APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexanndra1994 Profile
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 42 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / CALENDAR APICOL - EVENIMENTE APICOLE / Intalnire forumisti  
Autor
Mesaj Pagini: 1
fcvaslui
apicultor

Din: undeva in Moldova
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 787
Pe cand o astfel de intalnire domnilor moderatori?Eu am participat la o intalnire a iubitorilor de flori de pe un forum cu profil floricol,unde a fost foarte interesant si relaxant.Se poate inchiria o pensiune pentru 2 zile.Sezonul estival e pe sfarsite preturile vor scade,noi nu prea mai avem treaba prin stupina.Ce ziceti?

_______________________________________
''prefer sa am lalele in gradina decat diamante la gat''

pus acum 15 ani
   
Alecs
CLUB STUPARITUL

Din: Iasi
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 866
Interesanta si ademenitoare propunere. Mai greu de pus in practica daca te gandesti la atatea " amanunte " de ordin organizatoric , dar nu-i imposibila.Daca tineti cont de faptul ca forumistii sant de pe tot cuprinsul tarii se pune mai intai problema locatiei, unde s-ar putea stabili, in asa fel ca sa fie accesibila tuturor . Apoi pe acest forum sant 1600 de useri. Ce spatiu ne-ar trebui daca raspund afirmativ cel putin jumatate ( + 1    ), si daca numai jumatate din cei ce vor fi prezenti vor veni cu autoturismele proprii.Si , hai sa nu mai insir alte si alte probleme pentru ca sant convins ca sant pe acest forum persoane care le- ar putea rezolva cu usurinta . Care persoane pot veni cu propuneri si impreuna cu iniatorul ( fc vaslui ) sa porneasca la treaba. Personal, in functie de data ce se va stabili si de gradul meu de ocupatie , raspund PREZENT.

_______________________________________
Daca nu putem sa fim buni, sa incercam sa fim macar politicosi. (Nicolae Steinhart)

pus acum 15 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335
La targul apicol de la Alba Iulia, a fost un sponsor destul de puternic. Pe langa el a fost si un excroc, care vindea niste tichete de participare, la masa festiva, cu 40 de lei.  Bineinteles, ca am muscat si eu din momeala.

In 12,13,14 septembrie va fi din nou un targ apicol, la Bucuresti, asa ca cine doreste, poate sa participe.
Fara un sponsor nu se poate organiza mai nimic. Asa este peste tot. In Zalau s-a organizat festivalul apiculturii. Au fost invitati, mai ales din partea Moldovei. Cei care au participat, sunt convins, ca au avut ce sa invete.
Urmeaza si la Suceava, un targ apicol, la Baia Mare, asa ca putem sa ne intalnim.


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la