APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil the_sexy_girl_alive
Femeie
24 ani
Covasna
cauta Barbat
24 - 47 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE / Si totusi nu mai este prostanac= s-a ajuns  
Autor
Mesaj Pagini: 1
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335




pus acum 14 ani
   
ady13
apicultor

Din: arad
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 130
Acest filmulet te-as ruga sa il transmiti la NASU b1 tv

_______________________________________
gandeste prima data

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

ady13 a scris:

Acest filmulet te-as ruga sa il transmiti la NASU b1 tv :hi:



Şi nu uitaţi să ataşaţi şi unul cu Băsescu lovind copilul şi jurānd pe Biblie!
Valer Bodea


pus acum 14 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335
Astazi nu mai este zi de campanie.
Sincer din cei peste 10 candidati, mai lipseau inca cel putin 10.
Da este o parere sincera. S-au dus doar putin peste 50% din romani la vot. Multi, cu cati am discutat au afirmat ca nu se duc ca nu-i atrage nimic la ei. Aceleeasi fetze,  mereu acel apel disperat. Un om de la tara de regula este mult mai atent la detalii, decat noi cei de la oras. El intelege ceva inca de la inceput, pricepe destul de repede. Pana acum populatia de la sat se ducea la vot in numar mult mai mare decat noi orasenii. Era un oarecare respect. Daca nici cei din mediul rural nu se mai duc la vot este jalnic. Au fost multe partide, si nu a fost bine. Acum au mai ramas doar cateva si nici asa nu este bine. Romanul daca nu fenteaza sau nu capata ceva nu este nimic bun.
In Romania oricine ar fi candidat nu ar fi bun. Ma mir de tinerii care nu au fost comunisti dar ttusi s-au indreptat tot spre comunism. Noi stim ce a insemnat comunismul. Zic de acel comunism pe care l-am trait. Treceam pe strada si vedeam cum opreste cate o masina de-a partidului comunist, si cum se deschidea portbagajul plin de bunatati. Ei nu serbau Craciunul, caci la ei in fiecare zi era Craciun.
Si sa nu dau nume, aseara vineri doar unul a mai aparut la 2 televiziuni, iar celalat a prreferat sa nu apara. Staful lui de campanie a fost ingrozit de el, si nu si-a mai asumat nici o responsabilitate pentru el.  A fost chemat la ordin noaptea, ca pe vremea comunistilor, a primit un ordin de supunere. Poate se va repeta istria din 2000 cand era u facute jocurile pentru cel care trebuia sa iasa invingator.


pus acum 14 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335

Valer70 a scris:


ady13 a scris:

Acest filmulet te-as ruga sa il transmiti la NASU b1 tv



Şi nu uitaţi să ataşaţi şi unul cu Băsescu lovind copilul şi jurānd pe Biblie!
Valer Bodea

Treba cu filmuletul cu pumnul este adevarata doar pana la un punct. Au scos cateva cadre, pentru a se putea marii viteza pumnului. Un pumn fata de mineriada este o nimica toata. Acolo au murit tineri nevinovati. Acel pumn a fost doar din simpatie, si eu asa voi crede toata viata.
Au ramas 2 candidati, si este pacat ca romanii nu merg in numar mai mare la vot. Vor merge doar o parte care voteaza la comanda, o parte care a fost intoxicata la televizor.


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Daca nu ma-nsel Basescu era ministru al transporturilor in perioada mineriadelor iar minerilor li sa pus la dispozitie garnituri de tren cu care sa se deplaseze la Bucuresti!

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
"Treba cu filmuletul cu pumnul este adevarata doar pana la un punct. Au scos cateva cadre, pentru a se putea marii viteza pumnului. Un pumn fata de mineriada este o nimica toata. Acolo au murit tineri nevinovati. Acel pumn a fost doar din simpatie, si eu asa voi crede toata viata."


Deci pana la urma recunoasteti ca a jurat stramb, si ca a dat si cu capul in gura arabului, si tot restul??? Ce-ar fi daca din simpatie cum ziceti sa pocnesc si eu un PDL-ist cu pumnul in gura...as fi etichetat cum?? Dar un sef de stat sa faca asta, cum vi se pare...imi pare sincer rau ca exista oameni care desi sunt satui de comunism pt ca au trait comunismul din plin accepta si tolereaza asemenea oameni si comportamente , imi pare rau ca exista oameni care nu realizeaza ce li se intampla acum...in secunda asta!!
Noi cu totii pierdem ceva acum, parte dintre noi isi dau seama ce, parte din noi nu!!
Eu stiu ce anume am de pierdut, si nu vreau sa mai fie nevoie de inca o revolutie pt a recastiga inapoi ce au castigat altii pt noi cu sangele lor!
Retineti ca romanii au stat si au suportat regimul comunist zeci de ani fara a putea sa faca ceva, este un lucru foarte periculos care la inceput nu este agresiv asa cum nu a fost nici comunismul acum 60 de ani dar care poate lua forme foarte grave functie de cine ajunge in fruntea tarii...basescu este un om instruit de PCR, are scoala si abilitatea de a minti, si a manipula mase de oameni, el poate parea bland acum insa poate sa actioneze exact ca acum 20-30 de ani, deja a inceput si nu de acum sa foloseasca serviciile secrete in interes personal la fel cum folosea Ceausescu securitatea pe vremuri...cine nu pricepe..asta e, dar eu unul sunt de parere ca asta nici nu trebuia sa iasa presedinte de la bun inceput.El a castigat pe fondul nemultumirii oamenilor fata de PSD-ul anilor 2000, cu baroni locali etc, insa sa crezi ca doar unii au baroni si astia de acum nu au si nu procedeaza exact la fel este o naivitate. Pericolul nu este existenta acestor baroni care exista si vor exista indiferent cine ar fi la putere ci perderea libertatii, apartitia din nou a politiei poolitice facute de servicii in interes personal, supravegherea continua a telefoanelor oricui, in fond asta inseamna libertate nu neaparat ca nu esti inchis undeva...cine nu intelege lucrurile astea inseamna ca degeaba a trait 40 de ani de comunism...poate sa mai traiasca 40 si tot nu pricepe nuimic din ce i se intampla!
Basescu se foloseste de teme care dau bine la populatie, foloseste populismul si demagogia pentru a castiga increderea unor mase largi de oameni...de asta zic ca are scoala PCR...chiar o are si se vede din felul cum manipuleaza, cum dezinformeaza, din abilitatea deosebita pe care o are de a mutra atentia intregii societati de la anumite subiecte dificile pt el pe alte subiecte care de multe ori nici nu sunt reale, sunt inventate de el pt a masca propriile probleme.
Omul asta este foarte viclean, foarte periculos, inteligent!!
Inca o idee dupa care ar trebui sa ne calauzim..."Nimic nu este ceea ce pare a fi!"...sau ....."Aparentele inseala"...
Populismul la care apeleaza este tocmai pt a manipula masele cu o pregatire mai slaba sau mai neinformata...la fel au facut si comunistii.Deci dupa conceptul ca nimic nu este ceea ce pare a fi ar trebui sa gandim mai mintens daca aparenta interfata ideile cu care se expune Basescu in fata noastra este si crezul lui sau felul lui de a gandi sau este doar o perdea dupa care se ascunde altceva...noi trebuie sa vedem doar perdeaua nu si adevarul din spatele ei, asta este tehnica si scoala de PCR-ist a lui basescu la care sigur a fost premiant din moment ce inca sunt oameni care desi nu au avantaje de pe urma mentinerii unui guvern PDL in fctie, desi nu sunt membri PDL, desi nu sunt militanti ai acestui partid ci sunt oameni simpli care nu stiou in cine sa-si mai puna speranta...oamenii astia chiar pica victime ale manipularii si chiar cred in perdeaua pe care Basescu si PDL le-o arata!
Ei nu reusesc sa vada dincolo de perdea, pt ca au incredere oarba in acest om, asteapta ca salvarea natiunii sa vina de la un singur om...ei nu inteleg ca prin definitie UN OM inseamna DICTATURA, mai multi oameni inseamna mai multe idei, dezbatere, vot si decizie democratica prin votr, ei nu inteleg ca parlamentul este adevarata reprezentare a poporului si nu presedintele...presedintele este unul singur, el poate fi partizanul unei singure idei pe cand parlamentul este format din partidele politioce care fiecare are bucatica lui de sustinatori in tara, fiecare parlamentar este trimis in parlament prin votul nostru democratic iar lupta de idei in parlament este singurul lucru care poate genera progres, si LIBERTATE, libertatea este un lucru sfant si scump castigat cu sange si sansa in 89, nu trebuie sa pierdem acest lucru dand puterni nelimitate unui presedinte, si limitand rolul parlamentului.
Pentru unii este greu de inteles insa trebuie sa invatam sa mai si gandim cu crteierul nostru si nu sa imprumutam termeni si fraze de la politicienii care ni se par noua ca zic de bine...hai sa nu mai fim naivi, ei una zic si alta gandesc cu adevarat, noi trebuie insa sa facem diferenta intre ceea ce este bun pt tara pt noi si ce nu si sa al;egem o varianta care cel putin sa nu ne limiteze drepturile si reprezentarea la nivel inalt. Hai sa trecem fiecare termen pe care-l folosim prin filtrul gandirii..libertate, comunism, interes, parlament, reprezentare, vot...si sa analizam textual si pe idei orice declaratie a unui politician cu mintea noastra si sa nu mai repetam motamo ce zice el doar pt ca da bine...dati perdeaua  la o parte si incercati sa vedeti adevarul.

