR CU URASA SUMA DE 100 LEI  !
  Ce intelegeti dv. prin "pozitie cat de cat " ???


_______________________________________
 


pus acum 14 ani
   
Cristian IONITA
apicultor

Din: Bruxelles, Belgia
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3041

romikele a scris:

Frumos din partea ta ca iei apararea acestui individ care a bulversat aproape o treime din forumul apimardeal.
Expresia respectiva nu e nici pe departe o injurie, ci o realitate.
Daca nu stii despre cine e vorba, termina cu amenintarile, sau doresti contramasuri?
Sper sa reconsideri mesajul de mai sus, altfel ma vad nevoit sa constat ca esti singurul de pe aici care doreste razboi.



Dragul meu Romikele .... o sa ne razboim poate incepand de saptamna viitoare, ai ban pana luni

Nu iau partea nimanui .... dar reiterez ce am spus mai sus .... discutati dar fara injurii


_______________________________________
in capitala europeana

pus acum 14 ani
   
xxl
apicultor

Din: prahova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 659

Dila Daniel a scris:

Deoarece Zuzu si Albinel 2007 sunt conturi ale aceleiasi persoane,rog utilizatorul ,sa isi aleaga pe viitor doar unul din ele...

mai sa fie...devine interesant!
un caz de personalitate multipla
eu care il banuiam k e doar timid
   

Modificat de xxl (acum 14 ani)


_______________________________________
viitorul e in fiecare zi de maine....

pus acum 14 ani
   
nicus
apicultor

Din: PRAHOVA
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 1147
Imi dau seama pe zi ce trece ca unii trec prin viata
si pierd ESENTIALUL.... pierdere de vreme sa mai bagi in seama..

Cine vine cu o solutie pentru ANONIMUL DE PE FORUM
are de la mine un roi-10rame!! (supermatca bei!!!)
Astept si alti ofertanti...macar 20 roi sa se stranga...
ca atunci poate ofer eu solutia ..

Aparuse si ideea de CLUB...

Modificat de nicus (acum 14 ani)


_______________________________________
Values have nothing to do with the material world

pus acum 14 ani
   
Zuzu
apicultor

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 146

Dila Daniel a scris:

Deoarece Zuzu si Albinel 2007 sunt conturi ale aceleiasi persoane,rog utilizatorul ,sa isi aleaga pe viitor doar unul din ele...

D-le Dila nu as fi chiar asa sigur precum dumneata...Zuzu e zuzu si albinel2007 e ALTUL...bag de seama ca multora nu va plac adevarurile.Asa ca eu ma retrag domnilor, va doresc sa ramaneti in aceeasi amorteala de pana acum si sa va desfete DOMNU dragos 2006 cu destainuirile lui NEADEVARATE si CALOMNIOASE.
Daca se sparg IP-uri si se cauta nu stiu pe unde ,cand o persoana are un ton civilizat pe un forum deja...forumul e compromis..si nu e public...
Oricum dle.Dragos, ce pot sa va spun si chiar nu mint ca nu am ce castiga , este, ca sunt destui oameni pe forumul asta care va desconsidera profund,( am primit destule mail-uri de incurajare pe privat, nu va dau numarul lor), insa la nerusinarea dumitale nu ma mai mira nimic..Sigur nu va va tine prea mult "omenia" de acum si sper, dar nu ca sper...cu siguranta intr-o zi veti da socoteala pentru slobozenia gurii .
Salut domnilor!


pus acum 14 ani
   
Dila Daniel
Moderator

Din: Craiova
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3059
Dle Zuzu...nu doar ID-ul asemanator este la baza afirmatiei mele.Nu are rost sa ducem o discutie publica pe tema asta,si stiti bine.
Nu trebuie sa va lasati influentat de supararea pricinuita de disputa cu Dragos 2006 in ceea ce ma priveste.
Eu va salut cu aceeasi stima!


