APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pissy_kitty pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Sibiu
cauta Barbat
24 - 48 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / PRODUSELE ALBINELOR / vin din miere Moderat de daniel dila
Autor
Mesaj Pagini: 1
fcvaslui
apicultor

Din: undeva in Moldova
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 787
pentru cei care seceta le-a afectat productia de vin.
   pentru 300 litri de vin.
-200 l apa
-20 kg de struguri
-60-70 kg de miere
de aici rezulta un vin de 12-16% alcool. nu va spun cum iese deoarece nu pun gura pe alcool.  incercati pe o cantitate mai mica.  celor pe care i-am servit zic ca este bun.
          hai noroc


_______________________________________
''prefer sa am lalele in gradina decat diamante la gat''

pus acum 16 ani
   
Alecs
CLUB STUPARITUL

Din: Iasi
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 866
Domnule fc din Vaslui ce faci din noi pofticiosii ? ! Numai ce am citit postarea anterioara ca am si inceput sa salivez . Sant un pofticios " prin excelenta " cand e vorba de asa o reteta. dar nu ma pot apuca de treaba ca nu ne-ai dat amanunte despre procesul tehnologic. Nu-mi lipsesc strugurii dar as fi vrut sa incerc si asa ceva. Hai nu ne lasa cu ochii in.....butoi.
   Cu respect
                tot un moldovean
                                        Alecs 


_______________________________________
Daca nu putem sa fim buni, sa incercam sa fim macar politicosi. (Nicolae Steinhart)

pus acum 16 ani
   
fcvaslui
apicultor

Din: undeva in Moldova
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 787

Alecs a scris:

Domnule fc din Vaslui ce faci din noi pofticiosii ? ! Numai ce am citit postarea anterioara ca am si inceput sa salivez . Sant un pofticios " prin excelenta " cand e vorba de asa o reteta. dar nu ma pot apuca de treaba ca nu ne-ai dat amanunte despre procesul tehnologic. Nu-mi lipsesc strugurii dar as fi vrut sa incerc si asa ceva. Hai nu ne lasa cu ochii in.....butoi.
   Cu respect
                tot un moldovean
                                        Alecs 


le pui sa fermenteze...ce-i asa complicat?


_______________________________________
''prefer sa am lalele in gradina decat diamante la gat''

pus acum 16 ani
   
Alecs
CLUB STUPARITUL

Din: Iasi
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 866
Eh ! Cautam si eu un motiv de discutie . Credeam ca o sa ma duci pe la tot felul de fermentatii ( aerobica , anaerobica, alcoolica, acetica etc, etc, )    =D

_______________________________________
Daca nu putem sa fim buni, sa incercam sa fim macar politicosi. (Nicolae Steinhart)

pus acum 16 ani
   
apivera
apicultor

Din: Arad
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 410
no drajilor

numai daca vi-s iteresati v-as putea da o reteta de hidromel de coacaz negru  cu miere de albine  luata de prin reviste vechi  si pritocita de mine multi ani

numa ca e greu greu tare de dus     mai mult de un sfert nu merge ..si asta daca nu esti predispus la hiper tonsiune....

in alte vremuri cand veneam de la vanatoare  cu un pahar de hidromel  eram ca si  la plecare

cercati daca puteti ca merita



_______________________________________
singurul lucru care nu te minte in viata este meseria

pus acum 16 ani
   
Alecs
CLUB STUPARITUL

Din: Iasi
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 866
Apivera draga,
        De ce ne chinuiesti ? Cum nu ti-e mila oare ca de cand am citit postarea ta , salivez incontinuu. Hai bre , da-i drumu odata la reteta pe care te lauzi ca o posezi. ca n-o fi bai daca o sa servim un pahar de ... cum ziceai ca se chiama ? - .. in sanatatea ta .
  Hai noroc
                 Alecs                                                 19 09 2007


_______________________________________
Daca nu putem sa fim buni, sa incercam sa fim macar politicosi. (Nicolae Steinhart)

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la