APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"
APICULTURA : Forum-ul STUPARITUL , este un forum de apicultura infiintat pentru uzul apicultorilor romani si apartine site-ului www.stuparitul.com
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunyka
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 52 ani
APICULTURA - FORUM DE APICULTURA "STUPARITUL" / LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA / Modificare Ordin 850/2006 ( de la Remes strigare )  
Autor
Mesaj Pagini: 1
jean
apicultor

Din: com. Rast, jud. Dolj,Craiova
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 603
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale
Ordin nr. 539/2007
din 27/06/2007
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 443 din 29/06/2007

privind modificarea art. 24 din sectiunea 2 si a art. 32 din sectiunea 4 ale cap. II "Imbunatatirea calitatii produselor de origine animala" din anexa L la Ordinul ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 850/2006 pentru aprobarea normelor metodologice privind modul de acordare a sprijinului financiar pentru activitatile din sectorul vegetal, zootehnic, al imbunatatirilor funciare si al organizarii si sistematizarii teritoriului, precum si conditiile de eligibilitate

   Avand in vedere prevederile art. 16 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 123/2006 pentru aprobarea acordarii sprijinului financiar producatorilor agricoli din sectorul vegetal, zootehnic, al imbunatatirilor funciare si al organizarii si sistematizarii teritoriului, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 125/2007,
   in temeiul Hotararii Guvernului nr. 385/2007 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale,
   avand in vedere Referatul Directiei politici de piata in sectorul zootehnic nr. 290.379/2007,

   ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale emite urmatorul ordin:

   Art. I. - Anexa L la Ordinul ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 850/2006 pentru aprobarea normelor metodologice privind modul de acordare a sprijinului financiar pentru activitatile din sectorul vegetal, zootehnic, al imbunatatirilor funciare si al organizarii si sistematizarii teritoriului, precum si conditiile de eligibilitate, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1.054 si 1.054 bis din 30 decembrie 2006, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:
   1. La capitolul II "Imbunatatirea calitatii produselor de origine animala", sectiunea 2, articolul 24 se modifica dupa cum urmeaza:
   a) Alineatul (3) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
   "(3) Pentru a beneficia de sprijinul financiar prevazut la lit. a) a alin. (1), producatorii agricoli, crescatori de pasari, trebuie sa completeze o cerere, al carei model este prevazut in anexa nr. 15, si sa o depuna la sucursala judeteana a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, respectiv a municipiului Bucuresti, dupa caz, in termen de 30 de zile de la data livrarii puilor broiler pentru abatorizare, insotita de documente, pentru fiecare categorie de beneficiar si in functie de regimul utilizarii abatorului."
   b) Litera d) a alineatului (4) se abroga.
   c) Punctul 4 al literei a) a alineatului (5) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
   "4. copii de pe factura fiscala de vanzare a pasarilor pui broiler;".
   d) Punctul 5 al literei a) a alineatului (5) se abroga.
   e) Punctul 5 al literei b) a alineatului (5) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
   "5. copie de pe factura fiscala de abatorizare a pasarilor pui broiler;".
   f) Punctul 6 al literei b) a alineatului (5) se abroga.
   g) Partea introductiva a alineatului (7) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
   "(7) Pentru a beneficia de sprijinul financiar prevazut la lit. b) a alin. (1), producatorii agricoli, persoane fizice sau juridice, crescatori de pasari pentru oua de consum, trebuie sa completeze o cerere, al carei model este prevazut in anexa nr. 15, si sa o depuna la sucursala judeteana a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, respectiv a municipiului Bucuresti, dupa caz, in termen de 30 de zile de la data livrarii oualor de consum, insotita de urmatoarele documente:".
   h) Litera d) a alineatului (7) se abroga.
   2. La capitolul II "Imbunatatirea calitatii produselor de origine animala", sectiunea 4, articolul 32 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
   "Art. 32. - (1) Pentru a beneficia de sprijinul financiar prevazut la art. 31 producatorii agricoli, crescatori de albine, trebuie sa completeze o cerere, al carei model este prevazut in anexa nr. 19, vizata de directia sanitar-veterinara si pentru siguranta alimentelor judeteana sau a municipiului Bucuresti, dupa caz, si sa o depuna la sucursala judeteana a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, respectiv a municipiului Bucuresti, dupa caz, in termen de 30 de zile de la data livrarii mierii catre unitatea de procesare, insotita de urmatoarele documente:
   a) adeverinta care sa ateste proprietatea familiilor de albine, eliberata de consiliul local din localitatea de domiciliu a crescatorului de albine sau din localitatea in care familiile de albine sunt inregistrate in Registrul agricol;
   b) copie de pe certificatul unic de inregistrare al societatii comerciale, dupa caz;
   c) copii de pe factura fiscala sau de pe borderoul de achizitie.
   (2) Pentru producatorii agricoli, persoane fizice si/sau juridice, crescatori de albine, care detin familii de albine si proceseaza mierea in unitati autorizate, in regim de prestare de servicii, cererea insotita de documentele prevazute la lit. a) si b) ale alin. (1), la care se adauga copie de pe factura fiscala de procesare a mierii in regim de prestare de servicii, se depun in termen de 30 de zile de la data livrarii mierii catre unitatea de procesare.
   (3) Pentru producatorii agricoli, persoane fizice si/sau juridice, crescatori de albine, care detin familii de albine, produc si proceseaza miere in unitati proprii, cererea insotita de documentele prevazute la lit. a) si b) ale alin. (1) se depun in termen de 30 de zile de la data de intrare a mierii in unitatea de procesare, mentionata pe nota de intrare-receptie."
   Art. II. - Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

   Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale,

Decebal Traian Remes

   Bucuresti, 27 iunie 2007.
   Nr. 539.


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la