APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
OnutzaGirl
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 51 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / INTRETINEREA ALBINELOR / alegerea vatrei  
Autor
Mesaj Pagini: 1
dyaboliq001
apicultor

Din: Tg.Jiu (stau in Buc,albineBZ)
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 202
unde vreau eu sa imi pun stupii e problema cu furatul..asa ca am ales sa ii pun in spatele casei ca sa nu se observe, ca in figura..distanta intre gard si casa fiind de aproxiamtiv 1.5m..intrebarea la care vrea usa obtin un raspuns de la voi este daca o sa fie problema cu soarele care o sa ajunga la ei decat la pranz...2-3 ore..in rest or sa fie umbriti?

_______________________________________
Cu matca se intampla ca si cu mai marii oamenilor; au aerul ca numai ei poruncesc, dar in realitate ei insisi asculta de porunci mai puternice si mai de neinteles decat acelea pe care le dau supusilor lor. (Maurice Maeterlinck)

pus acum 16 ani
   
stefan1
apicultor

Din: sibiu 1953
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 619
In mod sigur o sa fie probleme in special iarna si primavara, cand orice grad in plus pe vatra stupinei conteaza foarte mult. Stupii de la soare incep mai devreme zborul in fiecare zi, iar pierderea de albine care se intorc epuizate din camp sau de la apa, cand afara sunt in jur de 10 grade sau mai putin, deci pierderea este mult mai mare daca urdinisele nu sunt insorite. De asemenea un loc mai rece si mai umed poate duce la unele boli de puiet, cum si locul foarte insorit poate favoriza loca americana, vara.

Modificat de stefan1 (acum 16 ani)


_______________________________________
O problema bine pusa e pe jumatate rezolvata.

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la