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759
 
MR Bunka am o singura intrebare
Care este scopul pt care votati Geoana? Cum puteti sa-l sustineti pe Geoana vorbind numai despre base. Basescu a facut, basescu, basescu,......
Daca-l iubiti pe Geoana vb despre el (ce a facut, ce va face sa credeti ca el ne va aduce libertatea si va consolida democratia dar documentat si nu de pe google si tabloide ca un coleg al nostru de aici), fara sa rostiti basescu.


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Tocmai asta e ideea Jimm, eu nu-l iubesc pe Geoana, si nu-l iubesc pe nici unul dintre ei spre deosebire de multi de pe aici, eu doar iau o decizie la rece, bine gandita si analizata, care sa-mi aduca mie bine nu lui Basescu sau lui Geoana sau altuia. Eu cand Votez Geoana, nu votez asa pt ca vezi doamne il cred pur ca un ingeras sau pt ca am doar laude la adresa lui ci pt ca oferta lui politica mi se pare incomparabil mai buna...in primul rand basescu nu are sustinere, s-a izolat si chiar daca iese presedinte nu va putea face nimic, modul lui de a face politica l-a izolat.
Bazandu-te doar pe perdeaua de fum pe care ai creat-o in jurul tau ca sa manevrezi populatia nu poti conduce o tara, el asta nu intelege... daca iese Basescu va fi criza si scandal 5 ani de zile...si tu si eu si ceilalti oameni vor pierde.
Daca iese Geoana, el vine cu un set de valori de la care nu abdica, nu va asculta telefoane, nu va interveni si nu va decredibiliza justitia asa cum a facut Basescu, va reprezenta Romania pe plan extern cu cinste si ineligenta asa cum a mai facut-o si sunt sigur ca relatiile Romaniei cu tarile vecine si cu SUA se vor armoniza din nou, v accepta crearea unei majoritati in parlament indiferent de ce partide o vor face, nu va incerca sa conduca ca un tiran cu un partid aflat la conducere fara sustinerea parlamentara asa cum a facut Basescu cu guvernul Boc, nu uita Parlamentul este singura institutie care ne reprezinta pe toti fie ca suntem cu liberalii sau cu PSD-ii sau cu PDL-ii, deci nu se va amesteca in treburile guvernului oricare va fi acela si isi va face doar treaba de presedinte, politica externa si ce mai are el de facut, nimic in plus, nu va incerca SA DISTRUGA SAU SA REDUCA LA MINIM PARLAMENTUL DOAR PENTRU A AVEA EL CA SI PRESEDINTE PUTERI SPORITE,  prezentand populatiei motive demagogice si chemand populatia la vot ori de cate ori vrea pe orice tema populista pe banii binenteles ai populatiei.
Geoana nu va face lucrurile pe care le-a facut basescu si faptul ca Guvernul va fi de stanga dreapta asta garanteaza un echilibru intre politicile de stanga de echitate sociala si cele de dreapta care sunt pt o economie libera reala functionala.
Scaderea taxelor si impozitelor si relaxarea fiscala produce locuri de munca si stimularea mediului de afaceri si paradoxal venituri mai mari la buget!
In momentul de fata firmele care lucreaza cu primariile, deci care au de luat bani de la bugetul de stat sunt efectiv jecmanite, desi statul le datoreaza sume imense, nu le da asta creeaza blocaj eonomic, ba mai mult...condiotioneaza virarea respectivelor sume in contul firmelor de cotizatia cu sume importante la partidul stat PDL, adica...daca dai 500 mil cadou pt PDL iti bag datoria pe care o am fata de tine de 40 miliarde, daca nu nu! Stiu caz concret si asta se intampla in toata tara!
Banii sunt folositi apoi in campania asta inechitabila unde un candidat isi permite sa foloseasca 170 mil de E cu 100 mil de E mai mult decat contracandidatul sau...deci pe de o parte iti ia banii, nu-ti da datoriile, creeaza blocaj financiar pt ca apoi sa iti spele creierul si sa te sufoce cu afise electorale la tot pasul povestindu-ti cum lupta el pt tine. Nu vedem evidentul si ascultati ce va zic...daca Doamne fereste iese Basescu inca 5 ani presedinte veti vedea ce haos va fi...total pt ca stie ca al treilea mandat oricum nu are voie si fiind al doilea si ultimul va taia si va spanzura si de noi astia micii isi va bate joc prin fiecare fraza rostita.
   Lumea e naiva dar nici chiar asa, adica am mai zis la noi in judet a castigat PDL tot la locale, eu am fost unul din cei care a votat tot PDL si la primari si la prefect si la consiliu, dar am facut asta dintr-o ratiune simpla, vrei ca orasul sa aiba bani si sa mearga treaba bine macar la tine in  oras, votezi cu puterea indiferent de optiunile tale politice, si asa am facut si asaa au facut majoritatea botosanenilor insa acum la prezidentiale PDL a luat bataie mare la noi in judet si-nca voturile au fost impartite intre ceilalti candidati in primul tur...veti vedea cam cu cat ia bataie PDL pe Botosani in turul 2...toata lumae s-a desteptat mai putin unii. La noi in oras este o firma a prefectului PDL-ist care ridica masini din oras si le duce la marginea orasului ca sa-ti iei masina de acolo te costa peste 2 mil, toate parcarile centrale sunt cu plata, nu ai unde sa-ti lasi masina, daca ai lasat-o 5 min si nu ai platit imediat ti-o salta ca sa dai 2 mil...banii se duc la PDL iar asta se intampla in toate zonele din tara unde conduce PDL, au pus peste tot indicatoare cu oprirea in terzisa si cu semn ca ti-o ridica, nu ai unde parca decat prin cartiere...lumea s-a saturatde jecmaneala asta. Ridica in jur de 30 de masini pe zi sau poate mai mult, deci fac un minim de 60 de mil pe zi numai din treaba asta...poate si 100mil...bani care se duc la partidul stat.

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759
Asa este Bunka, nu trebuie sa iubim pe niciunul dintre candidati, alegem pe baze rationale cum ne este mai bine sau altfel spus dragostea trece prin stomac, este alegerea ta si rationamentul tau pe baza caruia ti-ai ales pe cel ce doresti sa-l sustii.
Din punctul meu de vedere criteriile enumerate care au dus la alegerea dumneavoastra nu prea stau in picioare, dar nu vreu sa va desfiintez afirmatiile, insa sa stiti ca si izolarea are un motiv, care este? si tacerea ascunde ceva! (credeti ca geoana nu va folosii serviciile secrete in folosul sau si al clientelei? dc credeti asta? pt ca nu stiti! de ce nu stiti? pt ca nu "respira" nimik in presa) Nu va intervenii in justitie? Cand va cere investitorul ce va face Geoana va spune , nu!, ca are personalitate
Ne va armoniza relatiile externe? PAi de ce ca este educat in sensul asta? Credeti ca astora le pasa de educatia lui, la ei armonizarea relatiilor trece prin stomac, vor piata de desfacere (si pentru asta au o armata de Mr G in spate ) si armonizarea se va face tot pe spinarea noastra.
Parlamentul ne reprezinta? no offence, poate pe dumneavoastra, nu ete posibil sa ajunga cineva sa ne reprezinte cu 60 de voturi, iar reducerea nr de parlamentari nu cred ca este un lucru foarte bu dar majoritatea dicteaza, e trecu
Toate astea si multe altele, de dragul discutiei


