APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Giulia22
Femeie
25 ani
Alba
cauta Barbat
25 - 40 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / INTRETINEREA ALBINELOR / alegerea vetrei  
Autor
Mesaj Pagini: 1
dyaboliq001
apicultor

Din: Tg.Jiu (stau in Buc,albineBZ)
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 202
unde vreau eu sa amplasez stupii e o problema cu furatul..si de aceea am ales sa ii amplasez pe o fasie de aprox 1.5 metrii intre casa si gard, feriti de vazul lumii. problema care ma framanta este ca acolo nu ajunge soarele decat vreo 3 ore pe la pranz..ce ziceti??  influenteaza mult ca nu prind si ei rasaritul?

_______________________________________
Cu matca se intampla ca si cu mai marii oamenilor; au aerul ca numai ei poruncesc, dar in realitate ei insisi asculta de porunci mai puternice si mai de neinteles decat acelea pe care le dau supusilor lor. (Maurice Maeterlinck)

pus acum 16 ani
   
maruta
apicultor

Din: targu jiu
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 91
Parerea mea este ca influienteaza, mai ales in aceasta perioada din mai multe puncte de vedere.Albinele pleaca la zbor mai tarziu, ai un cules de polen de 3 ore pe zi in loc de 6 ore, polen proaspat inseamna puiet sanatos si poate dublu.
   Atentie: daca familiile de albine le ai pe aceasta locatie si au iesit la zborul de curatare nu mai poti sa-i muti ca pe orice obiect, sunt alte procedee.


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la