APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
GeorgianaBC
Femeie
23 ani
Bacau
cauta Barbat
28 - 80 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / ASOCIATIA CRESCATORILOR DE ALBINE / grup de initiativa  
Autor
Mesaj Pagini: 1
proapi
apicultor

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 806
Cind am cerut un topic destinat ACA, ma gindeam ca vom fi multi sa scriem pe el.
Cred ca e bine sa ne concentram la tot ce avem de spus, ca e bine sau rau, cu solutii pertinente, intr-un cuvint sa fim un grup de initiativa.

Crearea alternativei la actualul Comitet Executiv nu este o treaba usoara, nu vreau sa deschid calea altor neaveniti si profitori.

De la bun inceput trebuie spus ca descentralizarea ACA ,NU inseamna si risipirea patrimoniului, e o treaba delicata istoria contemporana are exemple, eu merg pina intr-acolo sa cer garantii ipotecare pe ce detine ACA, date de cei care au functii ca salariati.

Daca putem sa formulam cereri relevante cu semnaturi din partea membrilor apicultori, sintem pe drumul cel bun.
Am promis ca voi scrie pe numele adevarat, dar inca nu este momentul, sper sa nu treaca prea mult timp.

Modificat de proapi (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
cyf
apicultor

Din: pitesti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 91
aca poate fi folosita in interesul nostru anume ca un grup de producatori ,oricum cotizam ,unii mai dam si miere ,de rulaj o anumita suma de bani nu se pune problema iar apoi urmeaza accesarea fondurilor post aderare   cite grupuri de producatorisint in tara?

pus acum 16 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335
In curand, doar smecherii vor mai putea accesa fonduri, pentru a cumpara noi familii de albine. Este o noua afacere pe care ACA o pune la punct. Pe ceea cu mierea nu a ghicit-o, ca in acest an nu prea a fost. De pe undeva trebuie sa-si scoata banii de plimbari in strainatate. Oare pana cand o sa-i mai toleram. Ne pacalesc cu tot felul de inventii din care sa poata profita, de pe urma noastra, atat ei cat si comerciantii.

pus acum 16 ani
   
stupar hoinar
apicultor

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 291
Nici o coasa?Nici macar un topor?Si eu care ma gandeam ca la razboi se lasa cu morti si raniti..Mai intereseaza pe cineva ACA-ul?

pus acum 16 ani
   
valter
apicultor

Din: cta
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 736
Constanta are astazi un numar de 18 organiz. profesionale una m-ai buna decat alta.ACAC-ta este inexistenta ca org. profesionala in sustinerea, organizarea unor manifestari stiintifice, expozitionale, apicons 2004 dupa org. unui salon apicol 2006-sa ascuns in papusoi[porumb la noi moldovenii], apis tomitana-organizatorul''conferintei internationale 21-23 feb2007 '' a adormit intr-un sait pe internet, organiz centrale se bucura alaturi de procesat ca dezbinarea-i provocata prin implozie- si-si-si-si freaca toti mainile de bucurie.
La GHeorghe Verman la emisiunea''iarba verde de acasa'' presedintele as. zootehnistilor din ro. afirma necesitatea unificarii tuturor asociatiilor regionale, judetene, locale sub o singura personalitate[exceptie facand-o actualul emil]
care sa fie mandatat de presedintii de org. implicit de apicultori sa ne reprezinte infata guv,mapdr, extern si sa nu ne vanda ca pe HRISTOS.
Nu pot sa uit niciodata iesirea pe sticla a dl. zorici in 2001 si afirmand ca mierea romaneasca este plina de antibiotice dupa ce sanova trimesese o scrisoare de avertisment tuturor procesatorilor.
Vina era clara ACA achizitionase mierea cu ochii inchisi si vina era doar acelor care folosisera antibio.

Modificat de valter (acum 16 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
pupemea
CLUB STUPARITUL

Din: Cisnadie 23 01 1968
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 5230

stupar hoinar a scris:

Nici o coasa?Nici macar un topor?Si eu care ma gandeam ca la razboi se lasa cu morti si raniti..Mai intereseaza pe cineva ACA-ul?


Nea' stupar.Daca tot indemni lumea la discutii si nu vi cu nimic din gusa dumnitale,(pareri, impresi, experiente,informati, ce am vazut , ce am citi, ce am gasit,ce am auzit ,ce am visat etc) cat de curand poate o sa vi cu o intrebare si nimeni nu va raspunde

Deci, la sapa ! nu la intins mana!


_______________________________________
A-l urma pe Hristos nu are nici un sens, daca nu are tot sensul din lume.
Oamenii nu ajung in iad din cauza pacatelor.Si nici in rai din cauza lipsei de pacat.Acceptarea lui Hristos sau nu, este ceea ce ne imparte.
Fericirea este simpla.Dificil este sa fi ...simplu.

pus acum 16 ani
   
valter
apicultor

Din: cta
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 736
ma mira lipsa raspunsurilor la postare - ori nu ierati nascuti nepotilor in 2002

_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la