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Pai... popor prost si neinformat...a ales prost asa cum ziceam, parlament unicameral si diminuarea numarului de parlamentari, nu este o solutie nici pt scoaterea Romaniei din criza si nici pt relansarea economica, perdea de fum, basecu  a facut sloganul asta bazanu-se pe ura romanului pe politician...de ce zic ca Basescu are scoala de PCR-ist, pt ca el porneste de la coada si ajunge la cap...sa ma explic, identifica o problema a populatiei, sau un sentiment de ura al populatiei impotriva unui candidat sau impotriva clasei politice, apoi el isi construieste discursul punandu-se in antiteza cu clasa politica sau dupa caz cu candidatul enumerand exact motivele pt care populatia are sentimentul de ura impotriva lor...efectul: este ca populatia se regaseste in ideea prezentata de el uitand de fapt ca si acesta face parte din aceeasi clasa politica, uitand ca de fapt si el a condus dupa 89 diferite chestii si nu e tocmai curat, pur si simplu lui i se sterg toate cu buretele doar pt ca poporul aude din gura lui ca el lupta contra celor pe care poporul ii uraste . ASTA inseamna scoala manipularii invatata la PCR de Traian Basescu,
Tu zici ca parlamentul nu te reprezinta, eu zic ca votul uninominal in forma lui actuala pe care sa ne aducem aminte Traian Basescu la promovat, mai tii minte cum a fost pusa intrebarea la referendum, tot o capcana a fost...deci asta i se datoreaza presedintelui, eroarea. Ca sunt nedreptati acum si ca unul cu mai multe voturi pierde locul in parlament in favoarea unuia cu mai putine voturi din cauza redistribuirii este opera presedintelui nostru...cu totii voiau vot uninominal insa nu forma asta, el a pus intrebarea exact pe forma asta...trebuia sa intrebe intai populatia vreti sau nu vreti uninominal simplu, apoi clar ca romanii voiau si urma sa se dezbata corect care din forme e cea mai buna...el practic a impus atunci o singura foram prin intrebarea pe care a pus-o la referendum....deci eroarea este a domnului Basescu.
Apoi o alta idee este in felul urmator, sa zicem ca tu nu esti multumit de felul cum te reprezinta x in parlament, simplul fapt ca el exista acolo si are o opinie diferita poate fata de alte opinii din parlament si ca deciziile se iau prin VOT democratic asta-ti garanteaza tie LIBERTATEA...fara parlament sau cu un parlament de fatada si cu un presedinte cu puteri sporite mai ales daca este fost securist cu state de plata si cu scoala PCR-ista in cap bine intiparita , i-ati adio de la libertate, omul asta este suficient de bine pregatit sa ne duca pe toti de nas si sa zicem ca Padurea e albastra...am explicat in mare metodle pe care le foloseste, daca va ganditi mai mult la treaba asta o sa intelegeti.
Este dovedit faptul ca Traian Basescu face politie politica, nu este singura data cand apar informatii inregistrari de nicaieri...sa ne amintim de cazul Remes, dincolo de faptul ca o fi luat el carnati si tuica nu asta e important ci felul cum a aparut inregistrarea...asta nu mai e libertate, cand momesti un om, ptr ca apoi sa-l inregistrezi si sa arunci in presa filme inregistrari aratand cu degetul spre el insa camufland sau trecand in umbra faptul ca tu folosesti serviciile pt a-ti elimina dusmanii politici pe care altfel nu-i poti bate.
Ne intoarcem din nou pasi marunti la ascultari de telefoane, la imixtiune in actul de justitie cand tu trasezi unui judecator ce si cum ar fi bine sa faca, uitam usor ca procurorul general chiovesi este pus de Basescu si ca este omul lui basescu la fel ca si "independentul " ministru al justitiie Catalin Predoiu, uitam repede ca doamna Chiovesi a intervenit in mod direct pe langa procurorul Nastasiu care-i era subaltern ca sa-l elibereze pe caz de boala pt o perioada pe Omar Haisam pt ca acesta sa poata fugi in timpul asta...prea repede uitam si prea superficial gandim, vedem doar perdeaua si strigam din toti plamanii jos comunismul fara ca sa stim cu adevarat pe cine sustinem.

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060
BUNKA a scris:


Concluzie:-nu-mi mai racesc gura ca sa conving fosti securisti, sau fosti comunisti sau militanti ai unui partid

Inca o chestie...nu suport prostia!!
 

Tu şi cu Valer, a-ţi legitimat, identificat, şi catalogat pe toată lumea. Nu crezi că e cam mult ? 
Nu crezi că eşti cam primitiv cu modul ăsta de exprimare ?

Reproduc mai jos o parte din EXPRESIILE TALE ADRESATE NOUĂ:
________________________________________________________________
am o minte clara, o constiinta, am cultura politica, urmaresc de 5 ani atent tot ce se intampla in tara   

E revoltator de asta scriu asa si e pt prosti raspunsul asta!!!   

as putea folosi cuvinte dure ca "prost" dar tinand cont ca-i vb de noi si nu vreau sa jignesc pe nimeni o sa zic doar prost informat   

La referendumul asta s-a vazut PROSTIA romanului, este demobilizator cand vezi atata prostie in jurul tau, oameni care nu pot discerne si care nu pot gandi cu creierele lor si care preiau o idee spusa pe gura de un spurcat politician doar pentru ca suna bine... 

P.S. Unii or sa ma catalogheze ca radical dar nu mai pot cu atata prostie in jurul meu, pur si simplu nu mai pot!!   

e de prost gust si pun botu` numa credulii si prostii   

Fuck them UP!!!
Fuck Basescu!!!
Fuck PDL!!!!!
Fuck Udrea si tot neamu` loooooorrrr!!!!

Baaaaa...................ma sparg de ras de atata PROSTIE sau de efortul nemaipomenit al raspandacilor!!!
Scuze...eu din intamplare sunt mai acid, o sa incerc sa fiu mai bazic dar nu stiu daca-mi iese!!   

Ma iau cu mainile de cur si rad, cand vad atata prostie... no ofen


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Nu nu cred ca e prea mult...cred ca e prea putin, nu stiu cu vcine vorbesc asa ca unii dintre voi puteti fi altceva decat ceea ce pareti...nu am dat nume deci nu se poate simti nimeni vizat personal, am zis la modul general pt ca eventual daca sunt oameni de astia  printre noi sa se simta..unu la mana!
Doia la mana...acum ati actionat exact cum a actionat PDL atunci cand ministrul Dan Nica membru in guvernul Boic a spus ca se pregateste fraudarea alegerilor , atentie NEINDICAND IN MOD DIRECT DESPRE CINE ANUME CARE PARTID AR DORI SA FACA ASTA... imediat PDL s-a simtit vizat si a iesit prin liderii sai acuzandu-i pe cei din PSD ca ii acuza pe ei ca vor sa fraudeze alegerile si ca este de neacceptat ca partenerul de guvernare sa lanseze acuze ca ei ar vrea sa fraudeze.
NIMENI nu i-A ACUZAT DAR EI S-AU SIMTIT VIZATI ...DE CE OARE???
Poate Dan Nica se refera la PNL sau la PRM sau la PSD sau la UDMR...au niesit ca prostii si au inceput sa se apere desi nimeni nu i-a acuzat in mod direct, cu alte cuvinte au recunoscut ca ei se ocupa cu organiozarea fraudei.