_______________________________________
Nu sunt perfect,dar sunt eu insumi si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.

pus acum 14 ani
   
Dragos 2006
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 404
Va prezint un interviu dat de presedintele Zorici si publicat in revista  "Romania Apicola" din ianuarie 2006 , cititi si va cruciti :
   " Mierea romaneasca a fost nominalizata  pe locul doi dupa Brazilia in ceea ce priveste incarcatura de oxitetraciclina  si pe locul cinci  in ceea ce priveste incarcatura in streptomicina  , deci avem probleme , chiar daca procentele nu sunt de speriat. Dar problema principala  este nitrofuranul , cu limita de atmitere zero  si care , din pacate apare in analizele de laborator."

  Sa va mai dau un citat si ma opresc ca mi se urca sangele la cap :

  " Daca vorbim doar de mierea chinezeasca  , trebuie spus ca aceasta este produsa in China la 300 - 350 de dolari pe tona , si se vinde pe piata  UE  cu 700-800 de dolari  pe tona . producatorul chinez  ESTE INCANTAT  de un asemena pret ... Iar daca  vii si spui apicultorului roman ca-i oferi 1000 - 1100  de euro pe tona  , ceea ce ar insemna , convertit in lei , scazant transportul si procesarea  , 25000  - 30000 lei vechi pe kilogramul de miere  , il considera a fi un pret de batjocura . "


   Mai poti comenta ceva apicultorule roman despre cei care conduc ACA ????
  Ei au treburi importante , sa-l excluda pe presedintele ACA Buzau din asociatie ...


PS  Domnule zuzu  chestia cu datul socotelii pentru slobozenia gurii sa o iau ca pe o amenintare directa ? Chiar asa de mult am deranjat incat integritatea fizica imi este pusa in pericol ?


_______________________________________
 


pus acum 14 ani
   
Dragos 2006
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 404
Ce cladire frumoasa ! oare ce o fi inauntru ?


Modificat de Dragos 2006 (acum 14 ani)


_______________________________________
 


pus acum 14 ani
   
Gyl_tv09
apicultor

Din: Patarlagele
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 164

Albinel 2007 a scris:

Toti santem pentru targul de la Buzau.Asteptam raspuns oficial de la A.C.A. Buzau. Nu uitati ziua de 21 februarie ....Adunarea generala ACA Buzau.Daca stie cineva locatia si ora...[/quot

Gyl tv daca nu esti membru si nu stii de ACA la ce umbli cu informatii aiurea.Da un telefon si te intereseaza exact.Eu zic sa nu mai vii cu informatii de moment ce nu esti inscris. Pana nu faci parte din acea asociatie lasa- i pe cei care stiu exact cand si unde ca tu le cam incurci...

Dupa cum vedeti i-am lasat pe alti care stiu mai multe sa vorbeasca.....

Modificat de Gyl_tv09 (acum 13 ani)


pus acum 14 ani
   
Dragos 2006
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 404
Cum la Bucuresti anul trecut Zorici a angajat niste gorile brunete sa nu ma lase sa intru in sala la fel si anul acesta oamenii lui din Buzau au angajat astfel de gorile sa nu ma lase sa intru Duminica in sala de sedinte la adunarea generala a filialei Buzau .
  NU MAI ARUNCATI BANII APICULTORILOR  PE ASTFEL DE PROSTII !!! ORICUM NU VOI VENI  , ar fi prea mare onoarea pentru voi sa ma aveti oaspete in sala !


_______________________________________
 


pus acum 14 ani
   
gmih
apicultor

Din: Focsani
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 637
Până la urmă se ţine târgul?

_______________________________________
Vorbind cu blandete, si tinand in mana un ciomag, veti ajunge departe.
(Theodore Roosevelt )

pus acum 14 ani
   
Dragos 2006
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 404
Puneti cruce la targ mai ales acum cand filiala a fost preluata de "oameni de bine " !

_______________________________________
 


pus acum 14 ani
   
danut
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 681

Dragos 2006 a scris:

Cum la Bucuresti anul trecut Zorici a angajat niste gorile brunete sa nu ma lase sa intru in sala la fel si anul acesta oamenii lui din Buzau au angajat astfel de gorile sa nu ma lase sa intru Duminica in sala de sedinte la adunarea generala a filialei Buzau .
  NU MAI ARUNCATI BANII APICULTORILOR  PE ASTFEL DE PROSTII !!! ORICUM NU VOI VENI  , ar fi prea mare onoarea pentru voi sa ma aveti oaspete in sala !

