APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
mememe12 pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / APICULTURA BIO / Lege buna.  
Autor
Mesaj Pagini: 1
pupemea
CLUB STUPARITUL

Din: Cisnadie 23 01 1968
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 5230


_______________________________________
A-l urma pe Hristos nu are nici un sens, daca nu are tot sensul din lume.
Oamenii nu ajung in iad din cauza pacatelor.Si nici in rai din cauza lipsei de pacat.Acceptarea lui Hristos sau nu, este ceea ce ne imparte.
Fericirea este simpla.Dificil este sa fi ...simplu.

pus acum 15 ani
   
gmih
apicultor

Din: Focsani
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 637
Deşi apicultorul īşi păzeşte albinele staţionar īntr-o prisacă de mulţi ani şi nu are posibilităţi tehnice să īşi transporte albinele, curtea aşteaptă de la el să-şi mute colonia de albine īntr-o altă locaţie īn timpul īnfloririi porumbului.

Ce chestie, dar ce exprimare, "īşi păzeşte albinele", păi săracul cum poate să le păzească, doar nu le-o ţine īnchise, apoi eu cred că legiuitorul e cel mai nebun.
Dac cineva are albinele acasă, şi īn apropiere sunt culturi pe care le vizitează albina, ce vină are apicultorul, doar nu s-o muta cu casa sau mai bne zis unde să-şi ducă albinele? Nu-i corect.


_______________________________________
Vorbind cu blandete, si tinand in mana un ciomag, veti ajunge departe.
(Theodore Roosevelt )

pus acum 15 ani
   
Alecs
CLUB STUPARITUL

Din: Iasi
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 866
Se scoleste uneori cate un ins, isi insuseste constiincios tot ce-i ofera " teoria " apoi in functie de meritele obtinute la invatatura obtine conducerea unui sector oarecare, unde incepe sa puna in practica ceea ce crede ca a invatat. Logic as spune. Numa ca acel ins HABAR NU ARE despre realitatile din teren dar insista sa se respecte ceea ce stie el. Referitor la subiectul de mai sus, daca l-ati intreba pe acel legiuitor ceva despre albina , o sa va raspunda conform unui banc de pa vremuri : aaaa, am si mancat. Sant aproape sigur ca referindu-se la pazirea albinelor isi inchipuie ca e ca la oi, pui mana pe bata si strigi la ele din toti rarunchii.  Sau mai nou , poate crede ca albinele sant niste fiinte dresabile si dresate carora poti sa le interzici categoric sa intre in tarlaua lui cutarica , sau sa ocoleasca un lot de popusoi ca-i polenizat " in vitro " si nu-i nevoie de interventia albinei. Apoi cauta de-l convinge ca alta-i realitatea ca atat ti-a trebuit ! Vine cu argumente, stiute de el,  citate din cine stie ce ineptii debitate de alti " teoristi " care-i seamana, sau daca nu are la indemana asa ceva iti spune sec: asta-i legea si trebe sa o respecti. Uite de asta trebe omul potrivit la locul potrivit. Ca-n Ion Creanga : daca-i cal sa traga, daca-i copil sa se joace, daca-i popa sa ceteasca. ( nu stiu daca am citat corect )

_______________________________________
Daca nu putem sa fim buni, sa incercam sa fim macar politicosi. (Nicolae Steinhart)

pus acum 15 ani
   
TARAN
apicultor

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 210
Adio BIO-care si asa a fost o minciuna!!!!!!!!!

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la