Tot asa si dumneavoastra va simtit vizat desi nu e cazul pt ca eu nu am dat nume!
Putem fi colegi apicultori si cu toate astea poate sunt coleg apicultor cu un om cu convingeri comuniste sau poate cu scoala PCR facuta la zi...nu am cum sa nu dau in securist-o comun isti fara ca sa-i nominalizez binenteles ca asta ar insemna sa am dovezi...am zis la modul general binenteles ca e nevoie de o oaresicare inteligenta pt a intelege lucrul asta!
Daca tot am ajuns la subiectul ast va aduc aminte ca aceasta criza si izolare PDL a pornit de la Traian Basescu care i-a dat ordin clar lui Boc ca sa foloseasca acea declaratie a lui Nica pt a indeparta PSD de la guvernare, spera Traian Basescu ca va reusi sa guverneze, ca va reusi sa atraga la guvernare PNL, si UDMR, insa PNL are coloana verticala, si au si experienta cu Traian Basescu si stiu ca o noua alianta cu PDL inseamna disparitia posibila a PNL de pe scena politica, costurile electoarale ar fi prea mari...PSD are de asemeni experienta guvernarii cu PDL si nu cred ca vor mai marsa la o astfel de alianta cu ei...criza politioca si economica este provocata de Domnul Traian Basescu.
Domnule puiu nu mai fiti asa de oripilat de limbajul meu...stiti piesa aia de la Parazitii???... Exprimare libera... ating si rup coarda sensibila...
Eu nu cred ca dvs santeti nici comunist sau simpatizant comunist si nici fost securist, cred doar ca sunteti prost informat...daca as fi avut dovezi clare as fi fost mult mai dur in exprimare, v-as fi nominalizat si as fi folosit un limbaj mai colorat decat asta...problema este ca eu vorbesc la general si nimeni nu tre sa se simta decat daca are o musca pe caciula, nu e cazul dvs binenteles.

Al dvs coleg de breasla Bunka!!

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060
Pai tocmai asta e BUNKA, ai dat şi īn nevinovaţi!

Ti-am scris acum 3-4 zile:
                                                  " BUNKA....eşti vrăjit !
       
          Ia-o mai uşor, pentru că va trebui să te confrunţi cu ce ai scris aici cīnd...te trezeşti"     
(dacă reciteşti ce am scris eu, vei vedea că nici nu am dat cu "pietre" īn Geoană, nici nu am fost agent electoral pt.Băsescu)


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Pai tocmai aia e ca nu am dat...am dat in aia care pe bune simpatizeaza cu regimul trecut si in fostii securisti care inca sunt printre noi, daca nu sunteti in categoriile astea doua nu aveti de ce sa va simtiti jignit sau vizat.
Daca as sti cu siguranta ca cineva anume un latrau, a avut un astfel de trecut credeti-ma ca as fi mult mult mai aspru!

Mai bag un vers.." prostia e dureroasa noi sarbatorim prostia
                           si ne merge foarte rau aici la noi in Romania"
Parazitii
Uneori daca esti dur in exprimare si unii s-ar putea simti jigniti pe moment, e mai bine, binele pe care poti sa i-l faci unui om aratandu-i ca-i "prost"...folosesc termenul asta dar de fapt nu ma refer la cat de inteligent e omul ci la faptul ca-i PROSTIT foarte usor de politicieni...este mult mai mare decat daca-l lasi dupa perdea, si ramane fara sa priceapa nik.
Prefer sa ma urasca un om pe moment dar mai apoi sa poata vedea cu okii lui realitatea, aceeasi tehnica interesanta o au cei de la parazitii care nu-i asa..." muzica asta proasta , schimba mentalitati!"....ei iti zic in fata ca esti prost dar nu raman doar cu atat, ci iti arata de ce ..si tu intelegi si apoi...nu mai esti prost, nu te mai siomti vizat de viersul lor.
Foarte frumos si educativ desi folosesc un limbaj murdar considerat de unii ...vai de mine ...lipsa de cultura!!
Baietii astia sunt peste medie muuuult cu inteligenta la fel ca si M. Badea care de altfel e prieten cu ei.
Cum am zis eu Fuck aia, Fuck ailalti si tot asa nu...pai ati ascultat piesa Fuck You Romania???...daca nu ascultai-o si poate  se mai prinde ceva.

Inca un vers..."Va urasc pe toti si nu doar eu...sunt oamenii simpli din neamul meu!"....frumos!! se refera la politicieni, atentie la toti politicienii inclusiv Traian Basescu, ca EL E TOT POLITICIAN sa nu-ntelegeti numai ce vreti voi, nu ramaneti dupa perdea!!

Si eu ii urasc pe toit pt ca in 20 de ani nu am reusit sa ne desprindem de trecut si vb dupa 20 de ani tot de comunism, tot de telefoane ascultate tot de servicii secrete care fac politie politica ca vechea securitate...ii urasc din tot sufletul pe toti, dar cand vine vb de luat decizii, pun bila la treaba si aleg raul cel mai mic, chiar daca nu-l inghit pe Geoana stiu ce inseamna Basescu si eu unul...nu mai vreau cu Basescu. Va aducti aminte, inregistrarile si abuzurile din perioada mandatului Tariceanu cand i-a vanat toti ministrii, si pe ala de la conservatori, si pe chiuariou...pe toti, asta e POlITIE POLITICA, mai tineti minte cu se facea justitia la televizor, cand informatii din dosare apareau in presa pe "surse", de fapt erau lasate intentionat sa se scurga in presa pt ca apoi sa-i judece la televizor gloata.
PROSTEALA PE FATA..asta e cuvantul de ordine cand vine vorba de realizarile domnului Basescu in ultimii 5 ani!

  Stiti versul ala..." mai Traiane cum crezi tu ca mi-e bine?/sunt sigur ca nici tu n-ai vrea sa fii condus de unul ca tine!"...frumos, elocvent!!
Da p[iesa " Da-te-n gatu` matii" o stiti??/...f tare ascultati-o, sa vedeti acolo ura!!

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Aici mai...aici mai nea puiu, aici se afla argumentele, modul de gandire tot, raspunsuri, context...lasa copy paste ca nu faci nik cu el...ai invatzat ceva nou?
Crezi ca cei care citesc nu se uita la toate topicurile?
Ce vrei sa demonstrezi?
Raspunde aici daca ai argumente, desfiinteaza-mi logica!
ASTEPT sa ma combata comunistii!!

"Sunt radical si visul meu e sa devin pi er patrat!"
Parazitii

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
jimm
apicultor

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 759
Bunka, Mr Valer, problema este ca ca va uitati prea mult la tv si toate datele pe care le aveti vin de acolo. Dumneavoastra sincer nu faceti nici o selectie. Daca eu va spun ca base este ajutat de vantu sa ajunga presedinte incepeti sa radeti 
De ce? pai v-ati format o idee, iar acum totul vine in sprijinul ei este inposibil sa se schimbe aceasta idee, un singur adevar stiti, al vostru - stiti cum se caracterizeaza oamenii astia, no?!

Modificat de jimm (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Ma...adevarul unic e la voi, eu doar am facut niste relatari, intamplari adevarate la care nu aveti argument, nu aveti raspuns, nu aveti nimic, il aveti doar p[e Basescu, si cand se duce asta la fund nu mai aveti nik, ca s-a dus cu Mesia...ce va faceti fara el?Eu am zis ca ii urasc pe toti dar acum trebuie sa dau vot clar anti-Basescu si asta voi face! Eu votez nu cu persoane ca tine ci functie de ionteresul national sau de interesul local...e o mica mare diferenta intre noi!!

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
ioanpuiu
apicultor

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1060
BUNKA 

       Libertatea la opinie e un drept democratic, constituţional, pe care ALŢII l-au cīstigat şi pentru tine. 
Ti-am scris deja īn două rīnduri că nu īncerc să-ţi schimb convingerile şi nici nu am īncercat.
Cu limbajul pe care īl foloseşti eşti īnafara regulamentului (nici măcar nu suntem īn battlefield) 
       Trăieşti probabil un plăcut sentiment de preaplin, ţi-ai īnsuşit paranoia asta cu securisto-comuniştii şi ai īnceput o revoluţie pitit īn spatele tastaturii.


_______________________________________
May you walk on warm sands !
                                   Ahnassi / TES3

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Mosule, eu nu-s pitit in spatele tastaturii, sunt om cu adresa cu nume cu date cu stupi etc, fara trecut in comunism...nu duc nici o revolutie, imi exprim opinia, si nu eu sunt ala care luctreaza murdar cu copy-paste cu pasaje smulse din context!
Daca ai raspuns la ce am scris mai sus sau daca ai o parere diferita scrie te rog amanuntit ca sa inteleg si eu cum privesti lucrurile, dar nu-mi insulta inteligenta, vezi ca nu ma ridic in doua labe cand vad un cub de zahar si nici nu ma tavalesc pe jos cand vad un bici.
Trebuie mai mult deatat sa convingi!
Daca a-m fi oki in oki ti-as vorbi la fel!
NU e vorba de nici o paranoia, e vorba ca Traian Basescu are in spate un trecut in PCR, si in securitate, si voi ..sustinatorii lui ferventi strigati JOS COMUNISMUL...aici este DEMAGOGIA!!
RUSINE!