Cum domnu Dragos nu v-a lasat sa intrati in sala ? pai daca tin eu minte la intalnirea de la Ramnic dumneavoastra si  dl.Puisoru l-ati invitat pe dl.Presedinte al Filialei ACA Buzau a tinut si un discurs l-ati si omenit la masa.Cu ce drept au facut-o din moment ce sunteti membru cotizant la zi?,si de ce le era frica ?de niste ADEVARURI baniesc,pe mine cel mai rau ma enerveaza cand zice ca ei ajuta apicultorul cu ce?iar atunci cand unul ca dumneata spui niste lucruri tac ca mutu in papusoi daca nu este asa de ce nu ies ei sa te combata sa arate ca esti mincinos si calomniator sau se considera prea destepti ? eu nu-i cred ca sunt asa ! din moment ce ei tac eu te cred pina la proba contrarie pe dumneata iar activitatea lor nu se intalneste nicaieri cu interesul apiculturii romane  


_______________________________________
omul a cucerit natura supunindui-se

pus acum 14 ani
   
Gyl_tv09
apicultor

Din: Patarlagele
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 164
Asteptam vesti de la Buzau de la colegi nostrii apicultori.Ce se mai aude cu targul Buzau 2010?

pus acum 14 ani
   
Dragos 2006
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 404
Au avut paza sticta la intrare si nu l-au last nici pe domnul Prahoveanu sa intre , eu nici macar nu mai m-am obosit sa ma duc.
Si-au pus presedintele lor  - un om de casa , treaba s-a linistit.

  Noi la Ramnic am luat hotararea sa infiitam o asociatie deoarece la filiala ACA Buzau nu mai suntem bine  primiti. In asociatie noastra poate veni orice stupar cu inima deschisa si drag de albine.

  Pentru mine ACA este un capitol inchis .

Modificat de Dragos 2006 (acum 14 ani)


_______________________________________
 


pus acum 14 ani
   
mihaitagom
apicultor

Din: BUZAU
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 166

Dragos 2006 a scris:

Au avut paza sticta la intrare si nu l-au last nici pe domnul Prahoveanu sa intre , eu nici macar nu mai m-am obosit sa ma duc.
Si-au pus presedintele lor  - un om de casa , treaba s-a linistit.

  Noi la Ramnic am luat hotararea sa infiitam o asociatie deoarece la filiala ACA Buzau nu mai suntem bine  primiti. In asociatie noastra poate veni orice stupar cu inima deschisa si drag de albine.

  Pentru mine ACA este un capitol inchis .

Cu tot respectul pt. acei oameni deosebiti din ramnic apicultori cu experienta ,dar si cu mult bun simt asa cum ii sade bine unui apicultor,dar ma tem domnule doctor veterinar ca induceti oamenii care mai acceseaza acest forum intr-o mare eroare.
Ca sa fiu mai explicit incep cu CATEVA NELAMURIRI;?
1.de ce domnul puisoru a fost astazi la dunare si dumneata nu?
2.Au intart in sala doar mebrii A.C.A. DVS. de ce nu a-ti fi putut intra ?

4.Intrebatil pe domnul ;puisoru' de ce s-au suparat ramnicenii visavi de noua conducere?[nu au propus pe nimeni de la ramnic asa ca nu avea cum sa faca parte din conduceara filialei buzau nici un apicultor din R.S.
5.Nu v-ati saturati sa intoxicati mebrii acestui forum cu problemele dvs .visavi de domnul zorici si mai nou domnul Fetea.? chiar nu aveti pic de respect pt. tinerii apicultori?sau nepriceputi cum le spuneti dvs.]    
P.S. NU am nimic cu dumneata dar prea va credeti voi ramnicenii buricul pamantuluii si ceilalti niste (AMATORI) {doar cativa dintre dansii cred asta printre care si dumneta 2-3].

Modificat de mihaitagom (acum 14 ani)


_______________________________________
Sa fiti iubiti!!!!

pus acum 14 ani
   
Dragos 2006
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 404
1) Dan a platit cotizatia la magazin iar eu la filiala , cei din conducerea centrala ACA au considerat ca cei care au platit la filiala nu au legatura cu ACA - NO COMENT.  Un angajat de la Apicola mi-a dat telefon joi seara si mi-a spus ca eu nu am ce cauta in sala deoarece am platit la filiala.

