APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
elenn pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 55 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ? / la inceputuri  
Autor
Mesaj Pagini: 1
muraru
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 16
Buna!
Sunt expert contabil, locuiesc in Tg-jiu, casatorita,am o fetita,o catelusa bischon frise si una caniche, patru papagali, o broasca testoasa , un acvariu cu pesti, o chinchila iar acum si 10 stupi , confectionati in regie proprie ca sa spun asa, iar luna aceasta voi cumpara si familiile de albine ( sotul nu este de acord cu stupii mei, dar m-a lasat in pace pentru ca stie ca nu il voi deranja cu ei si nu ii voi solicita nici un ajutor), Voi colabora la ingrijirea lor cu fratele meu.
   Mi-am cumparat carti, citesc de 2 luni tot ce imi pica in mana despre apicultura, urmaresc subiectele de pe forum, iau notite , ma voi inscrie la cursurile organizate la noi in oras pe tema apiculturii si sper ca incet , incet voi invata cat mai multe despre aceasta fascinanta lume.
   imi plac discutiile de pe forum si sper sa aflu cat mai multe de la dumneavoastra!


pus acum 15 ani
   
oprita
apicultor

Din: Ciuperceni,sat.Priporu-Gorj
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 424
Sarut mainile stimata doamna si bine ati venit. Eu va doresc succes si sunt sigur ca in scurt timp o sa colaboreze si sotul in apicultura.Intradevar aici pe Forum ,gasiti toate raspunsurile pt. ca sunt oameni cu suflet , care isi impartasesc cunostintele si celor ca noi incepatorii. Eu va doresc spor in activitate si miere multa in butoaie.

_______________________________________
Cu stima si sa auzim de bine , Oprita.

pus acum 15 ani
   
fcorobea
apicultor

Din: craiova stupina in gorj
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 25
sarut-mana si bine ati venit!

familii multe si cantar intins va doresc.





un gorjan


pus acum 15 ani
   
muraru
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 16
Sambata am fost  sa vad o zona cu padure de salcami pe-aproape de noi ,ca sa stiu exact unde voi duce stupii , am vorbit cu localnicii sa stiu cand  va inflori salcamul si sa vad exact unde  vor fi pozitionati.
  Voi merge (un fel de patorala)impreuna cu un apicultor care are si el 27 stupi , insa nu este deloc incepator, (si este dispus sa  dea si sfaturi care imi vor fi foarte utile), il voi lua si pe fratele meu cu mine.Ma gandesc ca practica ma va ajuta mai mult.
Saptamana aceasta o sa cumpar 10 familii de albine (cutiile le am deja gata, le-am vopsit cu ulei de in), am vorbit cu un domn apicultor cu experienta sa ma insoteasca. Eu fiind la inceput nu prea stiu ce si cum este bine.
  Astazi au inceput cursurile de apicultor la noi in oras(Tg-Jiu), 20lei inscrierea si 40lei peste 3luni jumatate, la ridicarea certificatului de apicultor.
  Sper ca albinele sa nu fie carcotase  si sa fie multumite de modul cum vor fi ingrijite.Eu imi voi da toata silinta.Daca nu imi vor face reclamatii, atunci inseamna ca pot sa continui si la anul.
De productie vorbim  in anii urmatori cand voi capata experienta.
In paralel merg si cu cabinetul de evidente si expertize,ca de , de-aici imi castig traiul, sper sa ma descurc cu toate.
Sotul meu si-a mai schimbat putin parerea , mi-a promisa ca de 2 ori va veni si el cu mine, mai mult nu, in schimb fetita e incantata f. tare.
De-abia asteapta sa ia vacanta sa mearga si ea la stupi.
Sa auzim numai de bine!


pus acum 15 ani
   
pupemea
CLUB STUPARITUL

Din: Cisnadie 23 01 1968
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 5230
Bine ati venit.

Nu aveti de ce sa va temeti in privinta igrijirii ce o veti acorda albinelor.Este cunoscut ca femeile au inascuta atentia pentru tot ce este viu.
Eu cunosc (cat cunosc) apicultura pe o linie ,unde la capat este o femeie.Nimeni de la acea femeie nu a facut aceiasi performanta.An de an.

Succes.


_______________________________________
A-l urma pe Hristos nu are nici un sens, daca nu are tot sensul din lume.
Oamenii nu ajung in iad din cauza pacatelor.Si nici in rai din cauza lipsei de pacat.Acceptarea lui Hristos sau nu, este ceea ce ne imparte.
Fericirea este simpla.Dificil este sa fi ...simplu.

pus acum 15 ani
   
muraru
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 16
Multumesc de incurajari domnule Pupemea. Voi scrie cate ceva (cat sa nu plictisesc ) despre realizarile si pasii inainte pe care sper ca ii voi face , dar si despre eventualele esecuri ( vor mai fi si de-astea probabil, ca asa e in viata).
   Spor la treaba tuturor, pentru ca acum este campania in toi!


pus acum 15 ani
   
muraru
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 16
In saptamana de dupa PASTE, merg in Valcea sa cumpar 10 familii de albine ,cu tot cu stup-400RON.Nu i-am vazut inca, s-ar putea sa-i fac o vizita saptamana aceasta domnului care vinde , momentan am vorbit doar la telefon , mi-a promis ca mi-i pregateste pentru cules, au iesit din iarna pe 4-5 rame, dumnealui spune ca mi-i va da pe 8 rame.
   Un prieten,(fost stupar) mi-a zis ca nu e bine sa-i iau din Valcea , ca de regula acolo sunt slabe familiile,( eu sunt din Tg-Jiu) , si ca pretul este prea mare.
   Imi poate da cineva un sfat?
Spor la treaba tuturor!


pus acum 15 ani
   
linde
apicultor

Din: Turda
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 169
cam piperati, la 8 rame pregatiti de cules?????
Citeste recomandarea lui Janese de pe acest forum despre cum se cumpara stupi.http://stuparitul.3xforum.ro/post/3754/1/Posesor_de_stupi_/


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la