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335

BUNKA a scris:

Daca nu ma-nsel Basescu era ministru al transporturilor in perioada mineriadelor iar minerilor li sa pus la dispozitie garnituri de tren cu care sa se deplaseze la Bucuresti!

Puteai atunci sa te pui cu politica? Lucrurile au luat-o rau de tot. Inca nu se stia de democratie. Opozitia voia cu orce pret puterea. Peste vointa poporului nu te punei pune. Armata nu mai putea sa traga, ar fi fost compromisa total.
Pacat ca nu  intra domnul Filip sa ne spune cine i-a adus pe mineri.


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Astea-s scuze pt securisti care au fost tortionari...nu mai tin dupa 20 de ani in care tot incercam sa ne desprindem de trecut.
Au fost opameni chiar si pe timpul comunistilor care cHiar daca nu au fost impotriova cel putin nu au fost cu ei...si altii care chiar au suferit si au stat ani buni in parnae...normal ca acum membrii de partid cauta scuze dar nu merge...eu nu inghit cacaturi.
Daca stiu ca au un trecut murdar macar sa nu mai aiba tupeul sa iasa in fata, sa stea in banca lor ca timpul lor a trecut demult.
Am zis eu...comunistul striga "comunistii!!!"
E de rahat ce se intampla acum!
Basescu cu tot cu trecutul lui dubios ar trebui sa se dea la fund nu sa mai aiba tupeul sa mai ceara un mandat....tupeu jegos!!
...si Oameni fara minte care-l sustin..nu jignesc, zic doar adevarul!!

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Daca voi vreti sa va conduca un comunist expert in manipulare, un securist sadea sunteti liberi sa dati votul in orice directie, libertatea asta va este oferita de sangele care a curs in 89 pe caldaram, sangele este al celor care au luptat impotriva unui sistem reprezentat de oameni de teapa lui Basescu!
Spor la treaba baeti!

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335
Ce a cauta Geoana noapte la 12 la Vantu. A ramas fara carduri sau fara bani? A fost prost, nu degeaba la numit Iliescu PROSTANAC> si bine i-a zis.
Base a avut curajul sa-i infrunte. Si aseara a fost destul de degajat la un post de televiziune. Prostanacul ce a facut? Nu l-a mai last Vantu pe vreun post de televiziune?
Si-a dat seama ca a fost pe fata.
Sper sa mearga si ceilalti 45% care nu au votat si acum sa stie cu cine sa voteze.


pus acum 14 ani
   
adi hodis
Moderator

Din: Batăr BH
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 5405

Valer70 a scris:


ady13 a scris:

Acest filmulet te-as ruga sa il transmiti la NASU b1 tv



Şi nu uitaţi să ataşaţi şi unul cu Băsescu lovind copilul şi jurānd pe Biblie!
Valer Bodea

Da' Geoana ce face-a cu mana de pe biblie?
Era prea fierbinte ca sa tzina mana pe ea si o tot salta! Ce-am mai ras!!!!  
Asta si cei ca el nu mai au nici credintza in DUMNEZEU!!!
Sa tzinem minte peste ani de pe acum.
SA JURI STRAMB CU MANA PE BIBLIE, E UN MARE PACAT, MAAAAAREEEEE!!!!
Si pe D-ZEU nu-l poti mintzi.   Pedeapsa va veni, pe masura,  cu varf si indesat.
Pacat de oamenii pacaliti de atata minciuna din atita timp.
Satana-i bucuros,abia asteapta clientela si cineva se straduie de-o intalnire ...              


_______________________________________
Albinutele = viata ... importantele albinute ... '' daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ''http://ADIHODIS.sunphoto.ro

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

adi hodis a scris:


Valer70 a scris:


ady13 a scris:

Acest filmulet te-as ruga sa il transmiti la NASU b1 tv :hi:



Şi nu uitaţi să ataşaţi şi unul cu Băsescu lovind copilul şi jurānd pe Biblie!
Valer Bodea

Da' Geoana ce face-a cu mana de pe biblie?
Era prea fierbinte ca sa tzina mana pe ea si o tot salta! Ce-am mai ras!!!! :rotfl:  :rotfl:
Asta si cei ca el nu mai au nici credintza in DUMNEZEU!!!
Sa tzinem minte peste ani de pe acum.
SA JURI STRAMB CU MANA PE BIBLIE, E UN MARE PACAT, MAAAAAREEEEE!!!!
Si pe D-ZEU nu-l poti mintzi.   Pedeapsa va veni, pe masura,  cu varf si indesat.
Pacat de oamenii pacaliti de atata minciuna din atita timp.
Satana-i bucuros,abia asteapta clientela si cineva se straduie de-o intalnire ...  :x   :nebun:   :nono:   :nono:   :nono:


Mă obligaţi să vă răspund, domnule Adi Hodiş. De ce şi-a ridicat Geoană māna ştie el, nu noi. Dar a ridicat-o după ce jurase. De exemplu după ce a jurat poate că a vrut să ridice māna pentru că era transpirat şi văzānd că Băsescu nu o ridică, a pus-o la loc. Poate a crezut că o poate ridca pentru că jurase. Poate fi īntrebat şi de mass-media de ce, noi putem face doar presupuneri, răuvoitoare sau nu. Oricum nu a jurat strāmb, după ce s-a văzut. Dar Băsescu a fost īntrebat clar dacă l-a lovit pe băiat. Promisese că va jura. Faptul că īl atacaţi pe Geoană dovedeşte că Băsescu a jurat strāmb. Nu l-a īntrebat nimeni dacă l-a lovit cu pumnul şi nici unde. Deci este posibil să-l fi lovit cu pumnul īn altă parte, nu la figură sau īn plex. Este posibil să-l fi lovit cu dosul māinii, cu palma sau cu dosul māinii. Oriunde. Geoană a jurat cu voce hotărātă iar la urmă a spus: aşa să-mi ajute Dumnezeu. Băsescu a spus jur şi nu a jurat pentru īntrebarea pusă, a jurat altceva. Īl poate şmecheri şi pe Dumnezeu sau...Dumneavoastră interpretaţi cum vreţi. Aveţi dreptate, pe Dumnezeu nu-l putem minţi, el ne va judeca dar ne va judeca şi după cum īi judecăm pe alţii! Dacă īi judecăm strāmb... Nu vă ia cumva cu fiori pe spinare? Valer Bodea


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

balasbebe a scris:

Ce a cauta Geoana noapte la 12 la Vantu. A ramas fara carduri sau fara bani? A fost prost, nu degeaba la numit Iliescu PROSTANAC> si bine i-a zis.
Base a avut curajul sa-i infrunte. Si aseara a fost destul de degajat la un post de televiziune. Prostanacul ce a facut? Nu l-a mai last Vantu pe vreun post de televiziune?
Si-a dat seama ca a fost pe fata.
Sper sa mearga si ceilalti 45% care nu au votat si acum sa stie cu cine sa voteze.


BALAŞBEBE, AVEŢI O FUNCŢIE PUBLICĂ CHIAR DACĂ NU ESTE RENUMERATĂ. SUNTEŢI MODERATORUL FORUMULUI DIN CARE FAC PARTE ŞI UNII CARE SE SIMT JIGNIŢI DE ETICHETA PE CARE I-AŢI APLICAT-O LUI GEOANĂ. Puteaţi să scrieţi că a făcut o prostie, cine nu face? Balaşbebe, fiind şi moderator vă credeam om serios. Şi inteligent. Dar oricum nu puteţi fi atāt de deştept īncāt de la marea īnălţime a  postului de moderator să-l faceţi prostănac pe un om care reuşeşte să realizeze o uniune naţională din care favoritul dumneavoastră nu face parte. Din vina lui. Geoană a declarat că Vāntu l-a chemat să-i spună ceva folositor contra lui Băsescu dar el nu a fost de acord. Iar dumneavoastră tot bateţi monedă pe asta. Poate a fost o cursă, poate nu. Dar cel pe care īl susţineţi a jurat pe ce a fost īntrebat? Ce credeţi, l-a lovit pe băiat cu pumnul īn altă parte, nu īn faţă sau īn plex? Sau l-a lovit cu palma, cu dosul māinii sau cu dunga, ca şi caratiştii? Pentru că Băsescu nu a jurat pe īntrebarea pusă, a lăsat valabilă oricare din aceste variante. Īncep să mă īntreb dacă nu cumva din cauza dumneavoastră ne spun ceilalţi găinari. Şi nu aveţi decāt să mă banaţi pentru postări prea lungi. E uşor dr aruncat acuzaţii ca prost, tāmpit şi altele. Pentru a le combate este nevoie de multe cuvinte. Īi voi propune administratorului sancţionarea dumneavoastră ,i vom vedea dacă vă va găsi vinonat sau...Valer Bodea