2) Cotizatia mea pe 2009 nu a fost luata in considerare deci nu mai sunt membru ACA .

  3) Domnul meu eu daca  nu am fost in sala cum sa impart bilete ????  chiar nu ma mai intereseaza ce se mai intampla cu ACA de acum incolo.

   4)  Membrii comitetului sunt alesi de presedinte , dar oricum nu mai e nevoie sa fie nimeni de la Ramnic. Vom avea asociatia noastra.

   5)Va rog frumos sa specificati cu ce mojicii am intoxicat eu pe membrii forumului pentru ca daca nu veniti cu precizati voi cere banarea dumneavoastra pentru atac la persoana.

  P.S.  Dimpotriva ! cel mai mare apicultor este la Buzau , respectiv domnul Prahoveanu , numai ca noi la Ramnic nu suportam sa fim luati de fraieri . Va rog sa ne scuzati daca cumva  impertinenta noastra de a aduce cateva critici constructive v-a indispus !

  Cum am mai spus : FIECARE CU DRUMUL LUI !


_______________________________________
 


pus acum 14 ani
   
miru
apicultor

Din: Buzau
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 13
Adevarul e ca la Rm Sarat in oras e o mica gascuta formata din trei apicultori.Apicultorii de pe langa Ramnic sunt destui de multi,cu o gramada de stupi, dar pe acestia voi i-ati desconsiderat mereu.Ei au fost in numar mare in sala dar nu sunt de partea voastra.Roata se mai si invarte.Paza la intrare stii bine de ce a fost,Anul trecut ati venit in sala cu gasca din Barasca si membrii de la cooperativa cumnatului lui prahoveanu.Era normal de moment ce a fost exclus prahoveanu  care voia sa puna mana pe neste treburi stiti voi care , sa nu intre in sala.
Cum iti explici ca, in momentul supus votarii excluderea lui in afara de puisoru toata sala a votat pentru.Nu poti spune ca poti manevra asa de multi oameni.A fost pe bune si f bine organizat.E normal ca intr-o asociatie sa aiba acces acei care fac parte din acea asociatie si nu masa de manevra.Puisoru si Damian au fost baieti destepti au platit cotizatia la filiala ACA nu ca tine la asociatia lui prahoveanu.Tu te-ai exclus singur nu arunca pe altii.
Cand ati organizat targu oamenii din imprejmuirile ramnicului habar nu au avut ce sa mai zicem de cei din buzau.a venit si vremea buzoienilor si nu suntem putini sa aratam unire.

Modificat de miru (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Dragos 2006
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 404
Nici  nu ma mai obosesc sa raspund la postarile tendentioase ale anonimilor !   Tot ce s-a scris de acest user este numai minciuna si ura , cred ca moderatorii ar trebui sa ia atitudine.

  In rest sa auzim numai de bine !


_______________________________________
 


pus acum 14 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335
Dragos noi am putea foarte usor sa banam un user, mai ales cand stim despre cine este vorba. Miru vrea sa apere o cauza. Tu , si nu numai tu, ai pumnul bagat pana la gat. Te sufoci. Mai bine demasca  in continuare prin dialog toate cate se intampla prin Judet si este in folosul apicultorului ramnicean. Daca il banam, apare alta clona, caci despre asta este vorba. Daca erau vreo 10-15 era altceva. Este doar unul singur. Mai bine sa vedem pana unde se poate ajunge.
Trebuia sa faci o poza cum nu te-au lasat pe usa, si sa o pui pe un forum. Daca erai pregatit cu camera ii filmai, puneai pe Yutube, era ceva. Doar cu martori este mai putin convingator.
Nu te poate opri nimeni sa-ti platesti cotizatia in continuare. Este dreptul tau. Eu consider ca cei din conducere nu au citit ce scriem noi pe forum. Daca citeau se logau si scriau ei, cu numele lor adevarat. Mai este cale lunga sa ajunga .
Eu stiu ca esti luptator si ai arme si prieteni suficienti.


