APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ElizaElizaiubi Profile
Femeie
23 ani
Satu Mare
cauta Barbat
23 - 53 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE / mitac  
Autor
Mesaj Pagini: 1
orban stefan
apicultor

Din: sighisoara
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 575
1 ml mitac la 2 l de apa stropit intre rame
ce parere aveti?


_______________________________________
O viata intreaga inveti, sa inveti ca nu stii nimic.

pus acum 16 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335
Parerea mea este buna, dar atentie, temperatura sa nu fie sub 10 grade celsius.  Poti stropii si prin colturi, pe unde se aduna paduchii "lesinatzi". Sunt suficiente 2 tratamente la interval de  4 zile, in absenta puietului.

pus acum 16 ani
   
MEPHISTO
apicultor

Din: ORADEA - Anno Domini 1986
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 312
produsul asta mitac am mai auzit de el de unde se poate lua imi da cineva detalii despre el mod de actiune administrare eficientza si eventual un pretz si un dealer
merci


_______________________________________
"Doua lucruri sunt infinite pe lumea asta:Universul si prostia umana, de primul nici macar nu sunt sigur."

pus acum 16 ani
   
balasbebe
CLUB STUPARITUL

Din: Zalau,SJ.:1956
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 5335
Produsul Mitac, a disparut din comertul romanesc. Cione a fost inspirat, si-a facut un stoc, pentru zile negre. Ma mir de ACA, cum mai poate sa comercializeze  Amitrazul, adica varachetul, si pana cand mai are valabilitate, si ce produs nou va scoate.

pus acum 16 ani
   
pab
apicultor

Din: Buzau-Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1186
Da, produsul mitac care se vindea prin fitofarmacii , in special adus de Alcedo, a fost interzis, el fiind destinat agriculturii, dar noi apicultorii, baieti inventivi, il luam si dadeam la albine.
Aflati ca acel produs destinat agriculturii avea niste excipienti care nu permiteau arderea (prin ardere rezultau din excipienti produsi toxici), ci doar diluarea cu apa si stropirea pe plante, pt ca excipientii astia erau pt a se lipi sol mai bine pe planta si pt o remanenta cat mai mare
Amitrazul folosit la Varachet are formula speciala care permite arderea, aceasta formula este comandata special pt albine. Si pt ca este comanda speciala, care implica din partea producatorului costuri in plus, acestea se reflecta pana si in buzunarul apicultorului, care nu cunoaste aceste lucruri, dar care, fara sa stie, face presupuneri.
Ce ma mira, este ca absolut toata lumea de pe acest forum ia in discutie numai subst activa, dar care este introdusa intr-un excipient. Acest sau acesti excipienti sunt la fel de importanti ca si s.a.
O anumita sol, sau emulsie, impreuna cu excipientii, sunt fabricate cu destinatie precisa: plante, mamifere, insecte, etc. In mom in care omul inventiv o folos la altceva, pt care nu a fost destinat, chiar daca contine aceeasi s.a., intra in joc ca sa faca diferenta acesti excipienti, impreuna cu concentratia in s.a.


_______________________________________
Drd.Med.Vet. Poncea-Andronescu Bogdan
Bucuresti-Buzau
0721.269.791

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la