pus acum 14 ani
   
LUCIAN AVRAM
CLUB STUPARITUL

Din: Vaslui
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1159
nene Vale70 , ma bag si eu ca musca in lapte , ce treaba are sula cu prefectura ? (fara suparare ) ce treaba are nea balas ca e moderator cu opiniile politice pe care le are , daca zicea de basescu ca e prost te simteai mai bine  ???, de ce trebuie sa desfacem firul in patru ? politicienii fac un efort odata la 4 sau 5 ani pe cand noi facem eforturi in fiecare zi sa supravietuim si sa asiguram o paine pe masa la familie , de ce din cauza unora care  umbla numai cu prosteala si sunt marionetele unor oameni de afaceri , de ce din cauza lor trebuie sa ajungem la discutii de genul asta ?????? eu cred ca nu e corect , pardon , aici nu ati fost corect !  
pentru ce sa fie snctionat ????? pentru ca vede altfel decat dumneata lucrurile si politica ????? iarasi nu ati fost corect ! sper ca nu v-am stricat seara ! LUCIAN AVRAM ! na ca m-am semnat si eu !         


pus acum 14 ani
   
adi hodis
Moderator

Din: Batăr BH
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 5405
Daca si cu parca
Se suira-n barca ...
Eu judec dupa ceea ce vad si aud iar cum l-am vzaut si auzit, am aratat.
Deci nu am motive sa ma ia cu fiori pe sira spinarii, eventual doar pt. ca ma gandesc ce-l asteapta pe el.Defapt nici nu vreau sa stiu.
Mi-am amintit ceva: hotzul de hotz se teme, mincinosul de mincinos si, la confruntare cine striga ca e mincinos Base?
Parca-l aud pe Geoana de cate ori a rostit cuvantul minciuni.


_______________________________________
Albinutele = viata ... importantele albinute ... '' daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ''http://ADIHODIS.sunphoto.ro

pus acum 14 ani
   
LUCIAN AVRAM
CLUB STUPARITUL

Din: Vaslui
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1159
nea balas cand te prind , eu te sanctionez cu o bere si mata pe mine cu o palinca , te prinzi ? poate la janese acasa , suntem invitati la el !    

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

balasbebe a scris:


Valer70 a scris:


ady13 a scris:

Acest filmulet te-as ruga sa il transmiti la NASU b1 tv :hi:



Şi nu uitaţi să ataşaţi şi unul cu Băsescu lovind copilul şi jurānd pe Biblie!
Valer Bodea

Treba cu filmuletul cu pumnul este adevarata doar pana la un punct. Au scos cateva cadre, pentru a se putea marii viteza pumnului. Un pumn fata de mineriada este o nimica toata. Acolo au murit tineri nevinovati. Acel pumn a fost doar din simpatie, si eu asa voi crede toata viata.
Au ramas 2 candidati, si este pacat ca romanii nu merg in numar mai mare la vot. Vor merge doar o parte care voteaza la comanda, o parte care a fost intoxicata la televizor.



Fiţi la obiect, domnule Balaşbebe, ce are mineriada cu candidatul Geoană de le comparaţi? A omorāt Geoană oameni la mineriadă? Am propus administratorului demiterea dumneavoastră pentru această postare. Nu mă mir că ceilalţi ne fac găinari. Cu asemenea moderatori nici nu mă mir că cei care īl susţin pe Geoană nu au īndrăznit să posteze. Valer Bodea


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

Valer70 a scris:


balasbebe a scris:


Valer70 a scris:




Şi nu uitaţi să ataşaţi şi unul cu Băsescu lovind copilul şi jurānd pe Biblie!
Valer Bodea

Treba cu filmuletul cu pumnul este adevarata doar pana la un punct. Au scos cateva cadre, pentru a se putea marii viteza pumnului. Un pumn fata de mineriada este o nimica toata. Acolo au murit tineri nevinovati. Acel pumn a fost doar din simpatie, si eu asa voi crede toata viata.
Au ramas 2 candidati, si este pacat ca romanii nu merg in numar mai mare la vot. Vor merge doar o parte care voteaza la comanda, o parte care a fost intoxicata la televizor.



Fiţi la obiect, domnule Balaşbebe, ce are mineriada cu candidatul Geoană de le comparaţi? A omorāt Geoană oameni la mineriadă? Am propus administratorului demiterea dumneavoastră pentru această postare. Nu mă mir că ceilalţi ne fac găinari. Cu asemenea moderatori nici nu mă mir că cei care īl susţin pe Geoană nu au īndrăznit să posteze. Valer Bodea



Domnule administrator, propun destituirea domnului Balaşbebe pentru că a īntrecut orice limită. Postarea lui o dovedeşte. Valer Bodea


pus acum 14 ani
   
LUCIAN AVRAM
CLUB STUPARITUL

Din: Vaslui
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1159
demiterea de unde ?????????? poate doar sa-i ia boii de la bicicleta ! s-a dus vremea cand depuneai o plangere la secretarul de partid .......... de vreo 20  de ani !

pus acum 14 ani
   
LUCIAN AVRAM
CLUB STUPARITUL

Din: Vaslui
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1159
tovarase administrator , propun anihilarea lui nea balas pentru ca vede lucrurule putin diferit de valer 70 ! si mai propun sa-l obligam sa de-a de baut la toata lumea !     

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Demiterea din postul de moderator, domnule Lucian Avram pentru că formularea lui īi pune īn cārcă lui Geoană morţii de la mineriadă. Şi astfel de obiectivitate īi īndreptăţeşte pe ceilalţi să ne numească găinari. Chiar dacă este voluntară funcţia de moderator presupune şi o anumită cinste. Adică să-l acuzi pe om doar pentru ce a făcut.  Dacă cineva i-ar face prostănaci pe prietenii lui Balaşbebe s-ar supăra, nu? Jignindu-l pe Geoană şi spunāndu-i prostănac īi jigneşte şi pe susţinătorii lui care sunt mai mulţi decāt par dar īndrăznesc să posteze cānd doi moderatori īl susţin pe Băsescu? Unul civilizat, cinste lui, nu aruncă jigniri şi nu pune etichete, īşi susţine opiniile cu eleganţă. Balaşbebe scrie că Geoană este prostănac. Dacă-l demite va fi pe viitor mai respectuos dacă nu cu colegii măcar cu cineva care poimīine poate deveni şeful statului. Şi eu l-am combătut pe Băsescu, īn contrapondere cu etichetele puse lui Geoană am folosit şi cunvinte mai aspre dar nu sunt atāt de deştept ca balaşbebe să mă consider deasupra tuturor.. Valer Bodea

pus acum 14 ani
   
LUCIAN AVRAM
CLUB STUPARITUL

Din: Vaslui
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1159
pai de unde stii matale nene Valer ca geoana nu are nici un amestec ?????? din vreo sursa sigura ceva ????? zi-ne sa stim si noi !   asa as putea sa zic si eu : taiati pensia lui valer 70 ca a fost comunist si membru de partid , ca oricum toti am fost ! 

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Nu este tot una. Dar cine face asemenea afirmaţii trebuie să şi le justifice. Cānd Jimm m-a īntrebat care este sursa i-am spus. Şi era vorba de fapte petrecute acum aproape 1oo de ani. Aici e vorba de morţi recente, de campanie electorală şi este mai grav. Să vedem ce decide administratorul. Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
adi hodis
Moderator

Din: Batăr BH
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 5405
Nu am gasit justa propunerea d-vs d-nu Valer.
In postarea citata se expune doua intamplari comparative dupa care subiectul trece la candidati.Dar cele doua intamplari au date si locatii diferite si nu e specificat numele lui Geoana, nici legat de mineriada care se stie cine,ce si cum.
O aluzie nu e o stare de fapt.