pus acum 14 ani
   
Dragos 2006
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 404
Bebe acesti anonimi scriu lucruri pe care le cunosc doar cei din zona . Anonimul de mai sus a zis ca noi de la Ramnic  venim cu "gasca din Barasca " termen care pentru un forumist de rand nu inseamna nimic . Dar cine este din zona stie ca Barasca este un cartier exclusiv de romi cu haine populare - fuste , mustati , etc. Si eu nu cred ca cineva a  vazut la sedinte le ACA in sala astfel de romi.  Si acum sa spui ca ai pus paza ca noi de la Ramnic sa nu intram cu astfel de romi in sala mi se pare cel putin jignitor.
   Fetea ni-a spus in fata ca nu mai avem ce sa cautam in ACA , din acest motiv nici nu am vrut sa mai merg . Gasca condusa de cuplul Fetea - Zorici a pus mana pe toata ACAR si cine misca in front este exclus instantaneu . Si fie vorba intre noi , m-am saturat sa am de a face cu astfel de indivizi , nu faceam altceva decat sa-mi pierd timplul si sa-mi uzez neuronii .
  Mai bine asa pun umarul la constructia unei noi asociatii unde intalnirile se vor desfasura fara bodyguarzi la usa .


_______________________________________
 


pus acum 14 ani
   
xxl
apicultor

Din: prahova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 659

miru a scris:

Adevarul e ca la Rm Sarat in oras e o mica gascuta formata din trei apicultori.Apicultorii de pe langa Ramnic sunt destui de multi,cu o gramada de stupi, dar pe acestia voi i-ati desconsiderat mereu.Ei au fost in numar mare in sala dar nu sunt de partea voastra.Roata se mai si invarte.Paza la intrare stii bine de ce a fost,Anul trecut ati venit in sala cu gasca din Barasca si membrii de la cooperativa cumnatului lui prahoveanu.Era normal de moment ce a fost exclus prahoveanu  care voia sa puna mana pe neste treburi stiti voi care , sa nu intre in sala.
Cum iti explici ca, in momentul supus votarii excluderea lui in afara de puisoru toata sala a votat pentru.Nu poti spune ca poti manevra asa de multi oameni.A fost pe bune si f bine organizat.E normal ca intr-o asociatie sa aiba acces acei care fac parte din acea asociatie si nu masa de manevra.Puisoru si Damian au fost baieti destepti au platit cotizatia la filiala ACA nu ca tine la asociatia lui prahoveanu.Tu te-ai exclus singur nu arunca pe altii.
Cand ati organizat targu oamenii din imprejmuirile ramnicului habar nu au avut ce sa mai zicem de cei din buzau.a venit si vremea buzoienilor si nu suntem putini sa aratam unire.

zuzule tot tu esti ma?


_______________________________________
viitorul e in fiecare zi de maine....

pus acum 14 ani
   
mihaitagom
apicultor

Din: BUZAU
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 166

Dragos 2006 a scris:

1) Dan a platit cotizatia la magazin iar eu la filiala , cei din conducerea centrala ACA au considerat ca cei care au platit la filiala nu au legatura cu ACA - NO COMENT.  Un angajat de la Apicola mi-a dat telefon joi seara si mi-a spus ca eu nu am ce cauta in sala deoarece am platit la filiala.

2) Cotizatia mea pe 2009 nu a fost luata in considerare deci nu mai sunt membru ACA .

  3) Domnul meu eu daca  nu am fost in sala cum sa impart bilete ????  chiar nu ma mai intereseaza ce se mai intampla cu ACA de acum incolo.

   4)  Membrii comitetului sunt alesi de presedinte , dar oricum nu mai e nevoie sa fie nimeni de la Ramnic. Vom avea asociatia noastra.

   5)Va rog frumos sa specificati cu ce mojicii am intoxicat eu pe membrii forumului pentru ca daca nu veniti cu precizati voi cere banarea dumneavoastra pentru atac la persoana.

  P.S.  Dimpotriva ! cel mai mare apicultor este la Buzau , respectiv domnul Prahoveanu , numai ca noi la Ramnic nu suportam sa fim luati de fraieri . Va rog sa ne scuzati daca cumva  impertinenta noastra de a aduce cateva critici constructive v-a indispus !

