APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Elena01 la Simpatie.ro
Femeie
19 ani
Braila
cauta Barbat
19 - 31 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / DISCUTII APICOLE DIVERSE / Discutii diverse  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Zuzu
apicultor

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 146
Sunt nou logat pe chat-ul vostru unii dintre voi chiar sunteti sefi in apicultura altii maestri in actiuni diversioniste.Eu am putine familii de albine o fac din pasiune si placere,ma gandesc poate mai tarziu sa ajung la performantele unora dintre voi.citeam la Dragos 2006: e diversionist inrait:aci e in comitet A.C.A, aci face coop. la Rm. Sarat aci e cu asoc din Ploiesti,zice ca are 200 fam da ce vad e ca -l intereseaza diversiunea.Eu sunt membru in A.C.A. de 3 ani si pot sa spun ca acolo chiar am gasit mereu oameni care mi-au pus bazele.probabil voi stiti altele.ar trebui oare sa nu mai bat la portile lor?Mi-am format eu o idee gresita?Acu ca v-am descoperit o sa aflu sunt convins raspunsuri la intrebari pe care mi le destul de des
cand intru in stupina


pus acum 17 ani
   
Lutzi
apicultor

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 123
Draga Zuzu! Nu cred ca e cazul sa fii atit de banuitor, ce mare diversiune se poate face pe un forum. Problema este ca unii dintre noi  sunt suparati pe ACA pentru ca in ultimii ani nu prea s-a mai ocupat de nevoile noastre. Cineva spunea pe forum ca ACA s-a ocupat de promovarea Legii Apicultorului. Asa este dar daca o ai vezi cite din articolele cale mai importante pentru noi se mai aplica. Pe de alta parte daca nu ai o asociatie NON PROFIT la nivel national care sa te reprezinte in relatia cu guvernul n-ai nici o sansa. Eu cred ca cele mai multe dintr-e filialele ACA fac , la nivel de judet , maximum di ceea ce pot sa faca.

pus acum 17 ani
   
Zuzu
apicultor

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 146
Voi stiti mai bine dar eu tot apreciez faptul ca a mai ramas ceva neatins si nedistrus in tara asta.eu cunosc destui tineri care in ultimii ani au invatat la cursurile O.J.C.A. apicultura de la apicultorii mai in varsta din asociatie.Cel putin ei au predat ,apicultorii cu experienta si nu lectori universitari.Iar in ceea ce priveste reprezentarea intereselor o singura organizatie e cam putin pentru miile de apicultori,nu crezi?stiu ca oamenii sunt suparati ca pretul mierii e al dracului de prost dar tot uitandu- ma pe net cum ar trebui sa faca si altii recunosc ca sansele de pret mare nu prea exista.Uite asa apicultorii raman in continuare necajiti si cauta tapi ispasitori.

pus acum 17 ani
   
Lutzi
apicultor

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 123
Ba dimpotriva o singura organizatie care sa reprezinte pe toti apicultorii poate intra in negociri cu Guvernul Singura conditie este sa fie serioasa si nu farimitata de interese oculte . Referitor la pretul mierii , mai putin de 2,5 E en gros nu prea sa da in nucu o tara din Uniune. Acum doi ani in Barcelona am intrat intr-o piata unde am vazut o taraba ,nu cu mult diferita de ale noastre, unde vindeau mierea direct apicultorii- pret- intre 7 si 14 E Kg .

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la