_______________________________________
Albinutele = viata ... importantele albinute ... '' daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ''http://ADIHODIS.sunphoto.ro

pus acum 14 ani
   
mircea_bog
Administrator

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 1348
D-le Valer
Pai astia...moderatorii , atat asteapta...Sa le spun sa plece ...Ca s-au saturat si ei sa ia cucuie, sa intretina discutiile, sa mute topicuri in sectiuni adecvate, etc .
Vor sa fie numai apicultori forumisti...atat..

Nu !...Eu zic asa...Ii mai tinem pana ii stoarcem de toate informatiile apicole, si dupa aia le cerem "demisia... Nu e mai bine asa ? Sa spuna tot despre ce si cum fac in stupinele lor , intai....   

La`s ca trec si alegerile astea...Al dracului alegeri, ca dupa aia noi tot cu buza umflata ramanem . Toti , o apa si`un pamant....


_______________________________________

Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se.
O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !

pus acum 14 ani
   
Dila Daniel
Moderator

Din: Craiova
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3059

adi hodis a scris:

Nu am gasit justa propunerea d-vs d-nu Valer.

Eu nu gasesc justificate multe postari pe forumul de apicultura...si nu ma refer la d.nu Valer70 ci la multi dintre noi.


_______________________________________
Nu sunt perfect,dar sunt eu insumi si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.

pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

mircea_bog a scris:

D-le Valer
Pai astia...moderatorii , atat asteapta...Sa le spun sa plece ...Ca s-au saturat si ei sa ia cucuie, sa intretina discutiile, sa mute topicuri in sectiuni adecvate, etc .
Vor sa fie numai apicultori forumisti...atat..

Nu !...Eu zic asa...Ii mai tinem pana ii stoarcem de toate informatiile apicole, si dupa aia le cerem "demisia... Nu e mai bine asa ? Sa spuna tot despre ce si cum fac in stupinele lor , intai....  :rotfl:  :rotfl:

La`s ca trec si alegerile astea...Al dracului alegeri, ca dupa aia noi tot cu buza umflata ramanem . Toti , o apa si`un pamant....



Domnule Mircea Bog, nu am nimic personal cu domnul Balaşbebe, sunt convins că tensiunea campaniei electorale nu prea curate de afară a pătruns şi pe forum. Cred şi că domnul Balaşbebe a postat această acuzaţie nefericită din greşeală. Dar s-ar fi cuvenit să-şi recunoască pe forum greşeala. Dacă o face sau nu, este problema dumnealui. Eu mă mulţumesc cu faptul că am semnalat-o, deşi se pare că unii nu vor să īnţeleagă şi cred că īl apără pe BalaşBebe īntrebāndu-mă pe mine ce are p... cu prefectura deşi trebuia să se īntrebe ce are Geoană cu morţii de la mineriadă? Vinovat de morţii de la mineriadă este cine i-a chemat pe mineri şi cine le-a mulţumit. Poate şi ministrul transporturilor de atunci este vinovat, nu cumva Băsecu era la transporturi atunci? Geoană nu are nici o legătură cu asta. Eu īmi retrag plāngerea īmpotriva domnului BalaşBebe din momentul īn care va afirma că a greşit la postare şi īşi cere scuze pentru că l-a făcut prostănac pe Geoană. Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833

adi hodis a scris:

Nu am gasit justa propunerea d-vs d-nu Valer.
In postarea citata se expune doua intamplari comparative dupa care subiectul trece la candidati.Dar cele doua intamplari au date si locatii diferite si nu e specificat numele lui Geoana, nici legat de mineriada care se stie cine,ce si cum.
O aluzie nu e o stare de fapt.


Domnule Adi Hodiş, cānd spun: "ăsta a dat cu pumnul, ce-i asta faţă de lovitura cu lopata?" este clar că mă refer la două situaţii diferite şi la doi oameni diferiţi: unul care a dat cu lopata şi unul care a dat cu pumnul. Cine nu este īn temă īnţelege din postarea domnului Balaşbebe că Băsescu  este vinovat pentru că a dat cu pumnul iar Geoană este vinovat pentru morţii de la mineriadă. Mie īmi ajunge ca domnul Balaşbebe să posteze că a făcut o greşeală, că nu a vrut să afirme că Geoană este vinovat de morţii de la mineriadă. Şi sa-şi ceară scuze pentru că l-a făcut prostănac pe Geoană. Pentru că i-a jignit pe toţi susţinătorii lui prin Geoană prin asta. Scuzele ar fi utile şi forumului. Dacă şi-ar fi cerut scuze ar fi infirmat acuzaţiile aduse forumului nostru de fratele vitreg. Dacă nu şi le cere le confirmă. Dacă a postat deja scuzele eu mă declar mulţumit şi nu mai am nimic de spus, mai ales că toţi am utilizat cuvinte mai dure.  Valer Bodea


pus acum 14 ani
   
lucky5strike
CLUB STUPARITUL

Din: Craiova
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3248
Adevarul!

Se zice ca adevarul e intotdeauna la mijloc!

Si ca adevarul nu ni-i rezervat noua, muritorilor de rand!

Haideti sa terminam cu "prostanacii" si "chiorii" pe ziua de astazi!

Maine oricum nu va mai conta!



pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
Exact asta i-am propus şi eu domnului Bunka, să īncetăm campania electorală. Dar trebuia să răspund. Valer Bodea

Modificat de Valer70 (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
adi hodis
Moderator

Din: Batăr BH
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 5405

Dila Daniel a scris:


adi hodis a scris:

Nu am gasit justa propunerea d-vs d-nu Valer.

Eu nu gasesc justificate multe postari pe forumul de apicultura...si nu ma refer la d.nu Valer70 ci la multi dintre noi.


Mare adevar grai-si Daniele si, tre' sa multzumim moderatorilor pt. rabdare.
Va multumesc d-lor .

Modificat de adi hodis (acum 14 ani)


_______________________________________
Albinutele = viata ... importantele albinute ... '' daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ''http://ADIHODIS.sunphoto.ro

pus acum 14 ani
   
proapicole
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3

mircea_bog a scris:

D-le Valer
Pai astia...moderatorii , atat asteapta...Sa le spun sa plece ...Ca s-au saturat si ei sa ia cucuie, sa intretina discutiile, sa mute topicuri in sectiuni adecvate, etc .
Vor sa fie numai apicultori forumisti...atat..

Nu !...Eu zic asa...Ii mai tinem pana ii stoarcem de toate informatiile apicole, si dupa aia le cerem "demisia... Nu e mai bine asa ? Sa spuna tot despre ce si cum fac in stupinele lor , intai....   

La`s ca trec si alegerile astea...Al dracului alegeri, ca dupa aia noi tot cu buza umflata ramanem . Toti , o apa si`un pamant....

na domnu balas de data asta a ti primit ce a ti meritat, dar vb colegului prima data dati  sa curga palinca de zalau si dupa sa va puneti pe treaba cu postarile despre apicultura mai puternic ca pina acum traiasca pcr in frunte cu tov...........
     
multa sanatate doamne ajuta!!!


pus acum 14 ani
   
batrinul
apicultor

Din: Sft.Gheorghe
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 268
HAI SA-l FAC FERICIT (temporar) pe balabebe Mai baieti, nu fiti lenesi , duceti-va si votati !  Ultimele date ale exitpoll-urilor partiale ii dau un usor avans lui Mircea Geoana in cursa prezindentiala, in fata presedintelui Traian Basescu.


Ora 17.00

Geoana vs. Basescu: 51,2% - 48,8% (INSOMAR)

Geoana vs. Basescu: 52% - 48% (CCSB)


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Valer70
apicultor

Din: Halmeu-Satu Mare
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1833
La vot pentru viitor.

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Va doresc sa traiti exact asa cum ati votat!
Jumatate din populatie merita cu prisosinta tot ceea ce se va intampla in tara in urmatorii ani, jumatate se vor mai sacrifica odata fara voia lor.
Jumatate din oamenii acestei tari au la dispozitie inca 5 ani sa se convinga de greseala facuta.
Sa traiti exact asa cum ati votat e singura urare pe care pot sa v-o fac!
Rusine oamenilor fara minte care si-au vandut votul pe nimic!!
...de-acu` Dumnezeu cu mila sa vedeti balci, circ si foame!
Din punctul meu de vedere oricare din cele doua mari partide care au facut alianta care l-a sustinut pe Geoana, deci oricare va trada alianta si va face alianta cu PDL...nu voi mai vota niciodata cu ei!
Sa dea Dumnezeu sa traiti cum ati votat ca meritati!!!


pus acum 14 ani
   
romikele
Vizitator




BUNKA a scris:

Sa dea Dumnezeu sa traiti cum ati votat ca meritati!!!