  Cum am mai spus : FIECARE CU DRUMUL LUI !

Dupa cum vedeti punctul nr.3 l-am sters pt .ca eu am facut referire in sinea mea la filiala sau asociatia dumneavoastra condusa de domnul prahoveanu nu la dumneata personal pt. ca stiu ca nu ati fost acolo duminica iar vizavi de intoxicare am modificat enuntul.
As vrea sa stiti ca am scris la nervi acel enunt si nu am selectat prea bine cuvintele,totusi sa nu credeti ca am modificat acest anunt din cauza amenintarii dvs.de a cere sa fiu banat.
Va cunosc de aprox.4ani, cand veneati la cursuri cu domnul puisoru si domnul prahoveanu si incercati sa ne faceti pe noi cursantii sa plecam din aca si sa ne facem propria asociatie,pe care vad ca incercati sa o faceti acum sau poate deja o aveti.


_______________________________________
Sa fiti iubiti!!!!

pus acum 14 ani
   
Dragos 2006
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 404
Domnul meu poti fi membru in orice asociatie , este obtiunea dumneata ! Dar inainte sa postezi cred ca ar fi bine sa te informezi putin , nici nu stii  ce meserie de baza am sau ce fel de stuparie practic.
  Eu am invatat in viata ca trebuie sa ma informez din mai multe surse inainte sa formulez o opinie . Cred ca era mai bine din partea dumneavoastra ca mai intai sa ma contactati personal pe MP si apoi sa postati .
  Si ca sa nu mai existe dubii , dupa cele intamplate in ultimile luni eu si un grup de apicultori am fondat o asociatie de stupari  numita "Prisaca" .  Precizez ca aceasta asociatie nu are nici o legatura cu ACA sau cu domnul  Prahoveanu.


_______________________________________
 


pus acum 14 ani
   
mihaitagom
apicultor

Din: BUZAU
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 166
Domnule dragos dumneavoastra din cate imi amintesc at. cand v-ati prezentat in fata noastra a cursantilor a fost ca profesie medic veterinar .

_______________________________________
Sa fiti iubiti!!!!

pus acum 14 ani
   
Dragos 2006
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 404
Nu ati fost atent , restul au inteles bine - sunt medic dar nu veterinar ! dar mai bine discutam amanunte pe privat .

  Eu  m-am consolat cu gandul ca am piedut 5 ani din viata sperand ca ACA poate ajuta real pe apicultori ( iar eu sa fiu de folos la realizarea acestui scop)  . Acum lucrez la un proiect care sa reuseasca sa miste ceva in aceasta bransa . Credeti-ma ca singurul meu regret este faptul ca nu am inteles de acum 5 ani ca ACA a fost preluata de un grup de interese iar noi palmasii avem loc acolo doar pe post de yes-man. Mai pun la bataie inca 5 ani din viata si sper ca in 2015 sa pot spune ca asociatia " PRISACA" A REUSIT SA ADUCA CEVA BUN IN VIATA MEMBRILOR SAI.

Modificat de Dragos 2006 (acum 14 ani)


_______________________________________
 


pus acum 14 ani
   
supeman
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4
Trei asociatii daca ati face, "prima dragoste" nu o veti uita niciodata.
Si inca ceva - nu stiu de ce nu cred in altruismul si idealismul dvs dezinteresat.
Cred ca  e vorba de alceva ca altfel nu ati fi asa patimas.


pus acum 14 ani
   
Dragos 2006
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 404
Superman are dreptate !  sunt prea patimas  si asta din prea mare dragoste pentru  albine !
  Uneori ma intreb de ce pun atat suflet in acesta chestie deoarece as trai foarte bine cu banii castigati ca medic.

  Raspunsul este simplu : daca toti apicultorii castiga bine si eu voi castiga. E o lege care nu prea e cunoscuta in Romanica : legea asociativitatii.


_______________________________________
 


pus acum 14 ani
   
pngflorin
apicultor

Din: Odobesti, VN , 19.01.1977.
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3226
Sa mai organizeaza sau nu targ apicol la Buzau ?

Daca da, pe ce data ?


_______________________________________
Miere dulce si vanat in catare !


pus acum 14 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la