Multumim de grija, asemenea.
P.S. Ce te face sa crezi ca ar fi fost mai bine cu ceilalti? Si pentru cine?

Toate  bune!


pus acum 14 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335
Domnule Bunka
Eu referitor doar la campanie, am fost scarbit de haita de la Antena 3 Pur si simplu au latrat, alt cuvant acum nu gasesc sa-l folosesc. Aproape non stop au latrat. Oricat calm am avut sa-i ascult trebuia sa schimb canalul. Pana si ieri duminica au aduc tot felul de personaje care au dat tot ce era mai rau fata de o persoana.
Nu mi-a placut nici expresia de "chior" si alte cuvinte. Eu am folosit cuvantul prostanac scos de un presedinte de onoare al unui partid. Vine primavara si tot n se poate termina o discutie.
Oare nu te intrebi cine a scos lumea la vot?
Un raspuns ar fi vizita lui Geoana la Vantu. Cei 300.000 de perdanti la FNI, nu au fost prea putini, si au fost din toate partidele. Voi vorbiti de diaspora. Vorbiti si puteti vorbi.
Cum se poate fura daca au fost prezenti anumiti reprezentanti ai partidelor?


pus acum 14 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335
Domnule Romikele
Eu ii inteleg ca au fost in campanie electorala, au un scop, scopul lor si nicidecum pentru popor. Au avut majoritate si au parasit-o sa-si poata juca o carte murdara pe fata.
Pe mine m-a uimit calmul lui Basescu la OTV. Nu mai avea ce pierde dupa vizita lui Geoana la Vantu. De aceea nici nu a mai aparut la nici o televiziune. Ii s-a pus pumnul in gat. Nu a stiut sa faca o vizita secreta. De acolo a primit si titlul de "prostanac".


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Stiti ce nu-nteleg eu domnule Balas?
De ce inchideti si deschideti topicuri asa dupa bunul plac...adineaori nu am putut scrie doua din ele erau inchise...in conditiile astea nu ma scriu!
Sanatate maxima, credeam ca aici se poate vorbi liber dar se pare ca ma insel!
Va salut !


pus acum 14 ani
   
lucky5strike
CLUB STUPARITUL

Din: Craiova
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3248
BUNKA
Esti sigur, poate ca a dat forumul rateuri!
Au mai fost cazuri!
Salut!



pus acum 14 ani
   
adi hodis
Moderator

Din: Batăr BH
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 5405

BUNKA a scris:

Va doresc sa traiti exact asa cum ati votat!
Jumatate din populatie merita cu prisosinta tot ceea ce se va intampla in tara in urmatorii ani, jumatate se vor mai sacrifica odata fara voia lor.
Jumatate din oamenii acestei tari au la dispozitie inca 5 ani sa se convinga de greseala facuta.
Sa traiti exact asa cum ati votat e singura urare pe care pot sa v-o fac!
Rusine oamenilor fara minte care si-au vandut votul pe nimic!!
...de-acu` Dumnezeu cu mila sa vedeti balci, circ si foame!
Din punctul meu de vedere oricare din cele doua mari partide care au facut alianta care l-a sustinut pe Geoana, deci oricare va trada alianta si va face alianta cu PDL...nu voi mai vota niciodata cu ei!
Sa dea Dumnezeu sa traiti cum ati votat ca meritati!!!

Bunka, asa te exprimi de parca am fi pierdut un trai in lux.
Oricare ar fi din generatia veche s-au cea tanara, nu prea cred ca ar fi motive de indignare.Noi tot asa vom duce-o, dupa cum ne-om face .Asa vom dormi, dupa cum ne vom asterne.S-au cum sa mai zic?   daca vrem ceva, trebuie sa punem mana sa muncim.Fiecare dupa puteri si dupa posibilitatzi.Esti de acord?
Chiar crezi ca ar fi fost mai bine cu ceilalti, pt. noi astia din ramura asta.
Eu nu ma astept la mare lucru din partea castigatorilor.Din partea celorlalti nici la atat, ba dimpotriva, ar fi fost mai rau.
Stii la ce ma astept si pe ce ma bazez? pe ceea ce fac eu si ce am de facut.
Hai pe atelier, spor la treaba!!!!! 


_______________________________________
Albinutele = viata ... importantele albinute ... '' daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ''http://ADIHODIS.sunphoto.ro

pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Adi, daca vorbim de politica la nivel inalt de viziune, de riscuri pai tre sa gandim cum afecteaza decisia noastra si pe ala de la caile ferate,si pe pensionar, si pe profesor, si pe medic, si pe ala din politie, si pe ala din sistemul economic ....pe toata lumea, sunt categorii sociale care vor avea de suferit foarte mult, gandeste-te ce s-ar putea intampla daca ramane guvernul oricare ar fi el fara bani de pensii, cati oameni nevinovati pot muri de foame in casele lor reci...per ansamblu votul tau, al meu al tuturor afecteaza intreaga societate in rau sau in mai putin rau...nu te gandi doar la felia ta cand votezi, eu daca m-as andi doar la borcanul meu de miere sau la kilu` meu de polen nici nu m-as mai duce la vot, criza economica sau situatia sociala proasta per ansamblu ne afecteaza pe toti dar absolut pe toi indirect sper ca intelegi ca daca lumea o sa o duca greu si nu vor mai fi bani, atunci si tie iti va merge greu cu mierea...nu suntem izolati, traim intr-o societate si suntem dependenti de cum merge ea.
La fel cum scad vanzarile intr-un sector oarecare la 50% asa o sa-ti scada si tie si mie la miere...am vb cu patroni de firme care toti se plang de blocaj economic, ca au datorii si ca nu le pot plati din cauza ca si ei la randul lor au de luat bani de la alte firme care si ele la randul lor au aceleasi probleme...incepe sa se lucre pe caiet...asa ceva nu merge in economie, e jale...si se mai plang oamenii de reducerea vanzarilor.
Deci votul tau sau al meu in situatia asta influienteaza mai mult decat faptul ca o sa vinzi tu sau eu 500kg de miere in plus sau in minus...astea-s mizilic!!!

Modificat de BUNKA (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
BUNKA
CLUB STUPARITUL

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2058
Vad ca sunt colegi care au raspuns interesant la urarea mea, da eu urez tuturor romanilor sa traiasca asa dupa cum au votat, e clar ca in acelasi timp nu se poate intampla asta pt ambele categorii, dar eu stiu sigur...am o presimtire sa zicem ca cel putin in urmatorii 2-3 ani va fi RAU...cei care au votat intr-un anume fel nu au dreptul sa se planga caci vor trai sub regimul pe care-l sustin, ceilalti...asta e, de voie de nevoie tre sa acceptam decizia "majoritatii" am pus-o in ghilimele pt ca eu cred ca a fost frauda mai mare de 60000 de voturi care fac acum diferenta, dar sa trecem peste asta.
Deci absolut tot ce va urma in urmatorii ani sub Basescu, cei ce l-au votat nu au voie sa scoata nici un sunetel de mahnire, suparare, disperare...n-au dreptul asta ca au ceea ce si-au dorit!
Exista logica in ceea ce zic nu??
 


pus acum 14 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335
Indiferent cum votam, noi traim doar din munca. Noi nu traim din pomana electorala. Tot ei ies si se invart la ciolan. Voturile au fost cumparate cu bani. Nu la sectie s-au facut jocurile politice.  S-au manipulat voturile prin mita electorala gen pix, sapca, fular, galeata, alimente si in puls functiile marunte sau mari oferite. Ambele tabere au oferit cadouri. Bine ca nu au folosit pliante, caci numai mizerie faceau. Pe unde treceai cu masina prin sate vedeai doar imbulzeala si galagie. De ce nu scot o lege in acesta privinta, daca par asa de corecti. Castiga cel care nu trece pe la Vantu sa semneze condica de prezenta pentru 5 ani.

pus acum 14 ani
   
AndreiRN
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 427

balasbebe a scris:


pix, sapca, fular, galeata,

Deci tot chinezi au profitat de alegerile la romani.
Fondurile de stat in conturi chinezesti au ajuns.
   


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la